Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A magyar emberek nem ilyenek

2013.03.08. 10:32 | Proszektura | 81 komment

Címkék: Selmeczi Gabriella Bencsik András Lendvay utcai tüntetés Bajnai gárda

Selmeczi Gabriella ma reggel a szolgálati tévében kijelentette, ők rendületlenül hisznek a demokráciában.

Mert ugye a demokrácia nem arról szól, hogy üvöltözök, agresszív vagyok.

Azt pedig a tetteivel is illusztrálta, hogy őszerinte a demokrácia agresszivitás, üvöltözés helyett miről is szól.

Süteményosztásról szól. Gondolom, Rákóczi túrós, ilyesmi.

Na, persze, ha már süteménnyel, jó szándékkal megrakodva érkezett a Lendvay utcába, igazán vihetett volna a desszert mellé kis kávét, kapucsínót, kólát is.

De mielőtt mélyebben belemennék Selmeczi Gabriella demokratikus háziasszonyi allűrjének boncolgatásába, először arról pár szót, miért nevezem az m1-et szolgálati és nem közszolgálati tévének? Hát azért, mert, ha a közt szolgálná, akkor lehetőséget biztosított volna arra, hogy a tüntetők képviselői is elmondhassák a véleményüket az esti eseménnyel kapcsolatban. Ez annál is inkább indokolt lehetett volna, mert maga Selmeczi Gabriella panaszkodott a kamerák előtt hosszasan arról, miszerint ő a székházhoz is békés szándékkal, „teljes szeretettel” érkezett, mondván „gyerekek, beszéljük ezt meg.”

Ahogy megfogalmazta: „így nem lehet viselkedni. Leülök és megbeszélem, észérveket hozok fel, vitatkozok.”

De az „iszonyatosan agresszív tömeg”, a „Bajnai gárda” ilyesmire nem volt hajlandó, ellenkezőleg, megpróbálták őket összenyomni, mert „be lettek hergelve”, akik persze „igazából azt sem tudják, mi ellen tiltakoznak.” „Félelmetes volt a helyzet.”

Lehet, hogy a stúdióba is ezért nem hívták meg a tüntetőket. Mert ugye úgy sem tudták volna értelmesen elmondani, mi a bajuk, és netán még ott is megkísérelték volna összenyomni a riporter asszonyt, sőt esetleg még magát Obersovszkyt is.

Amilyen rettenetesen gonoszak.

„Magyarországnak rossz hírét keltik”, tett rá Selmeczi még egy lapáttal. „A magyar emberek nem ilyenek.”

Ismételjük csak meg a Fidesz szóvivő-nő szavait: a magyar emberek nem ilyenek. 

Vagyis, ezek szerint, ha jól értem, akik ott tüntettek, azoknak a magyarságuk bizony hibádzik.

A Fidesz szóvivőnőt meginterjúvoló tévés szolga alázatosan rá is kérdezett: „kik voltak ott, hahások, volt elempések, esetleg meleg szervezetek képviselői?”

Igen, szólt a válasz. „Olyan sorrendben, ahogy felsorolta.”

A tüntetésen résztvevők identitását Bencsik András főszerkesztő fogalmazta meg legfrappánsabban a Facebookon: „nehezen definiálható alakok.”

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr625122768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.03.08. 13:50:46

Bencsik munkásőrnek el lehet hinni,a Fityuszka nehezen definiálható pártocska.Abban következetes hogy folyamatosan csulázza korábbi önmagát.

Vidéki 2013.03.08. 18:41:44

"A kormányellenes csoportok mögött itt is, ott is felfedezhető az átütő társadalmi támogatás híján kulcsfontosságú

külső segítség, valamint a hatalom provokálásának szándéka.

A fő cél, hogy a törvényesség határáig elmenő vagy azt át is lépő tiltakozó vágóképpé váljon, mint a hatalmi önkény áldozata, lehetőleg a CNN tudósításában."

"Ez idáig egyetlen demonstrálót állítottak elő (azóta ki is engedték – a szerk.), ő egyébként Birtalan Gergely, az Amerikából támogatott, radikális baloldali módszereket elsajátító Hallgatói Hálózat aktivistája."(MNO)

Törtek, zúztak, garázdálkodtak, félmillió forint kárt okoztak.

Ez az, ami a szuper-demokratáknak tetszik?

nandras01 2013.03.08. 19:45:30

"...Leülök és megbeszélem, észérveket hozok fel..."

észérveket??
selmeczi?
még a végén azt is megpróbálja bemesélni, hogy el tud húszig számolni az ujjai segítsége nélkül...

tomwar 2013.03.08. 22:50:07

@Vidéki: Felmilliot? Az meg csak toredeke a 2006-osnak, ahol ugye szinten betort a tomeg a szekhazba...

EgyetemistaPartyzán (törölt) 2013.03.08. 23:04:15

„kik voltak ott, hahások, volt elempések, esetleg meleg szervezetek képviselői?”

Komolyan ezt (pontosabban így) kérdezte az M1 riporter?
Jézusom...
Már majdnem elfelejtettem, hogy miért nem nézem soha azt a csatornát.

Butuska 2013.03.08. 23:16:32

@Vidéki: Na, ha a MNO az egyetlen hírforrása, akkor érthető, hogy semmit nem ért. Ideje lenne a magyar média azon maradék részén is utána olvasni a tényeknek, mely még nincs a fidesz kezében - esetleg elfáradni a helyszínre meggyőződni a tényekről.

Félmillás kár egy ajtó 40*50 centis üvegében? Hát persze, el is hittem majdnem... Kérek bizonyítékot, hogy az amcsik támogatják a srácot, és arra is, hogy miért radikális az, ha felolvassák orbán régebbi beszédét, mely persze mára nem aktuális :(

Vajh ki támogatta azt a papócát, aki savval akarta leönteni a srások arcát? Vajon a mamóca miből gondolja, hogy az ő nyugdíjából fizetik az egyetemi képzéseket? Szomorú tény, de igaz: lebutítják a népet fideszék, mert kell nekik a biodíszlet....

csak egy néző 2013.03.09. 00:24:25

@Vidéki:
Baromarcú vidéki bunkó, ti már megtérítettétek a békés gyújtogatás eredményét? A Kossuth-tér összeszarását hetekig? A Morvai hisztis p..a, sipítozása Brüsszelben ugye az természetes? A cöfös birkamenetekre a fidesztől kapott egy milliárd az természetes? Akik még a felvonuló melegeknél is beszaribbak, pedig őket provokáltátok végig, most meg egy-két állítólagos provokálótól összefostátok magatokat. Azt megtudnád mondani, hogy a fél millióból ki is tenné el az üveg pótlása után a megmaradt 480.000 Ft-ot? Ez ugye nektek demokratáknak(?) tetszik, te sötét barom?

Indriq 2013.03.09. 00:55:42

Azt ne felejtsétek el, hogy az üveg ténylegesen nem kerül 500.000-be, de basszus... selmeci rettegése miatti pszichológust is ki kell ám fizetni. Senki se szeretné, ha az ország egyetlen szenátorasszonya képtelen lenni ellátni munkáját a rettegése miatt.

komplikato 2013.03.09. 01:30:08

"Ahogy megfogalmazta: „így nem lehet viselkedni. Leülök és megbeszélem, észérveket hozok fel, vitatkozok."

Ja, erről szólt a Fidezs 3 éve. Leül és megbeszélte a dolgokat a szavazókkal, megbeszélte a szakmai szempontokat a szakértőkkel, minden döntését az érintettekkel. :D

Ja nem bocs, telibe sz*rta 10 millió ember véleményét és ha valaki reklamált egyből lehazaárulózták és ráuszították a slepjüket ...

komplikato 2013.03.09. 01:32:38

@EgyetemistaPartyzán: Miért a HírTV-s felkonferálást nem láttad?
Miért tüntetnek az emberek? Á csak a meleg házasság miatt. :D
Persze riporternek olyan idegrángás volt a szemében, hogy csak na, de ilyen kamugépek nem hányják le reggel a tükröt?

És vannak emberek akik önként nézik azt a sz*r csatornát.

JosephSmith 2013.03.09. 01:49:57

@Vidéki: Most már tényleg kibaszott égő vagy,. :D Ki vagy te? Valami egykori munkásőr, mint a savas bácsi? Vagy valami feltörekvő fidelitas tag, aki a nagyboldogasszony plébániából írogat, és a pénzünkből síbol a 40 milliós házára?

komplikato 2013.03.09. 02:14:27

@JosephSmith: Szerintem csak Troll Ellenpólus kartárs sok regjéből az egyik.

Napsugaras_szép_jónapot! 2013.03.09. 02:20:42

Kibuclakó zsidó feje volt mindegyik betörőnek. Persze, hogy nem magyarok.
De a fideszesek csak kussoljanak, ők szabadítják ránk ezt a bandát! Ahelyett, hogy kivágnák az országból az összeset.

HaCS 2013.03.09. 02:41:29

"Ez idáig egyetlen demonstrálót állítottak elő (azóta ki is engedték – a szerk.), ő egyébként Birtalan Gergely, az Amerikából támogatott, radikális baloldali módszereket elsajátító Hallgatói Hálózat aktivistája."

Te elgondolkoztál már azon, hogy miért is kell támogatás ahhoz, hogy néhány fiatal facebookon összebeszéljen, és ad-hoc jellegű akciókat tartson? Mennyi pénz kell ahhoz, hogy beülj egy tanterembe, és ottmaradj akár napokig is?

Erre válaszolj!

Ahhoz, hogy egyszerű emberek 3 órán belül 6X2 m-es molinót gyártassanak, na ahhoz kell a támogatás, de az nem számít, merthát azt tudjuk honnan van.

Nem is mellesleg, ha igaz amit írsz, én büszke lennék rá, hogy nagy múltú demokráciák támogatják a gondolkodásmódomat.

Te meg legyél büszke erre:

"Magyarország valamikor egy szocialista ország volt. Annak idején jó barátok voltunk, közeli kapcsolatban álltunk egymással. Végül elegük lett a demokráciából, a piacgazdaságból, és kijózanodtak."

(Alekszander Lukasenko)

HaCS 2013.03.09. 02:42:29

@Vidéki:

Az előző bizony neked szólt.

eloi 2013.03.09. 04:54:06

@Butuska: "Félmillás kár egy ajtó 40*50 centis üvegében? "
Simán. Ők Közgép árakon számolnak! És ez már engedményes! :-( A sok-sok-sok milliárdunkat így lehet jól elkölteni.
Egy üvegezés félmillió, egy kilométer autópálya 3 milliárd..., stb.

eloi 2013.03.09. 04:56:53

@eloi: Vagy hogy jön össze az éves 10-12 milliós (bruttó) fizetésből a százmilliós / másnak 40 milliós/ házacska? Miegymás.

eloi 2013.03.09. 05:12:30

@HaCS: Az tényleg döbbenetes, hogy a szocializmus idején is Amerika volt a mumus, állandóan az ő "fizetett bérenceit", meg kémeit üldözték minden kapualjban és most, és itt, 2013-ban a Fidesz ugyanezt teszi! :-(
Vissza a múltba. Durva. A Fidesz mára eljutott oda, hogy csak egypártrendszerben tud gondolkodni, csak akkor jó, ha nincsen ellenzék. És rajtuk kívül mindenki más nem a nemzet. A baloldal (vissza ne jöjjön!) nem a nemzetet képviseli, egy diákszervezet (HaHa) Amerikában kiképzett ügynökhálózat, stb.
Tisztára újra lejátsszuk azt amit Bacsó Péter megmutatott filmen a Tanúban! :-(
Csak arról úgy tudtuk, hogy vígjáték. Ez nem az. Nagyon nem. Pedig micsoda lehetőség adatott nekik!
De újra bebizonyosodott, hogy kisstílű emberek nem tudnak nagy lehetőségekkel élni. Lehúzzák a saját szintjükre és elbarmolják.

karnak 2013.03.09. 05:29:19

egyebkent amerika hiresen radikalis baloldali, es kifejezetten tamogat is ilyesmit, ez koztudomasu.

az viszont tenyleg szomoru, hogy a millios szegenysegben elo retegekbol par szaz diak megy ki tuntetni, szakszervezetek kussolnak vagy meg vannak veve, a nepek jo resze elhiszi a radikalis baloldali amerikat.

a 70-es 80-as evekben mar nagyon keves ember volt aki elhitte a kormanypropagandat, ...az ilyen ocska es olcso szovegekre nem nyilt ki a bicska a zsebekben.
...ma ez a szavazok 30%-a. wtf?

avanivi/ 2013.03.09. 06:52:30

A 6x2 méteres molinó,amit a bakamenetesek Bencsik felhívására magukkal cipeltek, többe került ,mint a tüntetők okozta kár. Náluk ilyenek vannak raktáron ! Látva az ellentüntetők viselkedését, még a főszervező Bencsik is hátrált kifele mögülük. /RTL hiradó /
Viktorkát, ha a jóisten küldte nekünk,akkor nem szereti a magyarokat nagyon :)

DFK 2013.03.09. 06:55:07

leégtetek a mini tüntetéssel.

avanivi/ 2013.03.09. 07:05:59

@DFK: kik égtek le szerinted?

indapass90210 2013.03.09. 07:21:16

Már 7 óra elmúlt, és még senki sem írt szemkilövető gyurcsótányról?

