Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Megoldás azonnal, bárhogyan

2013.01.05. 12:07 | Proszektura | 4 komment

Címkék: Bayer Zsolt Deutsch Tamás végső megoldás szigethalmi szurkálás

Nem tudom, a Fideszes párttagkönyvek sorszámát tekintve Bayer Zsolt előrébb van-e a rangsorban annál a Deutsch Tamásnál, aki a szigethalmi szurkálás kapcsán az MTK elnökeként óva intett a rasszista megközelítéstől, és Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szavaira reagálva kijelentette „szégyellje magát mindenki, aki egy 17 éves sportoló életveszélyes sebesülése kapcsán nem az együttérzés, hanem a gyalázatos cigányozás hangján szólalt meg"

Kíváncsi lennék, miként vélekedik Deutsch Tamás Bayer Zsolt azon írásáról, ami a Magyar Hírlapban a „Ki ne legyen?” címmel jelent meg a szigethalmi bűnügy kapcsán „a magyarországi cigánykérdésről”.

 Az egyébként a magát cseppet sem szégyenlő Bayer Zsolt ebben így ír:

 „A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak.”

Szerintem még e gyalázatos sorok olvastán sem kezelhető tényként, hogy a Magyar Hírlap munkatársainak jelentős része nem alkalmas arra, hogy újságot írjon. Hogy állatként viselkednek, akik ott és akkor ürítik ki szennyes agyuk végtermékét, ahol rájuk jön. Azt sem állítom, hogy az újságírók e része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen lenne.

Azt viszont állítom, hogy ahová most közülük Bayer Zsolt eljutott, az már a Kuruc.info szintje, ennél már nincs lejjebb.

Sokak szerint bolond lukból bolond szél fúj, nem érdemes Bayer Zsolttal foglalkozni.

De ezt nem lehet szó nélkül hagyni.

Ez, amit ő művel, már a színtiszta fasiszta gondolkodás előszobája.

Ha ugyanis azt állítom, hogy a cigányok egy „jelentős része” nem is ember, hanem kártékony állat, akkor ez a „jelentős része” jogszerűen elpusztítható, sőt elpusztítandó.

De, hogy ne legyenek kétségeink a Bayer által elképzelt végső megoldás felől, olvassuk el írásának befejező gondolatát! „Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!”.

Azonnal és bárhogyan.

Bárhogyan.

Vagyis akármilyen módszer megengedett.

Ez nagyon is világos beszéd. Ezzel valójában a további cigányok elleni sorozatgyilkosságoknak, a Ku-Klux-Klanoknak ágyaz meg.

Az pedig még külön blaszfémia, hogy mindehhez Erdős Virágnak a szegények, elnyomottak, köztük a cigányok mellett is kiálló, Na most akkor című versét is felhasználta.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr844999470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2013.01.05. 19:46:26

tökéletesen egyetértek veled, de mit fogsz te kapni, ha idetéved néhány agyamputált barom- márpedig esélyes.
(tompika pedig nem kimondottan a kedvenc politikusom, de a sok rossz pont mellé most begyűjtött nálam egy pirosat is)

laci0011 2013.01.05. 21:10:25

Bayer úr 1 slota címeres barom,reprezentálja a jobber kultúrszintet.Hogy ez miért jó viktorkának,..

Éhes_ló 2013.01.07. 20:42:16

Ez a diszfidesznyik ritkán szól ilyen nyíltan és tisztán.
De most jól és jó írt.

Ő és a gazdái is érzik, hogy a zemberek többsége pontosan ezt gondolja a poster kedvenceiről.
Sok meló volt vele, mire idáig sikerült eljutniuk, és sok magyar halt bele, sok embert raboltak ki, sok sok tanórát, tanárt, kisikolást ütöttek szét, sok erdőt, sok gyümölcsöst, sok présházat, sok tanyát, sok állami támogatást, sok pályázati pénzt, sok szocpolt, sok disznót, sok baromfit, sok terményt, sok kábelt, sok áramot loptak el ezek a biológiai fegyverek, de mára működnek.
Lassan, de beérik a vetés, lehet rasszistázni, nácizni az áldozatokat, miközben sarko után a szoci ejrópéer is kipaterolja őket a kies franciahonból, hogy a taljánokról ne is szóljunk ugye, akik nemes egyszerűséggel táborokba zárták őket.
Nah ja, nekik szabad, a magyarnak meg nem.

kormányzó 2013.01.08. 07:13:28

bayer is egy állat,ez nem lehet vita trágya.
Ettől függetlenül,tökéletesen igaza van.A cigányság jelentős része,állat módján viselkedik.Ez tény.
Akik szerencsétlenségükre, átélhették már a Balogtól idézett "élményeket",azok pontosan tudják ezt.
Ezért is nehéz épp ésszel felérni,miért is vezeti a Magyar Jobboldalt,egy ÁLLAT??!!
süti beállítások módosítása