Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Levél Viviane Reding asszonyhoz

2013.04.29. 18:34 | Proszektura | 1 komment

Címkék: Szanyi Tibor KGB Viviane Reding Orbán maffia

Tisztelt Viviane Reding asszony, tájékoztatni szeretném arról, hogy a magyar országgyűlés elmarasztalta önt. A parlament elfogadhatatlannak nevezte, hogy „tényekkel alá nem támasztott politikai vélekedése alapján” igazolhatónak tartja Írország uniós alapelvet sértő eljárását.

Mi, kis számú magyar demokraták, teljesen egyetértünk a hazánk viszonyai elleni felháborodásával és azzal a törekvésével, hogy a demokratikus Európa közösségéből ki szeretné záratni Orbán Viktor rezsimjét, vagy ahogyan Szanyi Tibor a Tv2 mokka ma reggeli műsorában, a tőle megszokott tömörséggel és nyíltsággal frappánsan és találóan megfogalmazta, az „Orbán maffiát”.

Elsődlegesen a Néppártból, végső soron pedig az unióból is.

Ott bizony - nap mint nap látjuk és tapasztaljuk -, nincs helye ugyanis az ilyesfajta mentalitásnak.

Hiszen tényleg, milyen demokrácia az, tisztelt Viviane asszony, amelyben az állam biztonságának védelmét, vagyis a Nemzetbiztonsági Hivatal irányítását sok éven keresztül legmagasabb szinten egy olyan emberre bízzák, aki egy antidemokratikus, diktatórikus világhatalom titkos-szolga iskolájában, a KGB Akadémián sajátította el a szakmája alapvető fogásait? Milyen demokrácia az, ahol ráadásul még az kormánypárti többségű illetékes parlamenti bizottság sem támogatja az illető egyén kinevezését, ennek ellenére az mégis megtörténhet?

És milyen demokrácia az, ahol ez az úr kétes, börtönviselt figurákkal egyezkedhet a kormánya ellenzéke erkölcsi kicsinálásának alvilági módozatairól olyan részletességgel, hogy még abban is megállapodnak, készüljenek-e lejárató felvételek a kuplerájában.

Amikor pedig mindez napvilágra kerül, szemrebbenés nélkül lehazudhatja még a csillagokat is az égről, mindenféle jogi következmény nélkül.

Milyen demokrácia az, ahol a rendőrök parancsnoki utasításra azonosító jelvény nélkül brutálisan bántalmazhatnak és törvényellenesen, illegálisan használt fegyvereikkel tehetnek nyomorékká nemzeti ünnepünkön résztvevő, bizonyítottan vétlen embereket is, és ahol ezeket a jogtalanul bántalmazott embereket az állítólag független elsőfokú bíróságok utóbb pusztán hamis rendőri jelentések alapján szakmányban letartóztatják?

Milyen demokrácia az, ahol éjszakánként évekig cigányok lakásaira lövöldözhetnek és Molotov-koktélokat dobálhatnak, és cigány embereket, köztük gyerekeket gyilkolhatnak le, olyan személyek, akikről később kiderül, netán még valamiféle titkosszolgálati – katonai elhárítási – kapcsolattal is rendelkeznek?

Vagyis a lényeg a lényeg, tényleg itt az ideje a határozott intézkedéseknek, egy ilyen gonosz hatalomnak jogállamilag semmi helye a kulturált Európában. nem monitoring eljárás kell ide meg ilyesmi szarakodás, hanem azonnali kizárás. Maradványok sóval behintése. És még az írmagját is kiirtani.

Bízom benne, hogy számíthatunk mindebben az ön hathatós közreműködésére a továbbiakban is tisztelt Viviane Reding asszony!

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr225253005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zengjen a dalunk fajtárs 2013.05.02. 12:01:44

Milyen demokrácia az, ahol egy jogi végzettség nélküli, haveri alapon kinevezett háziasszony mondja meg jogi ügyekben a tutit?
süti beállítások módosítása