De az a legszebb az egészben, hogy a fidesz vezetőség nem a köztudottan szocialista rendőrséget használja elrettentésnek, hanem saját halálbrigádot állít fel erre a célra (lásd a többedmagával egy embert hasba és háromszor tarkón lövő örző-védőt). Meg a nyugdíjas kommandót, ami savat öntene a fiatalok arcába.

Amikor majd 10000 év múlva valaki dekódolja és elolvassa a mostani híreket, azt fogja gondolni, hogy a 21. század elején egy nagyon vidám hely volt Magyarország, ahol semmi rossz nem történt, ezért a média folyamatosan viccet és szatírát közölt az emberek szórakoztatására.

Vidéki 2013.03.09. 07:26:43

@csak egy néző:

„Baromarcú” pesti „bunkó”!

A beléd plántált vad gyűlölet elvette az eszedet.
Fejedben a gyűlölködés a háborús propaganda szintjére emelkedett.

Azokat az embertársaidat, akik nem olyan deviáns őrültek, mint te állatokként fested le, "cöfös birkamenetekről" zagyválsz.

Neked az anarchia, a provokátorok törvénytelen garázdálkodása a jó.

A képviseleti demokrácia sem teljesen tökéletes rendszer, de nincsen nála jobb.

A képviseleti demokrácia garanciát ad arra, hogy időnként új személyeket bízhasson meg képviseletével a választópolgár.

Sok hozzád hasonló zavaros fejű alaknak nem tetszik a képviseleti demokrácia rendszere, ők az anarchia után vágyakoznak. Abban reménykednek, hogy a zavarosban halászva képesek lesznek jól járni.

Mások balhé után vágyakoznak, amikor a felfordulásban kiélhetik perverz vágyaikat, mások vagyonának eltulajdonítását, mások megfélemlítését, megkínzását, megsemmisítését.

Ezek az alakok lejárató gyűlöletpropagandát folytatnak a képviseleti demokrácia intézményei ellen.

Azt állítják, hogy a "nép hülye"! Akiket szabad választásokon képviseletével megbíz, azok szükségszerűen mindannyian hülyék, vagy gazemberek lennének.

Ezzel szemben például a Kendermagosok Dopemanjét szükségszerűen kiváló embernek kell tekinteni, mint "Alternatív Köztársasági Elnököt" mivel képes volt átkölteni a Himnuszt. A Himnuszt átköltve 46-szor használta a bazmeg szót, többek között ebben a kontextusban:

"bazmeg ezt a kibaszott sleppet/ amit magyar népnek neveznek bazmeg."

Ezek az alakok, akiknek a szájából dől a trágárság állítják magukról, hogy ők aztán mindent jobban tudnak, nem úgy, mint a szabad választásokon megválasztott "politikusok" akik hozzájuk képest mindannyian, szükségszerűen eleve született hülyék lennének.

Elég veszélyes ez a gátlástalan lejárató propaganda, amely a képviseleti demokrácia megbénítását célozza majd ezt követően anarchiát idézhet elő.

Kinek áll ez érdekében?

A normális emberek csak veszthetnek rajta!

Vidéki 2013.03.09. 07:38:00

@eloi:

A papír türelmes!

A képernyő is türelmes:

Képes elviselni ilyen őrült látomásokat:

"A Fidesz mára eljutott oda, hogy csak egypártrendszerben tud gondolkodni, csak akkor jó, ha nincsen ellenzék."

@elo és társai hasonlítanak a "Salemi Boszorkányok" történetének hisztériázó lánycsapatához, akik állítólag látták a Sátánt és azokat is a kik vele cimboráltak.

Ösztönözte őket, hogy a bíróság bizonyítéknak tekintette állításaikat és 19 embert halálra ítélt egy pedig még a "nyomozati eljárás" során a kínzások közben vesztette életét.

Vidéki 2013.03.09. 07:45:53

Magyarországon hatalmas a tolerancia a külföldről finanszírozott politikai indíttatású beavatkozásokkal szemben is, amikor külföldi pénzekkel táplált erők akarnak kormányt alakíttatni Magyarországon.

Mégis habzó szájú propagandisták magyarországi diktatúráról tépik a szájukat.

Izrael egy demokrácia, nem diktatúra, mégis „az új szabályozásnak egyik fele megtiltja, hogy idegen országok 20000 sékelnél nagyobb összeggel támogassák az angolszász terminológia szerint „ nem kormányzati szervezeteknek” (NGO) nevezett entitásokat.”

Oroszország is, miként Izrael is demokrácia.
Csak nem olyan hülyék vezetik akiket a magyarországi és albániai közvélemény deformáló értelmiség szeret látni.

Ezért írta alá az orosz elnök azt a törvényt, amely kötelezi az Oroszországban működő, külföldi finanszírozású nem kormányzati szervezeteket,

hogy "külföldi ügynökként" vetessék magukat nyilvántartásba.

A törvény egyaránt vonatkozik a külföldi finanszírozású, politikai tevékenységet folytató nem orosz és orosz civil szervezetekre is.

Oroszországban, miként Izraelben sem hatalmas a tolerancia a külföldről finanszírozott politikai indíttatású beavatkozásokkal szemben , amikor külföldi pénzekkel táplált erők akarnának kormányt alakíttatni Oroszországban, vagy Izraelben.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2013.03.09. 07:47:39

@Vidéki: '56-ban pedig ellenforradalom volt

Vidéki 2013.03.09. 08:22:40

@henrik_:

56-ban a diktatúra ellen a demokratikus rend érdekében léptek fel, erőszakos eszközöket is felhasználva.

Akkor nem volt lehetőség szabad választásokon leváltani a megszállók bábkormányát!

Egy hozzád hasonló zavaros fejű balfácán nem képes racionálisan gondolkodni, képes, mindent mindennel összemosni!

hot-spot (törölt) 2013.03.09. 08:28:42

@henrik_: WEHEHEHE!Akkorát röhögtem!Köszi!:DDD

hot-spot (törölt) 2013.03.09. 08:29:40

@Vidéki: Most már meg kéne etetned a gyesznyókat,mert visítanak az ólban.

micsoda? 2013.03.09. 08:39:27

Selmeczi Gabriella a butaság szobra lehetne. Mocskolódni, beszélni ostobaságot a párt érdekében, ez Ő. Teheti, mert mennél jobban ócsárolja az ellenzéket, annál hálásabb lesz a főnöke. El kell ismern,i OV megbecsüli az ilyen embereket.

Vidéki 2013.03.09. 08:47:36

@hot-spot:

A disznókarajt szereted, de azokat szívből utálod, akik az asztalodra teszik!

nevem van 2013.03.09. 08:50:13

@Vidéki: Egy ablak véletlenül betört, nyilván a Közgép üvegezte be, ha ez félmillió.
A Lendvay utcai tiltakozók (ami vicces, hogy ez alkalommal nem az "ellentüntetőkre" gondolsz) szerinted "lejárató gyűlöletpropagandát folytatnak a képviseleti demokrácia intézményei ellen." Ugye, akkor viszont érthető a sietségük, mert mostanában viharos ütemben fogyatkoznak a képviseleti demokrácia intézményei és sérülnek a demokratikus elvek. Jobb későn, mint soha. Tiltakozni.
@eloi: Most látom, te már megírtad az én poénomat. Elismerem a szerzői jogaidat, de mégsem törlöm ki a bejegyzésemet, mert ebből a duplikációból is látszik, hogy "valami van" a dologban.

jog-ász 2013.03.09. 08:51:48

szerencsére az atv-n szót kapott a tüntetők két vezetője, azt gondolom hogy nyugodtságban, kultúráltságban a szenátorasszonyt okíthatták volna, a bajszossal együtt..

komissarlajos 2013.03.09. 08:53:20

@Vidéki: Ezek szerint megint kiszöktél az intézetből! Ja, látom is, hogy az ápolók keresnek. Szerencsétlen csúszó-mászó!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.09. 09:01:17

Amerikából pénzelt Bajnaista csürhe betört 1-2 ablakot ajtót
1 hétig szervezték a székházelfoglalást, aztán 2 óra alatt több CÖF-ös nyugdíjas lett ott, mint Haha-s, LMP-s, Bajnais tetű.
Béna egy társaság ez.

Az MSZP meg elkúrt mindent, megduplázta a munkanélküliséget, és eladósította az országot.

Eközben beazonosíthatatlan karhatalmistákkal estek neki minden ellenzéki megmozdulásnak.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

komissarlajos 2013.03.09. 09:10:53

Most látom vidéki, hogy szökőtársad is van. Itt fent!

gavar csaba 2013.03.09. 09:12:41

Aggodalommal tölt el a tudat, hogy magyarul jól beszélő hazaáruló hahotás és természetesen narkós homoszexuálisok minden nemtelen eszközt felhasználva próbálják a magyar népre visszaerőszakolini deviáns önmagukat.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.09. 09:17:43

@gavar csaba:

Nem kell aggódni. Amerikából pénzelt Bajnaista csürhe 50-100 balhés tetűnél többet nem tud összerántani.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.09. 09:20:10

nem csak a szolga tv, de a kereskedelmi tv2 is teret engedett, hogy a fidesz elmondhassa, hogy szerinte mi történt.

És csak szerinte az ellentábor nem számít.

Vidéki 2013.03.09. 09:35:30

@nevem van:

"mostanában viharos ütemben fogyatkoznak a képviseleti demokrácia intézményei és sérülnek a demokratikus elvek. "

De csak a te pihent propagandista agyad látomásaiban!

Ha ez így lenne, akkor nem lehetne büntetlenül behatolni a garázdák bandájának egy magánterületre, ott törni, zúzni, másokat megfélemlíteni.

„A fő cél, hogy a törvényesség határáig elmenő vagy azt át is lépő tiltakozó vágóképpé váljon, mint a hatalmi önkény áldozata, lehetőleg a CNN tudósításában.” (MNO)

Ez egy kényes helyzet, ezért is lehet ennyire puha a rendőrség a garázdálkodókkal szemben, mert nem akar muníciót szolgáltatni az úgynevezett „szabad sajtónak”, amely annyira szabad, hogy képes a bolhából is elefántot csinálni.

A „szabad sajtó” kemény fellépése lehetővé teszi a garázdálkodók számára, hogy büntetlenül törjenek zúzzanak, másokat megfélemlítsenek, megalázzanak, hidakat zárjanak le, megbénítva a közlekedést.

Ha ugyanezt Budaházy csinálja sokkal kisebb mértékben, akkor az a „Szabad sajtó” tálalásában égbekiáltó bűncselekmény, ami a hatóságok és az igazságszolgáltatás azonnali beavatkozását teszi szükségessé.

2013.03.09. 09:39:56

ha egy, a magyarországi viszonyokról mit sem tudó külföldinek megmutatnánk az egyik oldalon lévő csendes, nyugodt fiatalokat, a másik oldalon meg a savazó, őrjöngő nyuggereket, gyilkosokat, anélkül, hogy tudna valamit, vajon melyik oldalt választaná ?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.09. 09:42:00

@h.kovacs:
A látszat csal. Amerikából pénzelt 50 Haha-s LMP bolsi, Bajnaista fiatal, felsült az egytemek lázításával, és új terepet kerestek maguknak, ahol randalírozhatnak.
EZ a csürhe se nem számottevő, se nem értékelhető.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.09. 09:43:24

@h.kovacs:
Teszem hozzá, az egyetemisták körében az MSZP és Bajnai támogatása nem éri el a 15%-ot, és ez évek óta így van.

EZ azért elég beszédes szám ahoz, hogy elhidd, ez a Bajnaista csürhe éppen nem a fiatalokat képviseli. Csak a balhét.

hot-spot (törölt) 2013.03.09. 09:47:14

@Vidéki: Én senkit sem utálok,csak és kizárólag a kínaiakat.

indapass90210 2013.03.09. 09:52:17

@gavar csaba: így van! Én már hetek óta nem fürdök vagy törlöm ki a seggem, nehogy az utcán megkívánjanak a buzik! Ezek mindenütt ott vannak! Erre mi történik? Csörög a telefon, és beleszól egy hang: Szia, Gyuri vagyok!

Tegyen már valaki valamit!!!

