Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Kinek fütyülnek?

2011.04.30. 11:33 | Proszektura | 3 komment

 A heol.hu címlapján látható fotón egy jó kiállású peckes, szálfatermetű honatya, aki egyébként a Jobbik alelnöke (s mellesleg az országgyűlés Ifjúsági, Szociális, Családügyi és Lakhatási bizottságának elnöke), rendőrök gyűrűjében kezet fog a cigányok gyűrűjében tartózkodó helyi romák képviselőjével, aki egyébként a Roma Polgárjogi Mozgalom alelnöke.

Keményen, férfiasan jattolnak az alelnökök, nyíltan egymás szemébe nézve.

Itt a kezem, nem disznóláb.

Ezzel a kézfogással újabb fordulójához érkezett a gyöngyöspatai tragikomédia. Pontosabban sokaknak tragédia, egyeseknek komédia.

A heol. hu fotója viszont azt sugallja, nincs itt olyan nagy probléma, szót tudunk mi szélsőjobberek és romák egymással érteni.

( Mármint fényes nappal, rendőrök között, a kamerák előtt.)

Egyébként, ez a gárdista egyenruhához hasonló öltözékű Jobbikos alelnök bizony bizony nem más, mint az a Sneider Tamás, aki régebben szkinhed volt, és saját bevallása szerint azért állt büntetőbíróság előtt, mert „felrepesztette a pittyét egy cigány maffiózónak”.

A másik személy pedig nem más, mint az az id. Farkas János, akinek vezérletével néhány nappal korábban a helyi cigányok kifütyülték és jól megfeddték, mondhatni elzavarták Farkas Flóriánt, az Országos Cigány Önkormányzat elnökét.

A Jobbik alelnökének, és egykori szkinhed vezérnek kézfogás dukál, az országos cigány-vezetőnek viszont füttyszó és szidalmazás.

Na most akkor hogy is van ez?

Ha valaki ezt nem érti, az nem érti a jelenlegi hazai politika lényegét.

A Roma Polgárjogi Mozgalom (egyébként igen súlytalan) politikai riválisa annak a Lungo Dromnak, amelyiknek a vezetője Farkas Flórián.

A Roma Polgárjogi Mozgalomról ezen kívül még azt is tudni kell, hogy az MSZP, és személy szerint Gyurcsány befolyása alatt áll. Nem véletlen az sem, hogy éppen az id. Farkas János vezette helyi szervezet kapott az exminiszterelnöktől egymilliót.

Szóval így áll össze ez a kézfogás, és az a szidalmazás.

Szegény helyi cigányok pedig csak fütyülnek, fütyülnek, mint a fülemüle és nem is sejtik, valójában kinek is fütyülnek.  

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr292866416

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MÉG MINDIG CIGÁNYKERÉKBEN 2011.05.02. 08:50:16

A Liget folyóiratban 2010-ben interjúsorozat jelent meg a cigánykérdésről. „Alapozásként” közöltük Levendel László: A CIGÁNYSÁG GONDJA – mindannyiunk gondja című 1988-ban írt, fájdalmasan aktuális tanulmányát.Az alábbiakban ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillag Ádám 2011.05.07. 22:27:43

Kedves Proszektúra, kedves barátom. Sajnos nem jól tudod, id. Farkas János fogadta és vendégül látta, mintegy élő pajzsként megvédte Farkas Flóriánt, ezért osztozott is annak sorsában, őt is kifütyülték és leárulózták a jelenlévő romák, tudomásom szerint többnyire egyáltalán nem id. Farkas János szervezetének tagjai.
Farkas Flóriánra azért haragudtak, mert a nyolc hete tartó Gyöngyöspatai őrület során az OCÖ elnök soha nem jelent meg a faluban, és a jelenlévők szerint a hangját sem hallatta ez ügyben senki. Gyurcsány a falu cigány önkormányzatának adott pénzt, aminek id. Farkas János nem tagja.

Csillag Ádám 2011.05.07. 22:29:19

Farkas Flóriánra azért haragudtak, mert a nyolc hete tartó Gyöngyöspatai őrület során az OCÖ elnök soha nem jelent meg a faluban, és a jelenlévők szerint a hangját sem hallatta ez ügyben.

SzaGyu 2011.05.08. 05:15:08

A posztoló láthatja a hozzászólásokból is, hogy ez az iromány egy tákolmány.

Tele van hamis, innen-onnan kiragadott hazugsággal. Ez az iromány mit is akar hazudni?
@Csillag Ádám: Farkas Flórián már nem cigány. Azért nem volt hangja. Már csak a vérét kell lecseréltetnie.
süti beállítások módosítása