Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

This is the Hungarian justice

2011.07.18. 17:53 | Proszektura | 4 komment

Képíró Sándor urat felmentették. Az index tudósítása szerint a felmentő ítéletet a tárgyalóteremben ülők hangos tapssal és éljenzéssel ünnepelték.

Talán csak a Ria, ria, Hungária! Hiányozott még. Meg a cigányok, cigányok b... tok az anyátok!

És persze az ítélethirdetést követően, annak ünnepélyességét növelendő, el kellett volna énekelni a himnusznak legalább a könnyített változatát.

Képiró Sándor százados (százados úr sejehaj) tárgyalásán egyébiránt alighanem majdnem többen voltak, mint manapság egy-egy focimeccsen. Szerintem a keménymag nagyobb várakozással készült erre a napra, mint a hétvégi fordulók találkozóira.

Mai hír az is, hogy Gyöngyöspatán a Jobbik jelölte lett a polgármester. A frissen megválasztott Juhász Oszkár a heol. hu hírportálnak úgy fogalmazott: Gyöngyöspatán nyert a Jobbik és Gyöngyöspatán győzött az igazság.

Kezd betelni Vona Gábor jóslata a kétharmados Jobbik győzelemről. Igaz, egyelőre csak a szavazatok alig egyharmadával nyert a jelöltjük, s nem az egész országban csak egy néhány ezer fős településen.

Egyébként is hazánkban mindenki Jobbikos, csak még nem tud róla. Természetesen ide sorolandók a patai cigányok is.

De mi lehet a titka ennek a tornából felmentett szemüveges, matyómellényes fiatalembernek? Mivel hódította meg ennyire a helyiek szívét?

Azt már soha nem tudjuk meg, mennyi szerepet játszott a győzelmében az az állítólagos verés, amit a véderős Bazdmeg Jankótól szenvedett el. Mint ahogy biztosan közrejátszott az a hisztériakeltés is, amelyik egy húsvéti vikendet (habár ilyen vikendezést nem kívánok senkinek) evakuációnak akart feltüntetni.

Gyurcsány egymilliós szponzorációjáról már nem is beszélve.

Jellemző egyébként az is, hogy az MSZP egyik helyi megmondóembere miképpen reagált a választási eredményre. Azt mondta, szégyenletes.

Igaza van, valóban az. De kire nézve?

Az MSZP természetesen most is azt mantrázza, ide vezetett a Fidesz politikája, amikor is egykoron megtűrte a Vona féléket a polgári köreiben.

Korózs Lajos úgy fogalmazott, hogy reméli, ez felnyitja a Fidesz szemét, és megértik, hogy hallgatólagosan sem lehet támogatni a szélsőjobboldalt.

Az MSZP ellenségei szerint viszont ide vezetett a nyolc év töketlenkedése.

Én viszont az index tudósítása szerint Efraim Zuroffhoz a tárgyalóteremben intézett gúnyos szavakat tudom idézni, mindkét hírrel kapcsolatban.

This is the Hungarian justice.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr753077611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tavirdasz 2011.07.18. 21:06:49

Biszkurol nincs valami uj hired,Elemér?

Peripetia 2011.07.19. 00:28:46

A magyar uralkodó osztály tökéletes alkalmatlansága az ország vezetésére vezetett idáig. Sem a fidesz, sem az mszp és még a korábbi pártok bűneit sem felejtjük. Egyszer meg kell fizetnünk mindahánynak.

Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) · http://csakjotakarok.blog.hu/ 2011.07.22. 01:38:59

Szerintem nézzél híreket, mert nagyon, NAGYON el vagy tájolva. Persze, jogod van azt írni, amit akarsz, max. mindenki hülyének fog nézni. Csak egy tanács, mint blogger a bloggernak. Köszicsá!
süti beállítások módosítása