Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Nagy József úr, ki itt a faszkalap?

2013.05.02. 11:59 | Proszektura | 181 komment

Címkék: sajtószabadság Orbán Viktor Bayer Zsolt Nagy József Balogh József Fn24

Napok óta minden rendes médium Balogh Józsefen csámcsog. Ez rendben is van (?), ez a dolguk (?)

Hálás téma. Adva van minden egy ilyen jó kis csámcsogáshoz. Fideszes képviselő, aki állítólag bántalmazta az élettársát. Amit a sajtó jelentős része egyébként már jobbára kész tényként kezelt kezdettől fogva. És jókat szörnyülködnek és persze viccelődnek rajta. Még hogy az élettársa átesett a vak komondoron! Ha-ha-ha… Oszt’ ezért lett a koponyaalapi törés! Ha-ha-ha…

A trollok és kommentelők hada pedig gyűlölködve köpköd napok óta minden létező fórumon. Lám ilyenek a Fideszesek.

Mindenesetre ebben a félfasiszta, tekintélyuralmi Fidesz hatalom által korlátozott sajtószabadságú országban kiemelten ajánlanám mindenki figyelmébe az Fn24 független(?) sajtóorgánum interjúját Balogh Józseffel.

Már a felvezető sorok is eligazítanak abban, az igazság kutatása helyett mi az interjút készítő újságíró valódi célja. Aki egyébként sztárújságíró, a köztelevíziónak is rendszeres szereplője.

„Jobban szeretjük az iróniát, de most mégis azt kell mondanunk: ekkora faszkalappal régen találkoztunk. Villáminterjú a t. Házból korunk földesurával, Orbán Viktor tanügyi megbízottjával, az asszonyverő képviselővel.”

Ezt a fejedelmi többest használó, egyszerre fölényes, alpárian sértő, otrombán gúnyolódó stílust bizony még Bayer Zsolt is megirigyelhetné. Természetesen az újságíró Orbán Viktort is belekeveri. Aki, mint emlékezünk, szintén asszonyverő hírében állt, ugyebár.

Szerintem, először is, sima bunkóság faszkalapnak nevezni interjúalanyunkat, ha Fideszes, ha Jobbikos, ha szoci. Ám, ha emiatt netán beperelnék a skribler urat, tuti, hogy egész Európát telekürtölné azzal, hogy lám itt tényleg nem szabad a sajtó.

De ez a laza indítás még csak a kezdet.

Íme néhány alattomosan megeresztett piszkálódás:

„Hány éves Szabika?

Harmincegy.

Aranyos srác lehet.”

„Frappáns” az is, amikor az interjúalanyt a hozzá intézett, egyébként szintén sunyi kérdésben, gúnyos jelzőként, nemzetmentőnek nevezi:

„Terike miért nem vallja azt, hogy, mondjuk, leesett a vetőgépről? Miért nem menti önt, a nemzetmentő országgyűlési képviselőt, a gyereke apját a hatóság elől?”

Az interjúra jellemző az olyan egyéb pejoratív kifejezések, szófordulatok használata is az interjúalanyra vonatkoztatva, mint „attak”, „akció”, „vedelés”, „Elhajolt a képviselő úr”, „pálesz”, „mennyi csúszott le belőle?”

Nem tudom, mi történt valójában Baloghék portáján, néhány nappal ezelőtt. Ha a képviselő úr tényleg vétkes asszonyverésben, ítéljék őt el az arra jogosult bíróságok.  És vegyék a terhére figyelembe, hogy olyan személy szegett törvényt, akinek inkább példát kéne mutatnia.

De én oda ültetném a vádlottak padjára az interjút készítő szerkesztő urat is. Bayer Zsolt mellé.

Vagy a sajtószabadság büntetőjogi korlátai csak a Bencsik András félékre vonatkoznak?

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr505261479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tücsök1 2013.05.02. 12:42:07

Mi volt ebben az intejúban annyira sértő? Nagy József feltette a kérdéseit, a képviselő pedig készségesen válaszolt.Tipikus példáját adta annak,hogy minnél tovább beszél,annál mélyebbre merül az általa felkevert fekáliába.Ha az interjúalany nem tiltakozott a kérdések miatt,neked kell ezt megtenned?Félő,hogy Baloghot te sem fogod tudni megvédeni önnön primitív egyéniségétől.

Kandeláber 2013.05.02. 13:51:13

Ez a Nagy József feltehetően azonos az egykori Népszabis tollnokkal.
A Hír 24-en beleolvastam néhány böffenetébe, amolyan tótaweisz-vonalat követ, az anyagcsere körébe tartozó kifejezések bőséges felhasználásával.
Szimpla liberálballer fröcskölő.

Tücsök1 2013.05.02. 14:08:05

@Kandeláber: szívedhez bizonyára közelebb áll jobboldl kedvel publicistája. Olvasd szorgalmasan és ne szédelegj különféle balliberál oldalakon.A végén még ragad ád valami.Tudod,egyesek szerint a homoszekszualitás is tanulható,különleges esetei pedig fertőzőek.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2013.05.02. 14:20:15

@Tücsök1: Tehát szerinted az újságíró részéről olyan kifejezés használata, mint faszkalap, helyénvaló. Szerintem meg nem.

Tücsök1 2013.05.02. 14:44:47

@Proszektura:
Nem vagyok Nagy József védője, ne legyen neki mentség az,hogy más publicisták milyen kifejezésekkel illetik a nekik nem tetszőket.Mondhatta volna szebben is,de az interjút elolvasva szerintem igen találó volt a kifejezés.

Kandeláber 2013.05.02. 14:55:29

@Tücsök1: Őszintén szólva semmilyen oldalhoz tartozó skriblertől nem szívesen olvasok olyan írásokat, amelyeknek a nyelvezete átmenetet képez egy analfabéta segédmunkás kocsmai monológja és Dopeman valamelyik számának a szövege között.
Ez nem prüdéria, csak elvárás az úgynevezett "véleményformálók" felé.

Tücsök1 2013.05.02. 15:17:04

@Kandeláber: Szerintem pedig Nagy József igen közérthetően fogalmazott.Néha kiérződött,hogy menet közben ragadta őt magával a helyzet tragikomikus volta.Gondolj bele,a hír24-ből nem csak akadémikusok és nyelvőrzők tájékozódnak,hanem egyszerű,átlagos iskolázottságú emberek is.NJ kimondta azt,amit az emberek egy része gondolt az interjú elolvasása után.El tudom képzelni,hogy az általad kifogásolt kifejezés nem prekoncepció volt,hanem az interjú elkészítése után született meg a szerző fejében.Ha a végén szerepel,mint végkövetkeztetés,jobban el tudnád fogadni?

Kandeláber 2013.05.02. 16:11:05

@Tücsök1: "Kimondta, amit az emberek egy része gondolt."
Hm, Józsi úr gondolatolvasó is lenne?

Tücsök1 2013.05.02. 16:54:11

@Kandeláber: Vicces vagy!El tudod képzelni,hogy az ember elolvas egy cikket, aztán megfogalmazódnak benne gondolatok,amik neadjisten egybevágnak más emberek gondolataival?Belátom,az én gyengeségem,hogy nekem bejönn NJ stílusa.Szerettem az írásait a 168 órában,néztem az ATV, az M1 már kimarad.De ha bárhol máshol látom ezt leírva,akkor is egyet értettem volna vele,mert pontosan írta le azt,amit én is gondoltam az interjú elolvasása után.

Kandeláber 2013.05.02. 17:29:09

@Tücsök1: Ezzel kellett volna kezdened.
Neked tetszik a stílusa, ez abszolút a magánügyed.
Ezzel szemben nekem nem tetszik, ez pedig az én magánügyem.
Jól is néznénk ki, ha mindenkinek egyforma ízlése lenne.

Vidéki 2013.05.03. 06:50:19

Én is oda ültetném a vádlottak padjára az interjút készítő szerkesztő urat is.

"Ha a képviselő úr tényleg vétkes asszonyverésben, ítéljék őt el az arra jogosult bíróságok. És vegyék a terhére figyelembe, hogy olyan személy szegett törvényt, akinek inkább példát kéne mutatnia."

De azt a jogelvet a rómaiak is már 2000 évvel ezelőtt ismerték, amiről ennek az arcátlan firkásznak halvány fogalma sincsen, hogy "Meg kell hallgatni a másik felet is."'

Ennek az arcátlan firkásznak jogfelfogása ott tart, amikor a vádirat és az ítélet egyszerre született meg.

Az arcátlanság teteje, amikor ezek az alakok akik korlátozás nélkül fröcsöghetik mérgező nyálukat, képesek azt állítani, hogy akik ellen gyűlöletfröcsögnek, azok eltiporták a sajtószabadságot.

Vidéki 2013.05.03. 07:33:02

Az érem másik oldalát mutatja be a HVG:

Feljelentették Balogh József volt nejét a gyerekek
2013. május 02., csütörtök, 22:06 • Utolsó frissítés: 9 órája
Szerző: hvg.hu

"Kedd este feljelentést tettek Balogh József volt felesége ellen a fülöpházai polgármester gyerekei

- erről a jelenlegi élettársa megverésével vádolt politikus beszélt az RTL Klub műsorában. Balogh megismételte, hogy kilépett a Fidesz frakciójából a történtek miatt.

Balogh József szerint a Marikaként ismert nő

- aki korábban arról beszélt, őt is megverte a polgármester - két éve zsarolja őt.

A polgármester az RTL Klub műsorában állította, nem minden igaz abból, amit volt felesége korábban a csatornának nyilatkozott.

A feljelentésről a nő által adott interjú sugárzása után döntöttek a gyerekei - tette hozzá.

"Eljöttek hozzám, miután látták ezt, és azt mondták, apa, ha beleegyezel, ha nem, mi most bemegyünk a rendőrségre és följelentést teszünk anya ellen, mert ő már minket is több mint két éve zsarol azzal,

hogyha én nem fizetek neki, akkor ő engem tönkre fog tenni"

- mondta Balogh József az RTL Klub műsorában.

A Bibliai Bölcs Salamon bíráskodásáról szóló történet rámutat arra, hogy az ellenérdekelt felek mennyire eltérően festik le a valóságot.

A kiváló ítélőképességű és magas erkölcsi színvonalon álló Bölcs Salamon képes volt eligazodni az ellentétes állítások bonyolult útvesztőjében és jó, igazságos ítéleteket hozni.

Reménykedjünk, hogy a napjaink bírái is Bölcs Salamon útját járják!

MACISAJT 2013.05.03. 08:49:02

Ahogy a A Freedom House minősítette le a magyar sajtóviszonyokat : a „részben szabad” ...

És tényleg.
A 168 óra,ÉS, hvg,Népszabadság/Népszava és kapcsolt társaiknak bármi "szabad" .
A többiekre meg rásütik hogy jaj és ajvé, nácik, fasiszták ,kirekesztőek...

Amúgy megnéztem az Index múlt heti összefoglalóját.
Portikról..no egy hang sem.

verde66 2013.05.03. 08:53:48

Az alábbi kommentet a Véleményvezérre szántam, csak ott ezek a sajtószabadságért utolsó vérükig is harcoló liberálisok, valamiért mégis kicenzúrázzák. Teszek egy próbát itt. :)

Jajj, annyira örülök, hogy van véleményvezér! Ez aztán a királyság, gondolkodnom se kell. Elolvasom reggel az újságokat, és hama-hama szaladok a véleményvezérhez, hogy elolvassam, mi is a véleményem. Szuper!
Ti tényleg ennyire birkának gondoljátok az embereket?
Istenem, nagyon setétek vagytok!
Öszödi beszéd egy volt, Ferike követte el, és szépen le is rántotta a leplet az egész mocskos baloldali politikáról, kormányzásról, lenyúlásokról és semmit nem tevésről.
Aki netán még nem hallgatta végig, most megteheti:
www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE
Aztán most van éppen az újabb ügy, tudjátok, a Laborc-Portik. Ahol kiderül, hogy Fletó tényleg őszintén beszélt Öszödön, és megtudjuk, hogy a baloldal maffiózókkal, bűnözőkkel is lepaktált, csak hogy az "elkúrások" ellenére hatalmon maradhasson. Véletlen újra akkora barmok voltak, hogy mindent magnóra mondtak. Ekkora balfékeket még senki se látott. :-)
mno.hu/?v=71040
Na szóval ez a véleményem, "kedves" "vezéreim".
Szarházi manipulátorok vagytok! Illetve csak próbáltok manipulálni - 0 (nulla) sikerrel. :-)))

Tücsök1 2013.05.03. 08:58:22

@MACISAJT: Örülök,hogy olvasol "baloldali"sajtót is.Kár,hogy a többiek nem verik ki nálad a biztit! Vagy szerinted nekik mindent szabad? Annyi dehonesztáó jelzőt egy heti balos összeállíásból nem tudnál összeszedni,amannyi egy MN vezércikkben szerepel.

DezInf 2013.05.03. 09:00:02

@verde66:

Bacodalásan,elolvastad a VV végén lévő kisbötűs részt?
Az oldalon meghívott bloggerek mondhatnak véleményt,a facén meg bárki.
Szóval teccik a határozott véleményed,de az olvasás nem az erősséged:)

DezInf 2013.05.03. 09:03:05

@Tücsök1:

Haggyadmá szegíny márkót,ki se láccik a buksija,oszt még a párty vélemínye se egy stabilo. Óvatosan rögtönöz, persze car ügy ha nem mondták még meg neki,hogy mi is a határozott véleménye. A reggeli igehírdetést még nem részletezta a pártközpont, ezért óvatos és simulékony, mint ami a lakodalmas kutyából folyik:)

Tücsök1 2013.05.03. 09:04:21

@verde66: Véleményeddel egyet nem értve-vezéred öszödi beszédét epedv várja nemzete! Ügyeket bármiből lehet csinálni,ebben a legnagyobb manipulátor a fidesz.

Tücsök1 2013.05.03. 09:08:34

@DezInf: Ja,ez kimaradt, de leírtad helyettem. Vidékrő meg vidékire nem patarolok karaktert!

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2013.05.03. 09:09:26

@Vidéki:
Igen, a jobberek mindig meghallgatják a másik felet. Pl. gyurcsányt.
és nem hazaárulózzák le csak úgy.
vagy éppen bajnait. nem libajnaizzák...

És ugye akit nem itélnek el, az ártatlannak tekintendő. a jobberek így néznek bajnaira...

Peeeeeeersze, ha én mondom valakire, hogy barom, akkor az szimplán az igazság, de ha másvalaki mondja rám, az mocskolódás!

Ez a cigánymentalitás.

MACISAJT 2013.05.03. 09:12:15

@verde66: ("Az alábbi kommentet a Véleményvezérre szántam, csak ott ezek a sajtószabadságért utolsó vérükig is harcoló liberálisok, valamiért mégis kicenzúrázzák.")

Szavad nem lehet ők előre szólnak:D
Idézem:

"Hozzászólásod előzetes moderáció után jelenik meg."

Ja kérem, így könnyű:)
Ami nem egyezik a "liberális mantrával" az eleve meg sem jelenhet arrafelé.

Vegyük a mai példát.
Ott virít a címlapon:

"Orbán Viktor őszödi beszéde is lehetne"

Hűazzannyát, de ütős...
Arról szól-szerinte- hogy "Orbánnak megtetszik egy portugál ingatlana az Andrássyn, és a videó szerint rögtön arról kezd el beszélni, egy törvénnyel kell azt visszaszerezni. Nem is leplezi, hogy a magántulajdon szentsége nem biztosított ebben az országban.
Végleg bebizonyosodott, hogy minden Magyarországon élő külföldi és nemzetközi befektető rémálma tényleg valóság lett. A minap ugyanis felvették Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester kvaterkázását, amint az új Mercedes-buszokat próbálták ki a Hősök terén. Amit az Orbán-kormány három éve folyamatosan tagad belföldön és minden nemzetközi fórum előtt, arra most beszélgetésükben egyértelmű bizonyítékot szolgáltattak. A legelképesztőbb talán mégis az, hogy a kormányfő mostanra láthatóan leplezni sem próbálta az egészet."

Ojvé, borzalom, Ejrópa seggícs:)
Oszt ha megírnád a "véleményvezérnek"(sic) hogy a felvétel vágott, manipulált és kimarad egy fontos rész amit ő maga pótolhatna, hogy vajon MELYIK INGATLANRÓL IS VAN SZÓ, AMI "PORTUGÁL", ÉS AMINEK VISSZASZERZÉSÉT AZ ÁLLAM-AMÚGY JOGOSAN KI KELLNE TŰZNIE CÉLKÉNT....
akkor a kommented elmenne a nagy büdös liberális semmibe...

Mert "ezek" ilyenek.
Hazudnak reggel éjjel meg este, ahogyan nemrégi idoljuk megfogalmazta.

DezInf 2013.05.03. 09:12:35

@Vidéki:

Te hihetetlenül érzékeny,az igazság iránt ennyire elkötelezett agrukulamegegyszámamiváltozik.
Amennyiben ennyire törvénytisztelő savazópógár vagy, mérhetetlen empátiával és igazságérzettel,akkor csak egy kérdésem van.
Az hogy lehet,hogy a brancsbéli asszonyverő vakkommondorost nem ítéled el,hisz ki is láthatja az igazság minden apró részletét, inkább megvárnád a bíróság minden momentumra kiterjedő aprólékos ítéletét?
A portik ügyben meg már ítéletet hírdetnél,ácsolnád az akasztófát, osztanád a skulót a kivégzőosztagnak ?

Mostakkorhogyvanvagynincs?
Akasszunkvagyvárjukmegazítéletet?
Azmitőlfügghanemlóg?

he.......

"Reménykedjünk, hogy a napjaink bírái is Bölcs Salamon útját járják!"

Ezzel szinte klasszikussá váltál, ugye nem baj ha néha beidézlek önmagadnak önmagadtól?

Az idézet tőled frenetikus, akár a címeredben is szerepelhetne :)))

Fejesrob 2013.05.03. 09:13:19

Gondolom, ez valami liberális szar lehet. Azok álcázzák előszeretettel magukat függetlennek.

Az SZDSZ-es Weklernél bezzeg mekkora volt a kuss.

MACISAJT 2013.05.03. 09:16:04

" "Orbánnak megtetszik egy portugál ingatlana az Andrássyn, és a videó szerint rögtön arról kezd el beszélni, egy törvénnyel kell azt visszaszerezni. Nem is leplezi, hogy a magántulajdon szentsége nem biztosított ebben az országban."

Bocsánat, az előbb lemaradt a "véleményvezérnek" szánt információ, ami az ő hörgéséből kimaradt...

Íme a "portugál ingatlana" és az ő magántulajdonának szentsége:

ingatlan.net/magazin/2010/08/ismet-az-allame-lehet-a-balettintezet-felszamoljak-a-portugal-ceget/

nusica 2013.05.03. 09:17:06

A Balogh József-botrány tiszta és egyértelmű. A lehető legkristálytisztábban mutatja a "demokraták" tökéletes impotenciáját: fröcsögésükkel, aljasságukkal ismét maguknak ártottak.

nusica 2013.05.03. 09:18:02

@MACISAJT: mit gondolsz, ki gazdagodott meg abból, hogy egy portugál lenyúlta a nemzet vagyonát? Aljas vagy?

dr Smittpálelnökúr 2013.05.03. 09:19:52

@Fejesrob: Ez mennyiben menti a bugris bunkó nőverését???

MACISAJT 2013.05.03. 09:20:03

@Tücsök1: ("Annyi dehonesztáó jelzőt egy heti balos összeállíásból nem tudnál összeszedni,amannyi egy MN vezércikkben szerepel. ")

Értem.
Itt a tegnapi vezércikk.:
mno.hu/velemeny/vajon-melyik-ronald-lauder-igazi-arca-1158249

Légy oly bátyám, emeld ki nekem az "Annyi dehonesztáó jelzőt "....

dr Smittpálelnökúr 2013.05.03. 09:20:53

@MACISAJT: te sem érted amit leírnak magyarul, ugye? a VV-n csak meghívottak kommentelhetnek.