Erhardt von Rheindars 2013.03.09. 09:52:18

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Látom nem tudsz túllépni az MSZP/Bajnai szövegen. Képtelen vagy elhinni hogy vannak szép számmal akiknek nem tetszik a rendszer, és nem tartoznak egyik párthoz sem? :D

2013.03.09. 09:53:17

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
én csak az arcokat nézem, csendes fiatalok vs. gyilkos zsoldosok

indapass90210 2013.03.09. 09:55:45

@Erhardt von Rheindars: Ő is olyan, csak más eszközökkel él!

Kb olyan, mintha fognék egy fideszes narancspufajkát, és megpicsáznék mindenkit, aki szembe jön az utcán, mert biztos nem a fideszre szavazott/fog szavazni. Vajon ezzel a fidesz szavazótáborát növelném?

Naugye!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.09. 09:58:31

@Erhardt von Rheindars:
Én kétséggel elhiszem, hogy vannak ilyenek.

Csak tegnap éppne nem ezek tüntettek. Hanem jól ismert Haha-s arcok, LMP-s bolsi szárnyáról arcok, meg standard Millás tüntetők.

Magyarul a Bajnai civilnek álcázott hadserege randalírozott most itt éppen.
Mind az 50.

2013.03.09. 10:02:03

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: akiket aztán orbán civilnek álcázott, gyilkosokból álló hadserege kizavart a szákházból

redriot77 2013.03.09. 10:04:48

@Vidéki: törtek-zúztak? Garázdálkodtak? Bezzeg '06-ban a "hazafias" tömeg ünnepélyes méltósággal tiltakozott, mi?

Lencsés István 2013.03.09. 10:07:55

Hát akik betörtek a FIDESZ székházba azok nem MAGYAROK és nem is emberek ....

hot-spot (törölt) 2013.03.09. 10:10:33

Mocskos kínaiak!
Takarodó haza!
:)

nevem van 2013.03.09. 10:11:11

@Vidéki: Amúgy nem mehet oda bárki egy pártszékház udvarára?
Törés-zúzás nem volt.
Amikor szabad sajtóról írsz, akkor ugye nem az általad idézett MNO-ra gondolsz?
Pl. Selmeczi saját magát alázta meg, mert szolárium előtt szerepelt a tévében. Meg nem tudja mi a különbség sütemény és olcsó nápolyi között.
Miért jut eszedbe a Fidesz-székházról Budaházy? Mi köze szerinted a Fidesznek ehhez a mókásan magyarosított névvel bolyongó gyengeelméjűhöz?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.09. 10:14:04

@nevem van:
Nem odamentek az udvarra, hanem átmásztak egy magánterület kerítésén, felmásztak az erkélyre, oldalba hugyozták az épületet, betörtek 1-2 ajtót ablakot, miközben balhéztak.

hot-spot (törölt) 2013.03.09. 10:30:29

@nevem van: Ha én megyek majd oda,mert már nagyon elegem lesz mindenből,akkor bébaszom az ablakukat egy féltéglával,minimum.
És pont le fogom szarni az összes ellentüntetőt meg a büntetést is,ami ezért jár.
Elhiszed é?

Szakértő? az nem volt 2013.03.09. 10:35:53

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ezt a betegséget hogy hívják, ami neked van? Még nem találkoztam vele, lehet, hogy valami ritka dolog (agyi eredetű nem lehet, mert az neked nincs). És mennyit fizetnek ezért a betegségért a narancscimbik?

gavar csaba 2013.03.09. 10:40:20

@hot-spot:
"És pont le fogom szarni az összes ellentüntetőt meg a büntetést is,ami ezért jár.
Elhiszed é?"

Én elhiszem, mert ismerem a kommunista- anarchistákat.
És félek tőlük, mert tudom , hogy mindenre képesek .
Szerencsére léteznek már önfeláldozó fiatal magyar demokraták is,akik a fent említettek ellenében már meg tudják védeni a ballib gazemberek munkája nyomán szisztematikusan legyengitett magyar népet.

Éhes_ló 2013.03.09. 11:21:14

mandiner.hu/cikk/20130228_median_megelozte_a_jobbik_az_mszp_t

A többi blabla.
Kemény lesz kijózanodás a dzsangafüstből, amikor el kell számolni hillaryval és gyuribácsival mit sikerült a pénzükön elérnetek a libással.
Eddig nem sokat.
Keményebben kell melózni poster!

nevem van 2013.03.09. 12:04:18

@hot-spot: ne baszd bé a Fidesz ablakát, kérlek. Menj el majd szavazni. Az hatásosabb.
@gavar. csaba: jelzem, az elmúlt három év volt a mélypont. Visszataszító a stílusod.
@Éhes_ló: Kis buta. A szocikból kivált a DK, persze, hogy visszaestek. De együtt maradt az arányuk .
@Simicska egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Odahugyoztak volna? Fülkeforradalom reloaded? (Mármint, hogy értsd: WC-fülke). Szerintem az ellentüntető prosztatáskorúak lehettek inkább.

Éhes_ló 2013.03.10. 10:09:59

@nevem van: szerintem az a hülye, aki azt hiszi, hogy osztódva szaporodva lehet egy egyfordulós választáson győzni.

De hidd el, nem egyedül röhögök rajtatok.
Mit gondoltok?
Legfeljebb a pofára esésetek lesz nagyobb, mint két napja, mikor a félnapos handabandázás és a sajtóhisztéria után elégedetten hazatakarodtatok, mert azt hittétek mind 70-en megváltottátok a világot, mert a soros valamelyik samesza ezt hazudta nektek.

Még pár ilyen "spontán" akció és a kétszázalékotok sem lesz meg!

nevem van 2013.03.10. 13:21:01

@Éhes_ló: Nem is tudtam, hogy gebe létedre az osztódásos szaporodásban ennyire otthon vagy.
Tudod, a választásokon a "kicsik és közepesek" közös jelölteket állítanak majd, valószínűleg. Reméljük, még az egyébként általam sem kedvelt szocik is beállnak a választási együttműködésbe.
Ha 70 ember akciója ilyen nagy figyelmet ébreszt, és még az egyébként ne túl visszafogott "kártunk és pormányunk" sem mer ellenük fellépni, akkor valamit telibe találtak. Ha hetvenen voltak, ha két-, esetleg háromszázan, akkor is.

