Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

175 km hosszú mászófal eladó

2015.08.27. 18:48 | Proszektura | 6 komment

Címkék: nemzeti konzultáció migráns Kovács Zoltán szögesdrót-kerítés

Ez a menekültkérdés kezd olyanná válni, mint a foci. Mindenki ért hozzá, mindenkinek van elképzelése, mi lenne a jó. Csakhogy amíg Jóska bácsi meg Mari néni mondja meg a tutit, addig nincs nagyobb baj. Az igazi problémát az jelenti, amikor a kormányunk bölcs vezetői kezdenek el ötletelgetni, mi is lenne a legjobb megoldás.

Először jött a nemzeti konzultáció a magyaroknak magázódva feltett olyasféle kérdésekkel, hogy Ön inkább a saját gyerekén segítene vagy az egyébként terroristagyanús megélhetési bevándorlókon?

Mindeközben a bevándorlás zavartalanul folytatódott.

Aztán a konzultáció eredményét be sem várva beindult az idegenellenes plakátháború. Szintén magyarul, de a menekülteket már tegezve oktattuk ki. (Nem veheted el ezt, tartsd tiszteletben amazt. Persze miért is ne tegezhettük volna le őket? Hisz mi Istent is simán letegezzük a himnuszukban például. Áldd meg a magyart… nyújts feléje védő kart… stb.) Ez a tisztelet egyébként is mániája Orbánéknak. Emlékszünk? Több tiszteletet a magyaroknak.

A bevándorlás eközben persze, a tegeződő plakátokra fittyet hányva zavartalanul folyt tovább…

Majd a konzultálást, plakátolást követte a kerítésépítés ötlete.

Amivel lényegében azt érték el a főokosok, hogy a migránsok beözönlése felgyorsult. A pengés acéldrót pedig egyáltalán nem állta útjukat, lazán megkerülték, átvágták, félretolták, átbújtak alatta, átmásztak felette, stb.

Vagyis, bár még be sem fejezték az építését, ki lehet jelenteni, a szerb határ lezárásának terve, több tíz milliárdos költségei ellenére, teljes csődöt mondott.

Kovács Zoltánék akár máris kezdhetnének megfogalmazni egy apróhirdetést, miszerint

„175 km hosszú, alig használt, NATO kompatibilis szögesdrót-kerítés igényesnek családi okok miatt, újszerű állapotban sürgősen eladó.”

A hirdetés még a cucc iránti érdeklődés növelése érdekében tartalmazhatná azt is, hogy az, kis átalakítással, akár sportolási célra, mászófalként is felhasználható.

De hivatkozhatnák arra is, hogy börtönök, átnevelő táborok elszeparálására is alkalmas lehet.

Ez esetben, ha szerencsénk van, talán valamelyik illiberális orbáni mintaállam is felfigyel majd rá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr947739114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trackers 2015.08.28. 17:22:52

Ez amit látunk itt és most, egy jelenkori honfoglalás.

Kihalunk.
Európa kihal.

A kérdés a mikor.

Számosságban, reprodukcióban esélyünk sincs versenyezni az ide özönlő muszlim bevándorlókkal, és a későbbiek folyamán az ittelvők reprodukciójával, ami a gyremek létszámot illleti.

Évente cirka 2 millióan érkeznek (6-7 százezren a magyar határon keresztül)

Nem lesz ez az újkori honfoglalás hosszú életű.
Cirka 50 éven belül mi leszünkl a kisebbség.

Megjegyzem a cigány populációval szemben se lett volna esélyünk hosszú távon versenyezni, de az még cirka 200 évig kitartott volna mire ezokból kisebbségbe kerülünk.

A muszlim bevándorlók felgyorsították a folyamatot.

Ahogy írtam a jelenség a honfoglaláshoz hasonlatos, ami a népek kicserélődését illeti.
Viszont van itt mégvalami.
A birodalom bukása, mint régen egykoron Rómában.
Európai birodalmak, keresztény civilizáció bukása.
Az Európai demokrácia, és liberalizmus bukása.
Fura módon ezen dolgok kipusztulásának oka, a létezése, és az önvédelemre való képtelenség.

Szemtanúi lehetünk egy birodalom bukásának, ami nem semmi.
Kár hogy itt élünk ebben a közegben mi is, és vele pusztulunk.

nnnnnnnn 2015.08.28. 17:28:18

Ha ti libsik lennétek most hatalmon, most járnánk ott, hogy ki mernétek mondani, hogy van menekülthelyzet. Addigra a határon már az összes gazda földjét letaposták volna, a városok meg tele lennének velük meg a szemetükkel.

paráznabillegető 2015.08.28. 19:48:31

@Trackers: á, előbb-utóbb ígyis-úgyis meghal mindenki.
a gyerekeid sorsa felőle pedig nehogy már mindig te döntsél!

STIRLITZ 2015.08.28. 20:08:05

@$$$=$$$: ... Bezzeg így, hogy a bölcs orbánisták vannak hatalmon mennyivel különb a helyzet nemdebár! DDD

♔bаtyu♔ 2015.08.28. 22:09:52

Azt megállapítottam, hogy te egészen biztosan nem értesz hozzá.

"Amivel lényegében azt érték el a főokosok, hogy a migránsok beözönlése felgyorsult. A pengés acéldrót pedig egyáltalán nem állta útjukat, lazán megkerülték, átvágták, félretolták, átbújtak alatta, átmásztak felette, stb."

Szerinted, ha semmit nem csinálnak mit érnek el a "főokosok"? Ha kicsit tájékozódnál, akkor leesne, hogy a pengés drót egyetlen elem, amit még kettő követ. Hogy csak a fizikai akadályokat említsem.

És még neked nagy az arcod, hogy a többi nem ért hozzá. Legalább az idevágó híreket olvasd el, ha már szakértesz ebben a témában.

grafoguru 2015.08.28. 22:24:24

@$$=SS: Nem kellene a dollárjelek mögé bújni. Csak nyíltan, bátran, kedves testvér!
süti beállítások módosítása