Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A cigánytábor nem az égbe megy

2010.08.25. 13:36 | Proszektura | 12 komment

Nem is oly régen, az országgyűlési képviselői választások előtt még Vona Gábor elnök azt jósolta, hogy kétharmados többséget szereznek a parlamentben. Volt ennek a jóslatnak egy szelídített változata is, amely szerint a magyarok kétharmada Jobbikos, csak még nem tud róla. Ezt a nagy kétharmados nemzeti egységet a cigányok elleni gyűlöletkeltéssel vélték meglapozni

Most az önkormányzati választások közeledtével szükségét látják a cigány téma ismételt felemlegetésének. És hol is, ha nem Miskolcon éppen, ahol korábban a helyi rendőrkapitány úr is mondott már a romákkal kapcsolatban érdekes dolgokat.

Kitelepítené a cigány származású, többszörösen visszaeső bűnözőket a Jobbik Miskolcról, táborba zárná őket, és akár állampolgárságukat is megvonná - jelentette be Szegedi Márton, a párt miskolci polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón, kedden – adta hírül az index.

Mindez szerintük XXI. századi, európai megoldás lenne.

XXI. századi, európai megoldás Jobbik módra. Elkülönítő büntetőtáborok faji alapon.

Legfeljebb néhány olyan apróság okozhat majd némi problémát, hogy hol helyezkednének el ezek a táborok, az ország mely részében, hogy néznének ki (koncentrációs táborokban, gulágokban egyébként elég bőséges a történelmi tapasztalat) továbbá, az oda beutaltak mit csinálnának ott (kőfejtés, só bányászás?), s meddig lennének ott – életük végéig? – s főleg persze, hogy ki is minősülne cigány származású visszaeső bűnözőnek.

Mert, a táborba utaláshoz nem elég a többszörös bűnözői minősítés, hanem további feltételként szükségeltetik a cigány származás.

De ez utóbbiban ki dönthetne, milyen szempontok alapján?

Ilyen igazodási szempontot jelenthetne a családi név.

Ha valakit Kolompárnak, Pusomának, Kalányosnak hívnak, vita sem lehet arról, mi a származása. Ám a Dzsenifer, Krisztofer, Márió nevek is igen árulkodók.

De a cigány mivoltra leginkább a az átlagosnál sötétebb haj és bőrszín utalhatna.,.s a beszédmódnak is szerepet kaphatna. Például kedvenc szélsőjobbos humorlehetőség, hogy a cigány segílyt kér segély helyett.

Segélyesek jobbra, segílyesek balra.

Vitás esetekben a Nemzeti Származási Hivatal (NESZÁRHI) döntene, amelyik a munkájához bizonyára értékes segítséget kapna a cigányságkutatásban igen gyakorlott kuruc.info nevű hírportáltól is..

Természetesen a hivatal döntését jogállami módon, bíróságon is meg lehetne támadni.

De ki válogatná ki a mások nem magyarságáról döntő hivatalnokokat?

Talán Sneider Jobbik alelnök úr. Esetleg Schön Péter, vagy dr. Staudt Gábor.

A minap valaki menekülés közben halálra gázolt egy rendőrt. Az illetőt Poór Zoltánnak hívták, akiről a kuruc.info azon nyomban, mindössze egy fénykép alapján is csalhatatlanul megállapította, hogy  bizony retek, korcs, génhibás. Vagyis roma.

Természetesen a Jobbik is tisztában van azzal, ilyen jogszabályt nem fognak a magyar parlamentben egyhamar elfogadni. Ezt még Schmitt Pál gyomra sem veszi be. Ez nem afféle ártalmatlan Székely-himnusz éneklés.

De Szegedi és társai a céljukat már azzal elérték, hogy ezzel az aljas embertelen, fasiszta ötletükkel az ostobább emberek cigányság elleni gyűlöletét sikerült ismét felerősíteni, és ezzel arra sarkallni, hogy reájuk szavazzanak.

 

Egyébként, ahogy mondani szokták, a Jobbik feltalálta a melegvizet. Ilyen, a cigányokat szegregáló táborok már régen léteznek mifelénk. Csak cigánytelepeknek hívják őket. Ahová nem csak a többszörös visszaesőket, hanem az ártatlanokat is bezárják.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr462246713

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A cigánytábor az égbe megy 2010.08.26. 11:51:56

 A Jobbik XXI. századi nyugat-európai mintára táborokba zárná a cigány bűnözőket és még az állampolgárságuktól is megfosztaná őket. Bizony, ez a hír igaz és nem egy vicclapból lett átvéve, hanem a magyar parlament egyik pártja nyilatkozta. Ők így ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greybull 2010.08.25. 18:52:40

olyan ez az ötlet, mint a gömbmotor: kiváló, csak megvalósíthatatlan. Egyébként gömbmotor tényleg van - elvileg, valamikor még tán a 70-es években egy Delta-ban jelent meg a leírása, az elv zseniális, csak épp a dugattyú-lapok és a gömbhéj közötti tömítés megoldhatatlan.
A politikusok meg olyanok, mint medencés rötyiben a szar: mindig a víz felszínén kavarognak.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.08.25. 19:57:43

Nem akarom a zidegeit borzolni a kedves blogírónak,de Szlovákiában újabb falat húztak és akkor a Franciaországban történtekről még nem is beszéltünk...

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2010.08.25. 20:23:45

Szerencsére sok értelmes magyar úgy közelíti meg a kérdést, ahogy ma is az acunk elé van dobva - és ez különbözteti meg az embert a "jogásztól" (ne sértődj meg, Bélám!).

Tehát.

Ma a cigányok olyan putrisorokban élnek, melyeket ha észrevétlenül körbevennénk falakkal (táborokká alakítanánk őket), fel sem tűnne nekik. Hiszen naphosszat ki sem mozdulnak a putriból, még arra sem veszik a fáradtságot, hogy a saját portájuk környékét rendben tartsák. Tehát nincs miről elmélkedni a "táboroztatás" miatt, hiszen semmiféle jogfosztás nem érné őket - henyélnének, kapnák a segélyt, eljátszanák a kocsmában, legtöbbször a gépeken és a mosdatlan kis cigánylányokon (ami nem pedofilia, csak türelmetlenség).

Azonban.

Értem én ennek a helyes pofikájú, magát okosnak képzelő, jogot végzett blogírónak a logikáját, hiszen csak elvennénk ezektől a népektől valamit, méghozzá (és most bíró leszek önmagammal szemben) a szabad mozgást.
Tehát egyszerre áll fenn a henyélés, illetve a szabad mozgás esete. Hogy is van ez?

A cigány éjjelente bizony igényli a mozgást. A szabad mozgást. Akkor, ha lenne a putrik körül magas kőfal, bizony jogai sérülnének, hiszen nem tudna átmenni más és más területekre lopni, betörni, gyilkolni, megfenyegetni. Mert a cigány nem tud lopni a saját putritársaitól, neki szüksége van a falakon túli életre - AZ ÉLETRE!

Tehát egyet is értek az ostoba cikkel, meg nem is. Szerintem ez a táboroztatás kérdés nem egy elhanyagolható felvetés, de csak úgy szabad megoldani, hogy a falakon belül ki kell alakítani magyarok által gondozott területeket, ahol hónapokon keresztül locsolják, permetezik a zöldségeket és gyümölcsöket, ahol gépeket vásárolnak, és a nyárikonyhában felejtik őket, ahol BÁRMIT ott hagynak az udvaron, hogy éjjel, belopózva el lehessen emelni. Ahol hagyják magukat megerőszakolni és megölni. Megverni. Megfenyegetni. Olyan területek ezek, ahonnan a cigány úgy tud lopni, hogy közben átérezheti azt, amit az őseik meséltek (a 34 éves nagypapa, meg a 49 éves dédnagypapa, meg a 68 éves üknagypapa), mikor még olyan világ volt, amikor pezsgett a véred, ha indultál megkárosítani a magyarokat...

Köszönöm, jogász, hogy vagy nekünk! :-)

Etniez 2010.08.26. 21:59:43

Elemér!

Nem tartod érdekesnek, hogy a Franciák nem is olyan régen befogadtak tőlünk romákat (Strasbourg ugye), most meg röptetik őket haza? A kettő között kb. tíz év telt el csupán.

Olaszok is ugyanezt csinálják, Szlovákok falakat húznak, stb.

Remélem egyszer vége lesz ennek a faji jogvédelemnek, ugyanis akiket te a bíróságon védeni szoktál, mind bűnösök. És te is tudod, de sajnos egy ügyvédnek nincsen se becsülete se lelkiismerete.

Te jogot szolgáltatsz és nem igazságot.

american 2010.08.27. 22:55:52

Én nem rég érkeztem americábol de még ennyi rasszista embert mint itt van még nem láttam sokan vagytok sajnos magyar ország a legkonzervatívabb ország a világon én hallotam erről de még nem tapasztaltam most már igen.

american 2010.08.27. 22:58:47

itt csak cigányozás meg zsidózás van ti miben vagytok hibások ezt a kérdést feltettétek már ha cigányok nem lesznek kit fogtok utálni? ez érdekes a magyar emberekben nem fogadják el a másik kultúrát de ha megjelenek egy másik országban azt elvárják hogy őket elfogadják

Etniez 2010.08.28. 10:03:14

@american: Tíz év múlva már te is mást fogsz mondani, úgy fogsz járni, mint a Franciák. Tíz éve még ők is ilyeneket mondtak nekünk, ma meg látod :)

Etniez 2010.08.28. 10:10:11

@american: Ja, azt nem írtad honnan jöttél vissza.
Emlékem szerint a kanadaiak is egyből vízumkényszert vezettek be velünk és a csehekkel szemben csupán azért, mert pár száz roma odament.
Ők is rasszistákok?

Esetleg az olaszok is? Esetleg a Franciák is? Esetleg a Csehek is? Esetleg a Szlovákok is? Esetleg a Románok is? Esetleg a Bolgárok is? Esetleg mi is?

Mielőtt elkezd minket szarozni, tájékozódjon egy kicsit. Egyébként sejtem az ön vallását...

gányolás (törölt) 2010.09.03. 23:20:49

"Mert, a táborba utaláshoz nem elég a többszörös bűnözői minősítés, hanem további feltételként szükségeltetik a cigány származás."

Ilyen nincs a jobbik javaslatában.

american 2010.09.17. 19:41:58

@Etniez: Sejted a vallásomat?Nem vagyok vallásos ember:)

Én egy üzletember vagyok azért vagyok itt és hidd el sok romát ismerek mert üzleti ügyekben járom a világot és szinte mindenhol vannak romák sőt most is dolgoznak nekem roma emberek és magyarok is. Tájékozott vagyok!
Amióta itt vagyok nagyon sok jómódú romával találkoztam és a romák jobban befogadják az idegen országból jött embereket a magyarokkal ellentétben nagyon szívélyesen fogadnak mindig.
Én csak annyit mondanék neked te gyere inkább americába máskép fogod szemlélni a világot mert magyarország nagyon levan maradva.

american 2010.09.17. 19:47:02

Ti magyarok jobban teszitek hogy ha inkább azzal foglalkoztok kit ültettek a miniszteri székbe mert a miniszterelnökeitek magyarok mégis szarban hagyták ezt a híres magyarországot!
süti beállítások módosítása