Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Vizslából nem lesz szalonna

2014.02.28. 14:54 | Proszektura | 85 komment

Címkék: Jobbik Vona Gábor Orbán Mesterházy Ma Reggel Rekontra

Elnéztem ezt az elegáns, öltönyös, nyakkendős egyént a Ma Reggel stúdiójában, hallgattam megfontolt szövegét.

Néztem, és hallgattam, és egyre kevésbé értettem, mi bajunk is van nekünk ezzel a fess fiatalúrral, mi az, ami miatt nem is oly rég például Angliában is akkora ellenszenvvel fogadták. Ahol sokan amiatt is lobbiztak az ottani belügyminiszternél, hogy be sem engedjék az országba annak pártnak az elnökét, amelyik Anrew Dinsmore, volt munkáspárti képviselő szerint a „legerősebb nyíltan fasiszta párt” Európában. Azt a Vona Gábort, aki a brit The Independent online kiadásának ajánlója szerint újévi köszöntőjében a bűnözők kémiai kasztrációjára szólított fel.

Magyarországon viszont miniszterelnök-jelölt lehet. Bizony, épp úgy az lehet, mint a baloldali összefogás első embere, Mesterházy Attila vagy a Fidesz elnök Orbán Viktor.

És bevallom, így első ránézésre szimpatikusabb is mindkettőnél. Mesterházy bennem inkább egy sztepptáncos gigerli hatását kelti, jóllehet őt még (szerencsére) soha nem láttam táncolni, nem úgy, mint egykori felettesét, Gyurcsányt. Orbán meg mindinkább Puskás Öcsihez kezd hasonlítani, na persze nem nemzetközi elismertségben vagy foci-játéktudásban, hanem a pocakja méretében.

Szóval nem is tudom, mi is a bajunk nekünk valójában ezzel a Vona Gáborral?

Vona a Ma Reggel Rekontra műsorában főként a devizahitelesek sanyarú sorsáról beszélt, szívet melengetően, de szóba került az is, hogy ingyenessé tenné a 18 év alattiak és a mentősök tömegközlekedését. (A kőfaragókat és a balett-táncosokat viszont egyelőre nem hozta szóba.)

A műsor végén téma volt Vona állatszeretete is. Ezen belül is a vizslák (persze, gondolom, a magyar vizslák!) iránti vonzódása, és elmondta azt is, hogy a közelmúltban egy állatmenhelyen is dolgozott egy napot. Mindez már annyira megható volt, hogy egy könnycseppet is elmorzsoltam arcomon.

A Rekontra kérdezői is meglehetős nagy empátiával kérdezősködtek az elnök úrtól, kerülvén a kényesebb témákat.

Minek utána a pártelnök úr nem tett róla említést, hát tapintatosan ők sem faggatták például arról, hogy továbbra is azt vallja-e, létezik cigánybűnözés, ami szerinte a legfőbb társadalmi probléma minálunk, de nem hozták szóba az Új Magyar Gárdát és a csendőrséget sem. Nem volt téma az EU, a halálbüntetés és Izrael sem. Mint ahogy senki nem kérdezősködött a kémiai kasztrálás részletei felől sem. És persze nem kerültek szóba a melegek sem, pedig ezek mind-mind igen kedvenc témái a Jobbiknak és elnökének. Ahogy egy régebbi tévészereplése során humorizált e tárgyban: „Az hogy meleg napra ébredek, nem azt jelenti, hogy Terry Black beinteget reggel az ablakomon.”

Szóval ha nem is meleg, de elég langyos mederben folydogált ez a Rekontra.

Persze nem kell hozzá valamilyen különleges kombinációs készség, hogy kisüssük, amit az elnök úr most nekünk itt előadott tudatos szemfényvesztés volt. Cél, a jobbszélről beljebb húzni a Jobbikot, hogy szalonképesebbé tegyék azon szavazók számára is, akik mind a Fideszben, mind a baloldali összefogásban csalódtak.

Mindez pedig mindenképpen tudatos kampánystratégia eredménye.

A Jobbik immáron nem is tagadja, hogy nyíltan választási győzelemre tör és a korábbi Fideszt próbálja meg ebben leutánozni. Akik ugye a „csuhások” gúnyos felemlegetésétől, a KISZ-ből, MSZMP-ből indulva, jutottak el az elvakult (és persze álszent) vallási bigottságig.

Egyébként is jelenleg nagy a tülekedés a voksokért mindkét oldalon. A baloldali összefogás pártjai valójában már egymás szavazóit próbálják lenyúlni, hogy ők legyenek közülük a legerősebb vesztes, miközben a túloldalon a Fidesz a szélsőjobbot próbálja maga mellé állítani, a szélsőjobbos Jobbik pedig a jobbközépet csábítgatja.

De Vonára visszatérve: vizslából nem lesz szalonna.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr125837076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2014.03.01. 07:54:43

Érdekes faj a zombikok,sehol Európában nem nyal putyinvalagot a széljobb.Igazi magyar unikum ez a gerinctelen magát nemzetinek tituláló hazaáruló.Moszkovitya kalpagdísze szegény vonaelvtárs,arra lett kitalálva,ne a fityusz gyűléseken parádézzanak az árpádsávos nyilasok,mert akkor lőttek az unijós pénzcunaminak.

Jock Ewing 2014.03.01. 09:15:23

toportyánféreg erősen tekergőzik ma, úgy látszik jó idő lesz. Gyerünk ki a kertbe.
Április 6-án agyvérzést fogsz kapni majomgyerek.

nyuggernyúzó 2014.03.01. 09:21:37

Devizahitelesek mentése, nyuggerek, rezsicsöki, mi kell még ennek a buta magyar népnek?

dr kíváncsivagyok 2014.03.01. 09:25:10

A jobbik 4 éven át kapott komoly gesztusokat ( színház, anyagi és erkolcsi támogatás , kituntetések , nácik tantervbe emelése , stb, ) Orvbántól !

