Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A jobb világ

2013.10.25. 14:21 | Proszektura | 45 komment

Miközben az úgynevezett demokratikus ellenzékben egyre nagyobb hangon Orbán elzavarásáról szónokolnak, eközben még mindig inkább egymás elzavarásával vannak elfoglalva.

Úgy néz ki, az október 23-i események végleg megmutatták, a sokat emlegetett ellenzéki összefogás egyelőre nem létezik.

Ahogy az egyszeri rendőr fogalmazná ezt meg, a maga tömörségével: tudják, hogy mi van a ló hátsó lábai között? Na, az van maguknak, nem összefogásuk!

Vádak és ellen-vádak repkednek arról, ki is hekkelte meg a közös ünneplést. Amelynek már az előkészítésében is akkora volt a rend egyébként, hogy azt sem tudják pontosan, oda kit hívtak meg. (Lásd Kuncze esetét!)

Hát tényleg áll a bál.

De azért az eszement választási ígérgetéseknek már most sem vagyunk híján.

Török Zsolt szocialista párti szóvivő bárhol is szerepeljen, nem mulasztja el többször villámgyorsan elsorolni, hogy mi az MSZP politikájának öt alappillére.

Ezek pedig: a hitvallás, ima, alamizsna, böjt és a mekkai zarándoklat…

Elnézést, tévedésből az iszlám öt pillérét darálom itt!  Még hogy ima, alamizsna, böjt, meg ilyesmi!

Szóval a szocialisták öt alappillére: a gyerekek, a nők, a munkavállalók, kisvállalkozók és a nyugdíjasok helyzetének javítása.

Mesterházy nem is titkolja, ez az öt pillér „egész Magyarországról és egész Magyarországnak szól”, és felelősséget vállalnak érte.

Ahogy ez már szokás.

Nagy kérdés persze, hogy mindezt vajon mennyire veszi még komolyan a választóközönség?

De mit ígérnek szövetségeseik, ezek a Bajnaiék? (Akik pártjának a neve, elnézést, most nem jut eszembe, valami gépkocsi rendszámra hasonlít, számok is, betűk is vannak benne.)

Ők bizony populista elképzelésekben még az MSZP-n is túltesznek. Jóllakott gyermekekről, német színvonalú fizetésekről álmodnak, akarom mondani, beszélnek, és garantált munkahelyet minden 30 év alattinak. Ráadásul Bajnai golyóstollat osztogat, mint Orbánt elkergető szimbólumot. Még jó, hogy nem lúdtollat. (De legalább nem is golyós-fegyvert.)

Érdekes, hogy még az ígérgetésekben is a baloldali utálatos kép, a DK-s Gyurcsány a legmértéktartóbb.  Aki egyébként magáról és pártjáról is (ugyancsak igen mértéktartóan és szerényen) úgy fogalmazott, hogy „Orbán Viktor rendszerének legádázabb ellenfele.”

Ő újabban a nagy igazmondó szerepében is tetszeleg.

Eme legújabb imázsának megfelelően jóval kevesebbet is ígér riválisainál: „Cudar évek jönnek. A DK a kampányában nem több pénzt, hanem egy jobb világot szeretne ígérni a választóknak, egy olyan világot, ahol a saját és közös teljesítmény alapján mindenki jobban élhet.”

A Gyurcsány által elképzelt „jobb világ” bekövetkezésére persze igazából nem is kell várni.

A jobb világ, pontosabban a jobboldali világ már itt van a nyakunkon, több mint három esztendeje. És nagyon úgy néz ki, hogy még itt is marad jó sokáig. S, ha a baloldal így folytatja, akkor akár még ennél jobbik is lehet.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr895598950

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kiállt dadogni, erre a Medián azt mondta, már 14 százalékon áll 2013.10.26. 10:06:42

. A Bajnai-szövetség egy éve, két percben, Francesco Zombori előadásában. Fájdalmasan igaz, egyben nagyon vicces videó. Ha szeretnéd tudni, ki Francesco Zombori, és miért nyerít, kattints ide! A paródia leirata: "Egy éve kezdődött a sztori, jött ...

Trackback: "Bejött, mint egy bonviván, de senki nem akarta belefojtani a szót" 2013.10.26. 10:04:43

. Az ATV Fórumára ma betelefonált az összefogást állítólag elsőként skandáló szimpatizáns, és közölte, szó nincs arról, hogy bárki bele akarta volna fojtani a szót Mesterházy Attilába. Azt mondta, ő kezdte kiabálni, hogy "Összefogás!", mégpedig azért,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2013.10.25. 15:44:13

Gyurcsány nem az összefogás vagy a kormányváltás érdekében balhézik, a cirkusz csupán néhány DK-s képviselő parlamenti székéről szól.

Te vagy az útban! Takarodj! – így szidták Mesterházyt, a DK-sok skandáltak

"Te vagy az útban!", "Lépj hátrébb!", "Takarodj!", "Ne mellébeszélj! Összefogást!" – többek közt ezeket kiabálják a tömegből egyesek a láthatóan zavarban lévő Mesterházynak.

Egy az Indexnek név nélkül nyilatkozó szocialista úgy sejti,

Gyurcsány az előtte és utána fellépő Kunczével és Fodorral is összejátszhatott

(Kuncze együtt szokott főzőcskézni a DK elnökével, Fodort pedig nemrég szintén kikosarazta Mesterházy).

Kuncze volt ugyanis az első a színpadon, aki beszédében nyíltan nekiment az október 22-én kötött ellenzéki paktumnak: koordinált jelöltállítás helyett közös egyéni jelölteket követelt, a külön E14 és MSZP-lista helyett pedig közös listát és közös listavezetőt.

Később a Gyurcsány után fellépő Fodor is a megállapodást kritizálta

és azt kérte, hogy a színpadon megjelenő többi pártelnök pártocskája is kapjon helyet a szövetségben.

Gyurcsány Ferenc pedig szónoklatában visszautalt Kuncze beszédére, barátjaként említve őt.

A Facebookon Fodor egyik embere, a korábban az SZDSZ online agitátoraként elhíresült Rózsa Mihály azt állította, ő és társai kezdték el a Mesterházyt megzavaró skandálást.

Az ici-pici pártocskák az MSZP hátán akarnak a parlamentbe bekerülni, ezért erőszakoskodnak nagy hangon.

toportyánzsóti 2013.10.25. 16:12:20

Megint 1 gyenge eresztés,csak ennyire futja?Pár gyakorló elmebeteg és cinkelt lapokkal játszó narancsmaffia már fel sem tűnik?!

István Kun 2013.10.25. 22:11:08

2014 tavaszi választásokig még sokminden mggtörténhet. Ez a hitlerezés, orbániázás, diktátorozás nagyon égő. Ebből áll az ellenzékiség fő mondamivalója?

öreg_répatorta 2013.10.25. 22:20:03

Egyet látni kell. Itt ma Magyarországon kettőnél több (pártra???) választási lehetőségre nincs sem szükség, sem igény. Nem kell Jobbik, nem kell LMP, nem kell Kisgazda, nem kell Kereszténydemokrata, nem kell Liberális és nem kell Demokrata, sem Szocialista. Itt a jövő évi választásokon két vonalnak kell indulni. A Jobb oldalnak és a Bal oldalnak. Ismerős? Republikánus és Demokrata. Viszont az soha nem fog megtörténni, mint a fejlett demokráciákban, választási harc és normál hangnemű kormányzás és ellentét. Mi magyarok vagyunk, akik évszázadok óta széthúztak és koncként felajánlották hazájukat bárkinek, aki fizetett érte.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.26. 09:41:21

@öreg_répatorta:

Hát, nem éppen. A kettő kevés. 6 fő ideológia van, a legjobb, ha mindegyik 1 párt.

wanker cunt · http://freeliveteencams.com 2013.10.26. 09:47:22

Poszt-toló telibe talált,még egy remek írás a "demokratikus" ellenzékről lm3.biz/532735

R.T. Flakfizer 2013.10.26. 09:50:37

ezt az ellenzéki összefogást, ezt kurvára nem értem! baromság! és pont ebből látszik, hogy mennyire impotens az egész társaság! korrekt, jövőbe mutató program kellene, modern - ehelyett abban bíznak, hogy majd a másik, meg abban, hogy majd összerakják a választások után! csináltak már ilyent, majd leporolnak valami korábbi programot, hazudtak fideszék is, nekik is elnézték. persze valami álprogramot löknek most is...
nincs valami kibaszott jobbközép tömörülés, friss arcokkal, tenni kész emberekkel, modern gondolkodással, az eddigi bandától messze távoltartva magát, azzal az igénnyel, hogy valóban modern, európai államot építsen, amelyben a nemzet tagjainak túlnyomó többsége szeret élni? nincs.
addig van ez az összefogásműsor, meg a bolond ember országlása. elég szép jövő! ;)

táltos 2013.10.26. 09:53:30

Kívánok mindhárom ellenzéki pártnak (mszp, együtt-pm, dk) 4,99%-ot 2014-re! Aztán még utána marakodjanak azon, hogy melyikük miatt történt az egész.

Dzoltán55 2013.10.26. 09:54:57

@Vidéki: Tévedésben vagy.A DK simán bejut a parlamentbe,és ha ez így folytatódik sokkal erősebbek lesznek mint a nagy mellénnyel mindenkit leugató Mszp.Gyurcsánynak nem kell képviselői fizetésből eltartani a családját,ő nem ezért harcol.Ő az európai magyarországért küzd és küzdött évekkel ezelőtt is,de az akkori mszp frakció mindenben meggátolta és kicsinálta.Milliószor nagyobb kvalitású politikus mint bármely baloldali társa.

vasmargitt 2013.10.26. 09:55:09

mindnyájan tudjuk (aki pedig nem, az magára vessen), hogy tavaszra gyurcsány lemossa a pályáról bajnait és mesterházyt. ugyanis mindkettő csupán amatőr akarnok, amit a választók pontosan érzékelnek. azt is érzékelik, hogy gyurcsány - szemben velük - homo politicus. meg tudja szólítani a választókat. bajnai és mesterházy messze van ettől, alkalmatlanok, legkésőbb okt. 23-n ez is kiderült. különösen mesterházy viselkedett egy rakás duzzogó szerencsétlenség módjára a színpadon. érthetetlen, hogy egy olyan párt, mint az mszp képes volt egy ilyen embert rakni a párt élére. nagy felelőtlenség volt ez az országgal, a magyar balodallal szemben. legalább ekkora baj, hogy a pártból eltűntek a politikusok - mert amit az mszp ebben a kampányban eddig mutatott, azt bizonyítja, hogy hogy ezek az ifjú titánok en bloc alkalmatlanok erre a pályára. de sokáig nem is maradnak rajta, mivel valószínűtlen, hogy elegen szavaznak majd rájuk.

én se teszem. eddig minden választáson - még a helyi időközi szavazásokon is - elmentem és az mszp-re szavaztam. vérző szívvel mondom: erre a társaságra nem tudok szavazni. mert nem méltók a baloldali névre és nem látni, hogy a saját kis pecsenyéjükön kívül az ország is érdekelné őket. csak a tehetség nélküli akarnokságot látom bennük. azt, hogy ha nem tetszik a népeknek, amit csinálok, akkor a nép le van váltva. ezt tették ezzel a rémes paktummal is, ami senkinek se jó rajtuk kívül, mert igy semmi esély választást nyerni. szerintem ezt ők is tudják - de nekik láthatóan elég annyi is, hogy ezután is reszelgethetik a körmüket a parlamentben. de nem fogják, mert nem lehet rájuk szavazni. kit érdekel, hogy egy harangozó ott ül-e a parlamentben vagy sem. ki az a harangozó és a többi nímand, mesterházyval az élen. mit tettek ők a magyar baloldalért? vicc.

gyurcsányt utáltam, mint a szart 2010-ben, mert tény, hogy kormányzati impotenciájával ő volt fő szálláscsinálója ennek a fasisztoid diktatúrának. de mára ő maradt az egyetlen politikus a baloldalon. kormányozni biztos azóta se tanult meg, de ez a veszély nem is fenyeget bennünket. és hát, bármilyen rosszul is kormányzott, a legrosszabb gyurcsány is százszor jobb volt, mint ez a mostani rabló és gátlástalan és országrontó orbán.

gondoljátok meg, proletárok...