Éhes_ló 2013.03.10. 17:31:33

@nevem van: az előre kiértesített média figyelmét hívta fel. Hiba összekeverni őket a választókkal, különösen, hogy buktorék jól kezelik őket (le se szarják).
Nem "nem mernek", már ha érted.
Annyira nem tényezők, hogy nem emelik fel őket még viccból sem, hanem rányomják őket a libásra és elqróra.
Ezzel nagyjából végük is.
Ezért léceltek le, mert a gazdáik is megértették, hogy ebben a formában ez már kontraproduktív.
De neked nem megy.

nevem van 2013.03.11. 00:26:19

@Éhes_ló: Figyelj, minden felmérés szerint a megkérdezettek háromnegyede szerint rosszul mennek a dolgok Magyarországon. Nem az az érdekes, hogy te, mégha nevetségesen erőlködve is, de győzelemként tudod elővezetni a Fidesz kudarcait, hanem az, hogy sajnos, minden statisztika egyértelműen arról tanúskodik, hogy kurvára nem mennek a dolgok. Ezt a lakosság háromnegyede is világosan látja. Te viszont vak vagy.
Mint egy bányaló.

Éhes_ló 2013.03.11. 08:48:13

@nevem van: rossz sort olvasol a kutatásoknál. A pátpreferenciákat figyeld és ennek a hónapról hónapra mért trendjeit. Ezek nem az én adataim, hanem 4-5 erre hivatott és itthon is, nemzetközileg is elismert közvéleménykutató intézményé.
A lakosság alig kevesebb mint fele minden baja ellenére elmenne választani.
Ezek több mint fele buktorra szavazna, kevesebb mint ötöde a jobbikra és a maszopra.
Ezek szerint vasárnap buktor ismét 2/3-os felhatalmazást kapna. Jobbik nélkül is.
Gondoltam csaxólok, ha már itt vaksággal vádolsz.
www.tarki.hu/hu/news/2013/kitekint/20130227_valasztas.html
Segítek is egy nem éppen kormánybarát forrással, hogy esetleg képes legyél különbséget tenni a jelen állapotok és az ezt okozók és kezelni kívánók között, ahogy a választók többsége is teszi:
www.vg.hu/kozelet/politika/median-nagyon-vezet-a-fidesz-398711

A sértegetéseidet tartsd meg, felesleges elveszítened az emberálarcodat ha rossz hírekkel szembesítenek.

nevem van 2013.03.11. 11:32:34

@Éhes_ló: Olyan csökönyös vagy, mint egy jóllakott öszvér. Nem unod még a magánvitánkat?
Egyébként a pártpreferenciákat is figyelem, örömmel látom, hosszabb távon a Fidesz-hívők száma felére csökkent.
Ugyi a Fidesz 2010-ben valamivel többet kapott, mint a szavazatok fele (ezért járt a képviselői helyek kétharmada). Most meg kb. 26%-uk van. A fele már lemorzsolódott.
Hogy mennyi lesz 2014-ben, azt én nem tudom. Te sem tudhatod. A felmérésekből egyelőre nem bontakozik ki egyértelmű kép, márcsak az általam említett látencia, válaszmegtagadás miatt sem. Ha a demokratikus ellenzék, beleértve az MSzP-t is (ugyi minden relatív) Bajnai mögé áll, akkor bizony minden lehetséges.
Mindenesetre, utazz egyszer BKV-n. Az emberek tele pofával szidják a Fideszt. Két éve erre még példa nem volt. Manapság gyakori.
Ráadásul a Fidesz agyatlan gazdaságpolitikája, agyalágyult káderei tönkreteszik az országot. A nevetséges fideszes sikerpropaganda mára teljesen hiteltelenné vált, jelenleg a közvélekedés (meg a statisztika) szerint rosszabbul élünk, mint az "elmúlt nyolc évben" 2002-2010 között. Ez is számít.

Éhes_ló 2013.03.11. 12:02:01

@nevem van: tévedsz számos dologban, mert nem érted a magyar nyelvet.
www.tarki.hu/hu/news/2013/kitekint/20130227_valasztas.html
Az 1000 fő megkérdezésén alapuló, a 18 éves és idősebb lakosságot életkor, nem, iskolai végzettség és lakóhely szerint reprezentáló kutatás alapján a legfontosabb eredmény februárban a Fidesz-KDNP népszerűségének jelentős növekedése. Ennek részben oka lehet az is, hogy a választásukban bizonytalanok vagy azt titkolók aránya 49%-ról 46%-ra csökkent. A Fidesz-KDNP a teljes népességen belül a januári 20% után februárban 26%-on áll, az MSZP szavazótábora ugyanakkor 14%-ról 12%-ra csökkent az elmúlt hónapban. A pártválasztók között a Fidesz-KDNP támogatottsága a januári 40% után februárra 48%-ra emelkedett, az MSZP-é pedig 28%-ról 22%-ra esett.
A többi parlamenti párt közül a Jobbik népszerűsége lényegében változatlan: a teljes népességen belül januárban a választók 8%-a, februárban pedig 9%-a támogatta a pártot, a pártválasztók körében pedig változatlanul 16%-on állnak. A többi kisebb párt közül az LMP és az Együtt 2014 esetében történt némi elmozdulás, de ellentétes irányba: míg az LMP népszerűsége a teljes népességen belül 3%-ról 1%-ra, a pártválasztók között pedig 6%-ról 3%-ra csökkent, addig az Együtt 2014 Mozgalom a teljes népességen belül a januári 3% után februárra a szavazók 5%-át, a pártválasztók körére vetítve pedig a választók 7%-a után 9%-át tudhatja maga mögött. A Demokratikus Koalíció hónapok óta változatlanul 1%-on áll a teljes népesség körében, a pártválasztók között pedig 2%-ról 1%-ra csökkent a támogatottságuk.

No ennyit ér a ballib ma hahástól, libástól.
Ez számít ma.
A trendek pedig mutatják merre tartotok (nos nem felfelé).
Arra is érdemes figyelni.
Ráadásul - mint arra felhívtam a figyelmedet - buktorék egyenlőre alapjáraton pörögnek és csak a magas labdákat ütik le, rutinból.
A nevetségesség ott kezdődik, mikor 70 hahás "civil" azt hiszi ők a választói "tömeg".
Nem azok.
Ettől még moroghattok a buszon.
De ezzel nem lehet választást nyerni.
Ahhoz hiteles személyek és programok kellenek.
Az meg nem van.
Ezt mutatják a számok.

nevem van 2013.03.11. 13:18:56

@Éhes_ló:
Nem tudom, említettem-e, de éveken át csináltam piackutatást, véleménykutatást: ez módszertanilag lényegében azonos a politikai preferenciák kutatásával.
Ha valaki egy vagy néhány hónap alapján hirdet trendfordulót, az alighanem téved.
Te ezt teszed. A kisebb ingadozások a véletlen mintavételből adódnak, az egyértelmű középtávú tendencia meg mégiscsak az, hogy szűk három év alatt lefeleződött a Fidesz-hívek száma.
Ha a Fidesz fokozza a tempót, akkor az is elképzelhető, hogy felgyorsul ez a középtávú trend. Mindenesetre a diákokat, devizahiteleseket, külföldön munkát vállalókat, élettársi kapcsolatban élőket, a jogállamiság híveit sikerült ellenérdekelté tenni a Fidesz-országlás meghosszabbításában. És ezt lehet még fokozni...
(Egyébként egy megkérdezésnél a véletlen minta szinte sosem reprezentatív, csak véges számú szempont szerint matematikai módszerekkel azzá tehető, de ezt hagyjuk, ez neked magas).
A kormányzati munka megítélése meg prognosztikus értékű indikátor: mennyi is volt? Az elmúlt 3 év huszonvalahány százaléknak tetszik.
A választás meg nem jövő vasárnap lesz.
A Fidesz 2002-ben is megnyerte a közvélemény-kutatásokat.
Ha egy csipet kétség sincs benned a 2014-es eredményekkel kapcsolatban, akkor nem éhes ló vagy, hanem jóllakott szamár.

Éhes_ló 2013.03.11. 14:01:55

@nevem van: nem trendfordulót hirdetek.
Trendről írok.
(Trendfordulóról a Tárki beszél, velük vitázz a hibahatáron felül mért változásról ne velem.)
Én arról írok, hogy a választások (2006 ősze) óta nem volt magasabban a maszop buktornál.
Most sincs.
A választók fogynak(fogytak) mindkét oldalon. Ebben az veszített többet, akinél többen voltak, tehát buktor.
De még így is meggyőző a jobboldali előny, csak nehéz észrevenned...
Azt is nehéz megértened, hogy a hazai pártpreferencia kutatások történetében még nem volt olyan eset, hogy a kormányzó erő a félidőnél magabiztosan vezessen az ellenzékkel szemben.
Arról felesleges vitáznunk - az általad leírtakat követően - kinek mi a magas. Az érdekesebb kérdés, immár sokadik hozzászólásban, miért nem vagy képes tudomásul venni a közvéleménykutatások számait.

A választásokkal kapcsolatban pont ezért nektek - ballibbantaknak - kellene kétségeiteknek lennie egy évvel a választások előtt, nem nekem, jobberként, a fenti adatok ismeretében.
Én röhögve nézem a vergődéseteket.

A java még hátravan, mert buktorék és vonáék még alapjáraton futnak.
Ha megrázzák magukat, akkor olyan 1-200 ezres tömegeket mozgatnak meg, amiről a magadfajták még álmodni sem mernek, nem, hogy magatok mellett megmozdítani.
A ti mértékegységetek a 100 - 500 fő antifa és hahás + a 40 törzsaláíró "független" értelmiségi...

nevem van 2013.03.11. 15:32:23

@Éhes_ló: Mi vagy te, jósló ló?
Utoljára: tévedsz. Sőt hazudsz is.
Csak úgy találomra:
Szerinted "A választók fogynak(fogytak) mindkét oldalon. Ebben az veszített többet, akinél többen voltak." Csak úgy találomra:
Tárki, a teljes lakosság %-ban:
2010 november: Fidesz: 49% MSzP+DK+Együtt: 10+0+0
hvg.hu/itthon/20101124_partok_tamogatottsaga_valtozatlan
2013 február: Fidesz: 26% MSzP +DK+Együtt: 12+1+5
www.tarki.hu/hu/news/2013/kitekint/20130227_valasztas.html
A többi állításod is vagy téves, vagy követhetetlen fantazmagória. Fejezzük már be ezt a meddő eszmecserét.

Éhes_ló 2013.03.12. 08:46:21

@nevem van: nem jósolok, közvéleménykutatási adatokról írok.
Ragozhatod, ahogy akarod, az aktív szavazóitok kevesebben voltak, vannak, bármely felmérésben: az összlakosságon belül és a pártot választók között is.
Ez nem jóslás, hanem havonta mért, kutatott adatsor.
Erről persze lehet hazudozni, de értelmetlen.

A ki veszített többet kérdésében leírtam: az veszített többet, akinél nagyobb tömeg volt.
A kérdés és az érdekesség nem ez a veszteség.
A kérdés az, hogy hová mentek ezek és kire szavaznának.
Nos ők kiléptek a pártot választók közül és kivárnak.
Ezeket a ballib tábor szavazói közé sorolni önáltatás, ahogy én sem sorolom őket sehová sem.

Ettől még a mérési eredmények szerint a fidesz önmagában megnyerné a választásokat a hét végén. 48%-al, ami 2/3-ot jelentene ismét.
És a jobbik ott liheg a maga 9%-val mögötte, még viccből sem a libás, elqró, szarházi oldalán.
Ezt fölénynek és buktori vereségnek hazudni vicc.
De folytasd nyugodtan.

nevem van 2013.03.12. 09:49:27

@Éhes_ló: Felhívom a figyelmedet,hogy a választások nem most vasárnap lesznek. A szavazni kívánók számának csökkenése csak annyiban érdekes, hogy a Fidesz nemcsak abszolút számban, hanem arányaiban is vesztett, az MSzP meg az arányokat tekintve, (és igazándiból ez számít, erre adják a négyéves parlamenti szinekúrát) nyert szavazatokat, igaz, nem túl sokat. Tehát nem azért vesztett szavatokat a Fidesz arányaiban, mert túl nagy volt.
Ehhez jön a látencia kérdése. E csoportba a szavazástól távolmaradni szándékozó, illetve preferenciáikat még ki nem alakított, esetleg eltitkoló választók tartoznak. Ezek egy része valójában el fog menni szavazni, azt is tudja, kire szavaz majd, de óvatosságból nem köti ezt a kérdezőbiztos orrára. Az ellenzéki szavazók egy része fél, a Fidesz amúgy tényleg elég durva retorikája miatt, de a szavazófülkében el szokott múlni ez a félelem. Úgyhogy a magas látencia több mint egy évvel a választások előtt, az bizony inkább az ellenzék tartaléka. Ráadásul a Fidesz konfrontatív stílusa, gazdasági és politikai baklövései, nemzetközi rossz megítélése aligha nem erősödik a választásokig hátralévő időben. Aki éhes, fázik, vagy a gyereke külföldre kényszerült dolgozni, az nagyobb eséllyel fog a kormánypárt ellen szavazni.
Persze, nem lehet biztonsággal megjósolni a 2014-es végeredményt. De ne becsüld le a magyar szavazókat, időnként tévednek, de legalább ilyen gyakran ráhibáznak.
Annyira rossz a kormányzat teljesítménye, hogy elmondhatjuk, a kormány az ellenzéknek játszik.
Ja, rájöttem, te meg hintaló vagy.

Éhes_ló 2013.03.12. 10:38:55

@nevem van: a vitánk onnan indult, buktor és az ellenzéke megett milyen társadalmi támogatás van a 70+ fős "székházfoglalás" kapcsán.
A 2014 évi választások odébb vannak. Ennek kapcsán azt jegyeztem meg, hogy buktorék még alapjáraton pörögnek, bele se kezdtek a kampányba, elég nekik a feladott magas labdákat rutinből leütni.
Meg is teszik becsülettel.

A pártok és politkájuk támogatottságának statisztikai alapokon nyugvó mérőeszköze a rendszeres közvéleménykutatás.
Ennek eredményét kérdőjelezed meg folyamatosan, anélkül, hogy bármelyik adatát illetően cáfolni tudnád, hogy bizony buktor mindkét csoportban (pártot választők és teljes kérdezetti kör) magasan vezet.
A jobbik sem romlik.

A többi körítésed hozzá olyan blabla, amivel tele van a zindex és a blogszféra.
Ez kevésbé érdekel, legfeljebb röhögök az önáltatásotokon...

nevem van 2013.03.12. 11:40:12

@Éhes_ló: Vagy nagyon buta vagy, vagy nagyon elfogult. Vagy mind a kettő.
A Fidesz lement a teljes lakosságon belül 49-ről 26%-ra, a demokratikus ellenzék fel, 10-ről 18%-ra. A többi (beindulás, meg hasonlók) az csak süket duma.

Éhes_ló 2013.03.12. 13:56:52

@nevem van: egyik sem nyert.
nezopontintezet.hu/aktualis/merlegen-2012-kozvelemeny-kutatas-a-heti-valasz-reszere/
www.tarki.hu/hu/news/2013/kitekint/20130227_valasztas.html
Az ipsos hosszabb időtávokat is feltesz, válassz tetszés szerint:

Nem találsz olyan felmérést, ahol bármikor is a - korántsem egységes - ellenzék megközelítette volna buktorékat 2010 után.

De ha nme unod akkor hazudozhatsz, hogy de.
Csak adj rá forrást, mint én teszem.

nevem van 2013.03.12. 16:14:22

@Éhes_ló: Na most tanultam valamit biológiából. Van olyan ló, amelyiknek nincs agya.
III. 11.-i bejegyzésemben már megadtam két forrást, az egyiket most visszaböfögöd.
A Nézőpont az fideszes cég, nem szavahihető.
Értsd már meg, nem a két tábor pillanatnyi állása, nem is egy-három hónap rövidtávú, véletlen, vagy a mintavételi hibából fakadó különbsége, hanem a tendencia számít.
A demokratikus ellenzék két és fél év alatt megduplázta szavazóinak arányát, a Fidesz meg lefelezte. Ez a lényeg. A pillanatnyi állás csak akkor számít, ha majd a jövő vasárnap lesznek a választások. A választásokon derül majd ki, mennyi a látencia, milyen hatása volt a demokratikus intézmények elleni háborúnak és főleg a gazdasági ámokfutásnak.
2002-ben a Fidesz megnyerte a közvélemény-kutatásokat, de elvesztette a választást.
2014-ben még az sem biztos, hogy a közvélemény-kutatások hogyan fognak alakulni. Ne igyál előre a medve bőrére, ha nem akarsz nagyot csalódni.
Tudod, a lónak négy lába van, mégis téved. Te például konzekvensen. És unalmasan.

Éhes_ló 2013.03.12. 16:54:47

@nevem van: feleslegesen sértegetsz, de ezt már korábban is írtam.
Szavahihetőségről vitázni két nap ilyen hozzászólások után egy olyan szervezet rajongója kapcsán, aminek már a neve is hazugság (milla) érdekes vita lenne, de nem vállalom.

A forrás amit megadtam (Ipsos) tud több éves időtávot is.
Ott sincs 2010 áprilisa óta a ballibbant oldalnak több potenciális szavazója egy alkalommal sem.
Most sincs.
Az ipsos nem jobber, talán ebben egyetértünk.

A semmit könnyű duplázni, és a tömegből könnyebb veszíteni többet is.
A maradék ma még elég, bőven.
A számok szerint.
De neked ez kevés.
Nekem nem.

nevem van 2013.03.12. 18:00:16

@Éhes_ló: Nem találom az Ipsos-os hivatkozásodat. Netán nem is volt ilyen.
Értsd meg: a választás nem most vasárnap lesz. Van egy vonatkozó vicc:
Kohnt kergeti a sivatag egyetlen pálmája körül az oroszlán.
Grün a fa tetejéről drukkol neki: "vigyázz Kohn barátom, mindjárt utolér!"
Mire Kohn: "Nem számít, két kör fórom van."

Na, a két kör "fór" meg a választás előtt egy és negyed évvel elért helyezés nem számít. Mi itt jobb híján mégis ezekből az eredményekből próbálunk következtetni. Ilyenkor a változási tendenciák számítanak, azt kell felismerni.
Neked ez nem igazán a kenyered, akarom mondani a zabod. Mert a tendencia félreérthetetlen.
Kis sértődékeny.

Éhes_ló 2013.03.13. 08:43:44

@nevem van: az ipsos linkje lemaradt, de a gugli a barátod.
www.ipsos.hu/site/

Itt van egy eszköz az idősoros megjelenítésre.
Sehol nem írtam, hogy a választások most vasárnap lennének.
Ezt írtam:

"Éhes_ló 2013.03.09. 11:21:14
mandiner.hu/cikk/20130228_median_megelozte_a_jobbik_az_mszp_t

A többi blabla.
Kemény lesz kijózanodás a dzsangafüstből, amikor el kell számolni hillaryval és gyuribácsival mit sikerült a pénzükön elérnetek a libással.
Eddig nem sokat.
Keményebben kell melózni poster! "

Szóval jobb lenne kevesebbet szívnotok és többet dolgoznotok, mert az eredménye eddig egy vicc.

No ezt ellenőrizheted le az ipsosnál (is).

Sértődékeny pedig nem vagyok, mert akkor már régen elküldtelek volna a fenébe.
Bár ez még megtörténhet, ha a közvéleménykutatók által mért eredmények (pártszimpátiák) helyett továbbra is a nevemmel és a személyemmel foglalkozol.
süti beállítások módosítása