Ez legalább akkor bun , mint az ország megosztása , a gazdaság tonkretétele és keletre terelése !
Vona Orvbán "találmánya " és legnagyobb szovetséges !

Lord Viktor 2014.03.01. 09:26:43

Nem értem a problémát.
- Cigánybűnözés van. A Jobbik "bűne" csak annyi, hogy kimondta. A megoldást egyébként már színvak törvényjavaslatokkal valósítanák meg, sosem beszéltek olyan intézkedésekről, ami bőrszín szerint válogat, csak mivel a javaslatok többségében a cigányokat érintenék, ezért nevezik rasszistának, ezzel elismervén azt, hogy tényleg a cigányokat érintenék az intézkedések. Tehát van cigánybűnözés.
- Kémia kasztráció. Teljesen normális dolog. Te is támogatnád, ha egy ilyen aberrált megerőszakolná a 8 éves lányodat vagy a 6 éves fiadat. Majd a bíróságon azt vallaná, hogy nem tehet róla, szükség hajtja. Egy injekció és nincs probléma. Nem hal meg, még csak nem is szenved fizikailag, tök humánus eljárás. Az, hogy nem lehet gyereke? Kit érdekel? Te akarnád, hogy a defektes génjeit örökítse? Nem. Meg azért valami büntetés legyen már. Nem értem a hisztit.
- Csendőrség. Európa több országában van, feladata csak a rendfenntartás. Semmi nyomozás, semmi tüntetésbiztosítás, ez mind a rendőrségé lenne, a csendőrség feladata a rendfenntartás lenne, lokálisan, helyismerettel rendelkezve. Mi ebben az elítélendő?
- Halálbüntetés. A nagy Ámerikában is van. És elismerték: párton belül is vitavan róla, és nem vezetnék be, hanem népszavazást szorgalmaznak.
- EU. Szintén népszavazást csinálnának róla. Ez az egyik legkevésbé vállalható döntés, de valahol igaz: beléptünk egy közösségbe, de miért ne vizsgálnánk át, hogy ez mennyire jó is nekünk? Oké, többet kapunk vissza, mint amit befizetünk, de ha idevesszük, hogy a piacunkat lenyúlják, kiviszik a tőkéjüket, ostoba szabványokkal cseszegetik a népet, ami ott működik, de itt szakértők szerint sem... Felül kell vizsgálni, és ha az jön ki, hogy jó, akkor ne lépjünk ki. A Jobbik ezt mondja.
- Melegek. Normális, konzervatív jobboldali párt nem támogatja a melegeket. Éljenek nyugodtan, csendben az aberrációjukkal, felőlem fel is vállalhatják, ne legyen probléma ez, tényleg. De ne propagáljuk, mintha normális lenne.
- Izrael. A Jobbik bírálja ezt a terrorista országot, ez külpolitikai kérdés. Az, hogy zsidókból áll, és ezért le lehet antiszemitázni a bírálókat, ez nem a Jobbik hibája. Nagyon sok más, européer politikust is hívtak már antiszemétnek Izrael bírálatáért, nem új keletű dolog ez. A Jobbik sosem beszélt zsidókról (kivéve Gyöngyösi elszólását, amit egyébként pontosított utána).

Szóval nagyon sok elpuffogtatott, a posztoló szerint kínos kérdést le lehet egyszerűen rendezni, és Vonát sokszor faggatják ezekről ezekben a hasonszőrű műsorokban, nem csak azt kell kiemelni, ahol ez nem történt meg. Nézd meg a többit is, sosem titkolják ezeket az álláspontokat.

dr kíváncsivagyok 2014.03.01. 09:27:03

@Jock Ewing:
6 - án estére a palesz melle szerezzél be Andaxint is...
Tudod , a" haza" lehet ellenzékben ..

dr kíváncsivagyok 2014.03.01. 09:31:07

@Lord Viktor:

Minden "focímedben" van némi igazság,...csan nem náci alapon,..mint Vonánál...
Az Altalad említett dolgok megkozelíthetok " normalis" szemlélettel is ....és náci eszmerendszerrel is...
Na ez a kulonbség !

úristen 2014.03.01. 09:31:11

Most jöttem rá, hogy engem ez a Vona nevű csávó Cartmanre emlékeztet a South Parkból. Az is képes eljátszani az angyalt ha a gonosz kis terveihez az kell! :D Ne feledjük Peterdi Pali bá' örökbecsű igazságát: "A politikus is volt ember!"

doktorötker 2014.03.01. 09:32:57

@nyuggernyúzó: a magyar nép csak addig buta ameddig a jobb oldalra szavaz, igaz ? amikor az mszp-re szavazott akkor okos volt...? :-)

Politikai árva 2014.03.01. 09:33:25

@dr kíváncsivagyok: ez így van. Vonát Orbán kezdte el felépíteni, nyilván nem fogja leköpni a saját mentorát. viszont van egy előnye: nem volt még hatalmon, nem is lesz egyelőre, így bármit ígérhet, bármit mondhat. nem terhelik bűnök a kredóját. ráadásul nem buta fiú,akinek úgy tűnik, bejött a kampánystratégia. viszont én még mindig azt érzem, hogy ez egy igazi lózung-párt, ráadásul értékelhető szakemberei sem nagyon vannak. és egyáltalán nem tesznek jót ennek az országnak. újra azt mondom, akkor lesz itt változás, ha közösségi alapon szerveződik egy politikai elit (4K-féle, de Papp Réka Kinga-féle akciók nélkül, mert értem benne a marketinget, csak azért valamiért nem ártana, ha komolyan is tudnánk venni őket). a régi politikai színtérnek vagy azok felnevelt korcsainak (Vona), nem lehet helye. ezek megint évtizedekbe fognak telni.

