Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A hazudós magyar rendőrség

2009.02.28. 18:42 | Proszektura | 6 komment

Címkék: kuncze péter sára gábor miskolci kapitány dandártábornok bolccsik

A magyar rendőrök hazudósabbak mint a politikusaink. Valljuk be, ez nem is oly kis dolog. (Pardon, egy kivétel azért akad, már mint nem a rendőrök, hanem a politikusok között, nevezetesen Orbán Viktor. Ő ugyanis még soha nem füllentett. Ezt onnan tudjuk, hogy éppen ő maga jelentette ki. De hagyjuk a politikusainkat! Hadd bíbelődjenek az ő alacsony jövedelmükkel és költségtérítéseikkel. Nekik az a dolguk, hogy hazudozzanak. Éjjel, nappal, délben, este, stb. Nekünk meg az, hogy elhiggyük/ne higgyük.

Térjünk inkább vissza a derék rendőreinkre. Bár Kuncze Gábor egykori belügyminiszter, jelenlegi sztárriporter nem tartozott szorosan véve a belügyi állományba, csupán a főnökük volt egy darabig, de igen emlékezeteset lódított, amikor írásba adta, hogy az ÁVH, mint olyan soha nem inzultált senkit. (Éljen Mákosi Rátyás! És Gerő a hídverő!) Kiss Ernő volt az első a demokratikus fakabátok közül, aki igen emlékezetes, maradandó hazugságokat alkotott. A rendőrpalota oldalba hugyozását bizonyos menedzser gyógyszerek hangsúlyozott hatásának tulajdonította, a jó magyar hungarikumnak minősülő pálinka helyett, az autóját pedig naná, hogy tök ismeretlenek törték össze az ő tudta nélkül, bár ő ült a kocsiban és nála volt annak kulcsa is. Bolcsik dandártábornok úr is szeret ám lódítani. Azt találta ki például, hogy az ügyeletes bíró volt a hibás a nemzetközi körözés időben történő kiadásának elmulasztásában. Most legutóbb pedig azért hazudoznak bőszen a főrendőrök, hogy nekik bizony azt állította a tatárszentgyörgyi orvos, hogy a ház körül talált halottak természetes halállal haltak. Ha pedig ez így van, ugyan mi a jó fenéért érdekelné a gyilkossági ügyekre szakosodott kollégákat néhány szétszórt töltényhüvely, egy-két halott és egy csomó vérfolt, meg ilyesmi?

De a rendőrök Heves megyében is hazudósak ám.A tavaly szeptember 29.-én Tarnabodon történt esettel kapcsolatban, ahol . lövéseket adtak le több házra és Molotov-koktélokat is bedobtak ide-oda. Sára Péter, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója magabiztosan azt állította, hogy a gyanúsítottak elfogásakor „tíz-tizenöt fő ellenállt, így a kollégáim testi kényszer alkalmazásával több személyt földre kellett, hogy vigyenek, a házkutatást ezt követően tudtuk elkezdeni.”

Az igazgató urat egyáltalán nem zavarta, sőt leszarta, hogy ennek az állításának a saját emberei által készített videofelvételek is gyökeresen ellentmondanak. Nem állt ellen senki, s nem volt semmilyen házkutatás.

Aztán jött a miskolci kapitány esete.

A baloldali liberális értékeket képviselő kormányzatunk néhány óra alatt eljutott annak megállapításától, hogy a kapitány úr meg nem engedett módon nyilatkozott a romákról, odáig, hogy valójában nem is tett semmi elítélhető dolgot. A Nol-nak nyilatkozó pécsi főrendőr legalább nem hazudott. Ahogy a Nol fogalmazott: A főkapitány - a nyomozás érdekében - még nem árult el részleteket a bűncselekményről, annyit azonban közölt, hogy a testvérek régóta ismerték a két áldozatot, és személyes indítékból, a férfi ellen irányuló bosszú szándékával ölték meg a pécsi párt. Tartozás, üzleti elszámolás vagy szerelemféltés nem játszott szerepet a bűncselekményben, ám hogy mi volt az indíték, arról a főkapitány még nem kívánt beszélni. Dakos József - akárcsak a bűncselekmény napján, most is - hangsúlyozta, hogy a gyilkosságnak nem volt rasszista motívuma.

Korábbi sajtóhírek szerint egyébként a feltételezett elkövetők is romák, de arra a kérdésre, hogy a gyanúsítottak roma származásúak-e, Dakos nem felelt, illetve a kérdés többszöri firtatására azt mondta: a testvérek magyar állampolgárok.

Ez a legrafináltabb hazugság.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr57971975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.28. 20:51:34

Próbálják a hülyeségeiket elhallgatni, aztán ha ez kiderül, akkor magyarázkodnak. És hát kevés professzor van köztük.

Arkhimédész 2009.02.28. 23:00:54

A legrafináltabban mégsem a rendőrök hazudnak itt, hanem te, Proszektúra:

"Aztán jött a miskolci kapitány esete."

Mondd miben is hazudott a miskolci kapitány?

"...A Nol-nak nyilatkozó pécsi főrendőr legalább nem hazudott."

Merthogy, az előző témában szereplő miskolci rendőr hazudott volna?

"Korábbi sajtóhírek szerint egyébként a feltételezett elkövetők is romák, de arra a kérdésre, hogy a gyanúsítottak roma származásúak-e, Dakos nem felelt, illetve a kérdés többszöri firtatására azt mondta: a testvérek magyar állampolgárok. Ez a legrafináltabb hazugság."

Most akkor a pécsi rendőr hazudott vagy nem?

Ha a kézigránátos elkövetők romák voltak, és ő ki is jelenti ezt, akkor Draskovics kirúgja cigányozásért. Ha azt mondja nem romák voltak, akkor hazudik, és a teljes beosztotti állománya komplett hülyének, vagy ami még rosszabb, megélhetési véglénynek fogja őt tekinteni.

Mint ahogy én (is) téged. Egyre inkább.

Tapmancs 2009.02.28. 23:34:05

Lehet hogy azért mert túl késő van már, de ez a cikk egy kicsit kusza nekem. Most akkor ki hazudott és ki nem?

Egyébként cigány csak akkor lehet valaki ha áldozat, ha elkövető akkor magyar állampolgár. Nem tudtátok?

herut 2009.03.02. 18:39:47

@nanena: Igazad van!Annál több áltudományos seggfej,aki még nyugdíjba vonulása óta is -sok pénzért- "tanácsot" ad.Nevetséges!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.03.07. 16:17:17

A tegnap kirúgták Garamvölgyit. Azaz felmentették a szóvívői beosztásból, ezért cserébe ő lesz Bencze költőtábornok hatodik kiemelt főtanácsadója.

No comment.

phaidros 2009.03.10. 20:08:10

@Arkhimédész: olvasni tudsz?

"Mondd miben is hazudott a miskolci kapitány?"

"A baloldali liberális értékeket képviselő kormányzatunk néhány óra alatt eljutott annak megállapításától, hogy a kapitány úr meg nem engedett módon nyilatkozott a romákról, odáig, hogy valójában nem is tett semmi elítélhető dolgot."

Kevesebb energiát a pattogásra, többet az olvasásra...
süti beállítások módosítása