Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Bayer Zsolt az állat

2013.01.08. 14:23 | Proszektura | 16 komment

Bayer Zsolt egy állat. Ezt az állítást azt hiszem nem kell különösebben alátámasztanom. A Magyar Hírlap publicistájának sokéves szorgos munkája a bizonyíték arra, hogy a saját definíciója alapján állatnak nevezhessük. Elég kétes értékű életművet tudhat magáénak a magyar közéleti újságírás harcos prófétája, aki magát nyilván úgy képezli el, mint aki épp Szodoma és Gomora kapujában prédikál, ahova bizony kellenek az erős szavak, mert különben oda lesz Magyarország. Pedig ő szólt időben, csak hát nem figyeltek rá. Ezért kell olyan gyomorforgatóan primitíven fogalmaznia. Ezért kell olyan aljasul manipulálni, az emberek félelmeire, szorongásaira rátenni két lapáttal. Ezért kell mindenkibe páros lábbal belerúgnia, aki nem osztja véleményét. Ezért, csak a nemzethalál elkerülése érdekében olyan végtelenül aljas, erőszakos és primitív ő. Csak a mi érdekünkben.

Gondolom a cél szentesíti az eszközt. És mégis mi lehet a cél. Megtisztítani az országot a szennytől, a mocsoktól, ami mindent beborít? Takarítottak már önök vécét? A többség valahogy úgy áll neki, hogy első a tiszta víz, valami tisztítószer, tiszta szivacs, rongy, törlőkendő és persze a tiszta kéz. A szart nem lehet szarral feltakarítani. A szartól csak szarosabb lesz a szar. Persze ahhoz, hogy ezt megértsük, kell némi intelligencia. 70-es IQ fölött már szokott menni a vécépucolás is. Bayer Zsoltnál nem az intelligencia hiányzik. Inkább a szándék. Nem akar ő tisztaságot, rendet. Akkor kénytelen lenne elnémulni. Hiszen semmi érzéke a finomabb dolgokhoz. Neki nagyon is megfelel az, hogy az országból pöcegödör lett. Neki az áll kézre, ha ordenáré állat módjára fröcsöghet kedvére.

Bayer Zsolt jelenleg semmiben sem különbözik azoktól, akiket állatnak nevez. Bayer Zsolt ugyanolyan fékevesztett, ősprimitív, gyilkos indulattól vezérelt aljas állat, mint akikről oly szívesen ír. Akkor épp ideje lesz őt elhallgattatni. "Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!" (Bayer Zsolt)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr725006195

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A trillázó disznó meséje 2013.01.08. 20:38:26

 "Egyszer volt, hol nem volt, élt egy malacka az udvarban. Olyan kis kerek képű, igazi jó fej malacka. Egész nap csak játszott az udvar többi lakójával, tyúkokkal, kacsákkal, cicával, kutyával.  A gazdája egy igen szegény, de csavaros eszű...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.01.08. 14:45:35

Bayer Zsolt egy állat.

ha kérhetném ne sértegessük az állatokat!!!! nem érdemlik meg!

nandras01 2013.01.08. 15:13:06

idetévednek az egybitesek, majd kapsz te a pofádra, mert jóbayerzsocát bántani merészelted, pedig ő csak az igazat írta meg... pedig az igazat te írtad meg- róla.

laci0011 2013.01.08. 17:07:47

Igazad van.Sajna ma már nemcsak zsoca van ilyen állapotban,hanem a falkások is!A vesztüket érzik,kedvenceik produkciója alapján nem ok nélkül.

moszkvicssluszkulcs 2013.01.08. 17:11:57

@nandras01: mert az egybites, aki igazat ad neki??

nandras01 2013.01.08. 17:14:17

@moszkvicssluszkulcs: mármint zsocának?
igen.
bizony, az egybites.
(és még az is lehet, hogy felülbecsültem...)

moszkvicssluszkulcs 2013.01.08. 17:15:40

Akkor van egy rossz hírem. Ez egy "egybites" ország. És Ti "kétbitesek" nagyon kevesen vagytok...

joseph1970 2013.01.08. 19:00:47

@moszkvicssluszkulcs: Igen. És az a baj hogy egyre kevesebben leszünk, akik az embereket a tetteik alapján ítéljük meg. Nem az alapján milyen vallásúak milyen a bőrszínük. Olyanok zsidóznak akik nem tudnak felsorolni tíz zsidó embert vagy romát, nem híreset, átlagembert.

Kalmár 2013.01.08. 19:42:03

Éppen ezt tette Zsolt is. Nem a bőrszínük, hanem a tetteik alapján mondott ítéletet.
Az Oláh Gergő féle emberek sokat tesznek a nyugodt békés együttélésért de a gyikos állatok kötélre valók. Pont ezt írta.
Érdemes elolvasni azt a cikket.
Nyers és radikális, de nem rasszista.

öreg_répatorta 2013.01.08. 20:27:14

Bayer Zsolt egy állat. Imádja magát megváltó és igazmondó szerepkörben feltüntetni. Szeret cigányozni, szeret zsidózni. Ez az élete. Nem tartom semmire, mint újságírót. Bayer Zsoltot a magánembert nem ismerem. Én is "kétbites" vagyok és az embereket tetteik alapján ítélem meg. De!!!! Ne essünk azért át a ló másik oldalára. Nehogy már parlamenti képviselők álljanak a gyilkolni vágyók mellé, nehogy tüntessünk már azokért, akiknek egyetlen célja a magyarság megsemmisítése!!! Ne csináljunk már teljesen hülyét magunkból. Nem minden cigány mocskos tolvaj és gyilkos. De amelyik az, az bűnhődjön. És ne a börtönben tartsam el én, adózó magyar állampolgár és ti, akik szintén befizetitek az államkasszába a megfelelő összeget. Dolgozzon meg azért, amit meg akar enni. Ha meg nem akar dolgozni, akkor dögöljön éhen. Elnézést, de nekem már elegem van a késsel felfegyverzett, sunyi cigányokból, akik miután elmennek melletted az utcán, hátulról beléd mártják. És ha az igazságszolgáltatás nem lép fel keményen, akkor ebben az országban nemsokára eljön az önbíráskodás ideje. Na akkor lesz nemulass!!!

vantaan 2013.01.09. 09:25:31

Tisztelettel kérem a hozzászólókat a Teremtő iránti tiszteletből is Bayer Zsoltot olyan nagyszerű és csodás teremtményekhez mint az állatok Ne hasonlítsák!!!
Mondják azt .... pl Ő a magyar Slota vagy a Gheorghe Funár ...netán lószar a cirkusz porondján (bocsánat a lovaktól) ...vagy csak egyszerűen Ő az 5-ös számú PÁRTTAG KÖNYVES a jelen egyetlen magyar kommunista pártjában ....jaaa s majd elfelejtettem Ő Orbán Viktor egyik barátja! Olyan mint a Lőrinc aki valahol Felcsút környékén szart lopott! (igaz a Bicskei RK nem vizsgálta ki v. nem vizsgálhatta? ki az ügyet)

coni 2013.01.09. 11:07:21

Bayer a látszat ellenére nem indulatból ír hanem pénzért. Mértani pontossággal helyezi el cikkeit a politikai helyzetnek megfelelően.

Jobban örülnék, ha a kormány többet áldozna arra, hogy visszaszorítsa az egyre növekvő bűnözést, minthogy felhasználja szélsőséges szavazók számának növelésével.

Nagyon-nagyon sok olyan Fidesz szavazót ismerek aki ingadozik a Fidesz és a Jobbik között, mert a Fidesz néha nem elég szélsőséges. Most igen.

karajcsont 2013.01.09. 11:44:26

Nem köll bántani ezt a szarosszájúzsocagyereket.

/ vö: HA Gyurcsány jön én el..!!!/ el is ment egészen Szlovákiáig lepapírozni az ótót...:((

Olvtársak! szaroszájúzsocagyereknek is élni kell valamiből..gondoljatok arra, hogy Ausztráliában majdnem ökokatasztrófát okozott a ganajtúró hiánya!!

Nekünk ő a mi házi gané túrónk!! kicsi szegény ország : ennyire fussa:((

todor48 2013.01.09. 12:42:51

Bayer profi úszitó. A legfelsőbb "vezénylő tábornok" egyetértésével és jóváhagyásával.
A pártja meg most jól megvédi, bizonyitva ezzel, hogy már túl van a rasszizmuson............Bayer is meg a pártja is.

Vidéki 2013.01.09. 20:14:02

Ha Bayer Zsolt egy állat, akkor minek nevezzük Gyurcsány által Kossuth díjjal kitüntetett és a Demszky által Budapest díszpolgárává avatott Kertész Ákost, aki szerint „A magyar genetikusan alattvaló. röfög és zabálja a moslékot..."

Ez közel áll ahhoz, amit Alfred Rosenberg, Hitler fő ideológusa állított az alacsonyabb rendű népekről.

Kertész Ákos tanai

mutatis mutandis, lényegében megegyeznek Alfred Rosenbergnek, Hitler fő ideológusának tanításaival, aki a magasabb rendű (északi) fajról és az alacsonyabb rendűekről (zsidók, szlávok stb.) „értekezett”.

Egyetértő követői azzal magyarázgatják az elképesztően arcátlanul mocskolt, sértegetett magyarok dühét, hogy nagyon rossz érzés, amikor tükröt tartanak az ember elé és abban nem azt látja, amit addig elképzelt magáról!

Kifacsart, nyakatekert érvelésük alapján lehetne azt is mondani, hogy Alfred Rosenberg és Hitler is csak tükröt tartott a genetikusan alacsonyabb rendűnek tartott népek elé.

Sok Kertész Ákossal egy húron pendülő irracionálisan gondolkodó alak él a világon és érez gyűlölködve azokkal szemben, akik Magyarországon magyarnak merik gondolni magukat..

atlantisotetseg 2013.01.10. 04:39:14

"Bayer Zsolt ugyanolyan fékevesztett, ősprimitív, gyilkos indulattól vezérelt aljas állat, mint akikről oly szívesen ír. Akkor épp ideje lesz őt elhallgattatni."

Az állat az, aki másokat akar elhallgattatni!
süti beállítások módosítása