Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Mindnyájunknak el kell menni

2016.09.28. 17:28 | Proszektura | 8 komment

Címkék: népszavazás Dobó István óriásplakátok Hegedűs hadnagy Soros-bérenc

A minap rémülten kellett tapasztalnom, hogy az Egér út - Kőérberki út kereszteződésében az általam belátható kb 150 méteres körben mindössze 17 db NE KOCKÁZTASSUNK plakát volt látható.

Emberek! Alig 17 db plakátot tudtam csak összeszámolni egy helyben állva!

El fog így veszni az ország! Hát nem értitek, hogy így talán el sem jut az üzenet minden magyarhoz? Ha egy kicsit kevésbé vagyok éber vagy épp telefonálok vagy netán szerelmesen ábrándozom, akkor még az is lehet, hogy a 17-ből csak mondjuk 7-8 jut a látóterembe. Sőt, még az a rémes helyzet is előállhat, hogy csak 2-3-szor tudom 1 percen belül elolvasni a korábban maximum 3-4 ezer alkalommal látott plakátokat!

Követeljük együtt, hogy a kormány helyeztessen ki minden egyes óriásplakát helyre egy ilyen üzenetet és kötelezze a teljes polgári lakosságot is, hogy lepedőre, ruhára, autóra mindenki írja, fesse, nyomtassa ki minél többször az üzenetet!

Honfitársaim! Ezerszámra nyomtassatok és szórjátok egymás postaládájába is hármasával. Sőt! A saját postaládátokba is tegyetek belőle szűkösebb időkre!

Aztán itt vannak a vakok! Velük mi lesz? Egyetlen braille-írásos óriásplakátot sem láttam sehol sem. Ők hogy értesülnek erről az országunk létét, fennmaradását biztosító össznépi voksolásról? Miniszterelnök úr, itt sürgősen tenni kell ez ügyben valamit!

Ami pedig a népszavazáson való részvételt illeti, ne lacafacázzunk végre! Mondassuk ki határozatilag a Parlamenttel, hogy mindnyájunknak el kell menni, aki pedig távol marad, attól a lakása elvétetik és a migránsok számára odaadatik, Ő pedig családjával együtt hazaárulóként felnégyeltetik és a Budai Vár fokára kifüggesztetik.

Emlékezzünk,  már Dobó István sem tűrte az ilyesmit.a muszlimok elleni harcban. Ne tűrjük hát mi sem a Hegedűs hadnagyféle Soros-bérenc árulókat sorainkban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr1611750077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trackers 2016.09.29. 20:58:18

Nézzünk ballib óbégatáson túlmutató konstruktív Európai nyilatkozatokat.
AMik mondjuk cáfolják a ballibek összes hazugságát.

spiler.blog.hu/2016/09/28/juncker_cafolja_az_ellenzeket_kelet-europanak_meg_kell_tanulnia_szeretni_a_migranskvotakat

Juncker cáfolja az ellenzéket: „Kelet-Európának meg kell tanulnia szeretni a migránskvótákat”

Aldou Raine 2016.09.29. 21:16:12

... TOUCHÉ...
Telitalálat!
:-)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.09.29. 23:51:22

"Ő pedig családjával együtt hazaárulóként felnégyeltetik és a Budai Vár fokára kifüggesztetik."

Igen, a hazaárulókat fel kel négyelni! Kezdjük a legnagyobb hazaáruló orbánnal!

Aranyi Gábor 2016.09.30. 02:10:14

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelenül szavazok: Kijafac gyűlölködik RAJTAD kívül? Tényleg azt akarod, hogy Sz@rosgyuriék döntsék el, mikor és hány migrinc jön hozzánk? Folytál VONA le apád csizmaszárán, mielőtt p-n rúgta anyádat!

pali923 2016.09.30. 06:29:23

Erre a plakátháborúra elmegy alsó hangon is vagy 10-15Md Ft. Valakinek (szerintem tudjukkinek) ebből legalább 2-3Md Ft haszna lesz. Ha másért nem is, már ezért megérte ez az egész hercehurca. Függetlenül attól, hogy mennyi értelme van ennek a szavazósdinak, meg hogy az orszában a gyűlölködés még évtizedekig megmarad.
Bár valószínűleg ezután még ezt is fokozni kell majd, amikor egyszer több embernek kiderül, hogy a nagy gazdasági sikerek sem igazak.

HaD 2016.09.30. 07:54:18

Nem kell félni vitézlö magyarok! Már megy a határra kétszáz osztrák katona:) ök majd "biztos" megvédik a magyarokat, amíg azok brüszelnek üzengetnek. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Hajrá közmunkás "határvadászok"! Hajrá szájkaratézö kommentelök!

Ui.: Ismerve az osztrákokat legfeljebb azt mérik fel hogy a magyar határvédelem mennyire képes bármire is arra az idöre amikor majd idebasszintanak a német cimborákkal együtt kiutasított pár százezer nem menekült státuszú csavargót:) Ne legyen igazam...

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2016.09.30. 08:15:29

Országos Választási Bizottság summák

Egy lista, amelyre vak és világtalan román, ukrán, szlovák, szerb feliratkozhat, de leiratkozni csak úgy lehet, ha lemondsz a magyar állampolgárságodról. Szerinted normálisak ott az Országos Választási Bizottságban?

erkolcstan.blog.hu/2016/09/30/orszagos_valasztasi_bizottsag_summak

kvadrillio 2016.09.30. 08:37:48

Furcsa indoklással vettek el 90 milliárdot a magyar lakosságtól
Share Button
[Twitter] [Facebook] [Google Plus]

Nagy többséggel, de furcsa indoklással fogadta el tegnap az illetékes Monitoring Bizottság a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program módosítását, amely közel 90 milliárd forint vissza nem térítendő uniós támogatást vesz el a lakóépületek energiahatékonysági felújításától – hívja fel a figyelmet közleményében a Magyar Energiahatékonysági Intézet. Az indoklás szerint ugyanis ez túl bonyolult lenne, és az elmúlt évekbeli magas fluktuáció, illetve intézményi átszervezések miatt nem sikerült felállítani a pénz elosztására szolgáló intézményrendszert, ezért inkább átcsoportosítják a pénzt a középületek felújítására.

NO. HÁÁÁT EZÉRT IS ROHAGGYON MEG AZ ORBÁN-KORMÁNY !
VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ EZERMILLIÁRDOKAT OSZTOGATOTT MÁR EDDIG KI A HŰBÉRESEINEK VIKTOR BÁCSI, MOST PEDIG ÚJRA ELVESZI A MAGYAR EMBEREKTŐL, AMIT AZ UNIÓ A MAGYAR EMBEREK ÉLETSZÍNVONALÁNAK, ÉLETKÖRÜLMÉNYEINEK EMELÉSÉRE JAVÍTÁSÁRA AD !!! DEHOGYIS ADFOK HOZZÁJÁRULÁST A SZAVAZATOMMAL ENNEK A FÉREGNEK AHHOZ, HOGY MÉG NAGYOBB HATALMA LEGYEN A MAGYAR EMBEREK KISEMMIZÉSÉHEZ ÉS MONDOGATHASSA, HOGY AS NÉPTŐL KAPOTT FELHATALMAZÁST BÁRMIRE IS !!!
süti beállítások módosítása