Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A Bayer-stílus

2011.10.01. 10:43 | Proszektura | 180 komment

Címkék: sajtó magyar belföld hírlap újságírás zsolt bayer

Bayer Zsolt megint elemében van. Olyan jelzőket használ Nyugdíjban címmel a Magyar Hírlap  Álláspont rovatában közreadott cikkében az ujjtörős Vágó pere kapcsán, hogy „rohadt szadista állatok”, „szemétládák”, „ Vágó nevű disznó”, stb.

Mint írja, Vágó László személyében „az egyik legaljasabb, legundorítóbb gazember takarodik végre börtönbe.”

Mindezt annak kapcsán vetette papírra, hogy nevezett Vágó László ügyében jogerős bírósági döntés született, melynek értelmében egy év nyolc hónapra börtönbe kell vonulnia.

Bayer Zsolt újságíró egyébként nem először nyilvánul meg a hírhedt szovjet büntetőjogász, Andrej Januarjevics Visinszkij stílusában. Aki, mint tudjuk, kiváltképp azzal írta be magát a  jogtörténelembe, hogy ő volt a kommunista koncepciós perek fő teoretikusa, s ő honosította meg a tárgyalótermekben azt a sajátos jogi nyelvezetet, amelyik a vádlottakat bandita, hazaáruló, reakciós, fasiszta, elmebeteg, stb. jelzőkkel illette.

Félreértés ne essék, nem ezt a Vágó László nevű urat akarom védeni, Bayer Zsolt ellenében. Ez az úriember kétségtelenül súlyos büntettet követett el, amikor eltörte egy ember ujját, ám ezért most megkapta méltó büntetését. Talán még azon is lehetne vitatkozni, eleget kapott-e. De ha ő disznó és szemétláda, akkor disznó és szemétláda mindenki, aki törvényszegő, s ezért börtönbüntetésre ítélik.

Úgyhogy a  jövőben kéretik az újságokban a többi bűnügyi híreket is ennek megfelelően közzétenni.

Egy büdös, rohadt ismeretlen gané bankbetörést követett el a pénzintézet sérelmére. Az illetékes rendőri szervek forrónyomon üldözik azt a moslékot.

Az a mocskos szarházi patkány áttért a menetirány szerinti ellenkező oldalra, ahol árokba borult.

Ehhez igazodva persze elvárható, hogy a  jövőben már a rendőrségi szóvivők is hasonló stílusban szólaljanak meg.

Ribanc kurvákat igazoltattak és állítottak elő Miskolc közelében a régi hármason.

Mocsadék részeges disznók verekedtek össze a város diszkójában. Az egyik tetű közülük súlyosan megsérült.

A magyar sajtó egyébként kezd a belpolitikával összefüggésben is egyre durvább nyelvezetet használni.

A minap olvastam egy cikket Egei Antal és Horváth Zsolt tollából a Hírszerzőben, Lázár, te mekkora tahó vagy! címmel, amelyik Lázár János Fidesz frakcióvezetővel kapcsolatban használt olyan kifejezéseket, egy publicisztikának nevezett írásban, miszerint „büdösbunkó”, „bárdolatlan”, „tahó”, „söpredék”, „irtózatos gecik”-

Ez lesz az újságírás jövője?

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr383269426

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért ökörség nálunk a népszámlálás? 2011.10.01. 21:13:14

Papírforma szerint ma megkezdődött a 2011-es népszámlálás. A cenzus miatti füstölgés azonban már jóval előbb megkezdődött. A hazai sajtó és a blogszféra egyik fele folyamatos felháborodásban leledz az intimszféra brutális megsértése miatt, a másik fele...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Táskás Tóni 2011.10.01. 17:46:44

@Lófasz Hadnagy: Remélem nemsokára végképp becsavarodik. A jelek már ott vannak az arcán.

velorex-vezető 2011.10.01. 17:48:01

@Kassian: Az ismerősöd ont olyan tanult lehet, mint Te. Gondolom ugyanabba a kisegítő iskolába jártatok.
A posztoló egy kissé el van tévedve. Egy bankrabló, mint pl. Ambrus Attila, aki fizikai erőszakot mellőzve rabolt bankot, ezerszer rokonszenvesebb, mint ez a rebiszes söpredék, aki a törvény őre kellett volna, hogy legyen, ehelyett a szadista hajlamait élte ki megbilincselt, védekezésképtelen emberen.

Egyszerű leírni "eltörte az ujját" csak, hogy nem focimeccs közben törte el véletlenül a szomszéd Józsi ujját.

dekol84 2011.10.01. 17:54:44

@Lófasz Hadnagy:

És ez a pöcsfej pörzse most ott mereszti a nagyon szaros valagát a parlamentben és az én adómból zabál moslékot!

Ha már Kertésznél tartunk, szerinted nézett már tükörbe ez a buzernyák bayer? Hát ez akkora zsidó, hogy JC hozzá képest egy náci tiszt!

Behajtó70 2011.10.01. 18:01:31

Kedves Blogger!

Olyan egyszerű vagy, mint egy bit! Egy rendőr által elkövetett bűncselekmény százszorosa a többinek! Úgyhogy ne keverd itt a szart!

Ráadásul: a maszkos, erőszakos, tömegeket fenyegető, JELZÉS NÉLKÜLI embereket minek szokás nevezni a világ jobb helyein?!

Ugye tudod...!

regress 2011.10.01. 18:05:20

@Schindler Pistája: anyád meg nagy táska,belefért mindenki.én csak két csigolyádat igazítanék meg finoman

kanos nyúl 2011.10.01. 18:08:44

Buzikám, Tóta Felszopta Bőrizomtömlő Árpádot olvastál-e már?

regress 2011.10.01. 18:19:38

@Behajtó70: én a maszkos erőszakos tömeget csőcseléknek,vagy állatoknak hívom.nem a kisujjukat,a nyakukat törtem volna

ursus artos 2011.10.01. 18:23:03

"Ez lesz az újságírás jövője?"
Hol is kezdődött? Mikor is? Ja igen: Uj Péter és az Index...

Nem vagyok fideszes 2011.10.01. 18:52:06

@dekol84:

A mi csitánk nem zsidó, haenm sváb, de tök mindegy is, mert egy beteg fasz és ez a lényeg. Emellett eltörpül, hogy zsidó, vagy sváb, vagy bármilyen származású.

sárkányfő 2011.10.01. 18:55:04

Bayer egy kényszeres gyűlölködő féreg, de most kivételsen van némi igaza.
Ha az a rendőr valóban eltörte egy ember ujját, akkor jogos a börtön, és az a legkevesebb, hogy trágár szavakkal elküldik a picsába is. Egy rendőr (és más sem) ilyet nem tehet. Akkor sem, ha előtte lécekkel verték, akkor sem, ha kövekkel és molotovval dobálták, akkor sem ha kollégáját már mentő ápolja, és tele van adrenalinnal meg bosszúvággyal. Azért rendőr, mert kötik a szabályok, amiket nem szeghet meg.

Most az érdekelne még, hogy hány év börtönt kapott az a csürhe, akik élő emberekre gyújtottak rá középületet? Azaz azok, akik emberek életét veszélyeztették? Hány év fogházat kaptak azok, akik órákon át célzottan dobálták kövekkel a rendőröket, azaz élő embereket, családapákat, ezzel gyilkossági kísérletek tömkelegét hajtva végre? Hány évet kapott a szemétláda, aki miatt összeégett egy rendőrnő?
Hány tíz évet kaptak azok, akik előre megfontoltan készültek a rombolásra és gyilkosságra, mivel már eleve molotovval mentek ki, és dobálták is szépen egyenesen a rendőrökre?

És ezt a söpredéket milyen szavakkal illeti Bayer?

Táskás Tóni 2011.10.01. 18:57:48

@regress: Én is. Azt az idióta Máriusz is rossz helyen ütötték, azóta született még egy majma. A rendőröket szólingatta , miután a főnöke elhúzta a csíkot, hogy álljatok át.Kártérítést is kapott, száz év fegyház vagy elmegyógyintézet helyett.

Táskás Tóni 2011.10.01. 19:01:36

@sárkányfő: Pontosan ez a probléma. Az nem volt baj!!!Neki a csőcselék forradalmár és vitéz, akárcsak a bolond Wittner Máriának.Ja, és honnan lehet azt tudni, hogy mit tett, akinek eltörte az ujját. Mi van, ha akkor sérült meg a keze, amikor egy molotov koktélt akart eldobni, vagy autót borogatni, vagy éppen macskakövet felszedni. Egyetlen rendőrt sem kártalanítottak.

Rwindx 2011.10.01. 19:06:21

@Muad\\\'Dib:
Pontosan erről van szó.

Miklmag 2011.10.01. 19:18:00

Tegnap kezdődött el Magyarországon az igazi rendszerváltás!
Végre láthatja a hazai ávós hagyományú szervezet minden tagja, hogy a nép elleni bűntettekért is börtönbe lehet kerülni.

A demokrácia nagy napja ez. Mindegy, mi motiválta Viktort, hogy fél év után útjára indítsa a Balsai-jelentést, de megtette. Igaz, hogy egy népellenes bűnöző "főrendőr-", egy "vasprefektus"-baráttal a nyakában, de megtette. Hazánkban 20 év él a nép mindennapjaiban egy ávós szemléletű katonai terrorszervezet, amelyik törvények fölött állónak hitte magát. Eddig hihette is.

A rendszerváltás óta egyik kormány se lépte ezt meg.

Éljen Viktor, éljen a FIDESZ, éljen Bayer! Az egész ország hangulata, mindennapjaink minősége is más lesz, ha megszűnik végre ez az ávós lázálom, ami mindenre rányomta a bélyegét ebben az országban. Ahol egy 30 éve tanító pedagógus harmadannyi fizetést kap, mint az ujjtörő ávós "nyugdíja", ami 40 éves korától jár neki.
Normális ez? Csoda-e, ha az állampolgár főnökének, törvények felett állónak hitte magát, hiszen minden ítélet, amit bűnöző rendőrök kaptak eddig, az "előzetes mentesítéssel" kezdődött. Azzal, hogy kiröhöghették a törvényt, ,mert biztosan nem kellett börtönbe menniük. Hát most kell! Ezentúl ugyanúgy nem lesznek "főnökei", "elöljárói" az állampolgárnak, ahogyan a tűzoltó, a mentős, vagy a parkolóőr sem az. Ahogyan egyetlen normális demokráciában sem az a rendőr. Az igazi rendőr, aki valóban az állampolgárt szolgálja és nem ávósokhoz "méltó" bűnszövetséget alkot, amikor "leesett" azonosítót, "elveszett" térfigyelő-kamera felvételt kell "magyarázni" és hamis jegyzőkönyveket kell kreálni. Egy terrorista, népellenes hatalom érdekében.

Táskás Tóni 2011.10.01. 19:18:16

@Muad\\\'Dib: Védtelen símaszkos molotov koktéllal és macskakövekkel tele töltött zsebekkel köpködő és gyújtogató ártatlan emberek. Ez így teljes.

Táskás Tóni 2011.10.01. 19:20:33

@Miklmag: Tanulmányozd át Pintér új törvényeit. Fognak téged még hasba rúgni és megbilincselni. Legalábbis remélem, ha megvan rá az okuk.

Kassian 2011.10.01. 19:20:47

@velorex-vezető: egy biztos, az ismerősömet ember szülte...szemben bayerrel meg a hozzád hasonlókkal.

Reggie 2011.10.01. 19:21:07

@Táskás Tóni: Hatra volt bilincselve a keze, amikor az ujjat eltortek, tehat nem tul valoszinu, hogy eppen kovet vagy molotov koktelt probalt dobni.
A csocselek buntetteinek elodazasaban igazad van.

Miklmag 2011.10.01. 19:24:22

@Táskás Tóni: Szövegértés, tudom...
Éppen rá utaltam, ha értenéd.

velorex-vezető 2011.10.01. 19:24:50

@Kassian:egy biztos, az ismerősömet" ember" szülte.

Inkább némber.

Pszt! 2011.10.01. 19:28:21

Azért érdekes, hogy a rendőrökre kockakövekkel, molotov koktélokkal támadó, randalírozó csőcselék közül senki sem megy börtönbe, míg egy ujjtörésért ennyit lehet kapni. A rendőröket sem kell félteni, de ha meg akar verni, akkor tuti, hogy nem csak az ujjam törik el.
Csak összeesküvés elmélet, de nem azért ígértek büntetlenséget a garázdáknak, hogy ne köpjék be a megbízójukat, a "nearrafigyeljenekmitmondok" embert?

velorex-vezető 2011.10.01. 19:29:18

@Miklmag: Ezekkel akarsz megértetni valamit?

Hiszen a nagy liberális kunczemaczi azon poénkodott a Parlamentben, hogy a képviselőtársát összeverték a rendőrök és be van kötve a feje. Ezek kunbéla és szamuely utódai. Mit vársz tőlük?
Talán még emlékszel, mikor az alkohol hatására őszintén beszélt az egyik? "Legszívesebben kiirtanám az összes keresztényt!"

