Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Zászlófeeeeeel vns!

2011.03.15. 17:11 | Proszektura | Szólj hozzá!

Nemzeti ünnepünkön a szép napsütéses időben feszesen ellépdelt a fess, snájdig köztársasági elnökünk a fess és snájdig díszzászlóalj előtt, majd engedélyt adott az ünnepélyes zászlófelvonásra.

A nagyszerű eseményt közvetítő tévések számára csupán annak eldöntése okozott kisebb problémát, hogy most akkor arra a rúdra a himnusz akkordjaira mit is húztak fel ezek a derék bakák, a Magyar Köztársaság, avagy Magyarország lobogóját. És, ezt már csak én teszem hozzá, vajh mi lesz a neve a köztársasági elnöknek, ha nem is lesz köztársaság?

Szerencsére egyébként egyelőre nem a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület húzta fel azt a zászlót, és nem is Vona Gábor adott erre utasítást. (Szanyi Tibor leghagymázosabb elképzelései szerint is legfeljebb ez majd csak akkor lesz így, amikor a Jobbik által összehívott alkotmányozó nemzetgyűlés döntése értelmében Gyöngyöspata lesz Magyarország fővárosa.)

Mi tagadás, Szanyi jól melléfogott egyébként legutóbbi nyilatkozata tárgyában, olyannyira, hogy a legendás jogvédő és szívcsakra-szakértő Gaudi Nagy Tamás alighanem már fogalmazgatja is a Szanyi Tibor elleni terjedelmes periratot, s az ebben teendő helyreigazítási nyilatkozatot.

Én Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja, országgyűlési képviselő kijelentem, hogy valótlanul állítottam, miszerint Zagyva György Gyula és társai szervezik Gyöngyöspata két hete tartó megszállását, paramilitáris fekete csótányok sem grasszálnak ott, és tombolva sem kiáltoznak. Nem igaz az sem, hogy Gyöngyöspatán a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a gárda utódja, az úr. És az sem igaz, hogy kettős kereszteket gyújtogatnának. Állítani viszont állítanak, minden kilométerkőnél.

Szanyí úr mellékesen mondott persze olyasmit is, miszerint tarthatatlan állapot, hogy az Orbán-kormány, amely júniusban büszkén bejelentette, hogy két hét alatt rendet tesz az országban, valójában még Gyöngyöspatáig sem jutott el… Itt az idő, hogy az Orbán-kormány végre ne csak a száját járassa. Náluk az eszköz, a hatalom, éljenek – és ne visszaéljenek vele.

Talán maga Szanyi sem gondolta, hogy a kívánsága ily gyorsan teljesül.

A Hír tévé tájékoztatása szerint a Hősök terén 12 embert vett őrizetbe a rendőrség, ahol avatásra készültek a Magyar Nemzeti Gárda tagjai. A rendezvényt a rendőrök leállíttatták.

Kár, hogy Pintér emberei nem a Gyöngyöspatai cigánysoron bizonyították be, hogy milyen bátrak, s nem csak a szájukat járatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr712741963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása