Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Rejtői nyárvég

2012.09.07. 10:27 | Proszektura | Szólj hozzá!

Ez a tikkasztó nyárvégi nagy meleg – úgy néz ki – megártott mindenkinek. Olyan események történtek, és olyan figurák tűntek fel nap, mint nap, amiket és akiket még Rejtő Jenő is megirigyelhetne.

Csak ötletszerűen néhányat kiragadva az utóbbi napokból.

Kolláth alkotmányjogász lazán kijelenti, a szocialistáknak bojkottálnia kéne a választásokat. Mondom, alkotmányjogász az illető! A demokrácia elkötelezett híve.

A szocialisták ilyetén szándékukat persze cáfolják, majd – hogy azért ők is mondjanak valami nagyot – Molnár Zsolt tolmácsolásában azt javasolják, legyen kötelező a szavazáson résztvétel. Mert, hogy ők is a demokrácia elkötelezett hívei ám. Az megnyugtató viszont, hogy a mégsem szavazókat egyelőre nem záratnák börtönbe.

A baltás gyilkost kiadják hazájának, mert az azeri igazságügyi miniszter-helyettes azt ígéri, a büntetését nem fogják megszüntetni. A magyar kormány elhiszi neki. (?)

Daflics ezredes beköszön a nagypolitikába. A büntetett férfi cigányvédő gárdaalapítóként tűnik fel a világhálón. Az antréja legalább annyira sajátos, mint anno a szép emlékű Lanczer Samu Ferdinándé. Az esze is kb. legalább annyi lehet.

Ez a Daflics ezredes úr Rejtő Török Szultánját lepipáló helyesírási készséggel rendelkezve a facebookon - többek között - így fohászkodik leendő híveihez: „Dományokat is kérek elég ha 10-forintot elég ha 50-et minnéltöbb van annál erősebbek vagyunk a fegyverekért és a további dolgokért akik ezt a harcot támogatni szeretnék mint anyagilak vagy bármivel ami hasznos célra valo a mi védelmezésünkre aztszivesen bele adom De a saját VAGYONOMAT IS FELÁLDOZOM A BÉKESSÉGÉRT ÉS A SZABADSÁGÉRT!!!!!!!!!!!

Az Orbáni adminisztráció is hasonló észbeli kvalitásról tesz ismét látványos tanúbizonyságot, amikor kommandósokat küld rá, és őrizetbe veszik a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenység jogellenes szervezésének megalapozott gyanúja miatt. Az a kerékpáros terrorista esete jut eszembe, aki Jánoshidáról akarta Obamát kinyírni. Őt is a TEK teperte le az árokparton.

A Pécsi TV egyébként állítólag  fel is vette Daflics ezredes elfogását. Ez azonban, hiába kattintgatunk, nem elérhető.

Korózs Lajos is tartja auschwitzi formáját. Ma reggel is a köztévének nevezett magántévében az IMF kérései taglalása kapcsán Orbáni halállistáról beszélt, de szóba hozta azt is, hogy amit a miniszterelnök mond, az nagyon gázos.

A lényeget tekintve persze igaza van, miszerint a megszorítások balhéját Orbán az IMF-el akarja elvitetni. Az IMF, mint zsákos ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr784760819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása