Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A parlament bolondok háza?

2013.11.12. 11:24 | Proszektura | 11 komment

Címkék: előzetes letartóztatás nőverő Vadai Ágnes gyilkosok pártján

Vadai Ágnes szerint, aki megszavazza a rájuk kiszabott büntetést, azt üzeni, hogy a magyar parlamentet nem sérti "egy nőverő jelenléte", és burkoltan támogatja is ezt a magatartást.

Könnyű belátni, hogy nem erről van szó.

A magyar parlamentet, pontosabban annak kormánypárti részét, az egyébként is rendszeres feltűnési viszketegségben szenvedő DK-s politikus hölgyeknek nem a kékre festett szeme, hanem az a magatartása háborította fel, ahogy ezt az ügyet beállítani próbálták, amikor is demonstrációjuk során „Fideszes fiúk! Az asszony verve jó?” feliratú papírlapokat tartottak a fejük fölött.

Ezzel ugyanis valójában nem az erőszakoskodó képviselő ellen tüntettek, hanem alattomos csúsztatással, tisztességtelen módon az egész Fideszt próbálták olyan színben feltüntetni, mintha azok a nők elleni erőszakkal mindannyian egyetértenének.

Arról már nem is beszélve, hogy a szemfestéses performanszról készült fotókat megtekintve bizony megnézném ám én azt a bátor nőverő férfit, aki ezzel a két vehemensen ágáló, termetes, Izabella őrvezető kinézetű asszonysággal, Szűcs Erikával és Vadai Ágnessel szemben bármilyen erőszakot merne alkalmazni.

Még az előttük ücsörgő egykori (szocialista) pénzügyminiszterünk is kissé megszeppenve behúzott nyakkal kényszeredetten vigyorgott a fényképeken, és közben talán arra gondolt, legközelebb tuti, hogy ő is hamarabb megy haza az esti kártyapartiról.

Ez az egész parlamenti különműsor kicsit ahhoz volt hasonlítható, mintha mondjuk Szanyi és Mészáros MSZP-s képviselők azzal tüntettek volna, miszerint „KDNP-s urak! Az ország háza az egy kocsma?”

Na persze hasonló alattomos összemosásra a jobboldalon is nagy ám a hajlandóság.

Most legújabban azt állították a Fideszesek például, hogy aki nem szavazza meg az előzetes letartóztatás felső határának eltörlését, az a rablógyilkosok pártján áll.

Holott Rétváriék nagyon jól tudják, nem erről van szó. A baloldal nem a gyilkosok pártját fogta, hanem a törvényességét.

Persze mindezek után jogos a kérdés, mi egyszerű, mezei választópolgárok, törődjünk bele, hogy ilyen marhaságokat fogunk most már hallgatni egészen áprilisig?

Vagy mi is tartsunk a fejünk fölé jó magasra egy feliratot:

„Képviselő hölgyek és urak! A parlament bolondok háza?”

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr725628950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2013.11.12. 13:02:24

Én is úgy gondolom: "a szemfestéses performanszról készült fotókat megtekintve bizony megnézném ám én azt a bátor nőverő férfit, aki ezzel a két vehemensen ágáló, termetes, Izabella őrvezető kinézetű asszonysággal, Szűcs Erikával és Vadai Ágnessel szemben bármilyen erőszakot merne alkalmazni."

Mivel nem kimondottan a parlamenti hozzászólások hagyományát követi azoknak a hölgyeknek az előadása, akik megvert asszonyokká maszkírozták magukat, indokolt észre téríteni őket.

Rá kell ébreszteni őket, mivel anyukájuk nem tanította meg őket a normális viselkedésre, hogy vannak a normális viselkedésnek szabályai a parlamentben.

Ami megszokott lehet egy részeg társaságban, akiket ilyenfajta színészi teljesítményekkel el lehet szórakoztatni, azt nem lehet megengedni a parlamentben, ahol normális emberek normális viselkedését várják el a választók, képviselőiktől!

Egy hajszál egy fejen lehet kevés, de egy levesbe sok!

Egy kuplerájban az a szerepjátszás, amik a két DK-s képviselő nő bemutatott, lehet elfogadott, de egy parlamentben elfogadhatatlan!

anonymand 2013.11.12. 15:04:53

@Vidéki:

Tisztelt Vidéki!

Lehet, hogy Te neveltetésednél fogva tisztában vagy azzal, hogy mi az elfogadott "szerepjátszás" a kuplerájban.
Hiába, no! Téged nyilván tanított az anyukád.
Amit a gyermek otthon lát, az egy életre megmarad benne...

Nem gondolod, hogy a családon belüli erőszakra szakosodott képviselőkre kellene inkább megrovó szavaidat irányozni?

Tisztelettel:
anonymand

Lesz még Magyar Köztársaság 2013.11.12. 15:08:26

Hülye vagy Proszektúra, mint mindig.

Vidéki 2013.11.12. 16:59:19

@anonymand:

Egy niemand nem képes megkülönböztetni az egyes számot a többes számtól ezért okoskodik eképpen:

"Nem gondolod, hogy a családon belüli erőszakra szakosodott képviselőkre kellene inkább megrovó szavaidat irányozni?"

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2013.11.12. 17:07:02

@Republic Forever!: Köszönöm kérdésed, mink is jól vagyunk, csak a nagymutternak szaggat néha a háta.

anonymand 2013.11.12. 17:24:06

@Vidéki:

Tisztelt Vidéki!

Ennél azért többet vártam!

Jobb ha tőlem tudod, hogy volt már olyan képviselői megszólalás is a kormánypárti padsorokból, amelyben azt taglalták, ha többet szülnének (a nők, még mielőtt félreértenéd), akkor kevesebb lenne az erőszak a családon belül.
Vagy csak a memóriád hagyott cserben?

Fuss neki még egyszer!

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: a zálamelök mondatait is gondosan elemezted anno?..

anonymand 2013.11.12. 17:32:30

@anonymand:

Bocs!
Elütés: zálamelök helyett zálamelnök

anonymand

toportyánzsóti 2013.11.12. 20:04:41

Második vakkomondor terápia után egész másként beszélnél,de lehet hogy az első is sokat lendítene az empátiádon,nem kérnél repetát a bucid korlátba ütögetéséből.

megfigyelt 2013.11.12. 20:14:26

@Vidéki: Arról nem hallott,hogy a 2002-es választások után is volt asszony verés,csak az titokba maradt.

rókafogta 2013.11.13. 13:10:59

Röviden és tömören :Hülye vagy!

Szúrófény 2014.02.27. 10:58:24

@Vidéki: Élünk még, sorsunk

Élünk még, sorsunk mostoha.
Intézője sok választott ostoba.
Önérdeke mellett, veszettül ágáll
Nem látja, nincs magánál!

Parlament. Erősödik a nézet,
Kezeletlen elmegyógyintézet!
Sok dühöngő! Téves eszme.
Ettől telik az ő tolvaj zsebe!

Tolvajt kiállt, aki rabló!
Száját tátja a választó!
Választottam, ezt a barmot?
Hová bujdossak én most?

Bundájuk szerint, birkának nézed.
Szózatuk: vonító farkas ének
Homokra építenek, ígéret várat!
Reklámozzák demokráciának!

TV üvegén, csillog Európája,
Lészen sírás, fogak csikorgatása!
Üveggyöngyöt kaptál, bennszülött.
Sok szűk agyú, átvert, szélütött!
süti beállítások módosítása