Szélmalomharcos 2013.10.26. 09:56:58

Kitört a cicaharc baloldalon, miután eddig úgy-ahogy igyekeztek együtt smúzolni a gazdi kívánsága szerint

Ezzel viszont némileg átértékelődött az orbanofóbiájuk is. Itt már nyilvánvaló, hogy nem ideológiai szembenállásról, hanem csupán a hatalom megkaparintásáról van szó. Magyarul, ha Orbánon keresztül vezet az út a hatalomhoz akkor őt kell legázolni, ha a másik mozgalmáron keresztül akkor meg azt

A sok ideológiai lózung (mencsük meg a demókráciját!) csak fügefalevél, amivel a hatalomvágyat lehet takargatni.

Mária 2013.10.26. 10:03:08

A szocialista politikusoknak elment az eszük. Engem már az se lepne meg, ha jövőre be se jutnának a Parlamentbe.

ob.szerver 2013.10.26. 10:03:24

Nagyon úgy néz ki, hogy 23-án eldőlt a választás. A szocialisták a "Sily for President" fedőnevű akciójuk nagy sikerére tekintettel, most megismételni készülnek azt. A történet lényege ugyanaz: egy ember személyes ambíciója mögé felsorakozik a párt, a várható biztos bukás tudatában.

1 A közvéleménykutatások szerint a demokratikus ellenzék szavazóinak jelentős többsége Bajnait látta volna az alkalmasabb min.elnök jelöltnek. Mesterházy nagy ívben szart rá.

2. A közvéleménykutatások szerint a demokratikus ellenzék szavazóinak jelentős többsége egy széleskörű összefogást látna szívesen. Gyurcsány kiszorítása a maffidesz kottájából történő játszás. Tekintettel arra, hogy a DK biztosan jó 5%-ra, külön indulásuk a biztos kudarc receptje. Mesterházy nagy ívben szart erre is.

3. Szilii egy nyugdíjig tartó jól fizető pozíciót feláldozott megalapozatlan személyes ambícijai oltárán. Ehelyett, a jövöre kapott 0,3%-ával végre eltűnik a közéletből. Mesterházy legalább ebből okulhatna, mivel a jövőre borítékolható kudarc után követni fogja Szilyt.

Mária 2013.10.26. 10:22:37

@ob.szerver:

"A közvéleménykutatások szerint a demokratikus ellenzék szavazóinak jelentős többsége "

A közvéleménykutatások szerint az emberek 50+ százaléka nem árulja el a pártpreferenciáját.

A balos (nem a demokratikus!) ellenzéken belül az MSZP támogatottsága 10+ százalék, a Bajnai-párt meg a bejutás határán egyensúlyoz.

Mária 2013.10.26. 10:25:26

@ob.szerver:

"Gyurcsány kiszorítása a maffidesz kottájából történő játszás. "

Gyurcsány kiszorítása a jelenlegi balos majomparádéból lehet, hogy végül a majomparádé kukázását, és a DK 2018-as tényezővé válását hozza majd.

Emiksz 2013.10.26. 10:28:14

@ob.szerver: " A közvéleménykutatások szerint a demokratikus ellenzék szavazóinak jelentős többsége Bajnait látta volna az alkalmasabb min.elnök jelöltnek."

Semmi akadálya, hogy rá szavazzanak: ha a többség az E14 listát ikszeli, akkor Bajnai a jelölt, nem Mesterházy.

Emiksz 2013.10.26. 10:31:59

Valójában a rakparton a DK-sok azért kiabálták az "összefogást" rigmust, mert az "aggyátok oda a listátok minden nyolcadik helyét és tizenkét egyéni körzetet!" rigmust nem bírták megjegyezni.

Mária 2013.10.26. 10:42:57

@Emiksz:

Bajnaiék pártja és a DK egyaránt 4%-on áll.

Mire kap ehhez képest a nagy ellenzéki összefosás rendszerében 32 szavazókört a Bajnai-párt, a DK meg nullát?

Anselmo 2013.10.26. 10:56:48

@Emiksz: a DK-sok azért kiabálták az "összefogást" rigmust

a nap poénja

Anselmo 2013.10.26. 10:58:40

"Akik pártjának a neve... valami gépkocsi rendszámra hasonlít, számok is, betűk is vannak benne"

Kisbetű és nagybetű is, ezért jelszónak is elmegy.

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 11:06:27

Az 6. alappillér a kompromittáló vidiók az ellenfélről.

Ez a leghitelesebb alappillérjük, különben.

Hehe

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.10.26. 11:06:45

@Vidéki: Fodor-Gyurcsány-Kuncze mind az előző baloldali generáció, nem tetszik nekik, hogy őket félretették, mert velük egyáltalán nem lenne hiteles a megújulás. Már csak Lendvai és Puch hiányzik melléjük...

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 11:08:06

@Mária: 'Gyurcsány kiszorítása a jelenlegi balos majomparádéból lehet, hogy végül a majomparádé kukázását, és a DK 2018-as tényezővé válását hozza majd.'

- Én is így látom.

Booksi 2013.10.26. 11:10:03

Ezek akarnak kormányozni. Csupa lejárt arc.
Ehhez értenek csak, furkálódni hátba döfni.
Ebben Gyurcsány nagymester. Csak hatalomra ne jusson mert megint bele kell döglenie abba, mintha kormányozna.
Jönnek majd az akció tervek hetente amikhez hozzá sem kezd.
Tanulságos látni ahogy hazugságaival megeteti ezeket a szerencsétlen Mszpseket.
Mivel akarják ezek leváltani Orbánt? Csak a fröcsögésük hallatszik.
Mindezt a normális kampány érdekében persze.
Október 23-a csak egy elfuserált kampányrendezvénnyé silányult náluk, szinte szó sem volt arról, hogy miért is van piros betűkkel a naptárban.
Ezek már most tudják, hogy 2014 elszállt, egyre hiteltelenebbül skandálják a kormányváltást.
Pozíció harc megy az életben maradásért a beszűkített kondér körül. A Fidesz a kisebb parlament létrehozásával jobban alájuk vert mint gondolta volna.
Valóban mocskos kampány lesz, sok mindent megtapasztalhatunk ebből a baloldalon belül.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.10.26. 11:13:13

@Mária: A 4%-ot a Századvég és az Ipsos jelentette, de a Nézőpont egy nappal korábban 5%-2% arányt hozott ki. Nem vennék rá mérget, hogy Gyurcsányék népszerűsége átlépte a 2%-os álomhatárt.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.10.26. 11:15:29

@ob.szerver: Gyurcsány azért alapította a Demokratikus Koalíciót, hogy az összes párt beálljon alá Orbán ellen. A gond ezzel csak, hogy az ország lakosságának többsége nem kér a lejárt szavatosságú Orbán-Gyurcsány páros egyikéből sem.

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 11:22:44

@Online Távmunkás: A választási rendser szerint mikor kért bárkiből(személyből) az ország lakosságának a töbsége?

Ha jól rémlik soha.

herut 2013.10.26. 11:31:56

Sem ellenzéki,sem nemzeti összefogás nincs.Soha nem is volt és nem is lesz.Kérem, ez Magyarország!

Girhes Joe 2013.10.26. 11:46:19

"a szocialisták öt alappillére: a gyerekek, a nők, a munkavállalók, kisvállalkozók és a nyugdíjasok helyzetének javítása"

Mit jelent ez? Hogy nem sok babér fog teremni a felnőtt, férfi, nem dolgozó, nem vállalkozó, de aktív korúaknak.

Biztos ezt akarják kommunikálni a szocik? ;) Eddig pont a hajléktalanok meg a cigányok voltak a szent teheneik, nem?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.10.26. 11:48:27

@Lucky Larry Silverstein: 2002-ben és 2006-ban a választásra jogosultak többsége a Fideszre vagy az MSZP-re szavazott. Jövőre talán a Fidesz-MSZP-Jobbik hármas összeszedi a választásra jogosultak 45-50%-át.

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 12:06:29

@Online Távmunkás: '2002-ben és 2006-ban a választásra jogosultak többsége a Fideszre vagy az MSZP-re szavazott.'

- Nem éppen.

hu.wikipedia.org/wiki/Jelenkori_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1sok

Ez eddig csak 2010ben történt meg, ha a fidesz-kdnp egy pártnak számít

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 12:08:38

Vagy most a részvételt írod?

Girhes Joe 2013.10.26. 12:10:19

@Lucky Larry Silverstein:
Szerintem arra gondolt, hogy a fidesz és az mszp együtt, összeadva vitte a több mint 50%-ot, és úgy gondolja, hogy ez most nem fog teljesülni még a jobbikkal együtt se.

2013.10.26. 12:21:11

Acélkalapos konzervatív 2013.10.26. 11:46:19

"a szocialisták öt alappillére: a gyerekek, a nők, a munkavállalók, kisvállalkozók és a nyugdíjasok helyzetének javítása"

Az aztán tök mindegy, hogy a szocik most mit mondanak. Annak köze nincs az igazsághoz. Most is megeggyeztek, hogy nem fúrják egymást... aztán mást csináltak. Az is hülye, aki ezekre bízná az országot.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.10.26. 12:22:36

@Lucky Larry Silverstein: Nem egészen...

2002-ben a Fideszre vagy MSZP-re szavazott: 4668760 fő, választásra jogosult: 8061101 fő, 57,92% a két nagy pártnak

2006-ban a Fideszre vagy MSZP-re szavazott: 4609684 fő, választásra jogosult: 8046129 fő, 57,29% a két nagy pártnak

2010-ben a Fideszre vagy MSZP-re szavazott: 3696720 fő, választásra jogosult: 8034394 fő, 46,01% a két nagy pártnak

Kalmár 2013.10.26. 12:26:05

"Szóval a szocialisták öt alappillére: a gyerekek, a nők, a munkavállalók, kisvállalkozók és a nyugdíjasok helyzetének javítása."

Ahhoz képest, hogy megszüntettek minden gyerek után járó adókedvezményt, szocpolt, duplázták a munkanélküliséget, megszüntették a 13.havi nyugdíjat csökkentették a reál értékét éveken át stbstb

Jó alappillérek.

Legalább azt tudják, hogy 8 év alatt mit romboltak le.

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 12:30:28

@Online Távmunkás: OK, értelek.

De mi ennek a politikai jelentősége? Semmi.

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 12:31:00

@Kalmár: Mondom én, hogy a 6. alappillér, a vidió a leghihetőbb.

barli 2013.10.26. 12:41:23

a legjobb az egészben, ha mégis összeállnának a közösen "ünneplö" pártok, a fidesznek már hazudnia sem kéne a kampányban az ökktettektönkreazországot meg elmútnyócév meg maffiabaloldal kérdésében, az a napnál is világosabb lenne mindenkinek.
Min. egy évet elkéstek vele , de a libásszociknak még mindig az hozná a legtöbbet, ha nyilvánosan (nem sunyiban) megtagadnák a gyf-et.

nandras01 2013.10.26. 21:37:14

@Dzoltán55:
+1
és még egyszer +1

az más kérdés, hogy ezt nemhogy egy fideszdroid nem fogja fel, bár ez még valahol érthető is, de az már elkeserítő, hogy lehengerlően karizmatikus mesterházy (szmájli), sem pedig a gyújtó hangú szónoklatairól híre bajnai (szmájli) sem...

nandras01 2013.10.26. 21:37:49

@vasmargitt: neked is szól az előző :)

nandras01 2013.10.26. 21:39:38

@ob.szerver: egy apró módosítás:
nem
"sily for president", hanem
silly for prezident
süti beállítások módosítása