Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Egy ember, aki soha nem zsidózott

2013.03.01. 20:03 | Proszektura | 9 komment

Címkék: Orbán Bayer Zsolt Arisztotelész Kuruc.info

Alig néhány hete annak, hogy az Oláj Roma Egyesület az Echo tévé felrobbantását ígérte, Bayer Zsoltnak pedig azzal kellett szembenéznie, miszerint „te kötelet kapsz és elesz vágva nyakad.”

Szerencsénkre vagy szerencsétlenségünkre az említett eddig ismeretlen szervezet (amelyikről egyelőre még az sem derült ki, hogy valamiféle közhasznú egyesület-e), egyelőre nem váltotta be a fenyegetéseit, így a rendszerváltás előtti moszkvai laptudósító, újabban tévés sumerológus, Szaniszló Ferenc továbbra is zavartalanul prédikálhat esténként a képernyőn, és persze Bayernak is, immáron az ötvenen túl, módjában áll megírnia újabb és újabb meglepő és mulatságos elmeszüleményeit.

Közel két hete az emberi civilizáció ethoszának tovatűnését siratta a birkózással foglalkozó cikkében.

„Ebben a világban az ókori görögségnek sincs helye, az ókori Egyiptomnak se – és semmiféle elmúlott emberi civilizációnak nincs már itt helye. Az elmúlott emberi civilizációk hordoztak ugyanis magukban valami tisztaságot, valami szépséget, valami nagyszerűt, az elmúlott emberi civilizációknak volt ethoszuk.

Ennek vége.

A jelenlegi emberi civilizációknak nincs ilyesmije.”

Bayer Zsolt az egykori ősi civilizációk ethoszának elmúlása iránti búsongásában elegánsan megfeledkezett néhány apróságról.

Például a rabszolgaságról.

Ennek „szépségéről, nagyszerűségéről, tisztaságáról”, vagyis ethoszáról.

Akkoriban még Arisztotelész is úgy gondolta, a rabszolgaság természettől fogva jogos. Nézete szerint a barbárok – vagyis a nem görögök – természettől fogva rabszolgák. A testük munkára predesztinálja őket, a szellemi képességeik pedig korlátozottak, így valójában a számukra is hasznos a teljes jogfosztottság, mivel a gazdájuk gondolkodik helyettük.

A rabszolgák az ókori Egyiptomban is a társadalmi ranglétra legalján álltak, adták-vették őket, velük végeztették a legpiszkosabb, legalantasabb munkákat. Ebben, a Bayernek oly kedves és tetsző civilizációban, a hierarchia tetején állt a Napistentől származtatott fáraó, alatta a papok, majd a katonák.

Bayer Zsolt pedig éppen e korszakok nagyszerűségéről regél nekünk. Ami azért nem lehet véletlen. Ez a világlátás egy engesztelhetetlen Orbán hívőtől tulajdonképpen el is várható.

A szerző Önsorsrontás című legújabb írásában is újfent azon kesereg, hogy hová jutott, züllött a világ és mit tett az emberekkel.

„Az elmúlt egy évszázad hallgatása, kibeszéletlen és kibeszélhetetlen rettenete összetörte ezt a népet. Elhatalmasodott rajta a némaság, a frusztráció, a mindennapi tapasztalat és az elvárt, az „illendő” szavak és magyarázatok közötti ordító és elviselhetetlen szakadék.”

Vezércikke ezután Kuruc.info-i magasságokba emelkedik: „…amíg ezt olvassátok, magyar öregasszonyokat és öregembereket gyaláznak meg éppen, vagy tán meg is ölik őket.”

De kik is a magyar öregasszonyok és magyar öregemberek meggyalázói, gyilkosai?

Nem kell leírnia, e nélkül is tudja mindenki, kikre gondol.

A folytatásban pedig már egyenesen Európa végzetéről vizionál.

„Míg ezt olvassátok, a Nyugat külvárosaiban bevándorlók milliói rúgják fel a törvényt, és elmebetegek hiénafalkái mentegetik őket. Míg ezt olvassátok, Európa ismét közelebb került önnön végzetéhez. Ti, és csakis ti vagytok ezért a felelősek.”

Hogy kik is juttatják Európát egyre közelebb önön végzetéhez?

Hát Bayer szerint egyértelmű, hogy a bevándorlók és az őket mentegető nyáladzó undorító elmebeteg hiénafalka, „…akik minden alkalmat megragadnak, hogy ártsanak az országnak - ... akik hibáikat és bűneiket, vélt vagy valós zsidóságukkal mentegetik, takargatják, magyarázzák.”

