Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Ne féljetek cigányok, megjöttek a magyarok!

2009.09.18. 16:03 | Proszektura | 35 komment

A heol – heves megyei online internetes portál – ma adta hírül, hogy Bencze József szerint a lefoglalt fegyverek között vannak azok is, amelyekkel a romák elleni sorozatgyilkosságokat elkövették.

Ezt az országos rendőrfőkapitány Nagykanizsán közölte, a helyi kisebbségi önkormányzat és a rendőrség közös rendezvényén.

Ehhez kapcsolódik az a mai információ is, miszerint a közelmúltban szabadlábra helyezett tarnabodi fiatal cigány fiatalokkal szemben megszüntették a több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt folytatott nyomozást azon a címen, hogy a bűncselekményt nem ők, hanem mások követték el. A Pest Megyei Főügyészség név szerint is hivatkozik is K. Árpád Sándorra, valamint a társaira, mint tettesekre.

A nyomozást megszüntető határozat rögzíti a már ismert tényt, miszerint Galgagyörk, Piricse, Nyíradony-Tamásipuszta, Tarnabod, Nagycsécs, Alsózsolca, Tatárszentgyörgy, Tiszalök, valamint Kisléta településeken lévő házak ellen történtek támadások sörétes és golyós fegyverekkel, több házra Molotov-koktélokat dobtak. A főügyészség szerint a felsorolt ügyekben folytatott nyomozások során megállapítást nyert, hogy”az egyes ügyek elkövetési módszereiben, az elkövetéskor használt eszközökben, az egyes helyszíneken rögzített, majd a későbbiek során szakértők által azonosított nyomok között azonosság mutatható ki, ezért a fenti bűnügyek egyesítésre kerültek”, s azok elkövetésével K. Árpád Sándor és társai gyanúsíthatók megalapozottan.

Az ügyészi határozat naná, hogy semmilyen bocsánatkérést, elnézést nem tartalmaz.

Ami pedig talán azok után igencsak indokolt lenne, amit tavaly nyáron és azóta ezekkel a fiúkkal és családjaikkal műveltek.

Képzeljük el a szituációt. Éjszaka az emberek arra riadnak, hogy a faluvégén ismeretlenek lakásokat gyújtanak föl, s össze-vissza lövöldöznek. Csak a véletlenen múlik, hogy senki nem sérül meg. A településen eluralkodik a félelem. S amikor másnap délelőtt a rendőrök – közöttük a kommandósok – megjelennek a helységben, először meg is örülnek nekik. Naivan azt hiszik, őket jöttek megvédeni. (Ne féljetek cigányok, megjöttek a magyarok!)

De aztán egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll. A kommandósok fegyvert rántanak, ordítozni kezdenek, mindenkit durván a földre parancsolnak, földre löknek. A fiatalkorú N. Renátót anyázva, káromkodva megbilincselik, majd behatolnak egy olyan magánlakásba is, ahol a bent tartózkodók éppen békésen imádkoznak. Hit gyülekezeti tagok. Őket az utcára zavarják feltartott kezekkel, s letérdepeltetik. Köztük gyerekeket is.

A sorozatosan alattomosan – de egyre gyakrabban nyíltan is – cigányozó Magyar Nemzet erről az esetről még a napokban is úgy számolt be, hogy a cigányok rátámadtak a kommandósokra.

"A nyomozás akkor hamar a romákra terelte a gyanút, a rendőrség többüknél házkutatást tartott az eset után. A cigányok ezen annyira felháborodtak, hogy tizenöten még a kommandósokra is rárontottak, s mivel a nyomozást inzultusnak tartották, később panaszt tettek a megyei rendőr-főkapitányságon és az ügyészségen is."

Természetesen mindez pimasz, ordas hazugság. A cigányok nem álltak ellen, nem rontottak rá senkire, nem is volt idejük. A kommandósok őket is, meg a rendőri vezetők által segítségként a helyszínre hívatott helyi cigány kisebbségi elnököt is minden ok nélkül földre lökték, megalázták, megrúgták.

Miközben az igazi gyilkosok a Perényi1-ben kedélyes sörözgetés közben a soron következő Nagycsécsi, Alsózsolcai, Tatárszentgyörgyi rémtetteiket tervezgették, a mi okos rendőreink ezalatt éppen azt próbálták piszkos trükkökkel is bizonyítani, hogy az elfogott három roma fiatalember, illetőleg rokonsága volt a többi cigánytelep elleni támadó is.

