Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Szigorúan titkos választási kampány

2014.03.09. 15:26 | Proszektura | 64 komment

Címkék: Vadai Ágnes Célpont Balogh József Losonczi Kata Jánkmajtis

Vadai Ágnes és dr. Baka István, a szabolcsi 4-es körzetben induló helyi képviselőjelölt közös nyilvános kampányrendezvényén akart a Hír Tv forgatni Jánkmajtison. Persze sejtették, hogy miután már korábban közölve lett velük, hogy terroristák és más okból is büntiben vannak, ez nem fog nekik összejönni.

Mint ahogy hasonló okból Gyurcsány Ferenc és Soós Tamás közös gyöngyösi gyűlésére sem engedték be a stábjukat. (Igaz, mint kiderült, ez utóbbin azért rejtett kamerával mégis ott voltak és így szerencsére megtudhattuk például, hogy Gyurcsány, saját bemutatkozása szerint „egy fantasztikus helyes fickó”.)

De Vadai Ágnes Jánkmajtis községi gyűlésén annyiban volt más a helyzet, hogy Losonczi Kata, a tévé riportere, ottani állandó lakcímmel rendelkezik, és állítása szerint ott is fog majd szavazni. Mindezt a helyszínre érkező Vadai Ágnesnek is tudtára adta, aki némi hezitálás után végül is beleegyezett, hogy bemehet, de „pakoljon mindent le”, csak kamera és mikrofon nélkül léphet be a helyiségbe, és „természetesen nem tudósíthat a rendezvényről”. Majd még egyszer igen nagy nyomatékkal megismételte: „nem tudósíthat!” És közben nagyon szigorúan is nézett ám.

Ezt a döntést, az egyébként szintén nem pehelysúly-kategóriás amazon, Losonczi Kata kissé megszeppenve vette tudomásul, és még azt is elfelejtette megkérdezni nagy ijedtségében, hogy vajh milyen törvényi előírások alapján kötik egy néhány százalékos párt alelnöki engedélyéhez a belépését, és tiltják meg azt, hogy egy nyilvános összejövetelről bárkit is tájékoztasson.

Pedig még eme eseményről készült Célpont műsorban is az hangzott el utóbb, hogy sajnos nem mondhatja el, mi is történt a kérdéses lakossági fórumon.

Na, most azt még úgy-ahogy belátom, hogy a DK-s Vadai Ágnes alelnök asszony, aki nem is oly régen honvédelmi államtitkár volt, hozzá van szokva ahhoz, hogy mindenféle szupertitkos rendezvényeken jelenik meg, ahol előszeretettel döntheti el, ki vehet részt, ki nem, s ütögetheti rá a „szigorúan titkos!” stemplit mindenféle irományokra. (Ahol netán még azt is száz évre titkosítják, hogy mennyi pörköltet és nokedlit fogyasztott el a vezérkar egy-egy hadgyakorlaton.)

Szóval az ex-államtitkár számára talán természetes is, hogy mindenféle titkokkal, rejtjelekkel vette és veszi körül magát, ám a Hír Tv csapatát már kevésbé értem.

Mi az, hogy szerintük sem mondhatják el, mi történt egy nyilvános kampányrendezvényen?

Vagy netán még ők is félnek ettől a nőszemélytől?

De hát miért is? Mert bár ő volt az, aki a pogácsás Szűcs Erika és néhány hasonlóan félelmetes hölgy társaságában szeme alá festett kék folttal jelent meg a parlamenti ülésén, azért mindeközben a Hír tévéseknek is talán az juthatott eszébe, hogy ha eme lelkesen tüntető perszónák egyike lett volna Balogh József képviselő úr házastársa, akkor alighanem a Balogh esett volna át, nyolc napon túl gyógyulóan, azon a vak komondoron.

