Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Hajrá Fradi (Security)!

2016.02.23. 13:09 | Proszektor Professzor | Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás Kubatov Lukács Zoltán Gőgös Zoltán illiberális vasárnapi zárva tartás

A Nemzeti Választási Iroda előterében már korán reggel egy nagymama korú idős, ősz hajú matrónát láttunk a képen, amint éppen szocilibsibolsibibsi újságírók zaklatták szegényt. Ült egy széken, törékenyen, védtelenül, kiszolgáltatottan a szocilibsibolsibibsi sajtóhiénáknak. Azon aggódtam, Istenem, vajh bírja-e majd a gyűrődést, és hogy fog majd ez a szegény hölgy avval a csúzos lábaival versenyt futni az érkeztető időbélyegzőig, ezekkel a közelében toporgó tagbaszakadt, jól táplált Kun Béla ivadékokkal: Lukács Zoltánnal, Nyakó Istvánnal és az időközben hozzájuk csatlakozott elvtársukkal, Gőgös Zoltánnal?

Ám aztán amikor a Kúria ítélete jogerőssé vált (egy korábbi tisztességes matróna - szintén népünk egyszerű gyermeke - által feltett népszavazási kérdés ügyében), pontosabban, amikor a Kúria informatikusa úgy döntött, hogy ezt a határozatot honlapjukon méltóztatott közzétenni, örömmel nyugtáztam, hogy a hölgynek volt elég ereje arra, hogy ezeket a komcsikat, akik ha tehetik egyébként is mindig rárontanak nemzetükre, megelőzze.

Köszönhető ez azoknak a bátor hazafiaknak is, akik a mamának önzetlenül segítségére siettek. Akik állítólag korábban a Fidesz székházat is oly sikeresen megvédték a gyűlölködő liberális hordától.

De bizony így sem sokon múlott. Nyakó úr majdnem beelőzött.

Mindez jól mutatja, mily törékeny még mindig az a jelző nélküli vagy más néven illiberális demokrácia, amit a mi Orbán Viktorunk, Európa nagy megmentője építget a szocilibsibolsibibsi véleményterrorral szemben, sőt a EU bürokratáival szemben.

Jól látszik, hogy még mindig mekkora az ellenszél ez ügyben. Ez a szerencsétlen nagymama is, pusztán csak azért, hogy élhessen alapvető állampolgári jogaival, már hajnalban kénytelen volt felkelni, ahelyett, hogy odahaza a konyhában a Kossuth Rádió megnyugtató híreit hallgatva az iskolába igyekvő unokáknak készíthette volna a kakaót és vajas zsömlét.

Az általa felteendő kérdés egyébként a következő volt.

Egyetért-e ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek – a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvény szerint – továbbra is zárva tarthassanak vasárnap?

Ez a kérdés, első ránézésre át kell, hogy menjen a Nemzeti Választási Iroda, illetve a Nemzeti Választási Bizottság szűrőjén.

Ez viszont azt a veszélyt rejti magában, hogy ez ügyben mégis lehet népszavazás.

Ám remélem, a kérdést benyújtó „magánszemély”, mindent megtesz majd azért, hogy a népszavazás kiírásához szükséges 200.000 támogató aláírást érvényesen ne sikerüljön összegyűjteni.

A menetrend tehát a következő lesz.

Először is meg fogják ezt is bizonyos személyek támadni, s Erdösi Lászlóné kérdései is a bíróságon kötnek ki majd. Ez néhány hónap. Utána a törvény szerint százhúsz napja van a legalább 200.000 aláírás összegyűjtésére.

Megjósolom, nem nagyon fog neki sikerülni. (Mert szerintem valójában épp ez a cél!) Ezért aztán mindez legalább megint jó fél év haladék Semjénéknek.

Nagyon drukkolunk, hogy sikerüljön nekik nem sikerülni. Egyébként pedig hajrá Fradi (Security)!

............................................

Breaking news!

Szocialista botránykeltés az NVI-ben! ( Fidesz Frakció közleménye - OS)

„A népszavazás kezdeményezésének feltételei általánosan ismertek és mindenki számára kötelezőek. Immár sokadjára fordul elő, hogy a szocialisták képtelenek egy népszavazási kezdeményezést szabályosan beadni. Nyilvánvaló, hogy csak a botránykeltésben érdekeltek. Ezzel a szocialisták ma is csak a teljes alkalmatlanságukról tettek tanúbizonyságot. A Fidesz elítéli a történteket és a szocialisták botránykeltését. A Fidesz-frakció minden, a Nemzeti Választási Irodánál történt eseménnyel kapcsolatban megfogalmazott vádat visszautasít.”

Remélem, ebből immáron mindenki számára teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy tényleg milyen botránykeltő is volt az, amikor a két szocialista politikus egy tucatnyi kigyúrt verőembert megpróbált meggátolni abban, hogy azok erőszakkal megakadályozhassák őket a népszavazási kérdésük beadásában.

Hálásan köszönjük Kósa úr, hogy megvilágosította az elménket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr468413418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása