Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A kuruc.info karácsonyi ajándéka

2010.12.24. 17:42 | Proszektura | 2 komment

Természetesen nem igazán szent karácsony a szent karácsony sem cigány bűnözés nélkül.Ha nem találnak, akkor csinálnak. Mennyből az angyal, lejött hozzátok.

A magát legnépszerűbb, legolvasottabb jobboldali hírportálnak tituláló kuruc.info éppen karácsony napjára időzítette a következő bűnügyi tárgyú hírét.

Ismét időseket raboltak ki segílyesék

Miskolc - Néhány óra leforgása alatt elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói azt a 19 éves elkövetőt, aki december 17-én az esti órákban rabolt ki egy nőt Miskolcon.

A támadó miután bántalmazta a sértettet elvette annak kézi táskáját, mobiltelefonját és pár száz forint készpénzét, valamint személyes iratait. A rendőrök másnap elfogták, és őrizetbe vették a 19 éves miskolci férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.”

 

A kuruc forrásként a Boon -ra hivatkozik.

Némi nehézségek árán a közlés eredetijére is ráleltem a Borsod Online december 20-i számában.

Ezt a hírt, amelyik már ott is késve jelent meg, sikerült a kuruc.info-nak csekély újabb négy napos késéssel karácsony napján közzé tennie.

Nehogy már e szent napon cigány bűnözés nélkül maradjunk!
Azt persze már nem is érdemes firtatni, hogy vajh honnan tudják a kuruc.info háza táján, hogy cigány az elkövető. Mert, hogy a segilyes az ő humoros megfogalmazásukban egyértelműen cigányt jelent.

Ráadásul az írás címe is roppant árulkodó a kurucok sajátos manipulatív stílusára nézvést. Ugyanis a hír szerint egy, azaz egy 19 éves rabló egy, azaz egy nőt rabolt ki Miskolcon. Ennek ellenére mégis több (segilyes=cigány) elkövetőről és több sértettről halandzsálnak: „Ismét időseket raboltak ki segílyesék.”

A kuruc.info szerkesztői egy-egy bűnügyi hír hallatán rögtön tudják az igazságot, mon ami. Pedig ők nem is egy Hercule Poirot, vagy Marple kisasszony.

Honfitársak, bajtársak, szól a megfellebbezhetetlen verdikt, bizony ezt a rablót (is) a cigánytelepen lehet megtalálni!

Aki megint egy ártatlan magyart rabolt ki. Talán épp egy hazafit.

Egyébként, hogy miből is tudható holtbiztosan, hogy segílyes volt az elkövető?

Hát egyrészt azért, mert a csonka kis hazánkban, mint köztudott csakis a cigányok bűnöznek.

(Mi, magyar hazafiak legfeljebb hazafias, keresztényi felbuzdulásunkban – így karácsony táján – az ávéhás ügyészeket ökleljük fel, és köpdössük le.)

Egyébként is a tárgyilagos és pártatlan Kuruc.info az egyetlen sajtóorgánum, amelyik bátran meg merik írni, hogy mi az ábra ezzel a cigány bűnözéssel.

Bár néha éri őket olyan kritika, hogy olyan butaságokat is leközölnek, miszerint biztosan szőke norvégok voltak a fémtolvajok.

De drága hazafiak, ez csak humor! Épp azért írnak szőke norvégot, mert közben cigányra gondolnak.

Értjük egymást?

Hehehe.

Bezzeg a bolsi, libsi tahó sajtó. Ők nem humorizálnak. Ők csak akkor hivatkoznak valaki cigány voltára, ha az illető egy bűnügy sértettje. S akkor rögtön rasszizmust kiáltanak.

Békés boldog karácsonyt minden magyar hazafinak!

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr362537234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2010.12.24. 22:19:05

Oké, hogy elhatárolod magad a cigány bűnözéstől, DE azért ne ess a ló másik oldalára!

UI: Boldog karácsonyt!

MNOP 2010.12.25. 20:04:25

nem értem mi a probléma, hisz leírja az eset dátumát. A nagyobb gond az, hogy nincs jobb dolga a kurucosoknak sőt, a proszektúrásoknak sem Karácsonykor...
süti beállítások módosítása