Persze, ha már Losonczi riporternőnek és Vadai Ágnes alelnöknőnek nem is, a Hír tévének nagyon is tisztában kellett lennie azzal, hogy sem Vadai, sem más nem tiltatja meg senkinek sem, hogy tudósíthasson a jánkmajtisi vagy bármely más választási összejövetelen elhangzottakról.

Az persze egészen más kérdés, hogy a Hír tévé eleve nem is azért követi a kortes körútjaikon Gyurcsányt és szövetségeseit mindenhová, hogy hitelesen beszámoljon az ott történtekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr315851330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsakMintTe 2014.03.09. 17:23:18

"Az persze egészen más kérdés, hogy a Hír tévé eleve nem is azért követi a kortes körútjaikon Gyurcsányt és szövetségeseit mindenhová, hogy hitelesen beszámoljon az ott történtekről."

Nem, nem egészen más kérdés. Sőt, nem is kérdés, hanem maga a válasz.

nandras01 2014.03.09. 17:33:04

esetleg, ha a hírtévé korrekt módon számolna be az ellenzék működéséről, esetleg, ha a hírtévé nem a fidesz elvakult szócsöve lenne, esetleg, ha a hírtévé sunyi módon nem hamisítana híreket, vagy éppen hallgatna el, akkor biztos nem lenne kérdés, hogy bemehetnek- e, avagy sem.
a sajtószabadság igen fontos dolog, de csak azt a sajtót illeti meg minden korlátozás nélkül, amely képes korrektnek lenni- még akkor is, ha nem ért egyet a riportalannyal.
a hírtévé nem ilyen.

program készítő 2014.03.10. 00:38:39

Fizetett média,mintha csak két párt lenne,ebben bűnösek,dehát ez van.

camilló 2014.03.10. 06:05:23

Egy botrányos Miskolci közgyűlés után, Kriza sajtótájékoztatót hívott össze. Mikor meglátta az ellenzéki sajtó munkatársait, zárt sajtótájékoztatót akart elrendelni. Mikor kérdezték tőle, hogy az meg milyen, akkor inkább nem tartott semmilyen tájékoztatót. A működési szabályzatban rögzítik, hogy az ellenzéktől mindenféle indoklás nélkül elvehetik a szót. Ezt idáig is megtették, függetlenül attól, hogy nem volt ilyen lehetőségük. Nincs oka a két oldalnak egymást kritizálni. A kormányváltó liberálisok, pont olyanok, mint a fideszesek. A baloldalt meg nem is engedik kommunikálni. Igen, a kormányváltóaknak semmi közük a baloldalhoz! Aki mást mond az nincs tisztában alapvető fogalmakkal!

belgabela 2014.03.10. 06:38:19

@nandras01: Az ATV meg a másik oldalról. Ilyenek a párttévék. Egy politikusnak ezt el kel viselnie. Ha nem tudja, alkalmatlan. Persze a nevezettek nem csak ezért.

tobeor 2014.03.10. 10:55:27

LOL!

A magát Hír Tv-nek nevező banda a Fidesz troll-serege, eszük ágában sincs korrektül tudósítani, sőt pont ellenkezőleg: egyetlen céljuk az ellenzék, és az ellenzéki események lejáratása, széthazudása. TV? Faszt. Lejárató és hazudozó pártbrigád.

Az ellenzéknek már sok éve ki kellett volna tiltania a fideszes téglákat és trollokat a rendezvényeikről, látszik mekkora balekok hogy csak most teszik meg.

belgabela 2014.03.10. 11:00:30

@tobeor:
"magát Hír Tv-nek nevező banda a Fidesz troll-serege, eszük ágában sincs korrektül tudósítani, sőt pont ellenkezőleg"

És kinek van? Miért baj az hogyan tudósítanak, ha mindenki tudja i milyen?

barli 2014.03.10. 11:05:55

@tobeor: még akkor is, ha ez valszeg így van, még akkor is baromság az egész. Így még rosszabbul jönnek ki a dologból.
Amíg a hírtv nem trollkodja szét a sajtótájékoztatót, addig ugyanúgy be kell endedni, mint a többieket.

