Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Akkor végül is ki csalt Baján?

2013.10.23. 13:16 | Proszektura | 4 komment

Oké, most már azért majdnem mindenki számára nyilvánvaló, hogy a bajai választási visszaélést bemutató videofelvétel hamisítvány. Azt is tudjuk, hogy ez ügyben mindenki feljelentett mindenkit.

(Már csak a Bács-kiskun megyei MSZP-nek nem esett le a tantusz, náluk a mai napig fenn van még a hamis videó a You tube-on „Megdönthetetlen bizonyíték a bajai szavazatvásárlásról” címmel.)

https://www.youtube.com/watch?v=qlXsBE64x2k&feature=c4-overview&list=UUXgMbM3KmXNSbPl26c5FQTQ

Így aztán, a forradalomra emlékezve nyugodtan ünnepelhetünk, akarom mondani: gyűlölködhetünk együtt.

Túl vagyunk már annak részletes kitárgyalásán is, hogy a videót igenis az MSZP, a DK, illetve a Fidesz rendelte meg, pontosabban egyik sem.

Egyértelműen megállapítható az is, hogy a kérdéses felvétel az MSZP, a DK, illetve a Fidesz ármánykodásának a gyümölcse.

Nem akarok ünneprontó lenni, de a lényeg azért mégsem ez, jóllehet szörnyű képet fest a hazai kormánypárti és ellenzéki fősodorról.

A lényeg továbbra is az, ami a nagy pártcsatározások közepette továbbra is tisztázásra várna, hogy most akkor ténylegesen történt-e választási csalás a bajai időközi választásokon vagy sem?

Miközben ugyanis nap, mint nap arról szólnak az újabb és újabb szenzációs „leleplező” sajtóhírek, hogy kik lehettek a kamu videofelvétel megbízói, kiknek mi volt ezzel a céljuk, miként is „landolt” a kérdéses videofelvétel az MSZP székházában, kik voltak, kik nem voltak ekkor jelen, és ki hová, mikor továbbította/nem továbbította azt - a főkérdésről mintha megfeledkeztünk volna.

Megkérdezték-e már a rendőrök az „akár ötvenszer is” forduló férfit, hogy kiket szállított szavazni az első fordulóban, kinek, kiknek a megbízásából, kinek, kiknek a költségén? MI volt a szerepe mindebben Ajtai Tibor Lungo Drom-os politikusnak?

Kihallgatták-e már a nyomozók azt a férfit és azt a cigányasszonyt, akik az ATV riporterének állították azt a kamera előtt, hogy fát ígértek, illetve kaptak a szavazatukért cserében?

https://www.youtube.com/watch?v=SC45Vje25vo

Fát szállító gyanús járművekről is készültek felvételek, hangzottak el nyilatkozatok. Próbáltak-e ezeknek utána járni? Kiderítették-e már, hogy ki volt az a bizonyos fát ígérő állítólagos „álfideszes”, akiről Zsigó Róbert polgármester is beszélt?

Lefoglalták-e az adott szavazókörben leadott szavazatokat és szakértőkkel megvizsgáltatták-e például abból a szempontból, hogy történhetett-e láncszavazás? Erre utaló bizonyíték lehet például, üres szavazólap, vagy szavazólap hiánya.

Voltak-e egyéb okból érvénytelen szavazatok, s ha igen, miért minősültek annak és mire lehet azokból következtetni?

Ha mindezeket már elvégezték, mi lett ezek eredménye? Ha nem foglalkoztak ezekkel, miért nem? A kamu videó történetét miért tudták néhány nap alatt rekordsebességgel felderíteni, ezeket a kérdéseket pedig jóval hosszabb ideje miért nem? Kiknek az érdeke ezekről elterelni a figyelmet?

Az október 21-i rendőrségi sajtótájékoztató egyébként miért csak a hamis videóval foglalkozott? És mi van Harangozó Tamás feljelentésével?

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr435595657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2013.10.23. 17:17:56

Tisztelt Proszektura!

Rágjátok ezeren ezt a gumicsontot.
Kit hallgatott ki, s kit nem a rendőrség.
Nem ezzel kőne foglalkozni.

Kit hallgatott ki, s kit nem a rendőrség. Ez kérdés, valóban fontos kérdés. Csak nem ez ügyben, hanem falopásilag. Az lenne az érdekes. De ez a téma mindenütt, a falopás, meg hogy a vétlenek újratelepítési kötelezettségére mily gyorsan született végzés, az nem.
Terelés.
Bedőltetek.

Baja, mint azt már valahol megírtam főpróba volt.
Sikeres.
A finomhangolás folyik a műhelyekben, a tavaszi választáson olajozott gépezet fog működni.

Tisztelettel:
anonymand

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2013.10.23. 19:47:54

@anonymand: Én is tisztelettel kérdezem: ezek szerint téged tényleg nem érdekel, kik csaltak Baján? Engem ez is érdekel, meg a falopás is. A kettő nem zárja ki egymást.

anonymand 2013.10.24. 04:28:56

@Proszektura:

Tisztelt Proszektura!

A kérdés jogos.
De, tényleg érdekel a bajai csalás is, amire nem az a bizonyos film a bizonyíték. Meg érdekel, hogy ki is készítette.
Meg bárki készítette, bármilyen indokkal, úgy vélem, hogy csak elénk vetett konc, amin lehet hosszan marakodni. Porhintés.
A főpróba lezajlott, a (Fidesz számára) kedvezőbb törvényi körülmények között a szavaztató gépezet olajozottan fog működni. Mondd majd, hogy én írtam.

Ám sokkalta jobban érdekel, hogy mi is történt falopásilag. Amiről ugye "elterelődött" a figyelem.
Qui prodest?

Na meg amíg a "bizonyítékon" rágódik a média majd összes résztvevője, nem jut annyi figyelem arra a grafikonra, amit itt látsz:
fn.hir24.hu/gazdasag/2013/10/20/europa-legszegenyebbjei-kozt-vagyunk/
Érdekes, hogy ennek részletezésére, okainak keresésére, sem hely, sem idő nem jut annyi, mint a bajai videóra.
Pedig szerintem nagyobb gond, mint a 3% alatti hiány, vagy a csökkenni nem akaró államadósság.

Tisztelettel:
anonymand

mookuskaiy 2013.11.04. 12:28:55

Jelenleg úgy áll az ügy, hogy a szocik a sárosak,és az eddigi adatok szerint ez szociszemszögből nézve csak rosszabbodhat.
Ilyenkor az a szoci taktika, hogy jól szét kell kenni a xart,és
ma ez történik, itt is.
süti beállítások módosítása