Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Nemzeti temetkezési koncesszió

2013.05.13. 11:21 | Proszektura | 78 komment

Címkék: jégkrém Fidesz dohánymutyi temetkezési koncesszió

A demokratikus, sőt bizony még a kevésbé demokratikus ellenzékünk is már hosszabb ideje azon az irdatlan „dohány-mutyin” füstölög, amelyik kizárta a nem Fidesz közeli trafikosok többségét a jövedelmezőnek tűnő cigaretta-eladási bizniszből.

Pedig igenis inkább örülni kéne annak, hogy a Fidesz – többnyire sikerrel – kisajátította a rendes, jobboldali gondolkodású káderei számára a dohánytermék árusítás nemzetpusztító feladatát.

Mert, mint tudjuk, a dohányzás súlyosan károsítja az ön és környezete egészségét, és az amúgy is vészesen fogyatkozó népességünket tovább tizedeli. Megbízható adatok szerint e szenvedély miatt minden hatodik másodpercben életét veszíti egy ember.

Miért oly nagy baj hát az az ellenzéknek, hogy ezt a halálkereskedelmet a nemzeti dohányboltjaikban ezentúl többnyire csak a Fidesz közeli üzletemberek üzemeltethetik majd?

Ahelyett, hogy kihasználnák az ebben rejlő propaganda lehetőségeket, mondván, a Fidesz ezáltal is súlyosan károsítja az ön és környezete egészségét.

És ráadásul, ha már a kormányzatunk ily tisztességtelenül kisajátította a cigaretta általi nemzetpusztítás monopóliumát, további hasonló irányultságú reformok megtételét követelhetnék tőlük, nevezetesen, hogy állami szinten gondoskodjanak azon nem kevesek további sorsáról is, akik a dohányzás következtében halnak meg idő előtt.

Vagyis rendet kéne vágni a temetkezések területén is. Megbízható Nemzeti temetkezési vállalatok kellenének. Jelenleg ilyesmivel foglalkozhat boldog-boldogtalan, horribile dictu, akár egy szocialista-szimpatizáns vállalkozó is.

Hirdessük hát meg a nemzeti temetkezés, nemzeti sírkőfaragás megbízható jobboldali rendszerét is!

Az e tárgyú koncessziós pályázatokhoz kötelezően készüljön üzleti terv, évente, havi bontásban, hogy hány darab dohányzási ártalom következtében elhunyt halottal kalkulálnak az adott régióban, közülük előreláthatólag hányan választják majd az olcsóbb, hamvasztási formát, ami ugye döntően az anyagfelhasználásra, vagyis a koporsó méretére bírhat jelentős befolyással. A koporsók számára már kevésbé.

Továbbá nyilatkozzanak arról is, milyen kiegészítő szolgáltatásokat tudnak még nyújtani: halott-mosdatás, öltöztetés, borotválás, plasztikázás, felravatalozás, plusz koszorúk, papok, gyászhuszárok, ilyesmi.

És természetesen, miután a Fideszes polgármesterek és cimboráik a pályázók közül megfelelően kirostálták az oda nem való elemeket, és kialakult egy megbízható jobboldali nemzeti érzelmű temetkezői vállalkozói  csapat, számukra utólag tegyük lehetővé egyéb szolgáltatások elvégzését is.

Mondjuk keresztelők, esküvők lebonyolítását.

Vagy kérdezem én, egy sírkőfaragó miért ne árusíthatna a nála megforduló gyászoló rokonság számára akár fagyit és jégkrémet is?

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr395297996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Trafikrabló visszatér 2013.05.14. 11:38:17

A trafikbotrány kirobbanása után összegyűlt egy párt legfelsőbb köre. Az előző rész itt látható. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2013.05.13. 23:27:17

A demokratikus(-nak mondott), sőt bizony még a kevésbé demokratikus ellenzékünk is már hosszabb ideje azon az irdatlan „dohány-mutyin” füstölög,

amelyik "állítólag) kizárta a nem Fidesz közeli trafikosok többségét a jövedelmezőnek tűnő cigaretta-eladási bizniszből.

Az egyik TV-csatornán futott a „Médium” című sorozat ahol egy látnok természetfeletti képességeivel segítette a rendőrséget, különben kideríthetetlen bűnügyek felderítésében.

A „Szabad Sajtó” jól értesült munkatársai nagyon rövid gondolkodási idő elteltével elharsogták kelettől-nyugatig, hogy a trafikos pályázaton csak fidesznyik-kanok nyerhettek.

Például a HVG-ben Molnár Tamás elvtárs a csákányt jó mélyre vágta:

„csak néhány, államilag kijelölt kereskedő előjoga lehet a dohányüzlet,”

A tízezres nagyságrend a propagandista pihent agyában néhánynak számít!

„ki más lehetne magyarabb és vállalkozóbb, mint a helyi pártalapszervezetek prominenseinek közvetlen közeléből (barátok, rokonok, üzletfelek) származó kereskedők.”

Honnan tudja ezt a HVG újságírója, Molnár Tamás elvtárs?

Talán lekáderozta a tízezernyi pályázó mindegyikét?

Ha nem hazudott,

akkor bizonyára képes volt lekáderozni elképesztően rövid idő alatt a több tízezernyi pályázót,

még pedig minden bizonnyal valószínű, hogy lehetséges, hogy látnokok tömegeinek tömeges bevetésével.

Egész látnok hadosztályok állhatnak a „Szabad Sajtó” rendelkezésére.

A matematikában sejtésnek nevezzük az olyan állítást, ami a matematikai logika eszközeivel formálisan nem bizonyított. Sejtés egzakt bizonyítása esetén tétellé lép elő, és a továbbiakban felhasználható bármely további bizonyítási eljárásban.

A trafik-botrány sejtéssel kapcsolatban én azt sejtem, hogy egy rendkívül kreatív elme szüleménye lehet

A "Minden trafikos Fidesznyik-kan" nem maga a színtiszta Valóság, hanem csak sejtetés, amely minden bizonnyal a nagy Ron Werbert csiszolt agyából pattanhatott ki, nem politikai érdek nélkül.

Ezért nevezhetjük Werber-sejtésnek.
ha általánosítanánk, feltételezve, hogy mindenütt ugyanaz történt, akkor szembe kerülnénk a Valósággal .

Hogyan lenne lehetséges, hogy több baloldali politikus rokona (sőt "horribile dictu" Jobbikos) is koncessziós jogot nyerhetett volna, ha mindenütt ugyanaz történt volna, mint ami állítólag Szekszárdon?

Fejesrob 2013.05.14. 11:47:44

Az biztos, hogy ez nagyon nem tesz jót a dohányosoknak. Szerencsére én már leszoktam. Sejtettem, hogy Orbánék ebben nagyon következetesek lesznek, hiszen megígérték, ezt nem nehéz betartani, a dohánygyár pedig nagyrészt külföldi kézben van, azaz az egyenleg mindenképp magasan negatív. (befolyó adó, munkahelyek vs dohányzás miatti eü. kiadások, dohányosok kiadásai).

IPetya 2013.05.14. 11:53:38

A temetkezési vállalkozásokat az MSZP már régen lenyúlta.
Az egészségvédelem szempontjából telitalálat a trafiktörvény. Öntudatos balos nem támogatja a dohányboltokon keresztül a Fideszt.
A konyak árusítás megszervezése azonban, már valóban Isten csapása lenne a szocialistákra.

sárkányfő 2013.05.14. 11:56:55

Van aki olyan ügyes, hogy trafikja is lesz, meg anyagilag érdekelt a dohányzásból eredő betegségek gyógyításában is:

hvg.hu/itthon/20130514_5_trafikjogot_nyert_el_Pecsett_Szocska_ta

"5 trafikjogot nyert el Szócska tanácsadójának lánya"

"A professzor lánya, Battyáni Dóra, amellett, hogy a jövőben cigarettával látja el a pécsiek jó részét, egy olyan nemzetközi cég területi képviselőjeként dolgozik, amely a dohányosoknál kialakuló betegségeknél használt szív- és érkatétereket is forgalmaz.

Az Index meg is kereste a Cook Medical Hungary Kft.-t, ahol megadták Battyáni Dóra elérhetőségét. Battányi a lap kérdésére elismerte, hogy ő nyert el öt trafikot."

Azért tegyük hozzá, nincs itt semmiféle mutyi meg maffia. Az egész a ballibek aljas támadása a nemzet ellen, akik a globális háttérhatalmak megbízásából teszik tönkre szent Máris országát. Akik nyertek trafikot, mind talpig becsületes emberek, ahogy azok is akik elbírálták a pályázatokat. Az meg aljas rágalom, hogy korrupció meg osztogatás, meg a dohányipar lenyúlása ment volna. Ez csak velünk magyarokkal ellenséges háttérhatalmak vádja, akik irigyelnek minket nagyszerű sikereinkért, és bosszúból kavarnak.

sárkányfő 2013.05.14. 12:04:52

Újabb támadás hazánk ellen:

"Orbánt is elérte a trafikmutyi"

fn.hir24.hu/itthon/2013/05/14/orbant-is-elerte-a-trafikmutyi/

"Az "Orbán Viktor, a felcsúti trafikos" című közleményében a Párbeszéd Magyarországért képviselője tudatta, hogy nem úszta meg a miniszterelnök sem, hogy ne kapjon trafikot. Orbán és felesége felcsúti birodalmának művelője "Flier János veje, Junek Károly nyerte el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot. A Flier család 320 hektár föld bérletét nyerte el a környéken, most pedig a nemzeti dohányterjesztésből is kiveszi a részét"."

"Flier János – akinek lánya a Vidékfejlesztési Minisztérium munkatársa – még Bicskén is nyert dohányboltot."

Mindez természetesen nyilvánvalóan aljas rágalom.... Egész biztos, hogy a nemzetközi magyarellenes háttérhatalmak terjesztik ezeket a bulvárkacsákat. De mi nem hagyjuk!

sárkányfő 2013.05.14. 12:08:04

LOL, már eddig is vegyesboltok voltak, most látom hogy a fagyi után már mindenféle élelmiszert is árulhatnak majd:

"„termékkörbővítés jelenlegi lehetőségeit kihasználva indokolt lesz megfelelni a további kereskedői igényeknek azáltal, hogy lehetőség lesz a dohányboltokban bizonyos élelmiszer-ipari termékek forgalmazására”."

Eddig csak pár (50-60) tízmilliárdos árréssel lehetett számolni a dohány után évente, de ebből lassan pár százmilliárdos haszon lesz.

Természetesen támogatom! Ez nemzeti érdek. Le az IMF-fel és az EU-val és minden ellenséggel.

collateral collector (törölt) 2013.05.14. 12:31:02

érdemes felszínen tartani ezt a trafik-ügyet, folyamatosan derülnek ki az újabb és újabb ügyek, amikor is 20 éves főiskolások nyertek 4-5 trafikokat - akiknek hogy-hogynem fideszes elvtárs az anyukája vagy az akárkije.

trafikmutyi.cafeblog.hu/

az ellenzéknek pedig elég lenne egy egyszerű szlogen:

"Bedőlsz Te is a fidesz-mosléknak, vagy okosabb vagy, mint egy fideszes??" - ennyi. ezzel el is mondtunk mindent. milyen igaz, nem?

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2013.05.14. 12:31:28

@Vidéki: mennyi az a több? Tízezerből jó, ha 500, az is azért, mert ott más nem pályázott. Te sem gondolod, hogy ha nem lenne sumákság, egy nap (!) alatt áterőltettek volna egy törvényt aminek hála nem kell kiadniuk a listát.

Avatar 2013.05.14. 12:33:24

@sárkányfő: A következő lépés az lesz hogy betiltják a fagyi árusítását a hipermarketekben, mozgóárusoknál és a fagyizókban is, hogy ne kergessék tisztességtelen versenyszituációba a dohányboltokat. Persze mindez azért is szükséges, mert a fagyi egészségtelen, akárcsak a dohány. Sőt a kenyér is az, csak azzal még kivárnak kicsit...
Így megy ez a Fifikás Dohányelosztók Szövetségénél.
:)

Szociknak vége 2013.05.14. 12:33:44

Továbbra sincs terhelő hangfelvétel, így trafik ügy sem.

debreceni.blog 2013.05.14. 12:36:00

Felcsút az elitben. Mert ők nyerték a legtöbbet

"És ha veszi a bátorságot Orbán Viktor, hogy szemrebbenés nélkül ezt képes megcsinálni egy demokráciában, akkor ez az ember tényleg elhiszi, hogy érte mozdul a békemenet."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4479_felcsut_az_elitben

százhuszat verő gumibot 2013.05.14. 12:36:04

Dohányzó embertársaim, itt a nagy alkalom odacsapni vasököllel ennek a Zorbánrezsimnek!
Szokjatok le a dohányzásról, mutassátok meg hogy egy filtyinget sem vagytok hajlandók fizetni a fidesznyikeknek!

Dohánymentes dohánymonopóliumot nekik!

Cifra Kaloda · http://cifrakaloda.blog.hu 2013.05.14. 12:36:11

@sárkányfő: Tudjuk, hogy nem szép dolog az önreklám, és fentebb már terkberkeltünk, ám higgye el, minden helyzetre van megoldás: cifrakaloda.blog.hu/2013/05/12/a_trafikrablo_visszater

collateral collector (törölt) 2013.05.14. 12:39:27

@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: Te érveket írsz egy fideszesnek? Ne érvelj, felesleges. A fidesz tisztán hitbeli kérdés. Fanatizmus. Én már nem is beszélek ilyenekkel..

collateral collector (törölt) 2013.05.14. 12:42:15

@Avatar: ".. A következő lépés az lesz hogy betiltják a fagyi árusítását a hipermarketekben, mozgóárusoknál és a fagyizókban is, hogy ne kergessék tisztességtelen versenyszituációba a dohányboltokat .."

Ez ma már simán elképzelhető, sőt, reális, hogy ilyet tegyenek. Semmivel sem lenne durvább vagy meglepőbb az eddigieknél. 3 ève Te sem hitted volna el, ha bárki azt mondja, hogy ebben az országban ilyet lehet. Úgyhogy légyszíves, és ne adj nekik ötleteket!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.14. 12:43:30

@MetroGoldwinMayer: nincs????
Be is mutatták, nem??

Ennyire ne legyünk már Fidesz hívek, hogy a tényeket, meg a valóságot is letagadjuk.

Arra ott a kormány, meg a kormánypárt, őket ezért fizetik.

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2013.05.14. 12:51:22

@collateral collector: ja basszus nem is néztem, hogy Vidéki az :D bocs :D

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.05.14. 12:53:00

@MetroGoldwinMayer: Libaügyben és szemkilövetés ügyben sincs, de ott ez valahogy nem zavarja a magadfajtát. Mondjuk egyébként itt van... de kár beléd minden szóért.

Fejesrob 2013.05.14. 12:56:14

@collateral collector: Ja, hátha mégis lenyelik a választók ezt a szerencsétlen Bajnait a korrupt balliberálisokkal, Heller Ágnessel, a vérig sértett, magyargyűlölővé vált Kertésszekkel, Schiffékkel.

Tippem az, hogy nem fog menni. Inkább leszoknak a cigiről.

collateral collector (törölt) 2013.05.14. 13:04:23

@Fejesrob: te NEM vagy okosabb, mint egy fideszes :DDD

Egyed csak a moslékot, ha neked ez jön be, csak ne böfögd ide vissza. Ne szennyezd az internetet. Azért ne legyél szomorú, a NER-nek szüksége van rád :p

2013.05.14. 13:24:50

azt mantrázták, hogy a dohányboltba be sem léphet 18 évnél fiatalabb, akkor ki a f*szom fog fagyit venni ?
ha hazudnak, legalább lenne benne rendszer

Szociknak vége 2013.05.14. 13:32:11

@doggfather: Hol mutatták be? Sehol. Idézgettek belőle kedvük szerint.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.14. 13:35:03

@MetroGoldwinMayer: de ha idéztek belőle akkor kell, hogy létezzen, nem???

ahogy a laborc potrik cucc is. azt se mutatták be csak idézgetnek belőle, nem??

collateral collector (törölt) 2013.05.14. 13:44:40

@doggfather: az őszödi beszédből is csak idézgettek..

Szociknak vége 2013.05.14. 13:46:19

@doggfather: Az önmagában 0. Terhelőnek kellene lennie, de biztosan nem az, hiszen különben minek kéne előre megmagyarázni mit hallunk?

Elég lenne bedobni a felvételt, szerintem.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.14. 13:59:44

@MetroGoldwinMayer: szerintem is tisztább lenne, de ha kérni meri az ember azonnal jön az üzleti vagy államtitok, vagy a személyiségi jogok.

Szociknak vége 2013.05.14. 14:02:52

@doggfather: Nem valószínü hiszen a HVG azzal indított hogy a felvétel a birtokában van.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.05.14. 14:03:26

Az ellenzék annyi muníciót kapott ebben a hónapban, amivel minden normális országban választást lehetne nyerni. Majd most kiderül, hogy a világnak melyik részéhez tartozik a magyar nép. Mert Orbánról már régen kiderült.
Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia - Felcsút

Szerintem mostantól új időszámítás kezdődik Magyarországon. A Felcsút feljutásával olyan üzenet fogalmazódott meg a Fidesz legelvakultabb szavazói felé, amilyenre a hátralévő szűk évben már nem nagyon lesz példa. Ez itt a víznek a választója. Ha ezt 2013-ban Európa közepén meg lehet etetni szavazók kritikus tömegével úgy, hogy ők hálából ismét a trónra emelik a meztelen királyt jövőre, akkor az nemhogy ennek az országnak lesz lehúzott roló, hanem az egész EU-nak lesz mérhetetlenül nagy gáz. Ugyanis a világnak ez a fele pont arról ismerszik meg a világnak attól a felétől, hogy ilyet nem lehet megcsinálni büntetlenül. Nemhogy ilyen sztorik után még választást is lehessen nyerni.

Mert ugye most mégiscsak arról van szó, hogy egy EU-tagállamban (még) egy választott miniszterelnök a szülőfalujában építtet az adófizetők pénzén az egyik háza melletti szomszéd telken egy stadiont, az adófizetők pénzén építtetett hozzá egy fociakadémiát, amit szintén az adófizetők pénzén tart fenn, az adófizetők pénzén lesz ott kisvasút is, az összes környező földet és majorságot a saját családja és annak komái kapták meg az államtól, és most csak nagyon dióhéjban lett összefoglalva a történet. Hát ha ez nem egy Mikszáth történet felturbózva, akkor semmi. És ha veszi a bátorságot Orbán Viktor, hogy szemrebbenés nélkül ezt képes megcsinálni egy demokráciában, akkor ez az ember tényleg elhiszi, hogy érte mozdul a békemenet.
Orbán Viktor felcsúti háza

Nagyon szerettem volna látni Orbán reakcióját mondjuk 4 évvel ezelőtt arra, ha Bajnai Gordon Baján (ami azért nem egy nagyságrend az 1800 lakosú Felcsúttal) ilyet mert volna megtenni. A Gyurcsány-Pápa relációról pedig már beszélni sem merek, mert már le is lenne szőnyegbombázva az egész régió. És talán ez adja meg az erejét ennek a történetnek is. Mert innentől fogva ez egy olyan tündérmese lett trafikostul, földestül, stadionostul, enbéegyestül, amit már csak a Fidesz törzsszavazóinak kell feldolgozni, az összes többi állampolgár fejében ezt nem kell magyarázni, és főleg nem lehet megmagyarázni Európa nyugatibb felén. Ez már Berlusconi a köbön, mert ott ugye először volt üzleti karrier és abból az AC Milan, és utána lett a politikai hatalom.

xvxvxv 2013.05.14. 14:07:08

@Vidéki: na, látom fideszbolsi, ma megint loptatok valamit. a magyargyalázó fajtádnak most épp vitorlázni támadt kedve. loptatok már eleget a magyartól, ki is kell kapcsolódnia ám a bugris fajtátoknak!

nol.hu/archivum/20130514-furedi_kikotokavaras

vajon hogyan ment végbe az üzlet? autózott a lefüggönyözött autócsodájában a fideszbáró (aki az összes pénzét, az utolsó forintig, állami megrendelésekből szerezte) az egyik potentát miniszterelnökségi fideszoligarchával, és hirtelen észrevett egy cuki-muki telket a balaton partján: - az nekem kell! nem érdeke,l ki fia borjáé, oldjátok meg!

és a tetves magyargyalázó, tolvaj fajtátoknak már van is egy édibédi vitrolás-telke a magyar tengeren...

nem baj, majd löktök kerecsenkor százezret valamelyik csángó iskolának, és rögtön megtisztul a lelkiismeretetek. a fideszcselédek meg könnyezve vonulva fogják megköszönni a gazdáitoknak.

micsoda egy okádék, köpedelem népség vagytok, az embernek fölfordul a gyomra a fajtátoktól.

Szociknak vége 2013.05.14. 14:12:31

@Van még tisztességes,becsületes fideszes? Nincs...:

Abba hogy a Felcsút feljutott, azt is bele lehet látni hogy amihez Orbán hozzányúl arannyá változik. Meg azt is hogy lokálpatrióta. Akkor lehet hogy külföldön kiáll majd a magyarokért. Kb. 2/3 így is gondolja, te meg rinyálhatsz amíg akarsz.

Vö. Gyurcsányt nem is ismerik Pápán, letagadta az anyját is és soha semmit nem tett a városért. Gondolom szerinted így kéne valahogy...

Fejesrob 2013.05.14. 14:16:33

Index vezércikk címe: "Óvoda mellé is jöhet dohánybolt"

Ilyenkor azért nehéz elhinni, hogy ezt a cikket nem a Phillip Morris szponzorálja.

Fejesrob 2013.05.14. 14:18:17

@xvxvxv: Azért ha körbedózerolnám a balcsit, egyértelműen ballib oldalon lenne nagyobb visítás.

Amúgy tervbe van véve, na akkor mekkora antiszemitázás lesz majd.

sárkányfő 2013.05.14. 14:18:17

@MetroGoldwinMayer:
Figyu, ha szerinted nem létezik az a hangfelvétel, melynek tartalmát már a polgármester is elismerte, és amelyet visszaigazol a nyertesek névsora is, akkor miért nem teszel feljelentést? Nem vagy jó hazafi? Hagyod hogy a HVG alaptalanul rágalmazzon? Hát milyen ember vagy te? Nosza húzzá a rendőrségre feljelenteni őket.

sárkányfő 2013.05.14. 14:21:23

@Fejesrob: Megmondanád melyik párt tagjai, netán tisztségviselői Heller Ágnes, Kertész, Schiff?
És ugyan mitől is lennének magyargyűlölők te istenbarma rágalmazó? Ja, hogy csak spriccel belőled a gyűlölet ahogy kifér belőled?

Ja és mindezt a gyalázatos rágalmazást magánemberként követed el, vagy most épp hivatalosan a CÖF-öt (a fideszes álcivil bandát) képviseled?

Szociknak vége 2013.05.14. 14:23:43

@sárkányfő: A polgármester azt ismerte el hogy nem történt semmilyen mutyi. A HVG meg egy sokat próbált szennylap(persze ettől még akár igaza is lehet, csak nincs rá bizonyíték).

Navracsicsot követve azt mondanám bírósághoz lehet ám fordulni, de a hamis vád és a rágalmazás is büntetendő. Gondolom ezért kussoltok.

Szociknak vége 2013.05.14. 14:26:30

@sárkányfő: Tegyél feljelentést te, nem én vádaskodom...:)))

Fejesrob 2013.05.14. 14:27:19

@sárkányfő: A tieteké faszfej. Na mi van, már nem ismered meg a haverokat? Nem kell őket szégyellni:))

sárkányfő 2013.05.14. 14:28:49

WOW, egy fideszes képviselő megtalálta a gerincét!:

www.origo.hu/itthon/20130514-bencsik-a-fidesz-nem-fair-trafikugyben.html

"Bencsik: a Fidesz nem fair trafik-ügyben"

"A fideszes képviselő szerint nem volt fair utólag átírni az árrést, és az sem tetszik neki, hogy fagyit is árulnak majd a Nemzeti Dohányboltokban."

Kisit lassú a reakcióideje a srácnak, két hét kellett neki ahhoz, amit bármelyik tisztességes ember egy szempillantás alatt átlátott, de sebaj, fideszes mércével mérve még ez is heroikus teljesítmény... és most azt ne bolygassuk azt se, hogy mennyi minden "nem fair" dolgot nem vett még mindig észre... örüljünk ha csak a szarkupac egyik sarkát hajlandó észrevenni.

Találós kérdés: rajta lesz-e ez a Bencsik jövőre Fidesz képviselők listáján? :) Befér-e legalább egy részben tisztességes gondolatokkal bíró ember a listájukra, vagy azonnal kirúgják a fenébe?

sárkányfő 2013.05.14. 14:31:05

@MetroGoldwinMayer:
A HVG azt állítja, hogy volt mutyi. Szerinted nem volt, tehát a HVG rágalmaz, vádaskodik.
Mire vársz? Hol a feljelentés? vagy csak ilyen beszólogatós kommenthuszár vagy? Fotel-híró? Gyerünk,mutasd meg hogy komolyan veszed saját magad, nem csak dumálsz a világba tégy feljelentést!
vagy tán te sem hiszed, hogy nincs bizonyító erejű felvétel? csak dumálsz a világba?

sárkányfő 2013.05.14. 14:33:13

@Fejesrob: Én egy ember vagyok, mit iszol, hogy többnek látsz? És ismét kérdem mely pártokat képviselnek az általad megrágalmazott emberek? melyik körzetekben indulnak képviselőnek?

mellesleg valóban nem kell őket szégyellni, ellenkezőleg: minden magyar ember büszke lehet a világszínvonalú teljesítményükre, és hálásak lehetünk nekik azért, hogy terjesztik a magyarok jó hírét a világban.

Fejesrob 2013.05.14. 14:33:56

@sárkányfő: Normális ember nem feljelenti a HVG-t, ahnem egyszerűen nem veszi meg.

A HVG a te fajtádnak való.

Fejesrob 2013.05.14. 14:37:10

@sárkányfő: Azt elhiszem, hogy te hálás vagy azért a mocsokért, amelyet ezek terjesztettek a magyarságról.

Mi magyarok nem vagyunk nekik hálásak, de, hogy már nem a magyar adófizetők fizetik őket, leszarom.

Viszont Bajnaival ezek is visszajönnek és nem nyalják olcsón Bajnai seggét.

sárkányfő 2013.05.14. 14:38:31

@Fejesrob: na, mesélj, milyen az én "fajtám"?

És te akarod megmondani milyen a normális ember, muhahaha :DD

Mond csak Robi, milyen érzés CÖF tagnak lenni? Egész álló nap Orbán seggét nyaljátok, vagy azért van ebédszünet? Ők fizetnek neked a kommentek után, vagy közvetlenül Habonytól kapod a lóvét?

sárkányfő 2013.05.14. 14:41:57

@Fejesrob: Látom a gyűlölet felemésztett téged és agyatlanul fröcsögsz és hazudozol.

Mi magyarok nem csupán tiszteljük ezeket a nagyszerű embereket a teljesítményért, amit letettek az asztalra, és ami nemzetközi mércével is kimagasló, de hálásak is vagyunk amiért egyéni teljesítményük egyúttal a magyarok jó hírét is kelti szerte a világban.

Mellesleg vicces látni, hogy olyan utolsó kis senki Orbán-seggnyaló, mint te rágalmazol olyan embereket, akiknek a sarkáig nem érsz fel :) Köhög a bolha, nem bírsz már magaddal annyi a gyűlölet benned...

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.05.14. 14:44:33

Basszus, tényleg a fityisz egy kibaszott szekta. BÁRMI kiderülhet a napnál is világosabban, bármi mutyi, csalás, lopás, szemétség, a hívők védik, magyarázzák, mosdatják a menthetetlent.

Egyszerűen nem értem ezt a pár idiótát, mi a franc kéne még, hogy ezek azt mondják, "héló, skacok, ez mán' nekem is sok!"? Vagy tényleg a világon semmi nem ingathatja meg ezeket mély hitükben? Agyfasz...

sárkányfő 2013.05.14. 14:46:03

Bencsik fideszes képviselő a trafikmaffia kapcsán:

"a siker kulcsa a kitartó munka, a találékonyság, a fejlesztésre való készség és a saját és mások hasznára történő értékteremtés, nem pedig a más által megteremtett javak megszerzése, mások erőfeszítéseinek önző kihasználása akár a családban, akár az üzletben, esetleg a politikai kapcsolatok felhasználásával."

Szerintetek hány perc kell, hogy kiderüljön, hogy ez a Bencsik valójában ballib? :)

Fejesrob 2013.05.14. 14:48:12

@sárkányfő:

Na ezért nem vagytok sehol haver. Egyszerűen egy másik világban élsz, mint Bajnaiék.

Szerinted ezek nagyszerű emberek, nincs cigánybűnözés, 2006.október 23-án a fideszesek autókat gyújtogattak és ezért kellett szemeket kilőni, pedig akkora demokraták vagyunk, majd szét pukkadunk.

Ami a dühítő benne, hogy ezek a "nagyszerű emberek" valószínűleg a kommunisták és liberálisok által adományozott kiemelt nyugdíjból fikázzák azt az országot, amely érdemtelenül magas színvonalon eltartotta őket.

Az antiszemitázás, kommunisták dicsőítése ugyanis nem munka.

collateral collector (törölt) 2013.05.14. 14:51:02

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

".. Egyszerűen nem értem ezt a pár idiótát, mi a franc kéne még, hogy ezek azt mondják, "héló, skacok, ez mán' nekem is sok!"? .."

Ez a pont szerintem az lehet, amikor az ő megélhetését teszik tönkre, amikor az ő bizniszét államosítják/reprivatizàlják valamelyik fideszes elvtársnak, aki "elég kopogtatócédulág hozott be", stb. Az talán már egy ilyen hülyét is elgondolkodtatna.

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.05.14. 14:51:19

@sárkányfő:

LOL, és másodpercre pontosan jön a "zemútnyócévgyurcsányszemkilövés2006", mint mindig, ha ciki a téma. :-D

Szociknak vége 2013.05.14. 14:52:36

@sárkányfő: Biztos hogy nincs terhelő felvétel, mert azzal a bíróságra mennek nem a HVGbe.

Fejesrob 2013.05.14. 14:54:41

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Mert ez mindent űberel.

De nyilván észrevetted, hogy ballibsi talán egyetlen időközin nyert a 3 év alatt, pedig Orbánék nyüstölik rendesen az országot.

leonito77 2013.05.14. 14:57:14

@MetroGoldwinMayer: Csak susogok, hogy már az ügyészségen van az ügy, csak fröcsögj, ne tájékozódjál.

sárkányfő 2013.05.14. 14:58:36

@Fejesrob:
Figyu, alig múlt dél, és már iszol mint a gödény? Tényleg több embernek látsz engem? Csak egy vagyok. Tudom kicsi az agyad, de talán fel bírod fogni.

A felsorolt emberek igen, nagyszerű emberek, és a magyarok jó hírét viszik a világban.
A cigánybűnözés hogy jön ide, te szerencsétlen? vagy ezek cigánybűnözők, te kretén? Mellesleg cigánybűnözés van, ahogy magyarbűnözés is van. Mindkét csoportnak megvannak a tipikus, a másik csoportra nem vagy csak alig jellemző bűnelkövetési módszereik.

De azon kívül, hogy egy idióta vagy és ömlik belőled a gyűlölet, ez hogy jön ide?

A szemkilövést ne nagyon emlegesd, mert egyrészt akik élő emberekre gyújtották rá az MTV-t, azok tömeggyilkossági kísérletet követtek el, amiért már rég a börtön mélyén kéne hűsölniük, mégis mit képzelnek magukról, hogy háborús zónát csinálnak Budapestből, civilke és rendőrök életé veszélyeztetik? másrészt azóta Orbán rendőrei agynovertet egy megbilincselt embert, nem látom a felháborodást, a szokásos széljobb őrjöngést... pedig az az ember nem tartózkodott illegálisan műveleti területen, nem támadt rendőrökre, nem tombolt, gyújtogatott, nem akart megölni senkit...

És ezek a nagyszerű emberek soha nem fikázták az országot, a magyar kormányt fikázták, amit nagyon jól tettek, sajnos sokkal többet kéne ezt a rohadás szar kormányt fikázni, mert napi szinten árt a kormány a magyaroknak. Ha már valaki magyarellenes, akkor ez a kormány magyarellenes, amelyik a korrupciót (azaz a magyarok közpénzének meglopását) soha nem látott szintre emelte, amelyik elvonta a felsőoktatás költségvetésének a felét!!, amelyik közismerten dilettáns idiótát nevez ki a jegybank élére, amelyik szisztematikusan rombolja az ország nemzetközi kapcsolatait, amelyik elrabolja a magyarok manyup-kasszáját, fosztogatja földjeit, lenyúlja a dohányipart a magyaroktól. Nesze bazdmeg és te ezeket nyalod. tán te is magyargyűlölő vagy? vagy pénzért nyalod őket?

sárkányfő 2013.05.14. 15:02:54

@MetroGoldwinMayer:
Akkor MIRE vársz??? Azt mondod nincs felvétel, tehát a HVG alaptalanul rágalmaz! Hát tegyél feljelentést! ha csak dumálsz, de nem teszel semmit, hogy higgyük el, hogy komolyan gondolod a saját vádjaidat?

bevallom, már én is kezdek kétkedni... egyre erősebb bennem a gyanú, hogy te sem hiszel abban amit mondasz... szerinted is van felvétel, és terhelő is... ha tényleg nem hinnél ezekben már rég rohantál volna feljelentést tenni....

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.05.14. 15:04:25

@Fejesrob:

Kispofám, és hogy jön ez az orrunk előtt, élő egyenesben zajló undorító trafikmutyihoz, amiben a kibaszott narancsmaffia kb. azt csinál, amit akar?

Sehogy, b+.

Ez a legundorítóbb, hogy ha ciki a téma, próbálod te is, meg az akolbéli haverjaid is terelni, ahelyett, hogy legalább egy picit elgondolkoznátok, hogy talán nem minden oké felétek.

Csakhogy szopsz, kicsi narancs, mert biza' a trafikmutyi a téma és dagad, dagad a botrány. Te, a többi kommentgép, de a slejmgeci, a szargyártó, a gyros-ász, meg a többi közpénzen tartott kamugép sem tudja már visszagyömöszölni a szellemet a palackba, beszarhattok, behugyozhattok, akkor sem.

Ne válaszolj, nem érdekelsz, nem ütöd meg azt a színvonalat, hogy szóba álljak veled. Ez csak kivétel volt.

sárkányfő 2013.05.14. 15:08:31

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
ja, ja :)

egyébként tisztán érződni rajtuk, hogy hogyan torzult el az agyuk.

A folyamat a következő:
-> Jön a Fideszre nézve kellemetlen, netán űbergáz infó, pl. hogy a Fidesz nem is egy párt, hasnem egy maffia
-> Ez bennük szörnyű nagy feszültséget kelt.
-> Feltétele reflexként elkezdnek elmúltnyóóóócévezni.
-> Megnyugszanak, a feszültség csillapodik.

Ez racionálisan soha fel nem fogható, én sem kezdek neki kirabolni egy boltt azt üvöltözve, hogy elmúltnyóóócév. De pszichésen működik. Ennyire eltorzult a pszichéjük.

A Pavlovnak voltak hasonló kísérletei, hogy csengő hatására elérte, hogy nyáladzanak a kutyái.
A Fideszeseknél ez úgy működik, hogy a szocizás lehiggasztja őket, és minden problémájukra megnyugvást hoz. Sőt, ami azt illeti a legsúlyosabb eseteknek napi szükségletté vált a szocizás.

Ez amolyan pszichés droggá vált nekik szegényeknek. belső kényszer, ami levezeti a gyűlölködésük.

sárkányfő 2013.05.14. 15:13:04

na itten egy újabb hangfelvétel, ezúttal a hagyományőrzés jegyében elkövetett tradicionális asszonyverésről.

index.hu/belfold/2013/05/14/hangfelvetel_keszult_egy_fideszes_kepviselo_es_egy_asszony_dulakodasarol/

"Hangfelvétel készült egy fideszes képviselő és egy asszony dulakodásáról"

"További feljelentéseket tett Daher Pierre fideszes képviselő, az edelényi Koch Róbert Kórház igazgató főorvosa ellen az asszony, akivel március közepén került összetűzésbe a kórházigazgató. A nő kedden postázta a Főügyészségnek új feljelentéseit, amelyben kényszerítés bűncselekményével, hivatali hatalommal való visszaéléssel, garázdasággal és aljas indokból elkövetett testi sértéssel vádolja a képviselőt. Az esetről hangfelvételt is készített."

Fejesrob 2013.05.14. 15:27:04

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ja "kispofám".

Én aztán nem aggódom, de ahogy elnézem, te nagyon.

Van is miért.

Fejesrob 2013.05.14. 15:28:25

@sárkányfő: Nyugodtan kitörölheted ezzel, nőverésről mindenkinek Demszky és Wekler jut az eszébe.

Ez egyébként is elég erőltetettnek tűnik.

sárkányfő 2013.05.14. 15:33:32

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

én aztán nem számolom, de kb így valahogy...

verte nőjét a vak komondoros zsírparaszt, aztán hasba rúgta a nyugdíjas nénikét a karatebajnok Habony, és most itt ez az eset is. ja, meg ha jól rémlik Meggyes is verte a nőjét, bár az amúgy is pszichopata.

@Fejesrob: mi van, már megint terelsz bér troll? Neked mindenről a szocik jutnak eszedbe, ahogy Mórickának mindenről a pina... kb egy szinten is vagytok.

ja, mikor óhajtasz elszámolni az imádott kormányod magyarellenes ámokfutásával? vagy neked ez tetszik ugye?

Fejesrob 2013.05.14. 15:42:37

@sárkányfő: Legyek olyan sötét mint te, akik már el is felejtette Gyurcsányék ámokfutását?

Inkább nem, még akkor sem, ha épp te bértrollozol.

Milyen magyarellenes politika. Szerintem az, hogy Kertészék és még jó páran Orbánék miatt távoztak, inkább magyarbarát politika:)))

Én elszámolni??? Menjél b+ és szavazz le 2014-ben, neked van velük problémád.

sárkányfő 2013.05.14. 15:50:52

@Fejesrob: Ahogy megmondtam előre, nincs az a magyarellenes gaztett, amit ne tudnál igazolni egy ki kis gyúúúrcsányozással :D

Mint Pavlov kutyái, egy az egyben....

Ja és üdv a gazdidnak, ma már ne rúgjon hasba kisnyugdíjas nénikét...

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.05.14. 15:59:30

@Fejesrob:

Ne érts félre, én azért valahol szeretlek téged. Küldök neked szívecskét Ferenccel, úgyis annyit emlegeted!

osztod.hu/ha-valakit-szeretsz-kuldd-el-neki-ezt-a-kepet/

blah 2013.05.14. 16:25:02

@MetroGoldwinMayer: Megérdemelnél egy villanyoszlopot a seggedbe.

blah 2013.05.14. 16:26:14

@Fejesrob: az oké, hogy nem felejted el gyurcsányékat csak akkor húzd ki a fejed a seggedből.

Kakimaki0123456789 2013.05.14. 16:34:43

A gyerekeket miert vedi ha a cigit es a fagyit ugyanott aruljak?

gabcigirl 2013.05.14. 16:34:47

Egy dolog nem jutott még senkinek az eszébe: rájuk rohadna a készlet, ha mindenki leszokna a bagóról és nem venne semmit tőlük - nemcsak egészségügyi, hanem civil önérzeti kérdés is. Ilyen módon tényleg lenne egészségügyileg pozitív hatása az álságos mutyinak.

És ilyenkor örülök, hogy nem dohányzom - bár a megélhetésüket elvesztő trafikosokkal szemben tényleg szemétség az egész, annak örülök, hogy nem fogok ilyen mutyifilteres emberkéket gazdagítani :S

Szelid sunmalac 2013.05.14. 16:47:43

@gabcigirl: Kedves gabcigirl! A megleheteseuket elveszto eddigi trafikosok es csaladjuk az egyik resze a dolognak. A masik resze az eddigi trafikosokat es cigaretta arusitokat kiszolgalok, es az o csaladjaik. Pl akik eddig sokezer helyre szallitottak a cigarettat, azokra mar nincs szukseg. Termeszetesen a mai magyar atlagcsalad ket jovedelembol tud megleni, ezert az egyik kereso kiesese az egesz csaladot erinti. Ha nem kell annyi helyre forgalmazni, es sokan majd nem tudnak venni, mert nincs hol, akkor termeszetesen nincs szukseg annyi arura sem, tehat a gyarakbol is nyugodtan lehet elbocsatani, ami szinten plusz csaladok. Az ezekhez tartozo kiszolgalo szemelyekre sem lesz szukseg, pl. marketingesekre, konyvelokre, HR-esekre stb. Sok szaz (nem tulzas!) csaladrol beszelsz, akiket ezutan majd a mi befizetett adonkbol kell rabszolgamunkaert fizetni, mikozben par kivetelezett degeszre keresi magat.

hunyuan 2013.05.14. 16:57:32

mondjuk abban igazuk van a baszottnagyhajrámagyaroknak, h. amíg a csuti romungro dirigál addig biza cigánybűnözés van itten a legmagasabb szinteken, csüngőhasú-putrisztájl
orsós csürhéje egyre csak ganyésodik
ezek a trafiknyitós kotorékok pedig legalább önként a mellyükre tűzték hogyaszondja; a tijedé vagyok orsósmihály
szarevő alja bitang ostoba bugris népség

xvxvxv 2013.05.14. 16:58:52

na, már élelmiszereket is lehet majd a trafikokban árulni. tömjük ki még jobban az alja fideszes klientúrát, álljon biztos alapokon hantás Baltazár korporatív feudálkapitalizmusa, legyenek az utolsó vérükig hűek a szarházihoz, egy életre megkapták a koncot - koszos 10 milliárd 4 ezer, javarészt fideszes pártkatonának.

a fórumos csicska fideszcseléd meg igazít egyet a buksijában, és melegen, szerettel üdvözli a bejelentést - magyar trafikba magyar élelmiszert!

a felvetésre, hogy az egész onnan indult, hogy a trafikokban 18 éven alulit nem szolgálnak ki, egyelőre hallgatással válaszolnak - várakozó álláspontra rendezkednek be, amíg megérkezik Kubatov "Porcukros orr" Gábor és knowhow csapata által kidolgozott Pártdirektíva.

xvxvxv 2013.05.14. 17:33:29

czomba "munkát adunk" sanyi bácsi régi haverja tarolt a keleti végeken. gondolom, egyetlen jelentkező sem volt arrafelé, csak így nyerhetett a veje, annak két testvére, a lánya, a felesége (ő kettőt is), az após, a sógor és a család barátja, a szomszéd vizes béla.

hvg.hu/gazdasag/20130514_Kiss_B_Zoltan_es_Czomba_Sandor

xvxvxv 2013.05.14. 17:59:34

amit rákosiék körömtépéssel, recskkel, kitelepítésekkel stb., csermanek akasztással, megfélemlítéssel stb., azt ez a hazaáruló, tetves banda a módszeresen végrehajtott, gazdaságilag előnybe juttatott klientúra-osztályok kiépítésével viszi véghez: hazánk feudalizációját:

lesz egy fölső, szűk elit, az ipari-kereskedelmi-mezőgazdasági fideszburzsoázia (az "arisztokraták");

aztán a jól tartott, végletekig lojális köztisztviselők szintén szűk rétege, finomhangolásokkal a miniszteri tanácsosoktól a prosztó, de az átlaghoz képest jól fizetett rendvédelmisekig;

eztán jön a nyominger közalkalmazotti réteg, amelyiket félelemben fognak tartani a végletekig, de mindig kapnak valami koncot karácsonyra, betömik a szájukat időről-időre a la csermanek;

köztük fog húzódni a nagyon vékony két réteg: az igazi válallkozók és az igazi, européer értelmiségiek osztálya, akik valóban a saját tehetségük révén maradnak talpon, függetlenek, nem az állam csöcsén lógnak állandóan, de elfogadják azt, ami van, élnek vele (pályázatok stb.);

a legalsó szinten a robotosok, iskolázatlan alkalmazottak, napszámosok, rabszolgák milliói - úgy 2-3 millióan;

s végül a páriák: a munkanélküliek, a fogyatékosok, elesettek stb. - 1-2 millióan.

na, ezt építi ez a mocsok szarházi, az ő korporatív államát.

az isten irgalmazzon hazánknak, a nemzetünknek!

Avatar 2013.05.14. 18:46:28

@Kakimaki0123456789: A dohánybolti fagyiból a gyerekek nem vehetnek. Az speciális felnőttfagyi. Azért kellett beemelni a kínálatba hogy a vevők ne csak cigin, szivaron gyakorolhassák szopást, hanem a fagyin a nyalást is.
süti beállítások módosítása