Lord Viktor 2014.03.01. 09:35:09

@dr kíváncsivagyok: igen, én a Jobbik álláspontját vázoltam. A nácik a Magyar Hajnal meg a kuruc.info. A Fideszre is rásütik baloldalról a náci bélyeget évtizedek óta, ez bevett retorika.

Ben Franklin 2014.03.01. 09:54:30

Azért Vona lassan nem Mesterházy kategória ismertségileg és támogatottságilag.

Elég sértő senkiházyval egy lapon emlegetni.

Sexual Harassment Panda 2014.03.01. 09:54:50

@dr kíváncsivagyok: milyen gesztusokat kapott a jobbik.??
szovetsegese a fidesznek?
Akkor miert nem allnak ki a kozvelemeny ele es vallaljak fel, mint pl az osszefogas?
miert alapul a jobbik programja azon hogy se fidesz se mszp?
miert volt konfliktus a foldtorvenynel?
amikor vona hqvonta uvolti hogy ki kell lepni az eubol a fidesz miert nem utasitja vissza?
de vannak konfliktusaik a cigany/magyar egyutteles, es az izrael-politikaban is.
ha szovetsegesek, .iert nem alltak ossze 2010ben?
vagy most?
ugye erzed hogy hulyeseget beszelsz.

Sexual Harassment Panda 2014.03.01. 09:56:10

@Ben Franklin: azert ott meg nem tartunk.
eros a jobbik, de azedt nincs egy szinvonalon a magahoz kepest alulteljesito mszp vel..

Ben Franklin 2014.03.01. 09:59:50

@Sexual Harassment Panda: Mesterházy április 6-ig első vonalbeli politikus, miről beszélsz?

Sexual Harassment Panda 2014.03.01. 09:59:57

@Sexual Harassment Panda: miert nem utasitja vissz=miert utasitha vissza

ember100 2014.03.01. 10:00:40

@Lord Viktor:
Helló !
Milyen szép szedet :)
Kínában eszik a kutyát , kígyót ...miért nem hetet itthon a boltban kapni ?
Dél-Kongóban bolti lopásért kézlevágás jár , nálunk is bevezethetnék ,
Afganisztánban a nők csadorban járnak , itt Magyarországon miért nem kötelező

ezek mini vannak valahol a világon és még sok minden más
TALÁN nem kellene minden hülyeséget átvennünk , vagy megmagyaráznunk .
De ha már itt tartunk István Kiráyunk azért ölette meg Koppány azért hogy ejrópához tartozhassunk :)
És mi most éppen onnan akarjuk kiíratni magunk :(

Sexual Harassment Panda 2014.03.01. 10:01:27

@Ben Franklin: varjuk mar meg azt a valasztast..
ha a kozvelemenykutatasok is annyira igazak mint az hogy milyen jol teljesitunk, akkor lesz pofaraes3s.
Mesterhazy nem egyenlo az mszpvel.

Sexual Harassment Panda 2014.03.01. 10:03:32

@ember100: ki akarja kiiratni onnan magat??
vonan kivul, akinek az iszlam a feny az alagut vegen..
a fides egy xar, de hogy diktatura van es kivezeti az orszagot europabol, nem igaz.

val 2014.03.01. 10:04:38

@nyuggernyúzó: "rezsicsöki, mi kell még ennek a buta magyar népnek?"
Rezsinövelés. Azt biztos élvezné.

Szalacsi_Dezső 2014.03.01. 10:08:40

Kedves Proszektúra!
Hát nem találtad fel a "spanyolcsizmát."
Ezt mind tudtuk ám magunktól is.
De azért jó volt leírva látni. :-))))))))))))

troni 2014.03.01. 10:21:38

@Lord Viktor:

A "Négy páncélos és a kutya"-n szocializálódott Kádárnépe nem szeret ilyen sokat gondolkodni. Pláne ilyen sokat olvasni. Nekik elég a négylábjókétlábrossz.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.03.01. 10:36:37

Még valaki írja már le, hogy a magyarok sötét bunkók! (Kivéve, amikor az szdsz-re szavaztak, annó...) :)

Gáz van! 2014.03.01. 10:37:38

"ami miatt nem is oly rég például Angliában is akkora ellenszenvvel fogadták."
Mert a hozzád hasonlók azt hazudták, hogy majd a görög Arany Hajnallal fog találkozni Londonban. Londonban. Értjük? A görög Arany Hajnallal. Pfff. Na a hajnalos emberke ellen nem volt tüntibünti. Az nem baj, ha Londonba látogat. (Főleg, hogy ott sem volt) De ezt csak halkan jegyzem meg. Az meg már csak hab a tortán, hogy ártatlan magyarokat vert a csürhe. Csak azért mert magyarok. :)

"Ahol sokan amiatt is lobbiztak az ottani belügyminiszternél, hogy be sem engedjék az országba annak pártnak az elnökét"

Természetesen a demokrácia, a szólásszabadság és a liberalizmus jegyében.

"amelyik Anrew Dinsmore, volt munkáspárti képviselő szerint a „legerősebb nyíltan fasiszta párt” Európában."

Hát ha ő mondja, akkor bizony az úgy is van. Kétségtelen.

"Azt a Vona Gábort, aki a brit The Independent online kiadásának ajánlója szerint újévi köszöntőjében a bűnözők kémiai kasztrációjára szólított fel."

Megint hazudsz. :) Nem akarta a bűnözőket kasztáltatni. A szexuális bűncselekményt elkövetőket szeretné, ha nem esnének vissza. Olyan buta csak te lehetsz, hogy mondjuk autólopásért kasztráltatnál valakit. :)
De mindegy is, majd ha a nyolc éves fiadat egyszer seggbedurrantja valamelyik, akkor lesz nagy kasztratünti, meg blog.hu-s cikk, meg index.hu-s sorozat. :)

A többit felesleges is kommentelni, hisz az már a te egyéni nyomorod.
(Egyébként is téged így szeretünk. Kicsit együgyűnek.)

dr kíváncsivagyok 2014.03.01. 10:42:20

@Lord Viktor:
"A Fideszre is rásütik baloldalról a náci bélyeget évtizedek óta, ez bevett retorika. "

Nem kell rásutni , magaraégette...
Tudod , a kollaborálás a nácikkal számomra nem kisebbíti a lényeget :
Aki nácikat támogat , az náci !

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.01. 10:45:26

de legalább nem lehet azt mondani, hogy a köztv csak a fidesszel enne barátságos, nem?!

dr kíváncsivagyok 2014.03.01. 10:46:19

@val:
""rezsicsöki, mi kell még ennek a buta magyar népnek?"
Rezsinövelés. Azt biztos élvezné. "

Te is a mában élsz ? Kreténke...
Hallottál már ezekrol : beruházás , fejlesztés , karbantartás ???
Mert ha ezek elmaradnak - és elmaradnak !- akkor pár év múlva kurva drága lesz az elektonyosság !!!!

val 2014.03.01. 10:51:41

@dr kíváncsivagyok: Hát most mondom, kreténke. Én rezsinövelést szeretnék. Sőt, emellé még fizetéscsökkentést is.

dr kíváncsivagyok 2014.03.01. 10:51:48

@Sexual Harassment Panda:
" milyen gesztusokat kapott a jobbik.??"

Ha nem hallottal volna róluk :

Náci "érzelmu" színházigazgatót nevezett ki Taplóson keresztul...
Náci írokat rakott az alaptantervbe...
Náci "muvészeket" tuntetett ki ...
Anyagilag támogatott - Fideszes polg. mestereken keresztul - Naci rendezvényeket...
Relativizálja a holokausztot , ami nagyon tetszik a náciknak..
és még hosszan sorolhatnám !!!!

Tapmancs 2014.03.01. 10:57:18

Mi a helyzet a cigánypártoddal, Elemér?

wallenberg8805 (törölt) 2014.03.01. 10:58:40

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"Azt a Vona Gábort, aki a brit The Independent online kiadásának ajánlója szerint újévi köszöntőjében a bűnözők kémiai kasztrációjára szólított fel."

Ilyen az amikor a brit Independent elhallgatja azt a tényt, hogy a fejlett nyugati demokratikus Nagy-Britanniában is létezik kémiai kasztráció a nemi erőszaktevő bűnözők részére, meg amikor az Independent azt a tényt is elhallgatja, hogy a londoni ortodox zsidók Vona Gábor mellett demonstráltak, az egyszerű balliberális olvasó fejét nem kell megzavarni efféle tényekkel, amelyek ellentétben állnak a cionista propagandával:

www.bbc.co.uk/news/uk-25906184
26 January 2014 Last updated at 18:50 GMT
"Update 31 January 2014: An incorrectly captioned picture was removed from this story and replaced by one showing members of the anti-Zionist Neturei Karta, making clear they were demonstrating in support of Mr Vona."

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

wallenberg8805 (törölt) 2014.03.01. 11:00:28

@dr kíváncsivagyok:

A zsidó Einstein óta tudjuk hogy minden relatív, tehát a holokauszt is.

doominogame · http://www.doominogame.com 2014.03.01. 11:01:13

A Jobbik náciságáról:
Minden párt azt mondja a cigányoknak:
Kaptok alamizsnát, minimális segélyt, de lehetőleg maradjatok a putriban, és ne lássunk benneteket. Választáskor ixeljetek ránk.
A Jobbik azt mondja: a cigányság maga is oka a nyomorának, próbáljon tanulni, dolgozni, emberhez méltó életet élni, kiemelkedni a nyomorból.
Ettől náci?
A Jobbik nem kiirtani akarja a cigányságot, hanem megváltoztatni. Azt szeretné, ha hasznos tagjai lennének a társadalomnak.
Ettől náci?
Elég könnyű minden észérvre azt visszavágni, hogy náci. Ezzel minden megmagyarázva, vita kikerülve és kész.
Egy egyszerű kérdés: ha egy cigánygyerek fejét demokratikusan szétrágja a tetű, vagy elrendelve a kötelező tetvetlenítés (mint régen), akkor melyik a jobb?

wallenberg8805 (törölt) 2014.03.01. 11:01:32

@dr kíváncsivagyok:

"Aki nácikat támogat , az náci !"

Aki cionistákat támogat az cionista, tehát a Fidesz cionista.

wallenberg8805 (törölt) 2014.03.01. 11:07:58

"Minek utána a pártelnök úr nem tett róla említést, hát tapintatosan ők sem faggatták például arról, hogy továbbra is azt vallja-e, létezik cigánybűnözés"

Ezt a lakosság 91%-a vallja, mindegyik párt szavazói együttesen.

vega4 2014.03.01. 11:27:24

"Minek utána a pártelnök úr nem tett róla említést, hát tapintatosan ők sem faggatták például arról, hogy továbbra is azt vallja-e, létezik cigánybűnözés, ami szerinte a legfőbb társadalmi probléma minálunk, "

Nem, nincs olyan. A bűncselekmények 99%-át a fehér bőrűek követik el.
Ez mind lapozható bégetés. (Wahorn A. Artéria Galéria St. Endre)

Pipas 2014.03.01. 11:32:14

@dr kíváncsivagyok: "Hallottál már ezekrol : beruházás , fejlesztés , karbantartás ???
Mert ha ezek elmaradnak - és elmaradnak !- akkor pár év múlva kurva drága lesz az elektonyosság !!!! "

Egész atomerőművet építtetünk b+.

szamaritánus 2014.03.01. 11:38:58

@dr kíváncsivagyok: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ennyi a véleményem rólad, komcsi geci.

szamaritánus 2014.03.01. 11:41:16

@vega4: ja, a 99%-át. :D azért van tele a börtön cigánnyal. :DDD

Parajpuding 2014.03.01. 12:10:13

Nehéz eldönteni, hogy melyik nagyobb tragédia Magyarországnak és melyik visz előbb távol Európától, és közelebb Észak-Koreához. A Jobbik, vagy a Fidesz.

kosztarovics bácsi 2014.03.01. 12:10:37

Kedves libsi-bibsi-bolsi barátaim! Azt hiszem, hamarosan elhúzhattok a náthás 3,14csába! Jöjjön a csendőrség, a kémiai kasztrálás, a karlevágás, ha kell. Én nem félek tőle...

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.01. 12:32:04

Mindenki tudja, hogy van cigánybűnözés.
Ez ma már nem vita kérdés.

Legfeljebb azon lehet vitatkozni, hogy felmentsük-e a cigány bűnözőket lopásaik alól, ahogy az MSZP tette, azáltal hogy megélhetési bűnözésnek aposztrofálták a lopást, vagy sem.

Jolka40 2014.03.01. 12:41:13

@kosztarovics bácsi: Most még nem félsz. Majd amikor a kosztarovics bácsik kerülnek sorra...

Húsleves 2014.03.01. 12:49:52

@wallenberg8805:
Jó, hogy említetted, a BBC példája nagyon jól mutatja, az egész "antifasiszta" söpredéknek a valódi arcát. Szerencsére jól le van dokumentálva nem csak a végeredmény, hanem a hozzá vezető út is.
Itt írják le a Brit Nemzeti Párt lapján ( www.bnp.org.uk/news/national/big-lie-daily-mail-and-bbc-caught-red-handed ), hogy miután a Neturei Karta helyreigazítási kérelmének még mindig vonakodott a patinás brit szennylap eleget tenni, így ők is közölték a BBC-vel, hogy ha nem igazítják ki a hazugságot, akkor feljelentést tesznek ellenük az ottani médiahatóságnál. A BBC csak ezután tett eleget a felszólításnak.

Ezek tehát a dicsőséges "antifasiszták", akik zsidó rabbikat vegzálnak és hallgattatnak el, mert azok inkább kimondják az igazat, és nem támogatják ezt a hazug, megélhetési "antifasiszta" söpredéket.
A becsületes nem zsidók cionisták. A holokausztiparról az amerikai zsidó Norman G. Finkelstein írt könyvet, és nemrégiben a Nobel díjas Kertész Imre erősítette meg a tényét. Persze többet nem nagyon lesz rá lehetősége, mert a napi 24 órában rettegő liberális média nem fog neki lehetőséget adni, hogy terjeszthesse. A szélhámos Elie Wieselt, aki egy kukkot nem tud magyarul, hiányzik a tetoválása és egy sor ellentmondásba keveredett, az a Svédországban élő Grüner Miklós leplezte le, aki tényleg ott volt abban a koncentrációs táboorban, ahol a bérből és holokausztból élő Elie Wiesel sohasem. Az izraeli és amerikai militarizmus legtekintélyesebb kritikusa Noam Chomsky. És még lehetne sorolni.
A holokauszt-biznisz nem az áldozatokról szól. Ezek a világ leghazugabb, legcinikusabb emberei. Alja népség.

Így osztja ki az álszent "antifasiszta" műmájereket Finkelstein, aki a családja révén a tragédiákban vastagon érintett, mégsem fúj egy követ velük:
www.youtube.com/watch?v=4KuzdUVp6Fw

Húsleves 2014.03.01. 12:51:56

Korrekció:
"A becsületes nem zsidók cionisták."
helyett
"A becsületes zsidók nem cionisták."

Ad Dio 2014.03.01. 12:57:37

Engem az tölt el meg-megújuló ámulattal, hogy valahogy a Jobbik szavazótábora rendre akkor ugrik meg, amikor a baloldalé beesik. Nem tudok szakítani a gondolattal, hogy ezek a szavazók átjárnak a két tábor között, holott elvileg antagonisztikus ellentét feszül a két politikai pont között.

Magyarázza már meg nekem valaki ezt az anomáliát - de tényleg.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.03.01. 13:03:48

@Húsleves: azért érdekes, hogy épp egy rühes, náci tetű ugat itten, aki még annyi gerinccel sem rendelkezik, hogy legalább beismerje, hogy ő egy náci. :D

Mercel 2014.03.01. 13:04:46

@Lord Viktor:

Kedves Lord Viktor,
A felsorolt problémák nagy része valós, a cigányok egy része valóban bűnözésből él.
A felsoroltak azonban mind társadalmi problémák a jobbik pedig a létezése során még soha semmit nem tett ezen társadalmi problémák megoldásáért. Ugyanis nem érdeke.
Sőt.
A jobbik holnap nem létezne, ha ezek a problémák megszűnnének.

Az egész jobbik jelenségről annyit, hogy ahol szar van ott legyek is vannak.

"Frigyes"

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.03.01. 13:05:01

@wallenberg8805: csak a hülyeséged abszolút. Meg a gerinchiányod.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.03.01. 13:06:20

@kosztarovics bácsi: igaz, a magadfajtának a lámpavason lenne a helye, nem a kasztrálóban. :D
De már elmúltak azok az idők, én megelégednék azzal is, ha életed végéig sitten rohadnál a bűntársaiddal együtt.

Sexual Harassment Panda 2014.03.01. 13:07:51

@Mercel: most meg vicces, meg el lehet bagatellizalni, de majd egy honap mulva kormanyra kerulnek.

bolsipörkölt 2014.03.01. 13:10:53

@Ad Dio: Én tudom. Az 1994-es MSZP 31,27%-a és az SZDSZ 18,62%-a szépen áterodálódott a Fideszhez (akkor 7,7% volt).
Most pedig a volt MSZMP-s és MSZPs-ből lett Fideszes Csintalan Sándor ide-oda vezényli az embereket. :) Ezeknek a szavazóknak az MSZP-s cigány része, akik ráadásul még homoszexuálisok is véletlenül a Jobbikra szavaz, őket pedig a Jobbik kétévente a Dunába lövi. Na ezért látod te úgy, hogy változnak az arányok.

Mercel 2014.03.01. 13:11:09

Mi a baj vónával kisbetűvel?
Pusztán annyi, hogy egy náci párt vezetője.

Húsleves 2014.03.01. 13:12:13

@álfirkász:
Nincs mit beismerni, attól hogy valakire te azt mondod hogy náci, még nem az. Nem a zsidókkal van bajom, hanem a zsidók tragédiája mögé bújó, hozzád hasonló, buta, primitív szarházikkal. Hiába fröcsögsz, minden értelmes ember számára nyilvánvaló a szöveg amit írtam. Ami nem tetszett neked az, hogy a szöveg rólad (is) szólt.

Ben Franklin 2014.03.01. 13:17:07

'Néztem, és hallgattam, és egyre kevésbé értettem, mi bajunk is van nekünk ezzel a fess fiatalúrral, mi az, ami miatt nem is oly rég például Angliában is akkora ellenszenvvel fogadták.'

....:) Vonát támogatók és ellenzők fogadták Londonban pár százas nagyságrendben.

Dopeman-ra senki nem volt kíváncsi Londonban, 1 db. ember se.

micsoda? 2014.03.01. 13:18:55

"Mindez már annyira megható volt, hogy egy könnycseppet is elmorzsoltam arcomon" :)))))

Döbbenetes, hogy mi semmit nem változunk, már megint sodródunk a szélsőségesek fele. Nem volt elég, hogy szüleink életét tönkre tették, most már az unokáknak sem lesz jobb életük.

wallenberg8805 (törölt) 2014.03.01. 13:22:04

@álfirkász:

Nem bírod az igazságot? Ez régi balliberális betegség.

Húsleves 2014.03.01. 13:27:25

@wallenberg8805:
Viszont rendkívül hasznosak az ilyen barmok, mint ez az álfirkász, mert az ilyen megnyilvánulásokból láthatja mindenki, aki egyelőre bizonytalan, hogy kik ezek valójában.

♔bаtyu♔ 2014.03.01. 14:10:00

Ez jó. Egy liberális bloggernek baja van Vonával.

Ez természetes kolléga, sok ember épp emiatt szavaz Vonára, ami miatt te nem. Ha neked tetszene, ezek nem szavaznának rá.

Ez a szép a demokráciában.

♔bаtyu♔ 2014.03.01. 14:12:43

@Húsleves: Szerintem ezek az Álfirkászfélék ott baszták el, hogy a 2010-es nagy bukás után már olvasás nélkül náciznak.

Aminek eredménye a blogtérben: Náci=nem ezeknek az ostoba ballibsiknek a táborához tartozol.

Ad Dio 2014.03.01. 14:39:37

@bolsipörkölt:

Vicces fiú vagy :-).

Mondjuk okosabb így sem lettem.

Érteni ugyan nem értem, de kénytelen vagyok elfogadni a tényt, miszerint van egy masszív bázis, aki ide-oda járkál a balliberális és jobbradikális tábor között.

Erre nincs magyarázatom. Számomra ez a jelen magyar valóságának egyik legrejtélyesebb dolga.

jogalany 2014.03.01. 14:39:45

@dr kíváncsivagyok:
Az biztos, Vona messze esett a fájától, mert a szülei még szombat ünnepre (Svábesz) szóló meghívókat küldözgettek a rokonságnak.
A Gyöngyösivel együtt, egy pártban ülve akarták megszámlálni a zsidókat a magyar országgyülésben, de mostanság erről már nem is beszélünk?

Orván Biktor 2014.03.01. 14:40:53

@álfirkász: És mi volt benne a náci ha szabad kérdeznem? Írd le légy szíves, mert érdekelne.

Húsleves 2014.03.01. 14:41:39

@♔bаtyu♔:
A korábbi, jól bejáratott receptek már nem működnek, ezért idegesek, kapkodnak, szitkozódnak, és - ami a lényeg - rengeteget hibáznak. Most már könnyű kiugrasztani őket a bokorból, amikor kimutatják a "toleranciájukat", a "szabadság"-hoz, "szólásszabadság"-hoz való ambivalens viszonyukat, a foguk lepedékjét.
A liberalizmusnak kb. annyi köze van azokhoz az eszmékhez, amivel meghatározza magát, mint korábban a tudományos szocializmusnak volt a valósághoz, de sokáig sikerült elhitetni az emberekkel, hogy ők az egyetemes világszabadság földi helytartói.
katpol.blog.hu/2013/06/22/liberalis_imperializmus

♔bаtyu♔ 2014.03.01. 15:06:31

@Húsleves: Ezeket a libsiket 15 éve sem tartotta senki toleránsnak. Nem véletlenül nyűglődnek 1990 óta a parlamenti periférián. Mennyi volt náluk a csúcs, 7%?

♔bаtyu♔ 2014.03.01. 15:07:58

@micsoda?: Most te kiről beszélsz? A kommunistákról?

laci_52 2014.03.01. 15:10:22

Ez egy semmitmondó poszt. Kiderül belőle, hogy szerzője nem szimpatizál a Jobbikkal(na és!), ezenkívül még az is, hogy kampány van és mindegyik párt( a Jobbik is!) szavazókat próbál szerezni. Minő csoda!

Lesz is nagy pofára esés, ha esetleg a Jobbik megelőzi az egyesült ellenzéket! Pedig most már ez is benne van a pakliban!

Húsleves 2014.03.01. 15:24:00

@♔bаtyu♔:
Lehet, hogy te már akkor tökéletesen tisztán láttál liberalizmus tekintetében, de én nem. Ezt akkor is megmondom, ha esetleg szégyen a szemedben. Na nem mintha az MSZP+SZDSZ valaha is szimpi lett volna, de ezeket akkor még sokkal inkább a liberalizmus elfajzásainak tartottam, mint követőinek. Sajnos ma már magában a magát liberálisként meghatározó politikai oldalban látom a hibát, még akkor is, ha konkrétan vannak liberális emberek, akiket nagyra becsülök.

