Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Bodnár megúszta

2009.09.11. 15:51 | Proszektura | 3 komment

Bodnár László megúszta a börtönt. Nagyon szorítottunk érte, és végtelenül sajnáltuk őt a tragikus végű balesete miatt. Ennek ugyanis többek között az is lett a következménye, hogy a sportember olyan lélektani állapotba került, hogy a svédek ellen nem is tudott játszani a nemzeti tizenegyben. Lehet, hogy ezen múlott annak a meccsnek a végkimenetele.

 Igazán szégyellhetné magát az a részeg kerékpáros, aki pont őelébe csámborgott, s elüttette magát, és ezzel a felelőtlen magatartásával tulajdonképpen veszélybe sodorta az egész magyar futball jövőjét is!

Lehet, hogy ezen múlott a VB döntőben való szereplésünk is.

Mondom, szégyellhetné magát az a biciklista, de nem teheti, mert az esemény következtében sajnálatosan elhalálozott.

Mielőtt valaki mindezen gondolataim olvastán orvosért és kényszerzubbonyért kiáltana, s azt állítaná, hogy alighanem azért hordok össze kajakra ekkora elképesztő marhaságokat, mert annak idején az anyám, amikor velem terhes volt, rendszeresen gumikalapáccsal verte a hasát, sietek leszögezni, én csak azt a közhangulatot tolmácsolom, ami a médiából napok óta árad.

Mert tény, hogy, mindenki Bodnárt sajnálja, miközben az elgázolt kerékpárosról szinte semmit sem tudunk. Még annyit sem, hogy kik gyászolják őt, volt-e családja, felesége, esetleg gyermekei.

Természetesen mindez nem azért van így, mert Bodnár László labdarugó. Sőt azt is nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem, hogy nem is az átlagon felüli focitudása miatt döntött úgy a debreceni bíróság Bodnár Lászlóval szemben, hogy őt felfüggesztettre ítélte el a miatt, hogy a gyorshajtása következtében egy kerékpáros halálát okozta. Ismerve az ítélkezési gyakorlatot, kijelenthető, hasonló szituációban más is ilyen büntetést kapott volna. Akkor is, ha netán balett-táncos az illető, vagy esetleg sírkőfaragó.

Ma már ugyanis nem kivételeznek úgy a focistákkal sem, mint annak idején az aranycsapattal, amikor, ha „doxáék„ a határra megérkezetek, még a vámosok is másfelé néztek, nehogy észrevegyék a sok csempészett cuccot: karórát, orkánkabátot, egyebet.

Biztos vagyok benne, hogy Bodnár László védője sem állított olyan badarságot a védőbeszédében, miszerint kérem a tisztelt bíróságot enyhítőként értékelni azt a tényt, hogy az ügyfelem harminc méterről mekkora kibaszott nagy gólt ragasztott a Levszki Szófia kapujába. Sőt a törvényszéken bizonyára még arra sem hivatkozott az ügyvéd kolléga, hogy a védencének ma este is sorsdöntő bajnokija lesz a Paks ellenében, méghozzá a paksi oroszlánbarlangban. A tárgyaláson mindez valószínűleg nem volt téma.  Mindezeknek ugyanis a jogi szakmához nincs sok közük.

Mint ahogyan a Debrecen sportigazgatója, Bartha Csaba sem kívánta sportszerűen kommentálni az ítéletet, mondván, hogy a sportszakmához nincs köze, ők pedig az előttük álló komoly feladatokra szeretnének koncentrálni.

Hát akkor hajrá Loki, hajrá magyarok!

A kedves hazai focistáknek mellesleg pedig azt üzenem, a pályán legyenek olyan gyorsak, mint az utakon.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr91375344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xenuka 2009.09.11. 20:45:59

A srácnak volt családja.
Bodnárnak is csak az a baja, hogy születésekor nem szzakadt az anyjába a feje.

Az állat Bodnár annyival száguldott, hogy a józan biciklistának leszakadt a feje. Tanúk jelentkeztek, hogy a srác telejesen józan volt 10 perccel korábban.

Szakértő, ügyész és bíró meg egyszerűen bassza szájba a a kurva anyját!

Gyilkos Bodnár lelki bánata kit érdekel?

Remélem élete legfontosabb meccsén eltörik a lábát.

Részvétem az elhunyt fiú családjának.

Ez az ügy pont ugyanaz, mint amikor a részeg osztrák rendőr Sopron és Győr között száguldozva halálra gázolt egy embert.
Őt is sikerült pénzbüntetésre ítélni.

Komcsi ország suttyó ügyvédjei, bírói és ügyészei.

dr. Wilbur Swain 2009.09.12. 15:43:51

@xenuka: köszönjük az értékes hozzászólást
a post sajnos finghámozás, de ez a hülye miatt kénytelen voltam hozzászólni :(

Poetikarc 2009.09.12. 20:02:28

Sziasztok,
A magyar jog úgy cox, ahogy van. Szinte bárki követte el volna a gázolást, hasonló eredménnyel távozott volna. Szerintem. Simán kellene adni az ilyen majmoknak egy tizest. Plusz.
süti beállítások módosítása