Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Év végi hírfolyam

2012.12.30. 13:22 | Proszektura | Szólj hozzá!

Az IMF kölcsöne

Matolcsy György unortodox módszereinek következtében a magyar gazdaság az elmúlt két évben oly mértékben indult fejlődésnek, hogy jövőre előreláthatólag az IMF fog hazánktól kölcsönt felvenni, és nem mi őtőlük.

 Novák Előd származása

Gyöngyös Márton sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kiderítette, miszerint Novák Előd apai ágon piréz származású. Az érintett egyelőre tagad, és perrel fenyegetőzik.

 Áder névváltoztatási kérelme

Áder János köztársasági elnök névváltoztatást fontolgat, Vitéz csornai Áder Miklósra szeretné átkereszteltetni magát.

Indoka, hogy egyre többen tévesztik össze őt és a hatalmi rendszerét Kádár Jánoséval.

 Csökkenő rezsiköltségek

Jövőre a rezsiköltségek 10 %-kal csökkenni fognak, jelentette be a kormány. A rezsim költségei viszont 10 %-kal nőnek.

 Józsa képviselő ajándéka

Józsa István, MSZP-s képviselő, karácsonyi ajándékként minőségi póthaj készlettel lepte meg Kubovicsné Borbély Anett Fideszes bizottsági főtanácsadót. (Eredeti tresszeléssel + levarrással együtt!)

 Kövér László Baráti Társaság

A szocialista frakcióban megalakult a Kövér László Baráti Társaság. Alakuló ülésükön Nyakó István, akit a társaság elnökévé választottak, elérzékenyülve, nosztalgiával emlékezett vissza a tíz évvel ezelőtti köteles beszédre, a parlamenti elnök mostani szövegeinek ismeretében.

 Orbán gólyalába

Merjünk nagyok lenni, jelentette ki Orbán Viktor, és gólyalábat csináltatott magának, Felcsút nevét pedig Legfelcsút-ra javasolja változtatni. Viszont ragaszkodik ahhoz, hogy Alcsútdoboz, ahol az önkormányzati választásokon a független polgármester-jelölt legyőzte a Fideszest, Legalcsútabbdoboz nevet kapja.

 Hoffmann Rózsa boldoggá avatása

Az LMP javasolja a csodatévő Hoffmann Rózsa boldoggá avatását. Az ugyanis szerintük egy kész csoda, amilyen hatékonyan és gyorsan le tudta pusztítani a magyar oktatásügyet.

 Gyurcsány éhségsztrájkja

Kedden és szerdán Gyurcsány Ferenc DK elnök dedikálással egybekötött éhségsztrájkot tart a Kossuth téren délután kettőtől négyig. Esőnap csütörtök.

 Csak a Bajnai!

Bajnai Gordon, a Haza és Haladás Egyesület vezetője, az Együtt 2014 Mozgalom egyik prominense kijelentette, hogy nem választásokat kell nyerni, hanem közvélemény-kutatást.

 Breaking News!

A mai napon a Jobbik nem cigányozott, nem zsidózott, és Liptai Klaudiával sem történt semmi érdemleges.

 Szocialista éhségmenet

A szocialista politikusok legújabb éhségmenete a Kisbagi Csárdánál félbeszakadt, a résztvevők sajnálatosan súlyos gyomorrontása miatt.

 Bayer kitüntetése

Bayer Zsolt kapta a Békemenet Legbékésebb Menetelője kitüntető címet, amit azzal érdemelt ki, hogy 2012-ben nem ásott be senkit nyakig az orgoványi erdőben, és végül is Józsa István pofájának szétverésére sem kerített sort. A megtisztelő kitüntetést személyesen Bayer Zsolt, a Békemenet szervezője, adta át Bayer Zsoltnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr224987733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása