Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A Kosmica, az én utam a boldogsághoz

2010.11.04. 18:05 | Proszektura | Szólj hozzá!

Ezt a műsort egy 100-as karikával kéne ellátni. Megtekintése száz éven felülieknek ajánlott! A rendőrség pedig, ha lenne kis ideje, csalás gyanújáért nyomozna. A műsor kazettái pedig a bűnjelkamrában pihennének celofántasakban.


Lomini, a Mester, széttárja a kezét, időnként könnyedén megtisztítja tenyércsakráját, majd lehunyt szemmel, mély átéléssel azt kívánja éppen, hogy a büfé emelkedjen, anyagilag jobban menjen.
A 64 éves ildikó saját és a húga számára a tűz tisztító erejét kéri. Lomini úr ötig számol és a tűz tisztító ereje és a pozitív energia rendben meg is érkezik. A tizennyolc éves kisfiúnak a szívét tisztítja meg, hogy sokkal jobb legyen neki. Rózsa is a tűz tisztító erejét kéri és na persze pozitív energiát. Egykettőháromnégyöt és már át is ment.

Lomini úr ugyanis nem ötöl-hatol. Ö mindig csak ötig számol.

A következő betelefonálótól látnoki erővel felruházva megkérdezi, csak nem a tűz tisztító erejét szeretné kérni ő is? De igen, meg azt, hogy visszakapjuk-e a kölcsönadott pénzünket? Keresztnevét, életkorát kérem! Már látom is az ígéretet. Az illető ezt nem fogja márciusig visszaadni. De a tűz tisztító erejének átadása után - egykettőháromnégyöt - már a tartozását is meg fogja kapni.

Halló! Édesanyám 83 éves. Ugye memóriazavarai vannak? Hát annyira nem!  De bizony vannak, ebből fakad minden fizikai baja, mert húzza magára a fejből ezeket a betegségeket magára.

Halló, a párkapcsolatom érdekelne! Egy új párkapcsolata lesz, de csak egy év múlva. Addig blokkolja saját magát, energetikai rendszerét!

Éva vagyok, 52 éves, anyagi helyzetem felől érdeklődnék! Több mint öt hónapja nagyon rossz állapotban van, meg fizetési problémái vannak Kérem, egykettőháromnégyöt, szűnjön meg az anyagi problémája! Egészségi állapot, nagyon figyeljen oda a pajzsmirigyére!

Piroska az anyagi helyzete sajnos önnek is nagyon mélyen van. De már át is ment önnek az energia. Ez csak kizárólag ma van, ez a kedvező telefonálási lehetőség. Mert kilences nap van novemberben. Ha összeadjuk a dátum számait. 2010.11.04!

A nagyon nagy szeretet ami a szívemben van, remélem önt is eléri. Csak most, csak önnek. A tűz tisztító erejét elküldöm önnek. Másfél percen belül garantálom, hogy kapcsoljuk önt.

Tudom, hogy van a képernyő előtt olyan, akinek az én segítségemre van szüksége. Tudom, hogy ön éppen arra készül, hogy telefonáljon. Látom, hogy emeli a kagylót és tárcsázza a számot! Elküldöm önnek a tűz tisztító erejét, megoldom önnek a problémáját! Ne szégyelljenek segítséget kérni! Természetesen küldöm Németországba is édesapjának. A tűz tisztító energiája tisztítsa meg minden problémáját.

75 éves vagyok Juliska a nevem. Mindenképpen a csípőjére figyeljen oda, ki van kopva.  Betegsége javuljon, javuljon, javuljon és át is ment a pozitív energia. Köszönöm szépen minden rosszat eltávolítottunk. Ne felejtse bármikor változtathat az életén! Bármikor segítek önnek! Ketten jobban megy, a tűz tisztító energiával! Ne felejtse telefonszámunkat!

Magdolna ön 72 éves? Az ínhüvelygyulladásra figyeljen oda, sőt még valamilyen porckopás is van.

82 éves vagyok, Ilona, a szívemmel nagy problémák vannak. Anyagi kintlévőség is van. Meg fogjuk kapni.? Meg fogják kapni, de csak a felét, és csak jövő április 12-ig. Ezek a gyertyák arra vannak itt kalibrálva, hogy az adás ideje alatt csonkig égjenek. Van egy ilyen gyönyörű könyv is. Amíg a gyertyák le nem égnek, addig tart az adásidő.

Ildikó vagyok, 41 éves. Fiamnak mikor lesz párkapcsolata? Ő húsz éves. Zsoltnak hívják. Öt, négy három kettő egy, behunyt lelki szemeim előtt látom, hogy fiának karácsonyig lesz egy komoly párkapcsolata.  Küldöm a tűz tisztító erejét, omm mani padme humm, omm mani padme humm... és gratulálok a fia új párkapcsolatához. A nagy sikerre való tekintettel most nem hétig, hanem este nyolcig vagyok elérhető az asztro-centerben! Rengetegen telefonálnak, folyamatosan égnek a vonalak. Zsuzsa, a gerincében a negyedik, ötödik csigolyánál látok problémát. Ez kihatással van mindenképpen a lábaira, a derekára.

13.05 perckor speciális elemzés! A kilences

mindennek a vége, a lomtalanítás időszaka. Kérje ön is a speciális elemzést! Ha az ön születési dátumában is van egy kilences, akkor dupla erővel fog hatni ez az energia. Már csak egy perce van, sőt már egy perce sincs. Gratulálok, ön az a szerencsés, aki a speciális elemzést megkapja. Semmilyen negatív változás egészségi állapotában. Fejétől talpáig nézzük csak meg! A fogánál biztosan van egy fogérzékenység. Jobboldalon és fölül. Öt négy három kettő egy, a tüdővel nincs baj, ötnégyháromkettőegy szívével nincs. Önnek combosodnia kell, nézzük anyagi részt párkapcsolati vonalon kicsi változtatásra van szüksége, de ezt meg tudja oldani. Küldöm a tisztító erejét.

Lesz még egy meglepetés! Kérem a meglepetést fentről! Ötnégyháromkettőegy, megkaptam, beáramlott a koronacsakrámon keresztül…Következő kedves betelefonálónak az igazi, nagy meglepetés az lesz, hogy elmondom a novemberi szerencseszámát!

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr62423677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása