Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Ítélet a „romagyilkosságok” perében

2013.08.05. 10:54 | Proszektura | 31 komment

Címkék: életfogytiglan romagyilkosság cigánygyűlölő Kuruc.info Strasburg

Ha minden igaz, holnap kihirdetik az elsőfokú ítéletetet a romagyilkosságok ügyében. Megjegyzem, már ez a médiában elterjedt megnevezés is igencsak félrevezető. Nem „romagyilkosságok” voltak ezek, hanem cigányok elleni alattomos és kegyetlen sorozatgyilkosság.

A mostani ítélet borítékolható. Tuti, hogy minden lényeges kérdésben meg fog felelni az ügyészségi végindítványnak. Vagyis a négy vádlott közül háromra szinte bizonyosan tényleges életfogytiglani vár.

Az eljárás során felmerült kérőjelekre, különféle összeesküvés-elméletekre viszont biztosan nem kapunk majd semmilyen értékelhető választ a bíróságtól.

Természetesen az ítélethirdetést óriási médiafelhajtás kíséri majd, sztárügyvédek fontoskodó nyilatkozataival, és persze az interneten hazug, cigánygyűlölő kommentek tömkelegével megspékelve.

Hogy aztán mi lesz másodfokon?

Az ilyen ügyekben szokásos kurflik következnek majd megint?

Hatályon kívül helyezés, új eljárás, aztán megint hatályon kívül helyezés, aztán egészen más ítélet, majd annak másodfokú megváltoztatása, utána pedig felülvizsgálati eljárásban ismét más döntés születik?

És végül még jön Strasbourg is? Ahol majd megállapítják, hogy a tényleges életfogytiglan sérti az elítéltek emberi jogait, és a magyar államot tetemes kártérítés megfizetésére kötelezik?

 De, hát tényleg, miért is lenne jobb az ügy bírósági szakasza, mint a nyomozásé volt?

Ahol ugye, mint tudjuk, előfordult, hogy szartak, pontosabban csak hugyoztak a rendőrök a szakszerű bizonyításra. Ahol a megfelelő elhárító és felderítő szervek, ha kellően odafigyeltek volna, talán még meg is előzhették volna az egész sorozatot!

Nem tudom, mennyi igaz abból a mendemondából, hogy a hazai nyomozó szervek munkáját egy ideig amerikai (FBI) profilozók is segítették, és „szerencsésen” tévútra is terelték. Szerintük cigányok lehettek az elkövetők, és többek között valamiféle uzsora-leszámolásokat feltételeztek az ügy hátterében. (Lehet, hogy ők is a Kuruc.info-ról tájékozódtak?)

Az viszont tény, és erről manapság már nem is esik szó, a cigányok elleni sorozatgyilkosság első gyanúsítottjai tényleg cigányok voltak, tarnabodi fiatalemberek. Akiken állítólag lőpor nyomait találták meg, s akiknél a haragosuk, egy félnótás szomszédasszony, állítása szerint, valamikor valamiféle fegyvernek látszó tárgyat látott.

Lényegében ennyi bizonyíték alapján ültek majd egy évet előzetesben, akiknek közben további hozzátartozói is a rendőrség látókörébe kerültek, mint potenciális sorozatgyilkosok, s végül csak a most eljárás alatt álló debreceni úriemberek elfogása után engedték a fiatalokat szabadon.

 Csak remélhető egyébként, hogy az ügyben nem azért hoznak éppen most ítéletet, mert ennek hiányában a vádlottakat rövidesen szabadon kellene engedni, hanem azért mert a bűncselekmény-sorozat minden fontos, releváns részletét már valóban feltárták.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr565445761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baloldali érték 2013.08.06. 10:22:25

"Csak remélhető egyébként, hogy az ügyben nem azért hoznak éppen most ítéletet, mert ennek hiányában a vádlottakat rövidesen szabadon kellene engedni, hanem azért mert a bűncselekmény-sorozat minden fontos, releváns részletét már valóban feltárták."

Aha, persze:
"Azt sem sikerült kideríteni, ki volt az a titokzatos negyedik ember, aki a Kiss testvéreken és Pető Zsolton kívül ott volt a besenyszögi vadász kirablásnál, amikor a fegyvereket beszerezték. Az ügyész a vádbeszédben tényként kezelte, hogy volt egy máig ismeretlen társuk."

Sátán meg a Jocó 2013.08.06. 10:26:51

Pontosan!

S nem ártana továbbá feltárogatni az immár elítéltek izraeli, KBH-s és NBH-s ügyeit is.
Mit is tanult tíz évig egy kibucban az egyik? A másik KBH-s megfigyelését miért szinte napokkal azelőtt állították le, hogy elkezdődtek az események? A harmadik NBH-s kapcsolataimiért éltek még akkor is, mikor fegyvereket szereztek be?!

Mert ahogy a népi bölcsesség is tartja: egy egybeesés, az véletlen, ha kettő, az már gyanús, ha három, az már összeesküvés.

És ez a három fenti kulcsszó ez így elég gyanús együtt.

VT22 2013.08.06. 10:32:37

Tényleg, mi is a helyzet az ároktői cigány rablógyilkosokkal, akik sorozatban gyilkolták le az idős, védekezésre képtelen nyugdíjasokat?

- nem készített fliegauf róluk filmet
- de még a "bőrük volt a bűnük" sorozatba se kerültek bele
- nem közvetítette külön blog a tárgyalásukat
- nem volt nemzetközi felhördülés
- nem állt ki a miniszterelnök az áldozatok mellett
- a rasszizmusnak a gyanúja sem vetült rájuk, elvégre tök véletlen hogy mindig magyarokat ölt egy csoport cigány

Ja, és a rohadékok most házi őrizetben nyaralnak.

satie · http://321.hu/sas 2013.08.06. 10:41:47

címkébe: Strasburg^W helyett Strasbourg

2013.08.06. 10:46:39

Ha már cikket írsz valamiről, amit a haverok meg is reklámoznak az Index címlapon, legalább 2 percet szánj guglizásra:

"Nem tudom, mennyi igaz abból a mendemondából, hogy a hazai nyomozó szervek munkáját egy ideig amerikai (FBI) profilozók is segítették, és „szerencsésen” tévútra is terelték."

Nem mendemonda. nol.hu/belfold/az_fbi_is_segit_felderiteni_a_romagyilkossagokat

"Szerintük cigányok lehettek az elkövetők, és többek között valamiféle uzsora-leszámolásokat feltételeztek az ügy hátterében. (Lehet, hogy ők is a Kuruc.info-ról tájékozódtak?)"

Hát persze, a világ legjobb kriminalisztikai szakemberei is rögtön kurucinfós neonácik, ha nem olyan eredményre jutnak, ami a liberális fülnek jól cseng.

Egyébként miért kell újabban a cigányokat következetesen "fiatalnak", "fiatalembernek" nevezni a cikkekben, csak nem azért, hogy ezzel is jobb, ártalmatlanabb színben tűnjenek fel a naiv olvasó számára? Itt van egy fotó a "fiatalokról", egész biztosan feddhetetelen előéletűek, és csak bemondásra tartóztatta le őket a rendőrség...

szentkoronaradio.com/files/images/szaboadorjan.jpg

Apropó, megvan már, hogy ott ki is dobált Molotov-koktélt? Mert Tarnabod most sem szerepel az ítéletben!

www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/ciganyok-elleni-tamadasok-tarnabod-kilog-a-sorbol-252563

Kampfer 2013.08.06. 10:49:17

Az ároktői gyilkos cigányokat kiengedték... A cigányokat (állítólag?) leszedegető vádlottakat elítélték. Mindez gyönyörűen mutatja, mekkora értéke van egy cigány életének és egy nemcigány nyugdíjas polgár életének!
Az ároktőiek perére valahogy qrvára nem ült be a gyurcsótány! De a (k)áderjana is kussolt az ügyben! Agyhalott egy ország ez... Szánalom!
Remélem, lesz másodfok, lesz kúria meg minden, ami kell! Akkor talán kiderül valami abból is, hogy miért olyan feltűnően sok a már fentebb mások által is említett egybeesés! (KBH, FBI,.., SS, ÚMG... omg)!
És véleményem szerint azok a leszedegett cigányok semmivel sem voltak értékesebbek, mint a megölt vidéki magyarok, svábok stb. nemzetiségű nyugdíjasok! Szóval az összes jogvédő liboldó tetűnek lámpavas!
A fliegauf pedig egy kis demagóg szarjankó! A politikai elit pedig méginkább!
Kamp.

nnnnnnnn 2013.08.06. 10:57:35

@Kampfer: @VT22: ároktői cigusokat el fogják ítélni azthiszem szeptemberben. a célpontban voltak múltkor. dns már megvan ellenük.

Sandokohn - a maláj jiddis 2013.08.06. 10:58:19

Remélem a magyargyilkos cigányok százai is kapnak ilyen szép ítéleteket mint ez a pár darab gazember. vagy ez csak egy vágyálom?

nnnnnnnn 2013.08.06. 10:58:42

egyébként aki idős ember ellen követ el bűncselekményt, az én országomban automatikusan felakasztanák, akkor is, ha csak kirabolja és nem bántja.

Boka1 2013.08.06. 11:05:18

Szerintem az élet hosszútávon igazságos. Úgy kirabolni egy vadászt, hogy a gyerekei szeme láttára fenyegetik, az már nem tehető jóvá. Az, hogy gyereket is öltek, azt Szita Bence óta tudja az ország, hogy nem szép dolog. Nyilván, mindhárom életfogytos öngyilkos lesz . Ez a legjobb, amit tehetnek.

... zöld levelecske, ... (törölt) 2013.08.06. 11:06:48

A magyargyilkos cigányokat mikor ítélik el? Főleg hasonló szigorral? Nap mint nap ölik a magyart, és a kormány nem tesz semmit a cigánybűnözés ellen! Vérlázító.

2013.08.06. 11:08:18

@Kampfer: Nem értem teljesen a kommented, de a végén a gyilkosságra felbujtásnak tűnő mondat elég hiteltelenné teszi (habár azt sem értettem teljesen, talán magyarul kellene...).

Én nem figyeltem az ügyet, remélem tényleg le is ülik azt az kis időt, de tényleg jó lenne, ha fény derülne a sok fennmaradó érdekességre. De ha netán nem csak csóró unatkozó neonácik hanem olyan is benne volt akinek több a vesztenivalója, akkor jó eséllyel nem fog kiderülni sajnos.
Azt leszámítva tökmindegy, hogy melyik a cigány, nem tudom, miért kell pont ezen rugózni. Ilyesmiért nem sajnálnám az életfogytig kényszermunkát. Kétlem, hogy ilyen embereket lehetséges lenne rehabilitálni.

Kampfer 2013.08.06. 11:13:03

@$$$=$$$: Üdv!

Egyrészt: Ámen!!! De másrészt: hiszem, ha látom vagy olvasom! Valamiért azt sejtem, hogy ismét megindul majd az ehhez a poszthoz és az ATV-hez hasonló cigánymentő kampányhadjárat, amit majd az a retekszar unió is szénné fog támogatni és amiben majd jól megmagyarázzák, hogy szegényke és megélhetésükben ellehetetlenített romákok csak meg akartak élni! És akkor majd megint csinálhatja a filmjeit a kisköcsög fliegauf és a szutyoksz@r színészeink is fotózkodhatnak majd ismét a plakátokon a bűnükkel-bőrükkel! Természetesen majd az is meg lesz magyarázva, hogy mindenki büdös náci (neeem, fasizsta!), aki nem ítéli el a gaz nyugdíjast, aki nem adta önként az uborkáját ezeknek a tetves cigányoknak, ezzel is bűnbe (neem, csínytevésbe) hajszolva őket! A bíró nyilván nem fog majd olyan okítólag kérdezgetni, ahogy ez a kis sz*revő ebben a perben! Nem is beszélve a káderjanikáról, aki majd nem győzi osztani az észt a toleranciáról és az 'erőforrások' értékéről! Qrvára nem hiszek én már ebben az egészben!
Ez a négy alak nyilván nem szent, de biztos vagyok benne, hogy vagy berántották őket, vagy csak minimális közük van egy vagy két ügyhöz!
Kamp.

Hajdú Peter 2013.08.06. 11:15:35

NA elmegy a birosag a picsaba. A Cozma ugy ciganyai, persze siman megusztak egy rohejes itelettel. Hogy lehet, hogy hasonlo gyilkosagokert, a ciganyok semmit, vagy jelentosen enyhebb buntetest kapnak ??

nnnnnnnn 2013.08.06. 11:20:48

@Kampfer: szerintem ez már kicsit paranoia. persze a zsindex mosdat mindenkit, de a bíróság ezt egészen letojja. amúgy a btk jókat szigorított öregezés szinten most.