Miklmag 2011.10.01. 19:37:24

@velorex-vezető: Igen, így igaz! A "liberális" Kuncze, aki ahelyett, hogy állampolgári jogokat emlegetett volna, Révész Mártíriusznak nevezte a "rendőrök" által eszméletlenre vert képviselőt. Csak az a baj, hogy a valódi liberalizmust járatták le ezzel Magyarországon a kuncék.
Azonban most örüljünk annak, hogy a FIDESZ végre ráérzett, elsősorban mi az aminek köszönhette a 2/3-ot! Vége a nép-"vágó" ávós hatalomnak.

tomfree 2011.10.01. 19:43:14

A "nagyszerű" bejegyzésből a tájékozott szerző kifelejtette a következő apró részleteket:
"...a Vágó László őrnagy vezette rohamosztag tagjai eszméletlenre verték Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselőt. Ugyanez a csoport megbilincselt, majd eltörte egy védekezésre képtelen férfi ujját és lábát. A bűncselekménnyel – egy beosztott rendőr terhelő vallomása alapján – Vágó Lászlót vádolják.
A Hír TV szerint Vágó kegyetlenkedése még kollégáinak is sok volt, ennek köszönhető, hogy végül nyugdíjba ment. A Magyar Nemzet értesülése szerint a 38 évesen nyugdíjazott rendőrtiszt juttatása 241 ezer forint, amihez 37,5 ezer forint szolgálati kiegészítés is jár.
A kegyetlenkedő osztagnak három mesterlövésze volt, akik az archív felvételek tanúsága szerint fejmagasságban lőtték a Fidesz megemlékezéséről hazafelé tartókat. Nagy valószínűséggel ők lőtték ki több ember szemét, és ők lőtték hátba a Blaha sörözőből kiterelt vak fiatalembert is."

Tehát Vágó szolgálatban nem csak ujjat tört, hanem lábat is és vakokat lövetett le beosztottjaival, majd az adónkból elment "jól megérdemelt" nyugdíjjába. Ezekért kultúrált országokban 5-10 éveket osztogatnának, olcsón megúszta ennyivel. Lehet tiltakozni Bayer stílusa miatt, de a bűncselekménye magáért beszél. Ha lehet ne mossuk össze bűncselekményét mások bűncselekményével. Ennyit erről.

regress 2011.10.01. 19:50:41

@Anti Anyag: minden anti agy egyetért vele

antifideszklub 2011.10.01. 20:02:34

@Mindfield: Ennyi. Egyébként anno Simicskáékról is ezt írta amikor eltűnt a fidesz közeléből és a népszabadsághoz csapódott állandó munkatársként... hányadék köcsög.

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 20:06:54

Nem baj,"estimeséző" munkásőrök.Hamarosan a ti szemeteket lövik.
Már ha elő mertek egyáltalán mászni az utcára a csatornából.

regress 2011.10.01. 20:10:26

@Reggie: és amíg nem volt hátul a keze?????rejszolt?? vagy mi a kurv.anyádat csinált?

torró 2011.10.01. 20:14:52

"Pszt"
Azt szeretném kérdezni hogy akkor a rendőrök miért nem a kocka kövekkel dobálózókat lőtték ? Nem az lett volna a logikus?
És miért nem várták meg amíg a normális tüntetők elhagyják a területet és csak a randalírozók maradnak? És hogy hogy nem tudtak a rendőrök randalírozót begyüjteni? Nagyon sok kérdést lehetne még feltenni.Legalább Ilyen dolog Bayer stílusát felemlegetni akkor amikor a médiából ömlik a szenny. És valóban hihetetlenül elterjedt a trágár beszéd hogy az ember csak kapkodja a fejét. Itt is hihetetlen útszéli hangnem a menő. Kérdem én, kinek van joga a másikat számon kérni ha ugyan olyan a szóhasználata?

velorex-vezető 2011.10.01. 20:19:43

@regress: Mi van ? megszólalt belőled Szanyi elvtárs? Csak ne fogd vissza magad? Mutasd be szépen lelkivilágod színes virágait.

Remélem neked rendszeresen hátrakötik a kezedet, mert a túl sok rejszolás később kihat a párkapcsolataidra.
Nem kellett ahhoz semmi erőszakos cselekmény, hogy ezek a pribékek összeverjenek valakit. elég, ha kinn volt az utcán, Ezt nem bírjátok felfogni a szűk agyatokkal.
lenne sírás rívás, ha a Clark Ádám téren táborozó, munkásmozgalmi dalokra gerjedő agyhalottak kapnának egy kis könnygázt, mert a városban valahol megdobáltak egy rendőrt.

Reggie 2011.10.01. 20:21:07

@regress: Ha eppen kovet akart volna dobni es a rendor rabaszott volna gumibottal a kezere, minek kovetkezteben eltort volna az ujja azt mondom ok, igy jart. De egy hatrabilincselt kezu ember ujjat eltorni megengedhetetlen es elfogadhatatlan, fuggetlenul attol, hogy mit csinalt mielott elfogtak.

Ringlósztár 2011.10.01. 20:23:55

Te is írnál ilyeneket, ha olyan jól megfizetnének, mint Zsótit, aki akkora vérmagyar, hogy nagymagyarország matricát ragaszt a szlovák rendszámú terepjárójára.
A Bayer-Matusovits Bt. 35.000.000 forintot kapott Orbántól a tavasszal, ennyiért már korpásodik a haj.

tomfree 2011.10.01. 20:26:21

@Táskás Tóni:
"Fábián Gábor 2006. október 23-án a Fidesz nagygyűlésén vett részt az Astoriánál, majd hat óra körül elindult a Károly körúton a Deák téri metróállomás felé. A Dob utcáig jutott, ott a fal mellé húzódva várta, hogy a szemből érkező rendőrsorfal elhaladjon az Astoria felé. Az odaérkező rendőrök azonban leteperték, aztán öten-hatan nekiestek: a hátát, a veséjét és a fejét ütötték, arcára, vállára, derekára és mindkét lábára ráálltak, gumibottal ütötték, és bakanccsal rugdosták.

