Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A vélemény szent, a hír szabad!

2015.02.19. 19:56 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: Orbán Rogán Antal DK Németh Szilárd Merkel Putyin

Tudom, afféle mezei bloggerként sem mentesülhetek a kiegyensúlyozott tájékoztatás törvényi kötelezettsége alól, ezért most, ez irányú adósságomat próbálom törleszteni. Teszem ezt Pulitzer híres mondását némiképp átalakítva, miszerint a vélemény szent, a hír szabad.

Vlagyimír Vlagyimírovics Putyinnak a budapesti sajtótájékoztatón elhangzott meghívását a nyelvi szakértők ismételten meghallgatták, kisebb vita után arra a megállapításra jutottak, hogy ő valóban nem Viktor Orbánt, ám nem is János Ádert, hanem János Kádárt hívta meg a győzelem napi ünnepségre.

************

Németh Szilárd, a birkózó szövetség újonnan megválasztott elnöke elárulta, miszerint erősen gondolkodik azon, hogy a magyar sportlövő szövetség elnöki teendőit is elvállalja, mondván, hogy gyermekkorában nem csak birkózott, de gyakran lövöldözött is csúzlival a szomszéd galambjaira.

Egyébként rendteremtési szándékkal úgy döntött, hogy a szabadfogású birkózást, annak túlzott liberalizmusa miatt a hazai szőnyegeken a továbbiakban nem engedélyezi, csak a kötöttfogást.

**************

Az Orosz Köztársaság kormánya felháborodott tiltakozását fejezte ki a miatt, hogy az agresszív ukrajnai hatalom az ukrajnai területeken végrehajtott harci cselekményeivel folyamatosan akadályozza az ukrajnai béke megteremtését.

**************

Orbán Viktor közvetlen rokoni és baráti köre az elmúlt huszonnégy órában semmit sem vásárolt, és jelentősebb állami megbízást sem kapott.

**************

Rogán Antal magához rendelte a nyilvános illemhelyek üzemeltetőinek képviselőit, és erőteljes nemtetszését fejezte ki az eltúlzott vécéhasználati díjak miatt, kifogásolván, hogy azok nem követik a bor és a sör árának világpiaci alakulását.

**************

A DK elnöksége úgy döntött, hogy a továbbiakban kizárólag zenekari együttesként működnek tovább, és a veszprémi időközi választás helyett A Dal című televíziós vetélkedőn indulnak. Eredetileg a Fölszállott a páva népdalversenyre szerettek volna benevezni, de az alacsonyan megállapított korhatár miatt ez nem volt lehetséges.

**************

Angela Merkel az Orbánnal közös budapesti sajtótájékoztatón az illiberális demokráciával kapcsolatban kijelentette, hogy az illiberális kifejezéssel nem tud mit kezdeni. A napokban szintén ide látogató Vlagyimír Putyin viszont – bár ő hangosan nem mondta ki – a demokrácia szóval nem tud mit kezdeni.

**************

A Budapest X. kerületében található Vörösdinka utcaiak felajánlották, hogy, ha már valamely közterületet mindenáron el akarnak az orosz fővárosról nevezni, Tarlósék kereszteljék el az ő utcájukat Moszkva útra, ez hangulatában még passzolna is a korábbi elnevezéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr967190027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása