Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Maffiarendőrség?

2010.02.19. 18:17 | Proszektura | 6 komment

A nagy politikai csatározásban senki nem vette észre, illetve nem akarta észrevenni, hogy az utóbbi években miféle folyamatok zajlottak le a rendészeti szerveinknél.

Senki nem vette észre, vagy nem akarta észrevenni, hogy a mi egyenruhásaink szép csendben egy ellenőrizetlen, kontroll nélküli maffiaszerű, szadista bűnszervezetté alakultak.

Mert amikor különféle kormányellenes tüntetéseken teljesen ártatlan embereket brutálisan bántalmaztak, szemeket lőttek ki, sőt arra vetemedtek, hogy országgyűlési képviselőt is agyba-főbe rugdaljanak, majd mindezt a bíróságokon, mindenféle rendőri esküt, törvényi igazmondási kötelezettséget megszegve, egymásnak falazva, s mindenféle jogi következmény nélkül cinikusan letagadták, s a felelősségre vonást meg is úszták, akkor a baloldal tapsolt és ujjongott örömében, a nagyszerű humorú főliberális Kuncze úr ezen még viccelődött is egy sort a parlamentben.

Miközben a szélsőjobb magából kikelve ÁVH-t, Bajnai-kutyákat emlegetett.

Ám, amikor ugyanez a rendőrség a cigánytelepeken rendszeresen többségében ártatlan romákat provokál, őket válogatás nélkül durván bántalmazza, megalázza, lakásaikat feldúlja, akkor a szélsőjobb tapsikol eufórikusan, a romákon gúnyolódva, miközben a másik oldalon csupán néhány jogvédő akad, aki ezt szóvá teszi. A szélsőjobbos hírportálok ezekben az esetekben semmi kivetnivalót nem találnak azon, hogy az intézkedések során romák lábát, kezét törik el, vagy éppen gázpisztollyal lőnek fejbe valakit. Sőt,amikor ezt a múltkoriban sajtótájékoztatón szóvá tettem, akkor éppen a Jobbik kelt felháborodva közleményében a derék hekusaink védelmére.

Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy az ilyesfajta embertelen eljárások manapság már szinte mindennapos rutineljárássá váltak a honi rendőrség praxisában. Méghozzá mondhatni teljesen alkotmányosan, vagyis korra, nemre, fajra, felekezetre tekintet nélkül.

Nem ismerem a szakmai részleteit annak a folyamatnak, amelynek során szépen megyénként megszerveződtek ezek az úgynevezett bevetési alegységek, egységek, magyarul kommandós szabadcsapatok, a maguk Darth Vaderre hajazó fenyegető, elrettentő kinézetével, de a Darthvaderi intelligencia és hozzáértés maximális hiányával. A lényeg, hogy kiépültek, s ha már létrejöttek, hát igazolniuk is kellett a létjogosultságukat. Hiszen a legnagyobb sajnálatukra, de igen ritkán találkozhattak igazi profi gengszterekkel.

Ezért aztán kénytelenek voltak kreálni maguknak.

Nap mint nap hallom a Rambónak nézett piti fatolvajok panaszait, de magam is láttam a zsaruk intézkedéséről készített öndicsérő felvételt, miként alázták meg a cigánytelepen a helyi kisebbségi vezetőt, miként rontottak rá fegyveresen a vallási gyülekezet imádkozásra összegyűlt tagjaira, s miként próbálták eljátszani tízéves cigánylányok előtt is e rettenthetetlen, kemény zsarut.

Most olvasom a hvg.hu hírlevelében, hogy „Védence elfogásának körülményei miatt a Fővárosi Főügyészséghez fordult Zamecsnik Péter, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorának ügyvédje.”

Az ügyvédi beszámoló szerint "a rendőrök artikulálatlan üvöltéssel" berontottak az irodájába, a földre lökték, rátérdeltek a hátára és megbilincselték. A rektoron olyan erősen rögzítették a bilincset, hogy az megsértette a kezét is, majd a rendőrök két órán keresztül "nem találták a kulcsokat" A bírói végzésben az olvasható, hogy a rektor passzív ellenállást tanúsított, ebben az esetben azonban egyáltalán nem indokolt ilyen erős rendőri bánásmódot alkalmazni - indokolta az ügyvéd az ügyészséghez címzett beadványában.

Megjósolom, a rektor úr ügyében intézkedők és parancsnokaik egybehangzóan azt fogják majd állítani, hogy az intézkedésük szakszerű, jogszerű és törvényes volt. Sőt, a rektor volt az, akinek a magatartása kifogásolható volt..

A rendőrség egyelőre ügyesen lavírozik az ostoba politikai csatározások farvizén.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr81774212

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pumpáljuk a pénzt a fideszes magán-titkosszolgálatba 2010.02.21. 12:07:28

Sürgősséggel került a testület elé február 18-án az az előterjesztés, mely alapján az UD Zrt egyik leányvállalatával, a North Atlantic Protector Kft-vel közösen alapított Védvár Zrt. (korábban EVÉD Kft) 101 millió forint közpénzhez jut a 2010-es évben....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.02.19. 21:21:29

Igazából jó lenne erre valami videó bizonyítékként.

Engem ez is ugyanúgy felháborít, mint az okt 23án történtek(, főleg hogy a frusztrált cigány aztán lehet, hogy engem talál be, és természetesen a rendőrről általánosít minden magyar irányába), de így csak a szokásos fajvédő rinyálás.
Főleg úgy, hogy ismerem milyen sunyi módon ferdítesz néha. (pl: uborkalopás)

Szóval tessék alátámasztani, úgy hitelesebb! Én ebből a történetből annyit látok, hogyha kihívom a rendőrt a cigányra, 3 óra múlva jön ki a yard, és azt tanácsolja, hogy ismeretlen tettes ellen tegyek feljelenést(, vagy ne is tegyek) mert nem tudnak megvédeni, hogyha a véglény kijön a sittről.

mind1 mint a szésőháznak 2010.02.19. 21:33:59

Meséljél már Elemér, a gázpisztolyos történetet a cigány elmondásán kívül mi is támasztja alá? Mert az orvosi vélemény nem. Ellenben a cigányok közismert igazmondók, ezt támasztja alá az is, hogy a cigány kifelejtette a történetéből a szalagavatón való "részvételét". Nyilván a "piti fatolvajok" történeteit is eme közismert igazmondás fényében javasolt értelmezni. Ja, és amúgy ha a te fádat lopnák "piti fatolvajok" nap mint nap akkor is így beszélnél?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.02.19. 23:06:50

"Az ügyvédi beszámoló szerint "a rendőrök artikulálatlan üvöltéssel" berontottak az irodájába, a földre lökték, rátérdeltek a hátára és megbilincselték. A rektoron olyan erősen rögzítették a bilincset, hogy az megsértette a kezét is, majd a rendőrök két órán keresztül "nem találták a kulcsokat" A bírói végzésben az olvasható, hogy a rektor passzív ellenállást tanúsított, ebben az esetben azonban egyáltalán nem indokolt ilyen erős rendőri bánásmódot alkalmazni - indokolta az ügyvéd az ügyészséghez címzett beadványában."

Ha jól sejtem te is ügyvéd vagy. Ha igen, akkor gondolom mondanak valamit a következők: George Dean, Meagher, Ausztrália, 1895.

Ezzel nem azt mondom, hogy az ügyvéd hazudik, hanem azt, hogy nem kell feltétlen benyelni azt, amit egy ügyvéd mond.

De, ha ügyvéd vagy, akkor tudod ezt jól, nem?

2010.02.19. 23:29:44

@TaTa86.: hiába ferdít sunyi módon, senki sem veszi már be a cigányfajvédő hazudozást. Ezeknek annyi.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.02.19. 23:56:03

Azért megnézném számszerűsítve,hogy azok szegény, elesett,kirekesztett piti fatolvajok havonta kb. mennyi kárt okoznak a Magyar Államnak.

Jaj de unalmas már ez a szerecsenmosdatás ,már nincs is kedvem ezekhez hozzászólni ,de mindég van ami kicsapja a biztosítékot...

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2010.02.20. 02:35:47

Volt egy időszak, mikor a sárdóbálós srácok röhögtettek meg szinte minden szar posztjukkal, mondván, hogy itt Magyarországon olyan folyik, amit a külföld el sem hisz. Aztán rájöttem, hogy a sarat dobálók nem viccnek szánják azokat a szarokat, hanem komolyan gondolják, és látásmódjukban a cigányokat folyamatosdan gyalázzuk mi, fehér emberek.
Ekkor meghasonlottam, és írtam egy pár sort - aztán ki is moderáltak, holott legalább enyire kultúrált voltam, mint most itt. De sok "pajeszhavernak" nem tetszik, ha a buta magyar (magamra értem) gondolkozni kezd, netán még véleménye is van. Nem a sárdóbálós kislányok a hibásak, hanem a rendszer, amelyik felajánlotta, hogy megtanít írni, olvasni, fogalmazni, és büszkén érvelni, vitatkozni, tényekre és hazugságokra rávilágítani.

Nem szaladok tovább.

Itt, ezen a blogon a sárdóbálós kispuncik szar blogjáról "eljőve" megint úgy éreztem, hogy megtaláltam a hangot, mert itt végre megint komoly témák vannak röhögős posztokban leterítve elénk - de most, hogy ezt a bejegyést olvasom, megint az az érzésem, hogy egyedül csak én röhögök ezen a szaron, meg a szarnak az íróján - hiszen ezt itt, a kommentem fölött, a bácsi komolyan gondolja, és hisz benne.

A politikailag irányított rendőrségről annyit, hogy a napokban figyelmeztettem őket, hogy a választások után az "én embereim", az "én oldalam" törvényes keretek között lesz képes a hátam mögé állni, többé már nem kell majd sunnyognia, úgyhogy jó lenne, ha tavaszra valamit kezdenének a Budapest, Gát utca, Márton utca, Lenhossék és Balázs Béla utcába az elmúlt másfél évben betelepített, általában segélyen és éjszakai "kirándulásokból", bűnözésből élő cigányhordákkal - különben érdekes posztokat tudnak majd írni az ilyen Elemérek, mint a mi "proszink", hiszen csak azt fogja harsogni a média, hogy Tom Bobb fegyverrel a kezében, háta mögött legalább 40 gárdista kinézetű, egyébként hivatalosan csendőrnek nyilvánított emberrel lépett fel a cigányhordák ellen, és a sünök ezt nem kedvelték.

Háborúra van szükség? Neked, Elemér?

Ostobaság ez az egész, de én már csak röhögni járok az ilyen ócska oldalakra, hogy lássam, amint utolsókat rúgjátok, és próbáltok helyezkedni. Röhögök, mert három hete látom, hogy mozgolódtok, keresítek a "jövőképeteket".

Nem mondom meg, mert úgyis tudod, de a jövőtökről nem kell gondoskodnotok. Megtesszük helyettetek. :-)

Namaste!
süti beállítások módosítása