Miután megbilincselték, az egyik intézkedő rendőr a férfi már bilincsben lévő bal kezének középső ujját eltörte. Ezután felültették, fejét lenyomták, lábait szétfeszítették. Az ekkor odaérkező rendőrök egyike rohadt Fidesz-bérencnek nevezte, és arcon köpte, egy másik pedig azt mondta neki, hogy a régi rendszerben már a helyszínen agyonlőtték volna, de ezt most majd a Gyorskocsi utcában fogják megtenni.
Fábián szerint a rendőrök a tájszólásuk alapján nagyrészt vidékiek lehettek, többségükből alkoholszag áradt. A rúgások miatt az ötvenes éveiben járó férfi jobb lábának szárkapocscsontja is eltört. Mivel járni már nem tudott, a Madách téren várakozó rabszállító kocsihoz vonszolták, és beszállították a Gyorskocsi utcába.
Fábián Gábort az intézkedő rendőrök vallomásai alapján rendzavarás szabálysértésével gyanúsították, de a bíróság az eljárást megszüntette, mert előkerült egy, az egyik körúti étterem ablakából készült mobiltelefonos videofelvétel, ami Fábián verzióját, a békés, magányos falhoz lapulást támasztotta alá. Az is kiderült a hangosfelvételből, hogy a rendőrök nem szólították fel a helyszín elhagyására a lefogása előtti percekben. A felvétel készítője és még egy szemtanú a bíróság előtt azt vallotta, hogy a férfi - az intézkedő rendőrök állításaival szemben - nem menekült a rendőrök elől, és nem tanúsított ellenállást amikor leteperték."
index.hu/belfold/fabian8850/

Nevezheted esti mesének is, de annak durva lenne.

velorex-vezető 2011.10.01. 20:27:29

Egyébként köszönet a posztolónak, hogy reklámot csinált a Bayer cikknek. Remek írás, minden szavával egyet lehet érteni.
Bayer jelleme hagy némi kívánnivalót maga után, de írni mindenesetre tud.

örike 2011.10.01. 20:55:19

Lehet vitatkozni a Bayer-cikk stílusával, legjobb lenne olyan emberrel persze ezt a vitát lefolytatni, aki feküdt már ártatlanul rendőrcsizmák alatt, és törték már el ujját örömszerzésből.
Rendszeres Index- olvasó szado-mazochistakéntként jegyzem meg, különös bája van annak, hogy az az internetes újság, amely kéjeleg a pina, baszás, fasz, meg leszopás kifejezések öncélú, vagy nem tudom milyen célú, amúgy közepesen kifejlett intelligenciájú olvasó számára rettenetesen ellenszenves használatában, hirtelen elretten a cikk nem szalonképes stílustól. Gyerekek, találjátok meg már az identitásotokat, kik vagytok,honnan jöttök, hová tartotok, mi az értékrendetek, vagy valami !Csak úgy mondom, az V. kerületen kívül is van világ!

Átvitel honvéd 2011.10.01. 21:01:24

Zsoca egy erkölcsi hulla, ezt kimondhatjuk. De amikor ilyen kényszeredetten relativizáló, kemény, ép ésszel megbocsáthatatlan dolgot súlytalanként bemutatni igyekvő posztot olvasok, újra és újra rájövök, hogy Zsoca miért áll még mindig magasan azok felett, a maga nem létező erkölcsi magasságában is, mint a bírálói.

A poszt kapcsán leginkább annak örülök, hogy ma még nem vacsoráztam.

2011.10.01. 21:06:51

Amit Bayer mond az igaz, ez a rendőr egy nullszériás rohadék, aki megérdemli a sorsát. A dolog szépséghibája, hogy pont Zsóti szájából hangzanak rosszul ezek a szavak. Kb, olyan mint amikor Szarházy a parlamentben rikoltozott a fideszre a napokban, hogy szétkúrták az országot. Zsóti inkább maradjon csöndben, nyalja a fideszseggeket, ahogy szokta.

Táskás Tóni 2011.10.01. 21:26:24

@tomfree: Ha az a férfi, aki a rendőrök felé köpött és mozdult volt Fábián úr, akkor elég provokatív volt. Nem beszélve a mellette lévő hangokról, hogy ezek nem magyarok, meg mi fizetjük őket, mind rossz fidesz duma . Még annyi a kérdésem, hogy miért a Deák -tér felé ment? Tudtommal az Astória felé irányították és többször hangosbemondóban közölték az oszlatást a rendőrök. Személyesen Orbánt tenném felelőssé a kialakult helyzetért, miközben hergelte az embereket aztán hirtelen lelépett a golyóálló kocsijával. Nem érdekel Fábián úr, undorító volt a fidesz és a Jobbik tüntetéssorozata és az a ganéjság, amit éveken keresztül romboltak.

baranowicze 2011.10.01. 21:32:24

Bocsánat, csak én emlékszem arra, kedves posztíró, hogy ez a rohadt szadista állat megbilincselt emberek ujját törte el, és fejmagasságban lőtt gumilövedékkel felszólítás nélkül?

Tita nick 2011.10.01. 21:34:55

@Táskás Tóni: Tóni bácsi! Akkor vitatkozzon erről a témáról ha ott volt és átélte a történteket. Ha csak a Népszabadságból és a Népszavából tájékozódik, akkor inkább ne szóljon bele a vitába, mert az ismeretei enyhén szólva is hiányosak. Köszönettel.

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.01. 21:42:19

Ez a Tónika szerintem egy troll,egy igazi provokátor.
Vagy nagyon megverhették egyszer.
Esetleg ő maga gyurcsányferenc.
Mást nem tudok elképzelni,normális ember ilyesmit nem írhat le.

eklar 2011.10.01. 22:10:52

"Ez lesz az újságírás jövője?" kérdi cikkíró kicsit szónokiasan. Válasz: nem, ez a jelene.

Mohamed 2011.10.01. 22:11:26

Nem szeretem Bayer Zótit
De most az egyszer nagyon is igaza van egy rendőr esetében megengedhetetlen és undorító hogy egy földre szorított meg bilincselt tehát védtelen embernek csak úgy passzióból eltöri az ujját HA JÓLTUDOM ILYEN NINCS A SZOLGÁLATI SZABÁLYZATBAN ezért jóval komolyabb büntetés járna mondhatni példát kéne az ilyenekkel statuálni
és hiába jönnek itt a ballib konzumidióta lagymatag agymosottak tescós párizsival teletömött pofával üvöltözni ha balosnak törték volna el az ujját ugyanúgy felháborodnék mint most, mert a vágó patkány erősebb volt felszerelve a karhatalom támogatásával az erejével jócskán visszaélve több sündőrrel együtt bántalmazott egy bilincselt védekezni képtelen embert(bárki is legyen az illető)
és hamár cigányok bántalmazásánál tarunk: ez igen csak hasonlatos a cigányok taktikájához akik csoportosan karddal késekkel kapával kaszával felszerelkezve támadnak rá egy vagy kettő nem cigányra ami szintén gyomorforgató
ezen kellene inkább el gondolkozni ha lenne mivel.

is 2011.10.01. 22:13:37

@tomfree: nem mese ez, hanem tragédia. látta a rendőrsorfalat, és nem azt mondta, hogy akkor nekem itt semmi keresnivalóm, és már húzok is a másik irányba, ahogy bármely északír, francia 5 éves gyerek ezt kívülről fújja, hanem azt mondja, én ott maradok keveredni, hogy hátha összetévesztenek az ott randalírozókkal. össze is tévesztették. a törvény szerint: a rendőrség tömegoszlatásnál az egyéni felelősséget nem vizsgálja: tömeget oszlat, hogy aki ott van, az ne legyen ott. csak ez nálunk az emberekben nem tudatosult. Franciaországban, Dániában, az Angoloknál ezt mindenki tudja, és nálunk is 5 éves korban meg kell tanítani.

a konkrét rendőri eljárás addig, hogy lefogták, teljesen jogszerű volt (főleg, hogy olvasom, hogy talán nem is olyan egyszerűen álldogált ott az illető.- biztos nincs elhallgatva itt egyetlen részlet sem?), az, hogy elkezdték ütlegelni meg rugdosni, az viszont jogellenes.

azt úgy általában kérdezem, hogy a rendőrt bárminek el lehet mondani, de a rendőr csak tisztelt uramat mondhat? próbáld ki egyszer haverokkal, hogy meddig bírnád.

@baranowicze: a második felére nagy valószínűséggel csak te emlékszem, mert ez a Vágó egy parancsnok volt, a parancsnokok nem nagyon lőnek, hanem parancsnokolnak.

is 2011.10.01. 22:18:50

@örike: "ezt a vitát lefolytatni, aki feküdt már ártatlanul rendőrcsizmák alatt, és törték már el ujját örömszerzésből."

nehéz ügy lesz ilyen megbeszélést folytatnod, mert ilyen ember van vagy 20. ebből 15 rendőrsorfal közelében esett ilyen áldozatul, ami nagy tregédia, de reméljük, mindenki megtanulta, hogy rendőrsorfaltól csak távolodni szabad. a maradék 5 esetet meg mindenki ismeri, és el is ítéli, és nincs is mit vitatkozni rajta, nem is láttam olyat, hogy bárki vitatná.

Mohamed 2011.10.01. 22:27:04

is
igen csak mint ahogy azt a londoni zavargásoknál is láthattad az angol zsaruk nem használtak gumi lövedéket sem és nem is törték el lebilincselt emberek ujjait pedig az ottani köztörvényesek inább megérdemelték volta (hogy netudjanak később ugyan azzal a kézzel lopni)
Oda 2006 ban az emberek a jogaikért és a hazug kormány ellen mentek tüntetni nem haza iszkolni
(képzeld ha 1848 márc. 15-én is igy viselkedtek volna az emberek hmm most nem ünnepelhetnénk ezt a nemzeti ünnepet)
igen csak hogy a rendőrségnek szolgálnia és védenie kellett volna nem oszlatni és embert vadászni
hanem az ország szerte tobb millió a társadalom teljes kereszt metszetét felvonultató adó fizetőket kellett volna védenie akiknek oltalmazására felesküdtek és nem egy olyan politikai erő utasításait kellet volna követni akik egy szűk milliárdos csoportot alkotnak és akik ökölként használva a rendőrséget az ország lakosságának megfélemlítésére törekedtek ahogy azt az ötvenes években tették anno.

2011.10.01. 22:29:02

@Vezérigazgató elvtárs:
Tudsz nekem segíteni?
Ez a Bayer volt az, aki bevándorlási engedélyt kért Izraelbe, vagy az a haverja volt?

Tita nick 2011.10.01. 22:39:43

@is:
a konkrét rendőri eljárás addig, hogy lefogták, teljesen jogszerű volt (főleg, hogy olvasom, hogy talán nem is olyan egyszerűen álldogált ott az illető.

Telefonos videofelvételek bizonyították az illető igazát. A sünök/rendőrök hazudtak a bíróságon, nem egy, nem kettő és nem három sün, hanem az egész süncsapat hazudott.

A férfit felmentették. Ja de előtte az állat még eltörte kezét-lkábát.

ja. csak ennyit.

Ja, az 5 éves gyerek, aki ebben az országban nőtt fel, érdekes,m csak a maszop kormány alatt kezdett tanulni önvédelmet. Ja.

tomfree 2011.10.01. 22:43:41

@is: "olvasom, hogy talán nem is olyan egyszerűen álldogált ott az illető.- biztos nincs elhallgatva itt egyetlen részlet sem?"
Szerinted az ügyészség nem verte volna rá az áldozatra ha lett volna bármi is? Már sitten lenne, hidd el. Sőt, ha nincs a videófelvétel, akkor is, mert a rendőrök nyilván nem azt vallották, hogy összevertünk egy ártatlan, de nagyszájú középkorú férfit, aki azon kívűl, hogy anyázott, nem csinált semmit, csak nem menekült el előlünk.
Vélelmezem, hogy az áldozatnak sejtése sem volt, hogy a hátán fognak ugrálni a rend őrei, még ha utólag a kényelmes székből könnyű okosnak lenni, hogy "minek arra ment" meg "minek szidta a rendőröket".
"azt úgy általában kérdezem, hogy a rendőrt bárminek el lehet mondani, de a rendőr csak tisztelt uramat mondhat? próbáld ki egyszer haverokkal, hogy meddig bírnád."
Aki nem bírja a szántást, ne menjen ki a földekre. Minden szakmának van rossz oldala, a rendőrökének ez (is). Ez gyenge érv a rendőri túlkapásokra, brutalitásra. Ezzel az erővel minden tesco biztonsági őr meg BKV ellenőr pofán vághatná a vevőt/utast, aki éppen szidja? Milyen logika ez???
Higgadt fejjel gondold végig: az állami erőszakszervezet tagjai brutális bűncselekményt követtek el az áldozat ellen. Lehet szépíteni: a körülmények, minek nem szaladt el, felfokozott politikai légkör, anyázott meg 1000 ilyen, de a lényeg ugyanaz: a rendőri túlkapás bűncselekmény, amit a katonai ügyészség súlyozottan mérlegel. Ne védd Vágót.

2011.10.01. 22:44:19

@Mohamed:
Sok igazságod van, abban amit írsz.
De !
Külön kéne választani a dolgokat, mert kissé összemosod.
A tömegoszlatás: mikor tömegoszlatásról van szó, az angol is üt, vág. Londonban legutóbb nem kaptak parancsot rá!