Blunt 2014.03.01. 15:39:07

@Lord Viktor: Tisztelt Viktor

Elolvastam a hozzászólásodat, és be kell ismernem, minden tekintetben egyetértek az általad írottakkal. Egyszerűen nem értem, hogyan rögzülhetett számos értelmes ember fejében annyi eltorzított, minden valóságot nélkülöző hamis információ. Miért fogadják el valóságnak azt, amiből teljesen nyilvánvaló, hogy egyetlen szó sem igaz. Tudom, a világban létezik olyan érdekcsoport, amelynek legfőbb célja, egy olyan globalizált hatalom megvalósítása, ahol az emberek többsége, a sok ködösítés mögött, már csak nehezen, vagy egyáltalán nem ismerik fel a tényleges valóságot. Így lassan, szinte észrevétlenül, olyan törvényeket is sikerül átvinniük, amelyek nemcsak megnehezítik, de fokozatosan meg is tiltják a tisztánlátást. Vegyünk néhány példát, hogy közérthetőbb legyek. Minden tájékozott ember tisztában van vele, hogy az első koncentrációs táborokat, a kommunisták hozták létre, csak nem így nevezték azokat. Ám ezekben az „átnevelő” táborokban, ártatlan emberek millióit gyilkolták halomra. Ukrajnában, a múlt század elején, a vidéki lakosságtól minden ehetőt begyűjtött az akkori Szovjet kommunista hatalom, az embereket pedig nem engedték fel a városokba élelmet szerezni. 7000000 millió Ukrán ember pusztult szörnyű éhhalált. Később Hitlerrel szövetséget kötve, közösen támadták meg Lengyelországot. Több tízezer Szovjet Zsidót gyűjtöttek be, és adtak át Hitlernek tudván, hogy mi a célja velük. Magyarországon a „hazai” kommunisták ártatlanok ezreit kínozták halálra, vagy tették nyomorékká, küldték börtönökbe, és akasztották fel olyan bűnökért, amiket sohasem követtek el. Ez a párt később, 1990 ben aztán nevet változtatott, de az egykori párt, és kormánytagok többsége természetesen maradt az új, kissé fényesebbnek látszó név égisze alatt. Persze kivéve azokat, akik időközben öregség miatt meghaltak. A kiöregedett párttagok helyét a fiatalabb generáció foglalta el, pontosan tudván, hogy szeretett pártjuk, milyen múlttal rendelkezik, vagyis, milyen eszme képviselőivel vállaltak közösséget. Sőt, még attól sem riadnak vissza, hogy manapság minden fórumon, a demokrácia élharcosainak mutassák be magukat. Ezt sikerült is elhitetni rengeteg, főleg korombeli idősebb emberrel. Nem hiszem, hogy minden imádójuk amnéziás lenne. Akkor viszont hogyan tehetnek úgy, mintha a fentiekről semmit sem tudnának? Könyörgöm, hiszen ezek tények, és nem fikciók. A Jobbikról viszont, eddig csak fikciókat hallottam. Senki sem tud egyetlen tagjukról sem, akik a hajdani fasiszta párt tagja lett volna. Senkit sem akarnak „átnevelő, vagy koncentrációs” táborokba küldeni, de azt igen is szeretnék, hogy minden emberre egyformán vonatkozzanak a jogok, és egyetlen népcsoport sem élvezzen előnyt a másikkal szemben, mert ez a hozzáállás egyenesen visszataszító. Mire gondolok? Volt részem ilyen tapasztalatban. A rendszerváltáskor teljesen tönkrementünk. Szó szerint mindenünk odalett, mert „bűnös dologgal” állattenyésztéssel foglalkoztunk. Ismerősöm bevitt az egyik budapesti önkormányzathoz, ahol baráti viszonyban állt a helyettes polgármesterrel. A megbeszélésünk így zajlott le. „Önök cigányok? Nem, Magyarok vagyunk. Bevándorlók? Nem, Itt születtünk. Sőt, még a szüleink is. Akkor sajnos nem segíthetek. Ha cigányok, vagy bevándorlók lennének, akkor tudnánk adni átmeneti lakást, de így sajnos nincs rá módunk.” Ezután letelefonált egy másik osztályra, majd megkért bennünket, hogy menjünk le a kollégájához, mert valami segélyt próbálnak intézni. Itt a következő kérdéseket tették fel: „Önök cigányok? Nem, Magyarok vagyunk. Bevándorlók? Nem, itteni Magyarok vagyunk. Dolgoznak? Természetesen. Mindig is dolgoztunk. Akkor sajnos nem segíthetek.” Nem bírtam tovább, és hangosan kiabálni kezdtem. „Tudják önök egyáltalán, hogy mit művelnek? Azt sugallják, hogy szégyenkeznem kellene azért, mert nem vagyok sem cigány, sem bevándorló, sőt, ráadásul pofátlan módon munkából élek? Miért kell nekem ilyen aljas diszkriminációt elszenvednem a saját hazámban? Sajnos uram csak legfeljebb 10000 Ft-ot tudunk adni önöknek.”
Akik ebből nem értik mit is szerettem volna elmondani, azok számára felesleges bármit is hozzáfűznöm

Egyallampolgar 2014.03.01. 16:15:27

@dr kíváncsivagyok:

Nem értek egyet: "A jobbik 4 éven át kapott komoly gesztusokat ( színház, anyagi és erkolcsi támogatás , kituntetések , nácik tantervbe emelése , stb, ) "

Ezt nem a jobbik kapta, hanem ez Orbán hosszútávú stratégiája. Ahogy történelemben nem számít ki mikor mit mondott Paksról, oroszokról, a liberalizmusról, az egyházról.
Néha az sem számít kik fogdosták össze azon honfitársaikat akiket a nácik éppen kértek. Valahol azt sem kell tudni mi történt velük.