Írja mindezt egy olyan figura, aki saját állítása szerint is soha nem zsidózott.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr95112224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

camilló 2013.03.02. 05:00:34

Mi mást lehet várni a Kádár rendszer elnyomottjától, aki ugye amikor állítása szerint nem mehetett az egyszerű halandó nyugatra, ő valahogy mégis kijutott. Könnyebb másokban keresni a hibát, mint meglátni önmagunkban. Remélem valaki feltalálja az időgépet, és vissza viszi a dicső múltba, mondjuk Rómába, és mint cirkuszi szórakoztató fog működni ott a zsóti! :)

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.03.02. 08:25:03

"A rabszolgák az ókori Egyiptomban is a társadalmi ranglétra legalján álltak"

Rabszolgák Egyiptomban gyakorlatilag nem voltak. A lakosság 1-2 %-a volt rabszolga: adósrabszolgák és foglyul ejtett idegen katonák.

Vidéki 2013.03.02. 10:27:16

Bayer Zsolt írja: Önsorsrontás - Mandiner

„Soha nem mondtam, hogy a cigányok állatok.
Soha nem írtam, hogy a cigányok állatok.
Minden más: Hazugság.
Soha nem mondtam, hogy be kell ásni a zsidókat nyakig a földbe az orgoványi erdőben.
Nem is írtam ilyet. Minden más: Hazugság.
Soha nem mondtam, hogy a zsidók beleturháznak az »ország medencéjébe«. Nem is írtam ilyet. Minden más: Hazugság.”

Ettől függetlenül a „szabad sajtótól” senki sem követelheti meg, hogy nem szabad hazudozni.

A „szabad sajtó” a tényektől függetlenül bárkiről bármit állíthat.

Ha valaki sohasem mondta, sohasem írta, hogy a cigányok állatok, attól még a „szabad sajtó” bátran állíthatja valakiről, hogy azt mondta, hogy a cigányok állatok.

gekk 2013.03.02. 12:08:28

Lehet próbálkozni a mosdatással de tény: Bayer egy egy náci ráadásul a gyáva fajtából. Böffent egyet aztán magyarázkodik, hogy nem is úgy gondolta. Elég egyértelműek a nézetei de nem meri nyíltan vállalni.
Még mielőtt következne, hogy én is csak név nélkül vállalom a véleményemet. Engem már többször fenyegettek nácik mindenfélével, nekik ez az "érvrendszerük", az erőszakban hisznek. Őket viszont ritkán fenyegetik hasonlóval.

mondeo94 2013.03.02. 16:29:10

Bayer Zsolt egy nyilas provokátor. Minden más: Hazugság.

Kandeláber 2013.03.02. 18:28:18

@gekk: @mondeo94: "Náci, nyilas provokátor".
Gazdag a szókincsetek, kis libsik.

greybull 2013.03.03. 09:24:38

Bayer az eredeti szövegben a cigányság azon részéről írt, amelyik a szörnyű bűncselekményeket elköveti, ezeket minősíti állatnak. Teljesen jogosan. Hozzá kell tenni, hogy minden más náció hasonló "kaliberű" tagjai is ugyanígy állatok, így a magyarok ezen tagjai is, és horribile dictu: a zsidók ezen tagjai is.
A zsidók, mármint a magyarországi zsidók túlnyomó része - semmivel nem tudom alátámasztani ezt az állítást, mint a saját empírikus tapasztalataimmal - a liberális, méghozzá a szabadosságig liberális eszmék híve, szívből gyűlöli, lenézi, és megveti a magyarságot, és mindent megtesz azért, hogy ez a nép ne egyenesítse ki a gerincét. Egyébként a MA ÉLŐ magyarországi zsidóság 99%-a közelében nem volt a holokausztnak továbbá tény, hogy az európai zsidóság tagjai közül éppen a magyarországi - magyarnak már nem nevezném őket - zsidóság élte túl legnagyobb arányban a holokausztot, halkan mondom, hogy 43-ban az angol és amerikai diplomácia azon drukkolt, hogy Magyarország nehogy szembeforduljon Hitlerrel, mert akkor sokkal hamarabb elkezdődtek volna a deportálások és a háború vége felé be is fejeződtek volna kb.olyan eredménnyel, mint a környező országok mindegyikében: gyakorlatilag az ottani zsidóság teljes kiirtásával.

nandras01 2013.03.03. 22:11:05

@Kandeláber:
"Náci, nyilas provokátor".
Gazdag a szókincsetek, kis libsik."

jogos az észrevétel.
de mit csináljunk, ha egyszer a polgári neveltetésünk nem engedi meg, hogy csúnyákat mondjunk.

Kandeláber 2013.03.04. 08:43:55

@nandras01: Megteszik azt helyettetek a nem polgári neveltetésű libsik, amolyan Tóta W. félék...
süti beállítások módosítása