Ha az a parancs, hogy ki kell szotítani az adott területről mindenkit, az NEM okmányellenőrzéssel kezdődik itt se!

Nézzél néha angol tv-ét! A rendőrökről is van egy sorozat.
Ellenszegülő fiatal feje behorpasztotta a motorháztetőt "véletlen"!
Ott elrettentő példaként mutatják be, hogy tisztességesen viselkedj, ha egy rendőr megszólít!

Emlékszel, mit műveltek Észak-Írországban?
A franciák?
A németek?

Amikor éles-lövedékkel agyonlőttek egy hoodie-t Londonban???

Kiszolgálni a rezsimet: sajna ez a dolga
Szolgálunk, és védünk- ebben teljesen egyetértünk, kiegészíteném, hogy fejétől bűzlik a hal: sajna minden jogot elvontak a rendőröktől, egy bűnözőnek több a szabadsága, mint egy rendőrnek. Ebben a Szadesz kretén, félreértelmezett demokrácia felfogását és állandó önfontoskodását tartom a vétkesnek.

Olvastad a legújabb módosítást? Na, mostantól már nem ítélnek majd el rendőrt, ha hasba rúg, vagy úgy bilincsel meg, hogy közben a falhoz nyom, és véletlen eltöri az ujjad!

Tita nick 2011.10.01. 22:47:18

@is: Még egy szót. Olvasd el az Index újságírójának (jé, egy liberális site újságírója is ír igazat) Túlkapások c. könyvét. Utána lehet észt osztani azoknak, akik átélték a történteket és megmondani nekik azt, hogy az nem úgy volt, ahogy te átélted, hanem úgy, ahogy azt én a Népszavában olvastam.

2011.10.01. 22:48:47

@tomfree: Teljesen igazad van. Ez bűncselekmény, bűnhődjön.

Mostantól más lesz! Az új törvénymódosítás már nem tartalmazza a bilincselésre és a hasba rúgásra vonatkozó kitételeket, tehát mostantól már ugyanezért nem ítélik el a rendőrt.

Gratulálok, Magyar demokrácia!

velorex-vezető 2011.10.01. 23:14:19

@Könnyen elkaptuk, uram!: Valamit nagyon félreértettél.lehet, hogy ezután, ha egy kedvenc cigány, bocsánat roma védencetek a rendőr hátába állítja a fejszét, akkor a rendőr alkalmazhat kényszerítő eszközt, de ezután sem törheti el ezért egy másik cigány ujját, mert véletlenül őt is az utcán találta.

tomfree 2011.10.01. 23:30:19

@Könnyen elkaptuk, uram!: nem ismerem az új törvényt, amit írtál, de nem hinném, hogy szándékos kegyetlenséget engedne a törvény ezután is.
Mindenesetre elég botrányos, hogy egy rendőr 38 évesen nyugdíjba vonulhat uszkve 280 ezer nyugdíjjal...és még tiltakoznak a "szerzett jogaik" elvétele ellen. Mindegy, ez egy másik történet lenne...

Táskás Tóni 2011.10.01. 23:38:04

Orbán és az elmebeteg Balsai szervezhetne már egy tábort , ahol kitüntetnék az összes állat rendbontót. Csak az a baj, hogy nagy részüket nem lehet azonosítani, mert maszk volt a fejükön.
Nagy szívességet tettek ennek a manipulátornak.Jól szétkúrták évek során az ünnepeinket.Nézzétek meg a videót, az a fasz is provokált és a rendőrök felé köpött és lépett. Az ügyészségre pedig ne hivatkozzon senki.Arról tudjuk, hogy kinek a pártján van.
Mindenesetre most megkapta az újtörött ember, amit akart itt van neki Orbán a jobbkeze az álamfő és ez a végképp tönkrekúrt ország.
Az a Jobbik pedig , amelyik megvédi a terrorista Budaházit, az menjen a kurva faszba. Senki sem tudhatja, hogy holnap melyik háznál robbant a vármegyésekkel szövetkezve, vagy honnan viszi el a bankautomatát.
Szebb jövőt nektek, hogy rohadnátok meg. Jobbik és az apukája a fidesz.

Tita nick 2011.10.01. 23:40:51

@Táskás Tóni: Összekeverted a tejszínhabot az automata szentjánosbogárral és tettél a tetejére hexamétert. Kb. ennyi volt az értelme.

Táskás Tóni 2011.10.01. 23:45:33

@tomfree: Az is botrányos, hogy az idióta Lázár, aki egy fing 18 millió ft-ot vett fel 4 év alatt ktgtérítésként és akkor a többi "megérdemelt" jövedelméről nem is beszélve. Botrányos, hogy Kósa, Mr 20% még mindig nem ül börtönben, botrányos, hogy a fideszes polgármesterek teljesen eladósították az önkormányzatokat,Botrányos , hogy a segghülye Selmeci védte a nyugdíjakat, botrányos az a sok nemmegszorítás, amit most az emberek átélnek.. Na, és ami a legbotrányosabb, hogy amikor a szocik hozzá akartak nyúlni, persze nem visszamenőleg a korkedvezményes nyugdíjakhoz, akkor a fidesz élén a bunkó focistával megakadályozták az intézkedést csakúgy mint a hülyenépszavazással megakadályozott reformokat.Akkor is jelezted Orbánnak, hogy nem kell a korkedvezményes nyugdíj. Nézzetek már magatokba ott a jobboldalon.

Táskás Tóni 2011.10.01. 23:53:53

@tomfree: Az ügyészség? A hét vicce.

2011.10.01. 23:59:01

@velorex-vezető:" Valamit nagyon félreértettél.lehet, hogy ezután, ha egy kedvenc cigány, bocsánat roma védencetek "

Valamit Te értettél félre.
De nagyon. A világ nem mágnes. Nem kétpólusú.
Vagytok ti, meg az ELLENSÉÉÉÉG!

Ha elolvasnád amit írtam....
Azt mondom, ez bűncselekmény.
Azt mondom, ha rendőrattak, akkor a világ bármely pontján veszélyben vagy, men kérdik, miért álltál oda!
Azt mondom, a roma(és nem cigány, mert az elismert név, lásd cigány zenész, ) nem a védencem, törjék el az ujját!

De már meg ne haragudj, ha valahol molotov-koktélokat hajigálnak, felgyújtanak rendőr és TV közvetítőkocsikat, TV székházat, akkor az nem tüntetés, és nem forradalom.