Csató 2014.03.10. 11:08:10

Rájöttek, az a legjobb, ha teljesen kizárják a nyilvánosságot a "kampányrendezvényeikről".
Lássuk be, az utóbbi időben nem volt olyan szoci, ex-szoci politikus akinek a nyilatkozata után ne esett volna népszerűségük.
És itt nem csak Cuslágra gondolok.....
A legjobb amit tehetnek, hogy befogják a pofájukat és akkor talán kibekkelhetik ezt az egy hónapot 15-20 %-kal.....

tobeor 2014.03.10. 11:10:25

@barli: :)
A FideszTv nem feltétlenül a sajtótájékoztatót trollkodja szét, hanem az arról szóló tudósításokat, utólag, napi 24 órában, heti 7 napon át, egészen addig amíg Habony nem szól hogy cserélni kell a lemezt új hazugságokra.

Idióta balfasz aki beengedi az ellenséget a kapun belülre....

Lesz még Magyar Köztársaság 2014.03.10. 11:11:34

Ez a legnagyobb problémád, te idióta?! Valami posztot a fideszes választási tv.-nek " hála" a kamupártok által elkövetett választási csalásokról, Mészáros L. vagyonosodásáról, a Welt 2000 Kft. pályáztatási szoftverének érdekes módon történő elvételéről és egyebekről...

Jenyei 2014.03.10. 11:18:02

@nandras01: Mármennyire utálom a hírTV-t, a sajtószabadság megilleti őket is. Nekünk, közönségnek kellene oda juttatni őket, ahová valók, és nem Vadai Ágnesnek.

Wagem 2014.03.10. 11:29:58

Bassza a csőrötöket,hogy a HÍR-tv sorra buktatja le a maffia baloldal prominenseit.El is hiszem mennyire fáj ez nektek.
Itt nem a tv.a gáz,hanem a Nemzet kocája Vaddisznó Ági.
Mi a kurva anyját dirigál ez az öszödi tróger kurvája?
A leg visszataszítóbb figura a politikai életünknek.

Flúgatlan 2014.03.10. 11:39:29

Ez már a teljes szétesés jele az össze...izé...kormányváltásnál. Egy ilyen kitlitás nagyobb öngól, mint ha a HirTV bármit is tudósítana onnan. Ezt a kitiltást fogják tudósítani, felfújni, és jól teszik, mert tényleg röhejes.

Szevasztok 2014.03.10. 11:44:08

@Wagem: "Bassza a csőrötöket,hogy a HÍR-tv sorra buktatja le a maffia baloldal prominenseit."

Nem ez a baj, hanem az hogy az ún "jobboldalon" nem teszik ugyanezt. Pedig ott lenne csak igazán kapás, ha kapargatnának egy kicsit...

gabuscica 2014.03.10. 11:45:59

Ha Szíjjártó hajtotta volna el a "szuperhiteles" Friderikuszt, most azt írná az általam szeretett baloldal, hogy Szíjjártó vinnyogva retteg.
Ennyit az egész baloldal hitelességéről.

illaim 2014.03.10. 11:47:21

Mi van proszektura? te is korrepetáláson jártál Finkelsteinnél, vagy a Birnbaumnál? Menj el egyszer a BBC- hez csodálatos meglepetések várnak a korrekt tudósítás témakörében!
Amíg a rémhírtévénél gyártják a híreket és nem tudósítanak róla, addig csak az ilyen erkölcszavaros bloggerek hiányolják a jelenlétüket! Lelked rajta, hogy miket írogatsz, A Simicska már elárulta a titkodat! te is csak az állampolgári jogodat gyakorlod!
LOL

ertelmetlensegi 2014.03.10. 11:47:37

A Riadó TV nem tud tudósítani jaj de sajnáljuk (ki nem szarja le).

gabuscica 2014.03.10. 11:49:58

@Szevasztok: ha tudsz ilyen esetekről, milliókat kereshetnél a dokumentumfilmjeiddel. Sőt, ha egy kicsit reágyúrsz, még oktatófilm is lehet ám abból ;)

ertelmetlensegi 2014.03.10. 11:50:29

@Wagem: A Fidesz-KDNP maffia céljait szolgáló megszorításai.
Erőszakos és gyilkosokat szabadon engedő hatalom.
Mihaszna ÁFA és járulékemelgető, népnyomorgató politikusok!

gabuscica 2014.03.10. 11:54:47

@tobeor: van ATV a csomagodban? Ott mit látsz? ;)

gabuscica 2014.03.10. 11:55:42

@ertelmetlensegi: ezért bux áprilisban újra. A szavazó iszonyodik ettől a hangtól.

illaim 2014.03.10. 11:57:55

ter proszektúra! Még egy apróság! Ha jól tudom, az igazi proszektúrán a halottakat az orvostudomány fejlődésének elősegítése miatt boncolják. Amit te csinálsz itt proszektúra néven az a darabolós gyilkosság kategóriába sorolják a bűnüldöző hatóságok!

Kakimaki0123456789 2014.03.10. 11:59:56

Ez az a HirTV ami a 2006-os TV szekhazat szetvero B-kozepet ugy konferalta fel "hogy ez mar a forradalom" es ezt buntetojogi felelossegre vonas nelkul meguszta?
Ezeket en sem engednem be sehova.

madmanic78 2014.03.10. 12:02:28

@Wagem: Te meg az egyik legvisszataszítóbb figurája vagy a fórumozók közösségének. És nem a pártállásod miatt. Paraszt.

kgonzo 2014.03.10. 12:03:59

@Wagem:
Nem. Az bosszant picit, hogy Te nem olvasod (nem tudod), hogy a lakájmédia prominensei hány pert veszítettek filozófus ügyben (pl.).

Mindamellett, azt gondolom, nem volt helyes kitiltani a HÍR Tv-t vállalni kell a kockázatot.

Azt szeretném tőled kérdezni, hogy emlékszel-e 1986 óta olyan választásra, ahol az utcán csak egyetlen párt kampányolhatott?
Mert én figyelek, de 20 kormánypártira (ide tartozik a civilnek hazudott, Isten tudja miből gazdálkodó CÖF is) 3 nem kormánypártit láttam.

Bár igencsak fiatal voltam, de azért emlékszem,1986-ban is két jelölt közül lehetett választani, igaz mindkettő ugyanazon párt tagja volt.

A stílus pedig maga az ember, ezért a stílusodat minősíteni sem vagyok hajlandó.

És akkor, ha maffia:
Miért bocsánatos bűn (kevés kivétellel) csak haveroknak földet, trafikot juttatni?
Mit szóltál volna, ha a baloldal az alkotmánybíróság által elmeszelt rendeleteit beiktatta volna az alkotmányba, hogy azt többé ne vizsgálhassa az AB?

Tudsz-e ésszerű magyarázatot adni arra, hogy egy 1800 körüli településnek mi szüksége van egy 3000 nézőt befogadó stadionra, miközben az átlagnézőszám kb. 800, kivéve Diósgyőrt, esetleg a Fradit?

(Persze jó ez a stadion építési láz, mert ha ez nem lenne, még ennyi sem lenne a GDP növekedése.)

Van-e ésszerű magyarázat arra, hogy egy felcsúti gázszerelő. 2010-től 2013-ig az ország 100 leggazdagabb embere közé került?

Ennyit a maffiáról.

Van-e magyarázat arra, hogy a közszolgálatinak csúfolt televízió fél órás híradójában az ellenzék csak negatív színben tűnhet fel kb. negyedóráig) onnan pedig jönnek az úgynevezett termelési sikerek.