Mi történt volna, ha ezek a K. Árpád Sándorék még ügyesebbek? És jó kérdés az is, hogy tényleg sikerült-e elfogni mindegyiket?

Féljetek hát cigányok, megjöttek a magyarok.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr891390934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2009.09.18. 19:07:16

"minden ok nélkül földre lökték, megalázták, megrúgták"

Csakúgy, mint anno Szögi Lajost.

F.T. - törölt (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.09.18. 19:21:46

"...minden ok nélkül földre lökték, megalázták, megrúgták."

Minden ok nélkül, persze. És ezt honnan tetszik tudni? Audiatur et altera pars?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.18. 19:22:27

@Scaramella va alla guerra: Ez igen, ez aztán a válasz. Az, hogy néhány cigány megölt egy magyart, már jogossá is teszi, hogy évekkel később egy teljesen más faluban így bánjanak másokkal.

Bár mit várjon az ember ebben az országban...

TD223 2009.09.18. 19:22:41

3 büntetett előéletű cigánynál puskákat látott egy tanú... Ha nem is követték el a lövöldözést, akkor is legalább börtönben csücsült a 3 bűnöző. Hamarosan újra ott lesznek.

Hányszor hallottuk, hogy 30-50 cigány kaszával, kapával, stb. támad a kiérkező rendőrökre, mentősökre... A cigányok pedig mindig azt mondják, nem csináltak semmit, ott sem voltak, a rendőrök bántották őket, meg beleszaladtak a baltába...

Igaz, hogy cigány vagy, de azért ennyire nem kéne védened a bűnözőket, inkább örülnél, ha megtisztul a cigányság. Ahogy az edelényi polgármestert védő cigány funkcionárius mondta, minden cigányt a legaljasabb 10% alapján ítélnek meg.

Taszítsd ki a néped férgesét, mi is azt tesszük (pl. Gyurcsány)! És ne utáld a magyart, a magyarság a gazdaszervezetetek és a világ legtoleránsabb népe!

Gergice 2009.09.18. 19:24:17

Még ha feltételezzük, hogy a letartóztatás tényleg ily módon történt és hogy cigány polgártásaink az igazat és csakis az igazat állítják ezzel kapcsolatban, sajnos akkor is szükségszerű volt ez az eljárás.

Ha magányos járőrt küldenek ki a cigánysorra hogy hozza be XY-t, akkor a rendőr páros nagyon gyorsan néhány tucat felfegyverzett cigány gyűrűjében találhatja magát.

Sajnos "törvénytisztelő" cigány barátaink nagyon keményen megharcoltak azért, hogy ma már egyre többen belássák, hogy csak az erőszak nyelvén értenek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.18. 19:27:23

Az eszem megáll, hogy sokak szemében akkor is a cigányok a hunyók, amikor egyértelműen vétlenek, sőt áldozatok. Vegyétek már le a szemellenzőt! Nem lesztek kisebb magyarok attól, ha minden cigányt a személye és a tettei alapján ítéltek meg, és nem en bloc, bűnösnek születettként...

Gergice 2009.09.18. 19:31:01

Ezek a vétlen cigányok, nyilván nagyösszegű kártérítést kapnak, biztos vagyok benne, hogy már van ilyen természetű beadványuk :)

Tehát csak az a gond, hogy nem kérnek elnézést azért, mert néhány többszörösen büntetett előéletű egyént gyanúsnak mertek találni?

ibanez 2009.09.18. 19:35:27

szar a cikk, úgy ahogy van.
a k. árpád majd akkor lesz bűnös xy. bűncselekményekben, ha azt a bíróság jogerősen megállapította. most még talán vádirat sincs.

papamaci1 2009.09.18. 19:38:56

Szögi Lajos , Marian Cosma......

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2009.09.18. 19:41:31

@Fedor:
tetszik vagy nem, a többség normáihoz és értékrendjéhez kell alkalmazkodni.
Ha a többséget olyasmire kényszerítik, amely az értékrendjével ellentétes ( p.l. pozitív diszkrimináció, "megélhetési bűnözés" tolerálása, "rabiátus stílus" tolerálása, nem konzekvens jogalkalmazás, stb ), akkor ilyen dolgok történhetnek.

Mindenkire le kell sújtani, ha bűnös. A származás, stb ne jelenthessen enyhítő körülményt.

szvsz 2009.09.18. 19:42:10

Atyagatya, mekkora szar. Mennyit kaptál ezért a cigánymosdatásért? És főleg kitől?

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2009.09.18. 19:44:19

@Fedor:

Ha jól tudom, nem sok cigány informatikus, matematikus, belgyógyász ( stb ) van.
Bár az oktatás, az ált. isktól az egyetemig, ingyenes.
Az is tapasztalati tény, hogy a cigányok között a deviáns viselkedés gyakoribb.

Valóban, ha lenne olyan cigány, akitől szakmailag tanulhatnék ( NEM kurvafuttatást és uborkalopást ), akkor nyilván őrá is felnéznék.

Ilyen azonban nincs.

Etniez 2009.09.18. 19:45:46

Ez a három cigány fiatalember konkrétan börtöntöltelék. Már a másik szar posztodba is beraktam, hogy mindegyik büntetett előéletű, és mindegyik ellen mindenféle eljárások vannak folyamatban, melyek nem függenek össze ezekkel a gyilkosságokkal.
Tehát nem sokára mennek vissza a börtönbe.
Ha nem lennének az idióta jogvédők, mint Te kedves Proszektúra, nem lenne itt semmi gond. Ti DIREKT provokáljátok a BÉKÉS ÉS TÖRVÉNYTISZTELŐ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT.
A ti áldozatos munkátok eredménye az, hogy az átlag ember úgy gondolok a jogvédőkre, mint fizetett bűnpártolókra.
Ez a három fiatalember jó helyen volt a börtönben akkor is, ha éppen ebben a bűncselekményben ártatlanok.

A kommandósok meg így szokták elvinni a magyarokat is...

Szűcslaci 2009.09.18. 19:49:55

Magyar állampolgárságot a magyarországi cigányságnak!

"G"-pont 2009.09.18. 19:54:01

Szegény cigányok.Oktalanul baszogatják őket a csúnya rendőrbácsik.Ezért is a többség a hibás,no meg persze OV
Unalmas

kispista2 2009.09.18. 19:56:33

@szvsz: A cigány maffiózók fizetik ezt a maffiatag ügyvédet, Magyar Elemért.

Egregor 2009.09.18. 20:05:31

Óh jáj, Ejrópa segíccs itten báncsák szegín romákokat jáháháhá.

Vándoroljanak ki. Családostul.

2009.09.18. 20:08:26

cikkíró komám, már megbocsáss de ez egy orbitális szerecsenmosdatás, kivétel ha az szdsz szóvivői székére pályázol. Az egész cikkedből az jön le hogy a magyar a bűnöző, a cigány a meg nem értett ártatlan áldozat.
Majd ha a torkodnak kést szegez bármely halmozottan hátrányos helyzetű faktoriálisan pigmentált megélhetési bűnöző, akkor gondold át az ártatlanságukat.
A magyar nép nem tolerál egy olyan népcsoportot (nagyjából reális értékek), ahol 90% nem dolgozik, 50% az életére tör és mind a 100%-tól félnie kell, hogy ez vajon melyik halmazba tartozik, felkoncolja e az utcán ha nem ad egy szál cigit.
Index főcímlap: két cigány megölt egy 53 éves szlovák férfit. A cigányok gyerekkorúak, nem büntethetők. Elemezzük inkább ezt...

2009.09.18. 20:19:40

De jó is lenne, ha végre elmondhatnánk, igen, félnek és tűrtőztetik magukat, nem mernek magyarokkal kikezdeni... Hoszzú még az út.

fabot 2009.09.18. 20:38:32

"Féljetek hát cigányok, megjöttek a magyarok." ? Mekkora gyalázatos befejezés. Biztos qrva okosnak és frappánsnak érzed magad. Ha gondolkoznál is egy kicsit, nem írnál ilyen félreérthtő hülyeséget. A tetteseket kik tartóztatták le? A pirézek? Ja bocs, az nem frappáns. No comment.

kafferbivalybalamber 2009.09.18. 20:57:27

A rendőrök egyrészt hülyék mint a segg, másrészt egyetlen szavukat sem lehet elhinni.
A kommandósokat viszont eléggé hülyeség hibáztatni amiatt, hogy letartóztattak több, puskákkal és egyebekkel felfegyverkezett embert. (Parancsban alighanem ezt kapták.) Igen, ilyenkor berúgják az ajtót, mindenkit megfektetnek, és közben ordítanak. Ez a dolguk. Nem azért mert rasszisták, nem azért mert cigányokat kell letartóztatniuk, hanem azért, mert ezt így kell csinálni.
Proszektura meg most örül, hogy megvédhet egy pár cigányt, akik még Hit gyülisek is, hurrá. Szerintem még jobban örülne neki, ha pár buzi is lenne köztük, az az igazi. Akkor milyen rohadt szemét rasszista homofób lett volna a rendőrség. :)

kafferbivalybalamber 2009.09.18. 21:00:44

@venomspawn:
"cikkíró komám, már megbocsáss de ez egy orbitális szerecsenmosdatás, kivétel ha az szdsz szóvivői székére pályázol. "

Akkor is az, de oda az kell. :)

Stinkfist 2009.09.18. 21:02:33

ez a post ugye csak vicc?

Cheradenine Zakalwe (törölt) 2009.09.18. 21:08:03

Nem kell túlzásokba esni, de ez a poszt valószínűleg hazugság.

Kapitány_1 2009.09.18. 21:20:11

Menj haza oda és kuss a baromságaiddal. Nincs ember, aki bevenné. Neked. Dögöljön meg mindhárom és az összes hasonló magyar cigány albán arab orosz.
Lehetőleg az elsők közt legyél, kis provokáló majomszar.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2009.09.18. 21:25:06

@Cheradenine Zakalwe:
Nofene, dr. Schnabel von Rom ?

A feketepestis tényleg lebilincselő.

beleszolok 2009.09.18. 21:29:49

Mindig jókat röhögök ezen a blogon. Azt mondjátok, hogy ezeket a posztokat nem szórakoztatásnak írja, hanem komolyan gondolja?

Mert akkor viszont baj van.

Lexus IS250 (törölt) 2009.09.18. 21:43:25

Ki ez a barom, aki ezt a szart írogatja?
Vagy ez az ungárelemér blogja?
Világosítsatok fel....
Amúgy kedves cikkíró, egy valamit ne felejts el. Lehet minket hülyének nézni, lehet minket rasszistázni, lehet ezt az országot még mélyebb depresszióba taszítani. Ez tudjátok, ehhez értetek. Alkotni nem tudtok, de rombolni azt nagyon. Viszont ne felejtsd el, kedves cikkíró, akárki is vagy: lesz négy percünk, amikor fölötted fogunk állni, ezt úgy hívják: demokratikus választás. Nyugodj meg, akkor mindannyian elmegyünk és megfelelő helyre húzzuk azt az X-et. Tudod, mi egyre többen vagyunk és tudod, bennünk egyre jobban éled a kötelességtudat, hogy el kell mennünk szavazni, hogy titeket végleg elsöpörhessünk. És nem biztos, hogy a következő hatalom meg fog téged tűrni vagy el fogja viselni a gyalázkodásod. Földönfutó leszel, mert mindenki undorral fog rád és az uszító cikkeidre gondolni. Nem fog veled senki együttműködni. Ne felejtsd el, a magyar történelem eddig mindig bizonyította, a hozzád hasonló nemzetellenes senkiháziaknak, akik csak rombolást tudtak ebben az országban végezni, hosszú pályafutásuk sosem lesz. Ezt ne felejtsd el akkor, amikor legközelebb tollat ragadsz.

Drang 2009.09.19. 03:20:19

És a távolban felsír egy kisgyerek...

¾ Kekec 2009.09.20. 10:57:28

Aki ilyet ír, azt biztosan megfenyegették. Eeevágom a torkod, kiírtom a pereputtyod! Stb,stb. Ha nem, nézzen körül egyedül este a nyóóóckerbe, vagy egy kis séta Pl:.Borsodba.
Fogadjon be egy családot!Egy hónap, és már öt lesz.
A három szó, amit az emberek ,nem akarnak hallani a szájukból. Jó reggelt szomszéd! Vajon miért?
Jönnek a beilleszkedési problémával. Ugyan már! Ha kint vannak, azért megy az adó hozzájuk. Ha sitten, akkor azért.
Évszázados probléma.

gesa2 2009.09.24. 08:35:35

@Fedor: Úgy látszik egyfajta újságot és híreket nézel.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.24. 13:20:52

@Scaramella va alla guerra:

"Mindenkire le kell sújtani, ha bűnös. A származás, stb ne jelenthessen enyhítő körülményt. "

És azt miből szűrted le, hogy én nem így gondolom? De most komolyan...

"Valóban, ha lenne olyan cigány, akitől szakmailag tanulhatnék ( NEM kurvafuttatást és uborkalopást ), akkor nyilván őrá is felnéznék.

Ilyen azonban nincs."

Ebben természetesen tévedsz, de ezt betudom annak, hogy valóban nincs sok.

@gesa2: Ezt se értem, hogy miből jött ez le neked. most kezdjem el sorolni, hogy hányféle lapot olvasok a neten?
süti beállítások módosítása