DezInf 2013.05.03. 09:21:39

@MACISAJT:

Az tisztán lejön,hogy te sem vagy egy kiválasztott/meghívott hozzászóló,de azért csak csúsztass ahogy egy fideszpárttitkárhoz illik :)))

Tücsök1 2013.05.03. 09:25:32

@verde66: Nézd meg azt a videót,ami akék buszon készült.ott aztán leplezetlenül megmutatkozik a vezér és alattvalói gondolkodásmódja.Nekem egyszerre szánalmas és ijesztő.

Fejesrob 2013.05.03. 09:28:12

@dr Kangörény: Az utóbbi 4 napban itt az Indexen vagy hat blog foglalkozik konkrétan a dologgal.

Ez épp nem az, ez egy másik dologgal foglalkozik.

Szerintem fuss a blogbejegyzésnek újra, mert vagy nem olvastad el, vagy értelmezési gondjaid vannak.

Tücsök1 2013.05.03. 09:30:18

@MACISAJT: Gondolom,most örülsz,hogy sikerült frissiben egy civilizált hangvételű cikket találnod.Parasztvakítás2- zsidó világkongresszus előtt ne ráncigáljuk látványosan az oroszlán bajszát.

verde66 2013.05.03. 09:30:33

@Tücsök1: Látom, hogy itt meg te próbálsz lenni a "véleményvezér", de megnyugtatlak téged is, önállóan is ki tudok alakítani véleményt.

nusica 2013.05.03. 09:32:41

@dr Kangörény: értsd: "demokraták"... Undorító.

nusica 2013.05.03. 09:34:01

@DezInf: ki fizeti eeket a mocskolódásaidat?

MACISAJT 2013.05.03. 09:35:09

@Tücsök1: ("Gondolom,most örülsz,hogy sikerült frissiben egy civilizált hangvételű cikket találnod.")

Én annak örülök hogy-mint az előre sejtettem- megint bebuktak a nagy hangon előadott paneledet("Annyi dehonesztáó jelzőt egy heti balos összeállíásból nem tudnál összeszedni,amannyi egy MN vezércikkben szerepel. ")

Sebaj,itt egy másik , szintén friss , ebben is kutakodhatsz:

mno.hu/vezercikk/elet-simor-utan-1158263

nusica 2013.05.03. 09:35:23

@Tücsök1: kitűnő lenne, ha ti, bérrettegtetők egyszer már kirettennétek innen, mint fletó indítványozta...

nusica 2013.05.03. 09:37:43

@Tücsök1: tudnál példát mondani?

Parmezanidész · http://bemorgo.blog.hu 2013.05.03. 09:37:51

A faszkalapozas az egyebkent jobboldali Vastagbor-blog kommentje volt, gyoker posztolo :D

akkor ugye mar rendben is vagyunk? :)

Fejesrob 2013.05.03. 09:39:09

@nusica: Senki, ez valami primitív nyugdíjas érelmeszesedett hülye lehet az elmeosztályról.

mokkaczuka 2013.05.03. 09:39:49

Bocsika, de hülyeség ez a cikk. Diktatúrával szemben minden meg van engedve. Bele kell taposni a földbe az összes fideszes férget.

tarackos 2013.05.03. 09:41:00

Balogh felesége az interjú pillanatában majd két napja feküdt kórházban, koponyatöréssel és Balogh még csak be se ment hozzá meglátogatni. Az élettársát.

Nos, a faszkalap jelző igen csak visszafogott volt...

Tücsök1 2013.05.03. 09:42:05

@verde66: Hála Istennek! már aggódtam,hogy ellapoztad az itínert és most mások véleményét közlöd.

nusica 2013.05.03. 09:43:15

@mokkaczuka: vannak igen nagy népszerűségnek örvendő, bár nem nagy jövő előtt álló országok, ahol ez az úzus - és a stílus. Nem mennék írónak, ha neked volnék.

DezInf 2013.05.03. 09:44:10

@Fejesrob:

Van egy javaslatom,kérdezz meg egy kriminálpszichológust a riportról.
- milyen reakciókat váltanak ki a kérdések a riportalanyból?
-miért nem tiltakozik a riportalany?
-mi szűrhető le a riportalany válaszaiból?

Balogh egy balfék, úgy kellett volna kerülnie a nyilvánosságot mint szűzlánynak a piroslámpás negyedet.

A riporter tette a dolgát, a riportalany félrebeszél erre próbálkozott mivel tudná kihozni a sodrából. Nem szép módszer, van egy hírtv-s attila nevezetű,lehet nála tanulta a módszert.

Esetleg erre van véleményed te kis fideszcsicska ?
Nusicával jól elvagytok, netán ez már szerelem ? :)))

mokkaczuka 2013.05.03. 09:45:11

@nusica: A Nagy Francia Forradalom lebeg lelki szemeim előtt.Miért pont írónak ne menjek?

nusica 2013.05.03. 09:45:11

@tarackos: ezt viszont nem lehet tudni. Mint ahogy azt sem, miért lökte át az asszonykát a Commodore 64-en.

nusica 2013.05.03. 09:46:27

@mokkaczuka: csak a stílus bárdolatlansága miatt gondoltam. Azt, hogy mi a diktatúra, milyen központ dönti el?

Tücsök1 2013.05.03. 09:46:28

@nusica: Olvasgasd szorgamasan a nemzetet és a hírlapotés gyűjtsdki a jelzős szerkezeteket! A szorgalmi feladatot nem fogom elvégezni helyetted.

DezInf 2013.05.03. 09:47:21

@nusica:

Nusica,bevallom Fejesrob próbál lefizetni,hogy kiemeljem párthűségét és a jobboldali kiállását.
Elfelejti,hogy nem csak fizetett bloggolók léteznek úgymint te is :))

Ti viszont jó párost alkottok,de talán ideje lenne visszamennetek a kórterembe a gyógyszerosztás miatt :)))

nusica 2013.05.03. 09:48:12

@Tücsök1: úgy érted, ti szabadon hazudozhattok? ;)

verde66 2013.05.03. 09:49:00

@Tücsök1: Pedig nem, szerencsére most a nemzetbiztonsági hivatal nem próbál erre ösztönözni.
Viszont jósolok neked valamit:
Az utolsó erőtlen vergődésetek ellenére lehet, hogy nem 2/3 lesz, hanem 3/4, netán 4/5.
De az 5/6 se kizárt. ;-)

nusica 2013.05.03. 09:49:08

@DezInf: idő közben megszületett kérdésemre a helyes megfejtés. Tájékozódj! ;)

DezInf 2013.05.03. 09:50:26

@nusica:

Nusica,ne hagyd hogy a cetelem elvakíccson :)))

mokkaczuka 2013.05.03. 09:50:56

@nusica: Ez abban a pillanatban eldőlt, amikor Orbánék elkezdték a kis játékaikat. Annak tekinti őket az egész világ. Jó, Lukasenkót kivéve. És ha egyszer annyi nekik, akkor teljesen annyi lesz. Nem lesz itt játék a joggal, meg majd ellenzékben kerékkötés négy évre. Csúnya végük lesz, mert nagyon geci maffia voltak, semmilyen határt nem ismertek. Itt nem az az érdekes, hogy hetente hány büdös paraszt taplónak milyen botránya van. Régen nem.

nusica 2013.05.03. 09:53:09

@mokkaczuka: "Annak tekinti őket az egész világ" - természetesen nemcsak azt döntitek el, mi a diktatúra és ki a dikátor, de azt is, hogy az a százharminc szétszóródott bömbölő gyűlölethuszár az egész világ.

Tücsök1 2013.05.03. 09:54:11

@nusica: Nem. Úgy értem, hogy mi szabadon leírhatjuk a vélményünket.Miét a hazugság jut mindjárt eszedbe?

Balt 2013.05.03. 09:54:48

Nem tűnt fel, hogy a hajráfos kis mitugrászunk a szerző, de így stimmel. Ritka nagy kancsócska, függetlenül attól, hogy Baloghnál - ha vétkes - a vak komondor maga a jámborság és hűség szobra.

nusica 2013.05.03. 09:55:50

@Tücsök1: rólad? Mit gondolsz?
Persze ha hazudsz egy ordasat, akkor utólag a bizonyítás helyett érdemes azzal tetézni, hogy az "vélemény" volt :(

verde66 2013.05.03. 09:56:53

Na benyomok még egy tanulságos videjót, terjesszétek:

www.youtube.com/watch?v=Iu5JfeoE7Po

Gera 2013.05.03. 09:57:12

Szerintem amikor egy nőnek konkrét súlyos sérülései vannak és azt állítja, hogy a férje okozta, azt kb 99 százalékos bizonyossággal lehet kezelni, mert viszonylag ritka az, hogy csak arra vár a hölgy, hogy egyszer végre jól átessen a vak komondoron és jól kikúrhasson a férjével. A nőverőkből interjúban hülyét csinálni pedig nemhogy jog, hanem kötelesség, ha pedig láthatóan tényleg hülye is az illető, akkor nem is túl nehéz.

Ettől függetlenül én is kissé erőltetettnek éreztem, mikor olvastam.

nusica 2013.05.03. 09:59:59

@Gera: nem ez a baj. Balogh egy barom, ki vitatná. És itt áll az újraegyesült egész baloldal, mégse tud vele mit kezdeni, mert saját gyűlölködése mocskába fullad inkább.

Tücsök1 2013.05.03. 10:01:03

@verde66: Uramisten! csak nem egy dezinformátor került ide? Ezt a megtisztetést! Amúgy,matekból rossz voltam,de ezt úgyis tudjátok rólamNBH, írd azt ,hogy 110%. Jósdára meg nem fizettem elő!

Fejesrob 2013.05.03. 10:02:00

@Gera: Ja, Demszkyn nem csámcsogtak ennyit. Sőt, azt írta valami libsi, hogy a nő megérdemelte.

(Ami ezért érdekes, mer ta nő is valami libsi vezéralak volt).

verde66 2013.05.03. 10:02:07

Na az itteni cikkhez is pár gondolat:
Ez a Balogh ügy, meg a "trafikbotrány", mind-mind apró hangyák a Laborc-Porik, azaz a Gyurcsány kormány plusz maffia bűnözők hírhez képest.
Ennyit tud felmutatni a vergődő bal-liberális "sajtó". És ezeken lovagolnak napok óta, hetek óta. Röhej.
Kit érdekelnek, k nem szarja le ezeket a pitiáner bulvár híreket?
Mi köze van bármiféle politikához, hogy egy idióta veri a feleségét?
Emberek, GONDOLKODJATOK, ha már van agyatok!!!

nusica 2013.05.03. 10:04:24

@Fejesrob: biztos csúnyán megnácultak.

Tücsök1 2013.05.03. 10:05:20

@nusica: Rosszul tűröm,ha lehazugoznak. Én a saját véleményemet írtam,sajnos MN idézetekkel kellett alátámasztani.

verde66 2013.05.03. 10:06:03

@Tücsök1: Tényleg rossz voltál matekból, de töriből is, ui. a 110 % a sztahanovistákra volt jellemző. Ennyi a töri. A matek meg, ha a számlálóban kisebb szám van, mint a nevezőben, akkor a tört értéke kisebb 1-nél (azaz 100%-nál).
Most kicsit pihenj le, mert ettől az információdömpingtől megfájdulhat a fejed!

Balt 2013.05.03. 10:06:52

@MACISAJT: ??? Valamelyik vásárlói csoportos "piramisépítő" banda portugál, de hogy már Andrássy úti palotára is futja nekik? Na persze...

nusica 2013.05.03. 10:07:39

@Tücsök1: egy tényállítást írtál ide, amit mások tételesen megcáfoltak, és erre az volt a reakciód, hogy az a "véleményed" volt.
Azaz nem sima, piti hazug konfabulátor vagy, hanem egy jellemtelen, sunyi fráter.

Tücsök1 2013.05.03. 10:08:49

@verde66: Nagyot fogsz csalódni,amikor a ballibek is elővszik az adukat.

Balt 2013.05.03. 10:08:58

@MACISAJT: Aha. A Verók-biznisz visszacsinálásáról van tehát szó. Az tényleg régi téma, már csak az épület állaga is mielőbbi megoldást kíván.

Ez a Panyi tényleg egy faszkalap. :)

Gera 2013.05.03. 10:11:13

@Fejesrob: 30-40 évvel ezelőtt történt eseteken ritkán szoktak ugyanúgy csámcsogni, mint ami az orrunk előtt zajlik. De hogy mennyire csámcsognak rajta, azt az is elég jól mutatja, hogy most is felemlegetted.

Fejesrob 2013.05.03. 10:12:22

@Gera: Azért emlegetem fel, mert egyáltalán nem csámcsogtak rajta. Nyilván te sem.

Vagy nem tudsz olvasni?

nusica 2013.05.03. 10:13:10

@Gera: ja, a ti ügyecskéitekről beszélni "csámcsogás", a jobboldaliékéról "demokratikustényfeltárás"?
;)
Na, ennyit rólatok...

Balt 2013.05.03. 10:13:36

@mokkaczuka: "A Nagy Francia Forradalom lebeg lelki szemeim előtt."

Az tényleg jó minta. 4 év múlva már egyik vezéralak sem élt: kivégeztették szépen sorban egymást. :)

nusica 2013.05.03. 10:15:42

@Balt: Robespierre a lenyakazására már kiskanálban érkezett, mert szökni próbálva az emeletről kiugrott, és fennakadt a vaskerítésen. Méltó sors. Melleslegnem véletlen, hogy kinek az ideálja a Grand Terreur...