És akkor mondom mit vettek el tőlem:
A magánnyugdíj megtakarításomat, azóta is várom az egyéni számlát!
A becsületemet, mert egy reggel arra ébredtem, hogy Örményországban magyar zászlót égetnek! (Tudod, az azeri baltás miatt.)
A gyermekem most kapott arról levelet, hogy őneki mennyi ösztöndíjat fizetett az állam. (Ezt azért lefordítom: Ha ő ösztöndíjként kapta a pénzt és abból nem látott semmit, mert elment a költségtérítésre, az azt jelenti, hogy tandíj van.)

És abbahagyom, mert így is vacak ez a hétfő, nem idézném fel azt a sok butaságot, amit elkövettek.
És nem gondolom, hogy a másik oldal gáncs nélküli lenne, csak jelezném, hogy illendő azonos mércét alkalmazni.

belgabela 2014.03.10. 12:05:18

@Szevasztok: Ott az ATV, de az RTL Klub is. Miért nem terítenek. Vagy nincs ügy, vagy ügyetlenek. Egyik se jó nektek.

belgabela 2014.03.10. 12:07:46

@Kakimaki0123456789: ktek.Ez csak azt jelenti,l te sem szereted a demokráciát. azért mert valaki másképp lát dolgokat, mint te, nem kell ellehetetleníteni. Az demokratikus minimum.

Szevasztok 2014.03.10. 12:13:19

@gabuscica: @belgabela:
Ti
a) végtelenül naívak
b) mérhetetlenül ostobák
c) elvtelenül gátlástalanok
d) mindhárom egyszerre
vagytok.

És mindenki más is, aki azt hiszi/hirdeti hogy a szűzien ártetlan Fidesznek nincsenek különböző helyeken parkoló fekete pénzei!

Vagy ha náluk a kassza kulcs és bármikor könyékig turkálhatnak a közpénzben akkor már nincs is szükségük a konspirációra?

Mondjátok meg ti!

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2014.03.10. 12:14:38

@illaim: A boncolások többségének az a célja, hogy megállapítsa a halál okát. És ehhez időnként koponyát is kell fűrészelni.

belgabela 2014.03.10. 12:22:10

@Szevasztok: Nincs fél százalék esélyed, hogy intelligensebb vagy nálam. Három százalék, hogy gazdagabb, ha magyar vagy. Három százalék, hogy tanultabb. Ez nem hit, hanem színtiszta matematika, ha nem is fogod fel.

Nulla százalék viszont arra az esélyed, hogy nekem van komolyabb pártkötődésem mint neked. Nekem ugyanis nincs olyanom. Ki a faszom mondta, hogy a fideszesek ártatlanok? Idézd!

Reggie 2014.03.10. 12:22:45

@ertelmetlensegi: Igy van. Engem is elszomorit, hogy ennyi mszpst elengedtek a dutyibol.

Szúnyog 2014.03.10. 12:26:47

"szintén nem pehelysúly-kategóriás amazon, Losonczi Kata"

Nem tudom mi a baja a szerzőnek Losonczi súlyával (azaz tömegével), talán számára csak anorexia fogadható el.

Ez kitiltás annak fényében különösen beszédes, hogy az összefosók szerint van ugye az antidemokratikus fidesz, van a náci jobbik, s vannak ők maguk, a "demokratikus ellenzék". :)

Reggie 2014.03.10. 12:34:39

@Szúnyog: Lehet atvitt ertelemben ertette. A kommunistak mindig ugy gondoljak, hogy ok demokratikusak, pont mint az eszak- koreai vezetes.

Firk 2014.03.10. 12:34:50

@nandras01: A szólás és sajtószabadság pont arról szól, hogy bárki, bármilyen hangnemben tudósíthat közügyekről. Egy választási kampányesemény közügy, aki tiszteletben tartja az alapvető szabadságjogok egyikét, az erről akkor sem tilthat ki senkit, ha az éppen az elhangzottak ellenkezőjét teszi közzé (mert más jogi lehetősége van ez ellen, de kitiltani nem lehet). Butaság, amit itt sokan írogatnak, hogy pfúj de pártos ez, meg ez a médium. Sajtókurzus első óra, hogy a média, ellentétben más hatalmi ágaktól nem közvetlenül a néptől szerzi a legitimitását, hanem az az alapvető szabadságjogokból levezethető ellenőrző szerep. Ez pont azt jelenti, hogy a törvényesség keretei között bárki, bármiről, bárhogyan beszámolhat, sőt a törvény védi, mert közfeladatot lát el. Az, hogy ez a választott vagy a választásra készülő embereknek nem tetszik, csak a demokratikus elkötelezettségükről állít ki bizonyítványt. A Hír-tévé ebben az esetben nagyon helyesen tette, hogy beszámolt Vadai Ágnes demokratikus elkötelezettségéről, illetve annak hiányáról. Ez ugyanis a dolga, közügy.

has 2014.03.10. 12:37:17

A hirtvről széles jutott eszenbe, arrol meg a csodamasinája.
Mi van azzal? Még hír sincs róla. Hogy lesz így soha nem látott fellendülés?

Reggie 2014.03.10. 12:40:15

@has: Lehet elment Egelyvel kozosen sztendapolni. Vagy most egyutt kitalalnak valami komoly orokmozgot, ami nem csak orokmozgo, hanem kettot kell belole gyartani, hogy egymassal szembekotve egymast fekezve mozogjanak orokkel, kulonben a vegtelenig felporognek es felrobban a vilagegyetem.

kézműves étcsokimikulás 2014.03.10. 12:56:57

@Firk: nem beszelve arrol az aprosagrol,hogy a hir tv direkt a "kommentar nelkul" cimu futtatasokba adja le az ilyen sajtotajekoztatokat,epp azert,hogy ne lehessen azt mondani,hogy vagott anyag...
de persze ez nem szamit,a kommunista retorika csak addig turi a sajtoszabadsagot,amig hangoztatni lehet es rettegtetni...
ez mar nem az elso ilyen eset,nem is az utolso...
"baloldali""demokracia"...
kalap sz@r,mindegy,hogy osszefosas vagy barmi a nevuk...

Reggie 2014.03.10. 13:02:39

@kézműves étcsokinyuszi: Igazabol, ha annyira fosnak, hogy megvagjak az anyagokat, akkor rakjanak szazadmasodperc felbontasu szamlalot a fejuk melle, es majd latszik a felvetelen, hogy van-e vagas.

illaim 2014.03.10. 13:03:53

@Proszektura: Hogyne proszektúra, persze! Egy halottnál! Egy agyhalottnál, mint te is vagy felesleges a koponya fűrészelése!
A semmit nem szokták keresni! Ha nem lennél ilyen otromba gőgős, talán értetted is volna a beírásom!De te is csak egy vagy a bolsevik jobbosok közüli csodagyerek, akinek már három éves korában annyi esze volt mint most! LOL

DezInf 2014.03.10. 13:13:04

@gabuscica:

Mi a véleményed a zártkörű rezsimfórumokról?

Ott nem csak a tudósítókat szűrik, de a közönséget is.

Most akkor kinek van igaza?

Dögöjjön meg a Böszme !- alaKim

Reggie 2014.03.10. 13:14:02

@illaim: Az agyhalott koponyajat azert sem fureszelik, mert meg el a teste. Kulonben nem agyhalott, hanem halott lenne.

Logikai kepessegeid fejlesztesere az alabbi segedeszkozt javasolnam:
4.bp.blogspot.com/_rZTUF7kOugw/THpuNpzl-7I/AAAAAAAAFWw/ENuoSZEIJRE/s1600/logikai+k%C3%83%C2%A9szlet.jpg

DezInf 2014.03.10. 13:14:14

@kézműves étcsokinyuszi:

Te is válaszolhatsz a cicus helyett:)))))

DezInf 2014.03.10. 13:16:06

@Firk:

A te véleményed is érdekelne.
Képes vagy levezetni,azt már látom :))

Fulek 2014.03.10. 13:24:41

@nandras01: ha az ATV..., elég kicserélni az ATV-re és mindjárt igaz is lesz... Gyurcsány és a sajtószabadság hát ketten nem férnek meg együtt...

@kgonzo: senki nem tehet arról, hogy a balodali ellenzék még közös szlogent se tud választani..., egyébként meg nem igaz, amit írsz, tele van Jobbikos plakáttal város a hol élek, az út mellett meg egy szigorúan "antialkoholista" mszp-s jelölt vigyorog...

Astor5 2014.03.10. 13:30:12

Ennyi ostoba kommentet!

A fő kérdés: törvénytelen vagy nem volt törvénytelen a kitiltás? Ha az, azonnal feljelenteni! Ha nem az, akkor csak simán szánalmasan kisvonalú a vadai (közelről kiábrándítóan csúnya:( )

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.03.10. 13:50:28

@Astor5: "(közelről kiábrándítóan csúnya:( )"
Miért, messziről nagyon szép...? :)

Muad\\\'Dib 2014.03.10. 13:56:16

ROTFLMAO!
Azért nem gyenge, hogy egy ilyen cikk után, már ez a blog is szemétorbánistajoberfaszistamocsok letta rengeteg "demokrata" szerint. Pedig, aki ismeri a cikkeit...
Tudjátok pont azt fogjátok kapni, amit érdemeltek. Plusz négy év fityeszt, vagy bajnai-gyurcsány tandemet.

Eleve az vicc, mikor valakiben felmerül, hogy egy működő jogállamban xy aszerint tilthat ki egy médiát a rendezvényéről, hogy az szerinte korrekten tudósít, vagy nem. Döbbenet...

kgonzo 2014.03.10. 13:59:59

@Fulek:
Azt ugyan nem tudom, hogy a hozzászólásom tárgyához mennyiben tartozik a szlogen választása. (És nem is említettem, hogy erről bárki is tehetne az érintetteken kívül)
Budapesten ez a helyzet, amit leírtam. És a háromban egy Jobbikos plakát is volt. Ez tény.
Másrészt a "szigorúan antialkoholista" megjegyzésed elég jellemző, nem tárgyban vitatkozol, hanem minősítesz.

Egyébként ilyen szigorúan antialkoholista volt Sir Winston Churchill ellenben Hitler. De engem ez nem érdekel. Mert a választópolgár úgysem ez alapján dönt, hanem, hogy elhiszi-e a rezsicsökkentés mélyen populista meséjét vagy sem.

Kivlov 2014.03.10. 15:46:24

most vadaiék küldenek el a p*csába, április 6-án meg majd őket küldik el ISMÉT a p*csába... :D

♔bаtyu♔ 2014.03.10. 16:06:54

"Az persze egészen más kérdés, hogy a Hír tévé eleve nem is azért követi a kortes körútjaikon Gyurcsányt és szövetségeseit mindenhová, hogy hitelesen beszámoljon az ott történtekről."

Nagy tévedés. A HírTV-nél már igen régen rájöttek, hogy a vágás csak ront a hitelességen.

Egy az egyben adják Ferit és egy egész ország röhög és szörnyűlködik.

Vadaitól való félelmüket nem értem, sőt azt sem értem, mitől fél Vadai, akinél ez a felvétel sem osztott vagy szorzott volna, lévén nem komoly politikai tényező.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2014.03.10. 16:40:34

@nandras01: "a sajtószabadság igen fontos dolog, de csak azt a sajtót illeti meg minden korlátozás nélkül, amely képes korrektnek lenni- még akkor is, ha nem ért egyet a riportalannyal.
a hírtévé nem ilyen. "

Ó, ez mily jól esett szívemnek! Nemrég olvastam egy másik posztot arról, hogy az MTVA szégyellje magát a szólásszabadság megsértése miatt, mert a Red Bull az MTV által közvetítendő ünnepi rendezvényén nem óhajt aktuálpolitikai csasztuskákat színpadon szerepeltetni. Idézhetlek a jövőben a sajtószabadság és a jelenlegi kormány bűnösen rossz viszonyát ecsetelgető posztokban?

rejtett kamera · http://rejtett-kamera.eu 2014.03.10. 17:01:41

Ha nem nyilatkoznak akkor meg amiatt húzzák le őket szóval szélmalomharc.

DFK 2014.03.10. 17:07:08

Vicces, hogy milyen gyorsan lefideszesezik azt aki a baloldalt bírálni meri. priceless.
Amúgy a DK így csinál magából bohócot.

kézműves étcsokimikulás 2014.03.10. 17:17:23

@DezInf: neked minek valaszolni,bertroll???
ugy is csak a partmantrat nyomod,esz nelkul...

szia zsuzsi...

DezInf 2014.03.10. 17:51:09

@kézműves étcsokinyuszi:

Nyuszika :)))

Így kell öngólt lőni:D

Érdemi válasz nulla, köpködésből jeles.

Nem kérdeztem túl nehezet, de láthatóan a válaszadás meghaladta a képességeidet.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2014.03.10. 17:56:42

@DezInf: Nem kérdeztél semmi érdemlegeset.

DezInf 2014.03.10. 18:00:20

@Androsz:

"DezInf 2014.03.10. 13:13:04
@gabuscica:

Mi a véleményed a zártkörű rezsimfórumokról?

Ott nem csak a tudósítókat szűrik, de a közönséget is.

Most akkor kinek van igaza?
"

Tényleg, én sem látok kérdőjelet.

Kettősmérce?
Vagy mindkettő modortalanság?

Netán az egyik tahóság, a másik meg normális?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2014.03.10. 19:14:14

@DezInf: A kérdőjel még nem érdemi kérdés. Ugye? A zártkörű rezsimfórumokról nekem azért nem lehetne véleményem, mert nem tudom, hogy mikre gondolsz. A kérdésed valójában egy elnagyolt kijelentés arról, hogy szerinted találni lehet ellenpéldákat, amiket te zártkörű rezsimfórumnak nevezel, és azok sem jobbak. Ezt öngólként felírni és büszkélkedni a bevitt győztes találatoddal gyermeteg dolog volt.

DezInf 2014.03.11. 07:40:37

@Androsz:

A kérdőjel az kérdőjel.
Látom az iróniát kicsit félreértetted :)

Az a baj a fidesszel, hogy amikor az ellenzék szemére hány bármit is, akkor megfeledkezik arról, hogy az általa "elitélendő" bármiket már ő is elkövette, vagy éppen most is gyakorolja.

Egyik kutya, a másik meg úgy tesz mintha harapna :)

A hörtévé hitelességéhez meg csak annyit, hogy olyan erőszakosan próbálja a fidesz ellenzékét lejáratni, hogy azzal néha a legtöbb kárt a fidesznek okozza.

A cusi ügy is a hörtévé "leleplezése" miatt nem durrant akkorát, mint ahogy eltervezték.

A szolgalelűk hörtévés hírszerkesztők elfelejtették figyelemmel kísérni a tiltott személyek, témák,események listáját.
Mire rájöttek, hogy cusi tiltott téma, már hiába tüntették el a hírek közül, a saját balekságuk addigra leleplezte cusit.

Ez a baráti tűz eddigi legszebb példája.
süti beállítások módosítása