Ha ugyanez a pali kimegy majd egy rendőrattakkal szemben, amikor a szakszervezeteket szorítják ki a Kossuth térről, és eltörik a kisujját, te fogod a leghangosabban fikázni! A hülye komcsi!!

tomfree 2011.10.02. 00:05:18

@Táskás Tóni: Veled teljesen fölösleges vitatkozni, fanatikus gyűlölködő vagy, nem is pazarlom rád az időmet. Javaslom, ne csak Népszavát olvass, mert ott csak fröcsögni tanítanak, nyisd ki a szemed egy kicsit és gondolkodj el rajta, hogy az általad istenített kibaszott ballibsi banda mi a büdös f@szt művelt az országgal 8 év alatt. Miért tűnt el az SZDSZ és miért van romokban a szocik pártja, miért fordult el tőlük mindenki ebben az országban. Mindenki hülye rajtatok kívűl, ugye? Ha a Kósa Mr20%, akkor a Szekeres meg a többi micsoda? Mr.50%? A Nokiás doboz titkairól hallottál már? Vagy arról a Népszavában nem írtak?

Táskás Tóni 2011.10.02. 00:21:50

@tomfree: De hallottam a nokiás dobozokról is . Ebből Mr 20% is kapott egyet termőföldek átminősítéséért, csak az ügyészség ezt nem vizsgálta. Meg hallottam Simicskáról, és a svájci offshore cégéről , meg Hernádi orbánkeresztes 2,7 milliárdos korrupciós ügyéről, meg hallottam az UD zrt-ről, meg dajcstomi 5 milliárdos beléptetőrendszeréről. Még egyszer kérdezem. Mit szóltál akkor, amikor a szocik hozzá akartak nyúlni a korkedvezményes nyugdíjhoz, vagy be akarták vezetni a tandíjat, vagy a vizitdíjat.
Rosszak voltak a szocik. Igen. Nem is rájuk szavaztam, de ezek egyszerűen minősíthetetlenek. Hazugságban , korrupcióban utolérhetetlenek. Hirtv és ECHO tv. Ezeket nézem , ha nincs Hofi

Táskás Tóni 2011.10.02. 00:30:35

@tomfree: Meg hallottam az EMFESZ-ről, amiből a wikileaks szerint 25 milliárdot tolt ki Csányi és Hernádi, meg Kocsis BKV vezér MVM-es offshore ügyeiről...

2011.10.02. 00:52:43

@tomfree: magyar közlöny 2011 évi 109. szám

a rendőr felsőbb parancsnoka utasítására, vagy saját elhatározásából alkalmazhat vegyi fegyvert, sokkoló eszközt, gumibotot, és bilincset.

a bilincselés folyamán a letartóztatott tágyhoz, falhoz nyomható, illetve földre vihető.

kikerült a törvényből a fejre és hasra irányuló ütés, ill. rúgás tilalma
bekerült a tömegoszlatásnál a kardlapozás, és a gumilövedék tilalma

Mohamed 2011.10.02. 01:02:21

Táskás Tóni
Fossál csak a te kis házadnál robbanhat a bomba :D

Táskás Tóni 2011.10.02. 01:08:52

@Mohamed: Mocskoktól nem kell félni. Nem is félek.

2011.10.02. 01:17:13

@tomfree:" ballibsi banda mi a büdös f@szt művelt az országgal 8 év alatt. Miért tűnt el az SZDSZ és miért van romokban a szocik pártja,"

Igazad van, azért.
Most nyugodj meg, és gondold át: mi az a terület, amelyben jobb a fidesz?

Pénzek lenyúlása?
Őszinteség?
Szakmaiság?

Ne gyere már olyan buta, gyermeteg indokkal, hogy mert az elmúttnyócév!
Nem érdekel, mostmár meg kéne mutatni, mitől faszább ez a kurzus?

Mert magyarabb, jobboldali, népi-nemzeti?

Majd ha nem Csintalan szidja a komcsikat, ha nem Pozsgay a tanácsadó, ha nem Matolcsy a gazdasági zseni, el is hiszem.

Az a különbség a két vezér között, hogy az egyik volt olyan buta, hogy kimondta: hazudtunk.

Ilyet nem szabad! ÖK hazudtak!
Na ezt jobban tudja a fidesz!

Hiszen az igazság nem objektív fogalom, ugye?

2011.10.02. 01:18:37

@Mohamed: Már itt tartunk?
A mohamedánok fenyegetőznek? Osama élt, él, élni fog?

Mohamed 2011.10.02. 02:16:46

Könnyen elkaptuk, uram!
Én sosem fenyegetőzök ő siránkozott itt ezzel gondoltam rettegjen csak Táskás Tóni barátunk mert kiszabadult Budaházy most aztán összeállnak vónáékkal leporolják régi mágikus könyveiket majd egy sámán segítségével és Budaházy húsával meg csontjával némi hókuszpókusz kíséretében feltámasztják Szálasit aki életre hívja a nyilas és csendsőr élő halott seregeket majd megidézik szauront aki képíró segítségével gyöngyöspatán uruk-haiokat tenyészt és lerohanják a világot.
Mellesleg nagyon helyesen mondtad oszama most nagyobb mártír és jelkép mint életében bármikor is.

Bruhahahahihihi 2011.10.02. 06:55:02

Bayer el fog menekülni az országból...mert amikor megkezdődik a Fidesz banditák "levadászása", hát sokaknak már ki van nyitva a bicska a zsebükben..és belé lesz vágva!!!!!

IGAZ MAGYAR 2011.10.02. 08:40:47

Bayer az aki többet lopott Esztergomból mint amennyi kárt okozott Gyurcsány Sukorói meg sem valósult telek cserével ! No ezt a szlovák rendszámos Orbán barát Kövér seggét nyaló söpredéket föl a fára! No ezt a geci nemzeten élősködőt leköpni mert meg érdemli!!!! A jó tetves szőröstalpú köpönyegforgató Q ..va őseit neki! Az ilyenek miatt van az ország itt!!!

velorex-vezető 2011.10.02. 09:27:26

@IGAZ MAGYAR: Olvasván kedves és kulturált szavaidat, kezdem megérteni a leninfiúk és rebiszes barmok gondolatmenetét. A munkásőr papád csak rendszeresen vert, vagy meg is erőszakolt? Valószínűleg rendőr vagy. Drukkolok neked, hogy agresszív hajlamaidat kiélhesd egy rád támadó 200 tagú szamurájkardos cigánycsaláddal szemben.