Tücsök1 2013.05.03. 10:15:46

@verde66: Amióta kedvenceid a legrosszabb kommunista hagyományokat elevenítik fel,kénytelen voltam átolvasni a bolsevik párt rövid történetét.Nincs új a nap alatt.

Fejesrob 2013.05.03. 10:15:59

@verde66: Remélhetőleg az emberek tanulnak, mert 2006-ban úgy tűnt, a folyamatos nácizás következtében nem figyeltek oda, hogy Gyurcsányék gazdaságpolitikája csődbe viszi az országot. Akkor reagáltak, amikor már csődben voltunk.

A mai szavazó pontosan tudja, hogy nem az antiszemita veszély a fontos, hanem az, hogy "ezek" visszajöhetnek.

nusica 2013.05.03. 10:16:49

@Tücsök1: szerencsére egy karnyújtásnyira volt a nachtkasztlin.

Gera 2013.05.03. 10:24:03

@nusica: Azért használtam a csámcsogás szót, mert az olvtárs imígyen szólt hozzám. Persze ezt te is láthattad volna, ha hajlandó lennél olvasni.

Ha hozzám beszélsz, légy szíves ne használj többes számot. Amúgy meg természetesen Balogh az én ügyem, mivel a fideszre szavaztam, Demszkyt meg mindig is rühelltem, de nem azért, mert harmincakárhány éve betörte az élettársa orrát. Ez nem igazán volt számomra egy olyan aktuális esemény, amivel úgy éreztem volna, hogy foglalkozni kellene. Persze ettől még elítélem, ha már verekszik valaki, tegye egyenrangú féllel, ne nőkkel vagy gyerekekkel.

Gera 2013.05.03. 10:25:25

@Fejesrob: Mondom, mit csámcsogjak valamin, ami akkor történt, amikor legfeljebb épphogy megszülettem?

Pszt! 2013.05.03. 10:28:07

A Viktor honositotta meg a magyar politikai életben a mocskolodo, lejárató stílust. Igyak csak a levét a fideszesek is!

Tücsök1 2013.05.03. 10:28:36

@nusicMit is cáfoltak aa: Persze,ezzel kelek és fekszem,hogy naprakész legyek. Mit is cáfoltak a véleményemmel kapcsolatban?

Fejesrob 2013.05.03. 10:30:23

@Gera: Elmondanám, hogy a téma kb. talán 6 éve volt napirenden. Persze lehetsz, hogy te nem tudsz róla, a "demokratikus" médiának nem volt szenzáció.

A fórumok persze izzottak. A következő, az SZDSZ-es Wekler olyan hat éve csühölhette az asszonyt, a balliberális média természetesen erről sem írt egy sort sem. Igy arról sem volt szó, hogy Weklernek távoznia kellene az SZDSZ-ból.

A HírTV csinált egy riportot a nejjel, ekkor tudta meg az ország mi is volt.

Na ja. Az nyilván csámcsogás volt.

Fejesrob 2013.05.03. 10:31:04

@Pszt!: Jókora tévedés. SZDSZ - Pápalátogatás. Nem rémlik?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.05.03. 10:33:35

Vadul vádló üres szavak,
Amivel a sajtó etet,
Pedig a komondor, a vak
Okozta a balesetet.

;-)

Egyéb lírai mélyenszántók:
fradyendre.blogspot.hu/
:)

JewRivers 2013.05.03. 10:39:49

Libberek fröcsöghetnek, röföghetnek, fasisztázhatnak, nácizhatnak, fa szfejezhetnek, s közben a sajtó és a szólás szabadságát féltethetik nyugaton...

Gera 2013.05.03. 10:41:49

@Fejesrob: 2000-ben beszélt erről Lovas a rádióban, utána megírta az összes újság (ilyenek ezek a szemét ballibek), Demszky pedig nem is tagadta, hogy megtörtént volna. Mit kellett volna még csámcsogni ezen? Persze lehetett volna mindenféle monnyonle, de én ezt értelmetlennek tartom évtizedekkel ezelőtti ügyek miatt.

Tücsök1 2013.05.03. 10:44:32

@JewRivers: Neked nem tűnt fel,hogy a sajtószabadságot nem a szerinted libberektől féltik? Már csak az a kérdés,honnan tévedtél ide?

Fejesrob 2013.05.03. 10:48:36

@Gera: Á b+, te reménytelen vagy.

WLaci 2013.05.03. 10:50:26

Nagy József marha jó újságíró. Már régebben felfigyeltem az fn24-es cikkeire. Ha esetleg olvassa, csak így tovább!

Fejesrob 2013.05.03. 10:56:38

@Tücsök1: Ez a sajtószabadág egyébként érdekes dolog, mert épp most olvasom a legnagyobb megdöbbenéssel, hogy pld. a német média teljesen szabad, ami nyilván baromság, a német még annyira sem szabad mint a magyar.

Csak a pontosítás kedvéért, sajtószabadságon azt értem, hogy újságíróként leírhatod a véleményedet, reflektálhatsz az adott médiumban, ha támadás ért, nincsenek tabutémák.

Nálunk a média pártokra van elosztva, így független szinte csak a neten van. (Index, kuruc, a fontosabbak). Ezeken viszont jól le lehet mérni, hogy mennyire érvényesül a kormány befolyása, semennyire.

A sajtószabadságot elbíráló szervezet egyszerűen nem hiteles.

Ajánlom ezt elolvasásra.
alfahir.hu/a_nyugati_sajto_nem_szabad

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 10:58:22

Kitűnő újságíró Nagy József, kár, hogy a hiszterobolsik szekerét tolja. De ez az interjú rendben volt teljesen, így kell beszélni egy vérfasszal.

Nézzük az aranyos srácot, Liptai "Szablcsot", aki gratulál a faternak a megválasztásához:

1. Liptai Szablcs válasz 2010.01.02 23:44:48
Képviselőur gratulálok önnek ön egy egyszerü ember közülünk való.Szemelőtt tartja a kisember jövőjét is.Isten adjon erőt önnek érdekeink képviseletéhez. Üdvözlettel:Liptai Szabolcs sok honfitársam nevében

varosatyak.hu/hun/s_%21kepviselok/i_kunszentmiklos_82/i_balogh_jozsef_29463/t_Balogh%20J%C3%B3zsef/index.html#comments_add_form

Pan Modry 2013.05.03. 10:58:23

@Vidéki:
Balog gyerekei azert jelentettek fel a not, mert az apjuk lekorumpalta nekik a trafikbizniszt.
Mivel state capture van, a birosagra nem kell varni hogy moralisan eliteljunk barmilyen fideszest.

Sot, a state capture miatt meg a leggusztustalanabb modszerek is megengedhetoek hogy az orszag feudalis kifosztoit nyiltan megalazhassuk es egy orszag konckent csamcsogjon rajtuk, hogy kikozosites legyen az osztalyreszuk.