É2I 2013.08.06. 11:23:00

A szomszéd utcában is agyonvert egy idős nénit egy "szegény cigány fiatal" néhány forintért. Remélem ő is mellettük fog ülni élete végéig. Nyilván nem lesz címlapos meg nem írnak róla bértollnokok.
Minden esetre egy cellába zárnám ezekkel, még azt a törött fakanalat is a kezébe adnám, amivel bátor módon agyonvert egy 70 éves embert, azért egy kis esélyt adnék neki...

Kampfer 2013.08.06. 11:28:37

@A csótány is ember: Üdv!

Nem volt ott semmilyne felbujtás, egyszerűen az én véleményem az, hogy az ilyen cigánybűnözőket szénnévédő jogvédők tevékenysége SZERINTEM közönséges bűnpártolás, az enyhe ítéletekkel együtt...! Sőt, ez utóbbiakat lehetne akár felbujtásnak is tekinteni! A szavaim akkor lennének felbujtóak, ha azt írtam volna, hogy 'húzzuk őket lámpára'! De nem ezt írtam. És ez a jogvédés leginkább egy adott politikai oldalhoz köthető, mely a szélsőséges hungarofóbia megtestesítője. Nekik nyilván annyira kellett egy ilyen 'cigányvadászó' brigád, mint egy falat kenyér! Ergo indíték az ugye volt, ha már az 'összeesküvést' emlegette valaki fentebb! És mivel hatalmon voltak akkor, így eszközük (KBH?) szintén...
Mondom még egyszer: ezek biztosan nem szentek és tuti, hogy van valami a fülük mögött! Amit elkövettek, azt üljék is le keményen! De ezt az egész sztorit így, ahogy tálalják, qrvára nem hiszem el! Másrészt pedig elég vad kettősmércét látok a joggyakorlatban, a politikai elit megnyilvánulásaiban és a közszereplők (színészek...?) nyilatkozataiban is. Aki nem azt fújja, ami szerintük pc, azt pedig igyekeznek vadul kirekeszteni!
Cigány elkövetés esetében a káderjani, fliegauf, orbán, pintér kussol és egy szót sem szól! De ha leköpnek egy cigányt, mindenki vadul osztja az észt! Ezt hívom én kettős mércének! És az ezzel kapcsolatos ítélkezést!
Kamp.

zsula7771 2013.08.06. 11:33:51

Imádom az ilyen buta, kommentgeneráló, cigánymosdató posztokat! Bezzeg a több ezer cigányok által megtámadott-kirabolt-összevert vagy megölt magyarról nem ír a posztolócska...

J.László 2013.08.06. 11:37:18

"Nem 'romagyilkosságok' voltak ezek, hanem cigányok elleni kegyetlen sorozatgyilkosság."

Ez Gyurcsányék titkosszolgálati prodzsektje volt, te naivus maximus.

Érdekes, az index ma már a második ziccerbe megy bele, hogy kitesz címlapra egy gagyiblogot.

bigthereal 2013.08.06. 11:40:25

én csak azt kérdezném, a poszter mit tud a cigányokról, illetve van-e olyan ismerőse, aki kijelentené, hogy szereti a cigányokat.

én megkérdeztem néhány embert,még az ismerőseik ismerősei között sem tudtak olyanról, akik szeretnék ezt a népcsoportot.

persze, tudom, a magyarok rasszisták, emiatt élnek így a szegínromák...

Kampfer 2013.08.06. 12:05:04

@$$$=$$$: Könnyen lehet, hogy igazad van. De minden korábbi rossz tapasztalat ellenére csak reménykedni tudok benne, hogy azok az ároktői gyilkos cigányszemetek valóban bekövülnek valami dohos, rothadó cellába és ott rohadnak meg!

Posztolónak szerintem kár bármiféle kérdést föltenni, de csak egy elgondolkodtató tényre mégiscsak felhívnám a tübbiek figyelmét! Ezekkel a cigányszemetekkel gond van Magyarországon, Romániában, az olaszoknál, franciáknál, briteknél, szlovéneknél, szlovákoknál és a lengyeleknél is...! Szerintem ennyi nép nem lehet hülye! Azt már tudjuk (unió óta), hogy mi büdös nácik (fasisztákok) vagyunk. No de a lengyelek? Szlovákok, szlovének, franciák is??? Ne is beszéljünk szegínyke kanadákokról! Valahogy a cigányokat mindenhol, ahol ismerik őket, rühellik, mint a sz*rt! Csak nekem jelent ez egyértelmű válaszokat, vagy esetleg a nyomorult színészvirágainknak is? Vagy a káderjanikáknak is? De ők azért 'jópézé...' mégiscsak azt mondják, ami pc? Mert akkor ők is jó nagy sz*rok!
Kamp.

Kampfer 2013.08.06. 12:05:05

@$$$=$$$: Könnyen lehet, hogy igazad van. De minden korábbi rossz tapasztalat ellenére csak reménykedni tudok benne, hogy azok az ároktői gyilkos cigányszemetek valóban bekövülnek valami dohos, rothadó cellába és ott rohadnak meg!

Posztolónak szerintem kár bármiféle kérdést föltenni, de csak egy elgondolkodtató tényre mégiscsak felhívnám a tübbiek figyelmét! Ezekkel a cigányszemetekkel gond van Magyarországon, Romániában, az olaszoknál, franciáknál, briteknél, szlovéneknél, szlovákoknál és a lengyeleknél is...! Szerintem ennyi nép nem lehet hülye! Azt már tudjuk (unió óta), hogy mi büdös nácik (fasisztákok) vagyunk. No de a lengyelek? Szlovákok, szlovének, franciák is??? Ne is beszéljünk szegínyke kanadákokról! Valahogy a cigányokat mindenhol, ahol ismerik őket, rühellik, mint a sz*rt! Csak nekem jelent ez egyértelmű válaszokat, vagy esetleg a nyomorult színészvirágainknak is? Vagy a káderjanikáknak is? De ők azért 'jópézé...' mégiscsak azt mondják, ami pc? Mert akkor ők is jó nagy sz*rok!
Kamp.

kardinális 2013.08.06. 12:37:22

Röhej. Mi a fenét kell ezzel ennyit foglalkozni? Amikor meg a cigányok ölték halomra az embereket Ároktőn, azzal senki nem foglalkozott.

A cigányokat érdekes módon már a középkorban sem szerették sőt, még előtte sem. Ma a franciák szó szerint nyomornegyedekbe küldik őket, majd felb*sszák a vonatra őket és "deportálják". A rendőrnek meg meg van engedve, hogy a kiskorú cigányt is megverheti. De ha Magyarországon csak kimondják azt, hogy cigány már az egész EU jön, hogy mekkora rasszisták a magyarok.

VICC AZ EGÉSZ és van aki még tapsol is mellé. Gratulálok!

Reggie 2013.08.06. 12:53:48

Teljesen egyertelmu a koncepcio: A bunt csak a rendorok uldozhetik, ha mas is teszi azt ellen fel kell lepni. A sorozatgyilkossagokat csak ciganyok kovethetik el, ha mas teszi az ellen fel kell lepni....

2013.08.06. 13:54:02

@Kampfer: Hát te, én már azt, hogy zsidók vezetik a világot hülyeségnek tartom mert képtelenségnek tartom, hogy maroknyi hatalmas ember olyan jól meg tudjon egyezni. De még ehhez viszonyítva is erős az az összeesküvéselmélet, hogy a jelentős részében írástudatlan, csóró cigányok vezetnék az országot és mindig az történik amit ők szeretnének. Hát komolyan ekkora hülyeséget...
Itt most arról van szó, hogy pár cigányt fegyverekkel kivégzett néhány elmebeteg kopasz tetkós erre egy ilyen poszt alatt is a többség a cigányokat szidja és mélységesen fel van háborodva, ha netán cigányok jogairól van szó. Pedig bakker nekik is van joguk az élethez, pont annyi mint nekünk akik szerencsénkre hófehér seggűnek születtünk. Én azt nem értem ez miért nem egyértelmű. Esetleg gyűjthetnénk ezeknek a gyilkosoknak meg népszavazhatnánk a többi tróger cigány kiirtásáról, vagy mi a cél? Esetleg olyan dolgok nem világosak ebben az ügyben, hogy bérkommentelő brigád lett felfogadva, aki vakvágányra tereli a beszélgetést a trollkodásával? Az átlagember már tényleg nem tudja, mit gondoljon.

Kampfer 2013.08.06. 15:44:13

@A csótány is ember:

Szerintem itt senki nem beszélt arról, hogy zsidók vezetik-e a világot vagy akár az országot..! Arról sem szólt itt senki (én biztosan nem), hogy az alulszocializált cigányok vezetnének itt bármit is (néhány bűnbandán kívül)!
Pár cigányt (állítólag) kinyírt pár tetkós kopasz. Pfff... Na jah. És mégis mindenki a cigányokat szidja. Talán azért, mert a fentiek ellenére a társadalom jelentős része mégis a cigányokat rühelli, mint a szart! Továbbá a kettős mérce itt is nagyon jól tetten érhető! Ezen fel 'kell' háborodni, az összes baloldali nyomorult politikusparazita meg akarja mondani mindenkinek, hogy mitől és kitől kell elhatárolódni és kit kell elítélni! Nos, van egy hírem: szarok rájuk és a véleményükre is! Tudod, se kopasz, se gárdista, se bőrfejű nem vert, nem támadott és nem lopott még meg soha! De cigány már igen! És valóban, tetves kis hétéves puja féreg is! Nem sírok utánuk és a helyén kezelem ezeket az eseményeket!
A 'túloldalon' arról volt szó, hogy egy csürhe vadállat cigány kinyírt egy tanárt (nyugdíjast, kosárlabdázót stb.) és erre jön egy rakás közéleti f*szkalap és nem győzi mentegetni a cigányokat! Ó, micsoda horror, x-edik alkalommal többedmagukkal agyonvernek más embereket és erre a fehér nácik megbélyegzik szegíny romákokat! Istentelenség! Hát egy nagy lóf@szt! Talán tetszene próbálni beilleszkedni az adott társadalomba (nem csak a magyarról van szó), ember módjára élni és viselkedni és akkor nem gyűlölné őket a fél világ! Ez ilyen egyszerű! Szlovákia baráti állam? Egy szart! Bántja vagy gyűlöli itt valaki az itt élő szlovákokat? Hát nem...! Nos, ezen kéne elgondolkodni a büdös cigányoknak és a szaros jogvédőiknek! Bár én attól félek, ez utóbbiak nagyon is tisztában vannak a dolgokkal, de mégis megéri nekik játszani a rettegő jogvédőket a gaz 'nácikokkal' szemben! A legnagyobb trollkodás az ilyen agyhalott és eszement jogvédőzés és nácizás az előzmények ismeretében is! Ez a per pedig egy jól felkapott kis 'kirakatba pakolt' színjáték, hogy valami csontot dobjanak a vadaiágneseknek és a híveiknek!
Kamp.

nandras01 2013.08.07. 02:22:16

azt várom, hogy az idetévedő baromállatok mikor fogják megállapítani, hogy nem is történt semmiféle gyilkosság, sőt a szegény, ártatlanul elítéltek egyenesen azért járták a vidéket, hogy friss mogyoróval, tejjel és vajjal lássák el a nélkülöző kisebbséget, valamint megsimogassák a kis purdék fejét...

kedves nácimosdató barátaim!
elmentek ti a büdös picsába.

Vidéki 2013.08.07. 14:12:03

A szerző szerint: „Az eljárás során felmerült kérőjelekre, különféle összeesküvés-elméletekre viszont biztosan nem kapunk majd semmilyen értékelhető választ a bíróságtól.”

Lehet, hogy ettől a bíróságtól nem kapunk válasz, de van egy jogász, Helmeczy László ügyvéd úr, aki pert indít az állam ellen, amelynek a kormányfője a sajnálatos események idején Gyurcsány Ferenc volt!

Helmeczy László, aki a tiszalöki ügyben a sértettek képviselője, arra hívta fel a figyelmet, hogy

a bíróság is megállapította a szolgálatok felelősségét.

Utalt arra, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén Ficsor Ádám akkori titokminiszter elismerte, hogy a
szolgálatok és a nyomozó hatóság együttműködése nem volt megfelelő.

Szerinte megfelelő együttműködés esetén „egyértelműen a szolgálatok látókörébe kellett volna kerülnie az elkövetőknek”, és talán meg lehetett volna akadályozni több ember halálát.

Úgy vélte, hogy az államnak fizetnie kell a sértetteknek vagyoni és nem vagyoni kárért.

Ha az állam ezt nem teszi meg, pert indít, és mint mondta, nem biztos, hogy a kereset benyújtásával megvárja majd a másodfokú ítéletet.

„Felelnek a gyilkosok és felel az állam is” – fogalmazott.
Azt még nem tudja, milyen összegre perli majd az államot, viszont jelezte: nagyon komolynak tartja az okozott vagyoni és nem vagyoni kárt.

Az állam szerintem is fizetni fog, mint egy katonatiszt!

kuszkusz1 2013.10.06. 15:20:39

@VT22:

Már nem. Már megléptek.
süti beállítások módosítása