Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Kit is loptak itt meg?

2011.05.21. 17:20 | Proszektura | 1 komment

A belügyminisztert meglopták Heves megyében, adta hírül a heol.hu.

Íme, ismét egy olyan cím, amelyiknek semmi más célja nem lehet, mint az, hogy ebben a rettenetesen kiélezett „hírversenyben” a heol előnyre tegyen szert a többi médiummal szemben!

Tegyük gyorsan hozzá, meg nem érdemelt előnyre.

Néhány napja még az volt a legfontosabb közlendőjük, hogy leköpték Gyurcsányt Egerben. Most meg Pintért meglopása a szenzáció. Ami állítólag az ő egyik szihalmi birtokán történt.

Lelki szemeimmel látom a kezeit dörzsölő szerkesztőt. Erre a hírre tuti, hogy mindenki felkapja majd a fejét. És persze, hogy rákattint az írásra.

Aztán pedig, ha már rákattintott, az a birka olvasó kárörvendően nyugtázza majd, hogy na kéremszépen mit rizsázott ez az ürge, hogy itt rend lesz, amikor még őt is meglopják? Látjátok, ilyen ez az Orbán kormány. Semmit sem tart be, amit ígér.

Az újságíró a különös bűnesetről szóló beszámolóját természetesen azzal a hangulatos felütéssel kezdi, miszerint a szihalmiak számára: „Nem árt, ha van egy jóságos patrónus, egy gondos keresztapa. Aki például beiktatásakor azt ígérte, hogy két hét alatt rendet tesz a magyar köz- és magánterületeken. Az utca embere talán azt gondolná – az évszázados hazai beidegződések és tapasztalatok nyomán - , hogy ott, ahol maga a jelenlegi belügyminiszter is tiszteletbeli helybélinek számít, jobbak a település kilátásai és közbiztonsági helyzete.”

Jó az indítás is a keresztapa szöveggel. Ugye felfogod a célzást tisztelt olvasó? Pintér mint keresztapa! (Egyébként pedig mossuk kezeinket, rossz, aki rosszra gondol.)

Az igazi gonosz zsurnaliszta ördög azonban a további részletekben rejlik.

Az írásból ugyanis kiderül az is, hogy „A hivatalban lévő főbelügyér ingatlanai a borsodi Zsóry-fürdő közelében vannak. Itt nincsenek fokozottabb közbiztonsági intézkedések, amit az is bizonyít, hogy a helybeliek szerint pár éve még a rendvédelmi szaktárca jelenlegi irányítóját is meglopták.”

Hogy mi van? A „helybeliek szerint pár éve”!

Most akkor hogy is jön ide az a két hetes ígéret? Meg a mostani közbiztonság helyzete?

Az állítólagos lopás idején Pintér még egy köztiszteletben álló magánvállalkozó volt. A belügyért meg, ha nem csal az emlékezetem, valami Benczének hívták.

Tudom én, hogy muszáj azt sulykolni - ami egyébként igaz is - , ezzel a két hét alatt megteremtendő közbiztonság ígéretével Pintér sem jobb az egykoron gázáremelés tagadásában utazó Lendvai Ildikó vásznánál.

Ám Pintér lejáratási kísérletének ez a módja nem korrekt.

A végén még lelkes híve leszek az új sajtótörvénynek.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr682921750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uni.korn 2011.05.22. 22:00:59

Magyarországon van politika és politikai elit? Nincs, nem is volt. Ezt Posta Imre az oldalán olyan jól leírja, hogy ugyan olyan báb mindegyik itthon is, mint az amerikai elnökök... De kik irányítanak a háttérből és mi a céljuk? ajánlom-
postaimre.euroweb4you.eu/news.php
süti beállítások módosítása