Balog azt hitte o a kisisten,valoszinu korrumpalt, lopott, noket vert, lehet hogy vagyont is szerzett belole, de most ugy kell elnie hogy majd suttognak a hata mogott, a barati meghivasok elmaradoznak stb... Ez aZ igazi buntetes, es en boldog vagyok hogy ez az ember szenvedni fog aki megannyi sok mas embernek karokat, szenvedest okozott es minden bizonnyal kozpenzt is lopott.

Tücsök1 2013.05.03. 11:04:22

@Fejesrob: Igen,örüljünk annak,hogy a neten legalább szabadok vagyunk.

Pan Modry 2013.05.03. 11:04:59

@Fejesrob:
Nincs okom feltetezni hogy gyakorlo pedofil, az osszes egyeb felsorolt dolog viszont valoszinusitheto.

Gera 2013.05.03. 11:05:08

@Fejesrob: Miért is? Mert alapvetően jobban érdekel, mit csinált ez a faszkalap Balogh három napja, mint az összeharácsolt pénzből békés nyugdíjas éveit töltő Demszky 34 éve? Szerintem te vagy reménytelen, mert ötvenezredjére is bebizonyítod, hogy egyszerűen képtelen vagy önállóan értékelni egy eseményt, anélkül, hogy rögtön elő ne ráncigálnál valami évekkel ezelőtt történt hasonlót a másik oldalról, hogy debezzegaköcsögballibekis. Igen, ők is. És akkor mi a fasz van? Akkor rendben van, vagy mi? Én ugyanúgy elítélem, bárki ver nőket. Nem fideszezek, nem nácizok, nem állítom, hogy akkor most ezzel vége a demokráciának meg mittudomén, nem gondolom, hogy Orbán személyesen lenne felelős azért, mert ez a fasz Balogh veri a feleségét. Semmi bajom azzal, ahogy a fidesz kezelte az ügyet, világosan kimondták, hogy ez semmilyen szinten nem járja és ennyi. Ellenben te képtelen vagy erre, neked egy ilyen ügy az rögtön debezzegademszkyis. Hát ennyi.

Tücsök1 2013.05.03. 11:11:15

@Nemzeti trafikos: Ezek valahogy elfelejtik,hogy az internet nen felejt.Pillanatok alatt elterjed minden szó. Amikor örömmel vette a gratulációkat,nem jutott eszébe,hogy ezek a szavak egyszer majd visszaszállnak rá.

zulu16789 2013.05.03. 11:17:55

Nem fogjátok elhinni, mi volt a vezércikk hosszú ideig az Indexen:
"Terikének az egész feje be van kötözve"

:DDDDDDDDD

Egyre viccesebb. Rettentően fontos hírről tájékoztatnak, Terikének nemcsak a fél feje van bekötözve, hanem az egész.
Hihhetetlen, hogy mik vannak!
Félreértés ne essék, sajnálom Terikét. De, hogy ez legyen a fő hír??????
Tücsök és bogár. :-))))

Fejesrob 2013.05.03. 11:22:23

@Tücsök1: Nagy tévedés, a pártlapok is "szabadok" egy Népszabi gond nélkül fikázhatja pld. Orbánt.

A közszolgálati természetesen politikailag nem független, soha nem is volt az.

A németeknél viszont épp most tiltották be a Derrick-et, merthogy Horst Tapper SS katona volt.

Nálunk ilyen legfeljebb a kommunizmusban létezett.

Fejesrob 2013.05.03. 11:23:26

@Gera: Direkt e miatt írtam Weklerről. Az nem húsz éve volt.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.03. 11:23:30

summa summarum: Egy bunkóval készített egy bunkó interjút.

Tücsök1 2013.05.03. 11:27:44

@Janos1966: Adjuk meg az indexnek is a magáét! Ez igenis fontos információ. Nagyon sajnálom azt a nőt,aki a parlamentben az említett ürge mellett ült.Lehet,neki még nem mosott be egyet.

fvipera 2013.05.03. 11:30:53

pedig balogh józsef egy faszkalap. ahogy faszkalap az összes olyan erkölcscsősz, aki rúdon vonaglik meztelenül, veri a gyerekét, feleségét vagy péniszpumpával pózol.

ezt a komondoros baloghot nemcsak a bíróságnak kell elítélnie, hanem nyilvánosan meg kell alázni, minden nőverővel egyetemben.

fvipera 2013.05.03. 11:32:46

@Janos1966: a családon belüli erőszak az egyik legsúlyosabb probléma Magyarországon. A komondoros baloghnak előzetesben kellene ülnie súlyos testi sértés alapos gyanújával, hogy ne befolyásolhassa a tanúkat.

Tücsök1 2013.05.03. 11:34:50

@doggfather: Mert ezzel csakilyet lehet!
Már az elején leírtam,hogy ez lesz a vége.

fvipera 2013.05.03. 11:36:45

szívesen megnéznék egy obersovszky interjút a komondorral vagy baloghgal

WLaci 2013.05.03. 11:38:42

@Fejesrob:A közszolgálati természetesen politikailag nem független, soha nem is volt az.

Te hülye vagy.

Gera 2013.05.03. 11:38:59

@Fejesrob: De engem per pillanat Wekler sem érdekel. Mi nem világos? Baszki nem érted, nekem az a bajom, hogy úgy van bedrótozva az agyad, hogy egyszerűen nincs olyan történés, amire ne azzal reagálnál, hogy "deamikorxéveaballib...". 10 éve ez még rám is jellemző volt (ennyire azért nem), de mára aránylag leszoktam erről, ezért is idegesít már annyira :) Ez nem vezet sehova, mondhatni ezért tart itt az ország, mert az emberek vidáman belemennek ebbe a játékba. Nehéz elképzelni, hogy valaki a közelmúlt történéseiből egyszerre akad ki mondjuk a trafikmutyin és a Laborc-maffia megbeszélésen? Baloghon nem akadok ki, ő egy szimpla kis faszkalap akiből százezerszámra van, ő szépen eltűnik a süllyesztőben ahogy kell, nem érdemes rágódni rajta, inkább az zavart, hogy valaki képes még ennek a kapcsán is ártatlanság vélelméről írogatni meg az újságírót ekézni, hogy szántszándékkal hülyét csinált ebből a figurából. Ártatlanság vélelme? Az ilyen-olyan korrupciós ügyekben ez pl nemigen szokott felmerülni (bennem sem), pedig sokkal kevésbé nyilvánvalóak, mint ez a nőverés.

fvipera 2013.05.03. 11:45:14

habony igazán segíthetné kommunikációs tanácsokkal komondoros baloghot. neki van rutinja ezekben a bántalmazásos ügyekben

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 11:48:55

@fvipera:

Tudnál említeni néhány, meztelenül rúdon vonagló erkölcscsőszt? És elmondanád, ha létezik ilyen, hogy mennyiben rokon egy nőverővel?

tarackos 2013.05.03. 11:53:39

@nusica: De lehet, maga Balogh mondta, hogy még nem volt meglátogatni az asszonyt.

fvipera 2013.05.03. 11:55:35

ugye elég, ha egyet említek?

a motoros faszfejre gondolok, akik "adj gázt" szlogennel operál.

ha gondolkodsz kicsit, megérted a hasonlóságot.

egyéb kérdés?

fvipera 2013.05.03. 11:56:24

@fvipera: a péniszpumpás faszkalapra is szeretnél példát?