A vakhit, a kritikus gondolkodás nem csak a Jobbikhoz szükséges. A NER-ben minimum.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.03.01. 16:26:12

@Húsleves: nem, attól, hogy én rámondom, még nem lesz az. De rendkívüli módon érdekelne, hogy egy nyilvánvalóan fajgyűjlölő, revizionista, gerinctelen köcsög miért tiltakozik lépten-nyomon a náci jelző ellen! Na erre egyikőtök sem tud érdemben válaszolni.

♔bаtyu♔ 2014.03.01. 16:44:31

@Húsleves: A hazai liberalizmus alapítói nem tudom kik, de a kommunisták gyerekei abban a pillanatban kiszorították őket, amint a hatalom elérhető közelségbe került.

Egyáltalán nem szép a liberálisok legendáriuma, köszönhetően amúgy a kommunisták rendőrségének is. Mécs, Göncz, Bauer, egyáltalán nem csengenek jól ezek a nevek.

♔bаtyu♔ 2014.03.01. 16:45:17

@álfirkász: Remélem, te viszont nem tiltakozol az ostoba jelző ellen.

Egyébként is minek tennéd.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.03.01. 17:24:50

@♔bаtyu♔: na, a sokadik náci seggfej... hidd el, csak örülök, mikor a hozzád hasonló baromarcok ilyeneket írnak. Csak megerősíted, hogy igazam van: épeszű ember nem áll közétek. :D

Éhes_ló 2014.03.01. 18:04:00

Szerencsére azért tomboltok, mert a veszteteket érzitek.
Ez pediglen sokunknak öröm:
www.tarki.hu/hu/news/2014/kitekint/20140226_valasztas.html

A bőröndötök kéznél legyen, már csak alig több mint 1 hónap és mehettek alijázni...

Húsleves 2014.03.01. 18:21:18

@álfirkász:
Vissza tudod nézni az összes írásomat, te nyilvánvalóan ostoba, gerinctelen féreg. Egyetlen fajgyűlölő szöveget sem találsz tőlem, tehát nincs mi ellen tiltakoznom. Hiába próbálkozol ezzel, itt csak egy dolog nyilvánvaló, hogy a hozzád hasonló retkeknek nem maradt már más "érv", mint az, hogy rajtatok kívül mindenki náci.

lagarderlovag 2014.03.01. 19:00:51

@dr kíváncsivagyok: te most besütiztél begombáztál vagy józanul irsz ilyen egetverő baromságokat???
relative kérdezem:):)

micsoda? 2014.03.01. 19:06:43

@♔bаtyu♔: Bármelyikről, aki zsidózik, cigányozik, vagy Gulagba küld embereket.

visszakettopadlogaz (törölt) 2014.03.01. 20:16:43

@Lord Viktor:

figyu,

toportyan egy mondatban elmondta a velemenyet, neked ehhez tobb bekezdes kellett.

Szerintem melyiket erti meg az egybites magyar szavazo?

peldaul: " rohadt nacikok!!! FUUUJ!"

vagy

A magyar jobboldal elkotelezett a vallasi ertekek menten kepviselt egeszseges nacionalizmus, a csalad szentsege es a munka ertekteremto, tarsadalmat egeszsegesse tevo dogmakban, neven nevez minden es nem akar alsagos hitegetesekkel megteveszteni senkit. A mai magyar jobboldal nem a fidesz, hanem valahol a Jobbiktol balra, a fidesztol jobbra elfekvo terulet. A Jobbik nem volt kormanyon eddigi tortenelmunkben, ha nagyobb erettseget mutat, ha hiteles, kormanykepes erot tud felmutatni akkor talan megadjak nekik az emberek a lehetoseget egy ciklusra.

Nos, szerinted az egysejtuek melyiket tudjak instant ertelmezni?

nem tudom kinek van igaza, Vonarol annyit tudok hogy szekszardi a felesege, bar nekem nem kell tudni rola semmit mert nem jarok szavazni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.03.02. 06:50:44

@Lord Viktor:

Tökéletesen összefoglaltad!

@Ad Dio:

" kénytelen vagyok elfogadni a tényt, miszerint van egy masszív bázis, aki ide-oda járkál a balliberális és jobbradikális tábor között. Erre nincs magyarázatom. Számomra ez a jelen magyar valóságának egyik legrejtélyesebb dolga."

A jelenség szerintem hihetőbben magyarázható azzal, hogy ilyenkor egy általános jobbra tolódás következik be. Tehát nem a balliberális oldal támogatói billennek át a radikális jobbhoz, hanem a ballib támogatók a kevésbé radikális bal belé tolódnak (vagyis jobbra), a radikális jobb plusz támogatása pedig a sima jobbról érkezik.

Ad Dio 2014.03.02. 07:46:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Szóval szerinted a baloldal szavazói épp azon időszakban válnak Fidesz szavazókká, amikor ugyanannyi Fidesz szavazó hirtelen úgy dönt, hogy inkább a Jobbik?

Ez még hihetetlenebb verzió számomra mint az előző.

Én ezt a dolgot figyelem egy ideje: nem tudom az okát, de szinte óramű pontosan annyit veszít a baloldal, amennyit a szélejobb nyer.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.03.02. 11:56:37

@Ad Dio:

Hát, a tudatos balos szavazóból nehezen lesz fideszes, de az ingadozók talán még elkövethetik ezt a bűvészmutatványt.

A megfigyelésed alapjául szolgáló adatokból kiderül, vajon csak a biztos szavazókról szól a dolog vagy benne vannak az ingadozók is?

Az viszont tényleg érdekes megfigyelés, hogy a csökkenés az egyik oldalon pont annyi, mint a növekedés a másikon.
süti beállítások módosítása