Táskás Tóni 2011.10.02. 09:55:46

@velorex-vezető: Milyen intelligensen tud a jobboldal cigányozni. Bravó.
Csak ne felejtsd el, hogy a fidesz valamennyi tagja és vezetője, sőt talán a Jobbiké is munkásőr apuka ivadéka és lenini fiúcska volt és van.

Táskás Tóni 2011.10.02. 09:57:58

@IGAZ MAGYAR: Salgótarjánt is megkopasztotta az a féreg Bajerzsóti. Szeret több lábon élni.

Táskás Tóni 2011.10.02. 10:50:37

@Schindler Pistája: Az ilyenek miatt, mint te, bárki jöhet, csak a nácik takarodjanak.

Táskás Tóni 2011.10.02. 10:51:47

@Schindler Pistája: A pontosítás kedvéért: a fidesz és a jobbik eltakarodhat

velorex-vezető 2011.10.02. 10:56:33

Az idiótáknak mindenki náczi, aki valamiért nem tetszik nekik, pedig a legnagyobb náci Semmelweis Ignác. otthon Nácinak becézték a szülei.
Éljen az:
antiszemitizmus
kirekesztés
szegregáció
fajelmélet
holocausttagadás
intolerancia
homofóbia
és azanálöklözés!

BARMOK!!!!

IGAZ MAGYAR 2011.10.02. 11:05:17

@velorex-vezető: no és a gyógyszereid? Pici pöcs megint kettőt vettél be egy helyett!!!! Látod, látod most meg már nem bírsz magaddal, azért legalább ma ne te legyél Napóleon azt hagyd meg a Viktorkának! Mert az utóbbi időben az is mindig morcos hogy neki csak a perzsa sah, a bolond Istók jut vagy a fekete paraszt a sakk táblán szerep jut!!!!

hoplita 2011.10.02. 15:32:18

Mi van elemér, mi nem teccik, bazmeg?
Tudod mit, te köcsög....mennyél be vele és szolidaríts egyet.
Legalább testközelből dumálnál a tesókkal...azokat úgyis csipázod piszkosúl, meg ott lesz a biztosúr.:))

hoplita 2011.10.02. 15:33:33

@Táskás Tóni:
Ja...ezt szeretnéd, de a levesbe te mész, meg a bandád, köcsög.:))))

velorex-vezető 2011.10.02. 16:15:39

liveinfo.blog.hu/2011/10/01/az_lett_a_slager_orban_takarodj?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201110

Ez a társaság kinevelte már a saját "értelmiségét" is:
Pityinger László alias Dopeman megmondja a frankót.

A kinőtt inges ápolatlan úr látványa is magáért beszél.

Ezzel együtt én nem szeretném, hogy Vágó eltörje az ujjukat.
Elég nekik saját ostobaságuk.

A rendőrök tüntetnek, mert 38 évesen szeretnének nyugdíjba menni. belefáradtak az ujjtörésbe. Ilyenkor mi a teendőjük a civileknek? Le kellene fújniuk a rendőröket paprika spray-vel, vagy gumilövedékkel lövöldözni rájuk?

Táskás Tóni 2011.10.02. 18:43:08

@velorex-vezető: Na és akkor mit mondtál, amikor a szocik hozzá akartak nyúlni a korkedvezményes nyugdíjhoz, természetesen nem visszamenőleg, és kiállt a picsaszájú főnök picsaszájú hazugja , no meg a snájdiglázár és azt vartyogták, hogy nem szabad se a rendőröktől se a tűzoltóktól elvenni a megérdemelt korai nyugdíjat.Hülyenépszavazásos senkik vagytok, hazugok és hazaárulók.@hoplita: Jujjj!

velorex-vezető 2011.10.02. 22:03:13

@Táskás Tóni: Úgy néz ki, rajtam kívül van még Magyarországon cirka 850 000 hazaáruló. Hát akkor nagyon el van árulva a haza.
Gondolom az igazi hazafiak az 56-ban muszka segédlettel a nyakunkra ültetett MSZMP utódpártjára szavaztak.

Éljen Apró Antal, Apró Piroska, Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc!!

Táskás Tóni 2011.10.03. 01:26:00

@velorex-vezető: Soha nem voltam szoci szavazó, de a fidesz és a gyermeke, a Jobbik annyira taszít, hogy inkább felvállalnám a szocikat. Ja, és ha jobbikos vagy akkor sincs mire büszkének lenni, csak figyeld, hogy a parlamenti képviselőid a fidesszel együtt szavaznak és együtt alkotmányoznak. Igaz szerelem az övék, elválaszthatatlanok.Kicsit pörlekednek, de a szavazásnál mindig tudják, hogy a nagy testvér nem tűr ellentmondást.

velorex-vezető 2011.10.03. 07:53:09

@Táskás Tóni: Engem inkább az zavar, ha puszta ellenzékieskedésből ellene szavaznak hasznos dolgoknak.

dekol84 2011.10.03. 10:52:44

@sárkányfő:
"Hány tíz évet kaptak azok, akik előre megfontoltan készültek a rombolásra és gyilkosságra, mivel már eleve molotovval mentek ki, és dobálták is szépen egyenesen a rendőrökre?
És ezt a söpredéket milyen szavakkal illeti Bayer?"

Na menjél szépen fogat mosni és maradj csendben! Azok békés tüntetők voltak, akik éppen a zorbán szaros valagát nyalták narancsszínűre, amikor a terrorista Gy. F. rájuk küldte a vad rendőröket. Ja, hogy betonoszloppal törték el egyes rendőrök lábát?! Ugyanmár! Minek állt ott a rendőr!? A pöcsfej zorbán meg páncélozott ajándék BMW-n menekült, mint egy utolsó gennyes patkány! Rohadjon meg az édes jó kurva anyjába a matócsnyikkal, gerinctelen balsaikkal együtt!

velorex-vezető 2011.10.03. 19:12:14

@dekol84: Mássz vissza a csatornába! A stílusod nagyon árulkodó. Rajtad keresztül pontosan megérthető a rendőrök viselkedése. Vannak ilyen agresszív büdösborzok tömegével.
Az ilyenekből kerültek ki a legjobb ávósok. Hát most szar idők járnak számotokra. Vigyél majd pakkot a Vágó haverodnak!
A vazelint ne felejtsd ki belőle!

egerészölyv 2011.10.04. 10:12:06

A törvényszegők bizonyos értelemben szemétládák, de minősített demagógia azt mondani, hogy mindegyik ugyanúgy. Vágó a maga szadizmusával talán kicsit nagyobb szemétláda, mint mondjuk Gyurcsány.
Bayer kertészákosi stílusa természetesen vállalhatatlan.
süti beállítások módosítása