Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Rogán tv

2013.12.19. 14:34 | Proszektura | 1 komment

Címkék: Facebook Rogán Sukoró rezsicsökkentés dr. Kövér Hagyó

Mostanában, őszintén bevallom, egyre inkább ezt nézem.

Vagyis a Rogán tévét a Facebook-on. A képernyő világából eddig a Kálmán Olga és a Kárász Robi volt a kedvencem, de mióta megláttam ennek a Rogán úrnak a kedves, rokonszenves, kisfiúsan mosolygó arcát, amint hozzám beszél, menten belepistultam.

Oly ennivaló volt, amikor durcásan azt fejtegette, micsoda dolog má’, hogy ez a szlovák milliárdos nő luxus apartmanba költözik ahelyett, hogy a sitten rohadna meg.

Teljesen jogosan igényelte ez ügyben a csúnya rossz bíróság ráncba szedését is.

Szemmel láthatólag a devizahitelesek ügyében sem sok tartotta vissza attól, hogy menten elpityeredjék, amikor arról szólt rosszallóan, hogy a Kúria a devizahiteleseket miként hagyta cserben. Látszott rajta a bánkódás, hogy amíg ők – a kormányzat és a Fidesz – éjt nappallá téve, (köz)pénzt nem kímélve azon fáradoznak, hogy az egyszerű, kétkezi. kérges tenyerű devizahitelesek kikerülhessenek a komcsik aljas adósságcsapdájából, addig a bírák jogegységi döntésükkel nyíltan a bankok mellé álltak.

Bár nem mondta így ki, de éreztette, ez bizony csúnya szabotázs az igazságszolgáltatás részéről.

A Rogán tévé most a legutóbbi adásában a rezsicsökkentéssel kapcsolatos ügyes-bajos teendőikről számolt be, és ennek kapcsán a rezsicsökkentési munkacsoport áldozatos tevékenységébe is betekinthettünk.

Ebben az adásban már vágóképeket is felfedezhettünk, amiken az látható – a Nol.hu megfogalmazása szerint –, hogy „az asztal egyik oldalán ülő a Fónagy János parlamenti államtitkár, Németh Szilárd Fidesz-képviselő-rezsibiztos illetve Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal ex-fideszes elnöke figyelmesen hallgatja az asztal másik oldalán ülő elnök, Rogán Antal jótanácsait.”

Szóval a Rogán tévé a kezdeti kísérleti adások után kezd igazi profi adóvá válni, és minden a népjólét szempontjából fontos esemény ütőerén rajta tartja a kezét.

Tuti, hogy a Rogán médium nem hagyja majd szó nélkül azt sem, hogy a bírák a Hagyó- és a Sukoró-pert is visszapaterolták Pestre.

Szóval tetszik ez a Rogán tévé, a szívünkből szól, csak lehetne talán a műsorszerkezete icipicit változatosabb.

Gondolok itt arra, hogy néha adhatna időjárás-jelentést is, szappanoperákat, Való Világ show-kat.

Érdekes lehetne például egy ilyen Való Világ a parlamenti képviselőkkel. Bezárni őket az épületbe, és fél évig ki sem engedni. Közben lesni, hogy létesít-e a parlamenti zuhanyozóban intim kapcsolatot mondjuk dr. Kövér házelnök úr Vadai Ágnessel vagy Vona Gábor Balogh József ex-Fideszessel.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr475699568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.12.20. 09:45:25

Táskás tóni az egyik szánalmas szarkupac a sok fityuszos közül a botoxos képével.
süti beállítások módosítása