Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Április 6-ról szóljon az ének

2014.03.21. 16:31 | Proszektura | 6 komment

Címkék: választási kampány ATV Kálmán Olga Simon Gábor Veres János

Egyszerűen kibírhatatlan a baloldal gyűlöletkampánya, panaszolják a szeretettől mélyen áthatva a Fidesz-KDNP hívei, tekintetüket bánatosan az égre emelve. Egyszerűen kibírhatatlan, sóhajtoznak, hogy ezek a bűnözők, ezek a hazaárulók, ezek az aljadékok, akik az országot bagóért kiárusították, most is állandóan csak gyűlölködnek. De mi nem törődünk ezekkel a rohadék komcsiivadékokkal, mi nem gyűlölködünk, hogy dögölnének meg mind, egytől-egyig, mi még az utolsó pillanatokban is békementet szervezünk a magyar-magyar kiegyezés jegyében.

Hát igen, ahogy Knézy Jenő mondaná, a választási küzdelem hajrájához érkeztünk. Két hétnél alig valamivel több van hátra a nagy napig. Atléta nyelven úgy is fogalmazhatnánk, hogy befordultunk a célegyenesbe. Már amennyiben a magyar politikában beszélhetünk egyáltalán olyasmikről, hogy cél, meg egyenes.

Szóval maradjunk inkább a hajrá szónál. Ez Orbánnak is kedvesebb.

Mesterházyék unos-untalan azt róják fel a kormánypártoknak, hogy nincs választási programjuk.

Hát ez bizony egyáltalán nem igaz!

Mert igenis van nekik, méghozzá olyan, hogy még egy söralátéten is elfér.

Bezzeg a kormányváltó oldalnak meg több programja is van, sokszor nem is tudjuk, melyik az igazi. (Néha sajnos még ők sem. És épp ezért nem is szívesen beszélnek ilyesmiről.)

A baloldal mostanában leginkább azért füstölög egyébként, hogy Orbán Viktor nem hajlandó velük vitára kiállni. Hát, ha Orbán nem is hajlandó erre, vitáznak ők egymás között éppen eleget. Néha többet is, mint kéne.

Talán csak az a szerencsétlen Bajnai Gordon a kivétel ez alól. Már régen észre kellett volna venni, hogy ő alkalmatlan mindenféle köztéri politizálásra. Rossz nézni, ahogy elhaló hangon suttogja a mikrofonba: az erő velünk van…

Egyébként pedig igazából nem is kellenek ebbe a kampányhajrába viták, akad így is kampányesemény bőven.

Legújabban itt ez a rendkívüli haláleset például.

Az illetékes hatalmi szervek, vagyis a rendőrség, ügyészség teljesen érthetetlen módon hallgat.

Jönnek is az összeesküvés-elméletek azonnal csőstül. A hatalom ölette meg, a bűntársai tették el láb alól, a pártja számolt le vele, öngyilkosság, stb.

De az ügyet a baloldal sem jól kezelte egyébként.

Legalább is Veres János biztosan hibázott, amikor az ATV-ben Kálmán Olgának azt fejtegette, milyen nagy baj is ez, hogy a koronatanú elhalálozott. Innentől kezdve ugyanis, akik eddig is manipulálták az ügyet, most már még inkább azt fognak csinálni, amit akarnak. Az üres útleveleket bárkik nevére kiállíthatják. És így nem derülhet ki, hogy nem igazak a Simont ért koncepciós vádak. De a lényeg a mondanivalójában az volt, miszerint ő tudja, hogy a Simon elleni vád koncepciós. Ami azért az ügy eddig megismert tényeinek birtokában elég merész tényállítás. Veres természetesen nem osztotta meg velünk, mire alapozta eme Simon Gábort védő elméletét.

Mint ahogy Mesterházy sem volt hajlandó elismerni, hogy hibázott, amikor tényként kijelentette, hogy az MSZP elnökhelyettesének titkolt pénze a politikai tevékenységét megelőző időszakból származik.

De a kampányhajrára visszatérve. Mindkét oldal sorsdöntőnek nevezi a mostani választásokat, a haza jövője szempontjából.

Ezért aztán könnyen elképzelhető, hogy bármelyik oldal nyeri is azt meg, 2014-től ismét megünnepeljük majd a felszabadulás napját. Csak mostantól kezdve nem április 4.-én, hanem április 6.-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr955872710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2014.03.21. 22:30:38

"Jönnek is az összeesküvés-elméletek azonnal csőstül. A hatalom ölette meg, a bűntársai tették el láb alól, a pártja számolt le vele, öngyilkosság, stb."

Kinek állhatott érdekében, hogy ne daloljon?

A kettős állampolgároknak, különös tekintettel azoknak a bissau-guineai lakosoknak, akiknek útlevelében a fővárosban, Bissauban lévő Rua de Bolama 8 cím szerepel állandó lakcímként. Az országról rendkívül kevés információ érhető el, s a telefonos kapcsolat is akadozik, ám a Google műholdas térképe a fenti címre a korábbi elnöki palotát adja ki találatként.

2013 októberében, amikor még nem volt Összefogás, ezért Gyurcsány neheztelt az MSZP-re, Gyurcsány sejtetni engedte, hogy valami bűzlik Bissau-Guineában.

Így pedzegette a témát, ezt mondta Gyurcsány Ferenc a Magyar Újságírók Országos Szövetsége belpolitikai szakosztályának pódiumbeszélgetésen
:

„Én voltam ennek a pártnak az elnöke.

Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon.

Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk”

Valószínű, hogy lehetséges, hogy Gyurcsány Bissau-Guineára gondolt!

Az sincsen Európában!
l

Vidéki 2014.03.21. 22:33:42

A Magnet bankban is hemzsegtek a bissau-guineai kettős állampolgárok.

A PSZÁF talán már korábban megtehette volna,, ha nem fárasztotta volna a munka, hogy ellenőrizze a Magnetbank tevékenységét!

♔batyu♔ 2014.03.22. 09:41:00

A ballibsik szerintem saját kampányukban kemények magukkal.
Lsd. most éppen az "Afrika hadtest".

Egyébként ez az eredménye annak, ha Orbánék mímelik és valójában elszabotálják az elszámolást, kiesik egy-egy csontváz és lehet következtetni, micsoda gigantikus mutyik, lopások mehetnek a háttérben.

Persze lehet találgatni, Orbánék miért nem kapkodták el, mert ezek inkább belső ballibsi harcok eredményének tűnnek.

Nem véletlenül nem bukkannak fel SZDSZ-es arcok, pedig azok durvábbak lehetnek még a komcsiknál is.

.Gordon Gekko. 2014.03.22. 09:44:26

Senkit nem érdekel Szarházy, aki még 2 hétig az mszmp elnöke kb.

Netuddki. 2014.03.22. 10:23:55

@♔batyu♔: A fideszesek ajvékolásáról mindig a bolti tolvajok jutnak eszembe. Azoknak a legnagyobb a pofájuk, sírnak rínak és megpróbálják másra kenni a szarukat. Főleg akkor ha tettenérés történik. Ez folyik most IS. A fidesz nem érintett? Na persze, a mutyisták csakis legálisan bűnöznek, dohánymutyi, földmutyi, mészároslőrinc meg ami még nem derült ki...

Jolka40 2014.03.22. 10:54:23

Két hét, mire végre lezajlik a választás, vége a kampánynak és a mocskolódásnak.
Három hét múlva hirdetnek eredményt, akkor már végleg vége a mocskolódásnak.
Négy hét múlva végére érnek a csalási ügyek kivizsgálásának, és akkor tényleg vége lesz a mocskolódásnak.
Tényleg?
süti beállítások módosítása