Airgüzü 2013.05.03. 11:57:15

Jó család... Baloghnak az lenne a minimum, hogy lemond a parlamenti képviselőségről. Egy honatyának példát illene mutatni, nem kétes ügyletekbe keveredni. Még nincs elítélve, megilleti az ártatlanság vélelme őt is, de nem zörög a haraszt... Ha lenne gerionce, becsülete, tartása, lemondana. De szerintem nincs, s maradni fog, mert a képviselőség leple alatt űzheti kisded játlkait. magyarország egy trágyadomb! Akiknek erkölcsi irányt kellene mutatni, a legnagyobb gazemberek, s mégcsak mea culpázni sem képesek. Szar ügy!

zulu16789 2013.05.03. 12:04:36

A családon belüli erőszak rettenetesen fontos az Indexnek és a Hír24-nek is mindaddig, amíg egy FIDESZES az erőszaktevő. Mert a FIDESZESNEK illatosat is kéne szarnia.
Heller Ágnesnek az is baj ha motoros felvonulás van, de ha a miniszterelnök betiltja, akkor az a baj. Nem könnyű a kedvére tenni.
Visszatérve, nyilván lényeges téma a családon belüli erőszak, de kábé 100-szor botrányosabb a Laborc-Portik féle ügy, amiről nagyvonalúan csak pár mondatban írnak a fenti portálok.
Szegény hülyék azt hiszik, hogy ha nem írnak róla, akkor már meg sem történtek. Szánalom.
Összehasonlítva a jelenleg futó botrányos ügyeket, messze a legnagyobb volumenű a Laborc-Portik, azaz a baloldal és a maffia összefonódása, mint egy ember feleségverése, vagy pl. a trafikok koncessziója.
Nyilván nem véletlen próbálja a balliberális média a fontosat elbagatellizálni, a kevésbé fontosat pedig felfújni.
Pont ettől hazugok, manipulálók és leginkább szánalmasak.

WLaci 2013.05.03. 12:08:05

@Janos1966: Szegény hülye, mi a botrányos a Portik-"ügyben"? Hogy Laborc még ki is mondta, hogy nincs tabu, minden politikusról várja az infókat? Ki veszi ezt a baromságot nektek?

Gera 2013.05.03. 12:14:03

@Janos1966: Ugyan mi az, amit az index nem írt meg a Laborc-Portik ügyről? Szerintem az a szembetűnő, hogy a fidesz is agyonhallgatja. Gyurcsány "bemutatós" képének nagyobb figyelmet szenteltek, mint az évtized botrányának, ez igazán érdekes.

zulu16789 2013.05.03. 12:15:59

@WLaci: Anyádat hülyézzed te patkány!

zulu16789 2013.05.03. 12:21:57

@Gera: Persze, megírta egy rövid cikkben egyszer, aztán az szépen lesüllyedt.
Ezen a bulvár-botrányon meg napok óta csámcsog.
Ez a szánalmas.
Hír és hír között van különbség, minden normális média tudja ezt.
Aki meg manipulálni akar, az egy szinten emleget bagatell és ténylegesen botrányos híreket.
De nem fogom nektek ezt oldalakon keresztül magyarázni, hiszen értitek, csak úgy csináltok, mintha nem értenétek.

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 12:26:20

@fvipera:

Nem tudom, kire gondolsz, nem vagyok jártas erkölcscsősz körökben, hacsak téged nem tekintelek annak.

Bemutatnád az illető hölgyet vagy urat, különös tekintettel erkölcscsőszi tevékenységére?

Gera 2013.05.03. 12:27:29

@Janos1966: Fenéket, megírtak mindent.

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 12:28:42

@WLaci:

"mi a botrányos a Portik-"ügyben"? "

Talán hogy megrendelést ad a Bajnai-Gyurcsányi-Szilvásy-kormány egy erőszakos maffiózónak arra, hogy gyártson valami eseményt az egyik, hatóságilag megtűrt illegális kuplerájában? Elképzelni sem tudom, mi botrányos lehet ebben.

WLaci 2013.05.03. 12:31:07

@Janos1966: Nekem dudálsz kisköcsög?

WLaci 2013.05.03. 12:32:19

@Nemzeti trafikos: Semmi ilyen nincs a jegyzőkönyvben. Abban az van, hogy adjon infókat korrupt politikusokról, oldalaktól függetlenül. Külön fasza egyébként, hogy az idióta narancsfejek lerombolják a titosszolgálatokat is, amikkel ezentúl nem fognak az ilyen arcok szóba állni.

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 12:43:40

@WLaci:

Úgy magyarázod, mint a Böszman azt, hogy "nyilvánvalóan végighazudtuk az elmúlt másfél-két évet (...) [mi, a Maszop] = végighazudta a Fidesz az elmúlt 20 évet.

A Portik nevű zsidóbűnözővel mit kéne szóbaállni,a börtönben van a helye, éppen ott is van, Tasnádival eszi a kóser kosztot.

Fejesrob 2013.05.03. 12:47:30

A ballibsi pártok annyira leszerepeltek, hogy hiába index címlap " Terike néni" már negyedik napja, nem hogy ez nem érdekel senkit, de az sem érdekelne senkit, ha az összes fideszes képviselő megverné az asszonyt.

A valós félelem attól van, hogy visszajönnek ballibék, magukkal hozzák ünnepelt zsidó szélsőségeseiket is és rászabadítják az országra "gazdaságpolitikájukat".

vénkujon 2013.05.03. 13:00:19

@Fejesrob: ha a kutyát-hehe-sem érdekli, akkor minek pezsegsz rajta? egyáltalán mi a fasznak vagy itt, a ballibsi métely közepén?
mivégre? menj át az mno-ra, és ott a csodák világa vár. mondjuk az aktuális fideszbalhékra várni kell, mert amíg a fidesz agit. prop. szekció nem talál ki valami faszságot, addig kussolnak-akár napokig is. ...de akkormeg járj a mandínerre.

fvipera 2013.05.03. 13:28:42

@Nemzeti trafikos: habony agitprop osztálya küldött?

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 13:44:09

@fvipera:

Nem a varánuszokat kérdeztem, hanem téged (hacsak nem vagy te is varánuszgyík), hogy miben nyilvánul meg Jeszenszky erkölcscsőszsége, milyen erkölcsi normát akart például neked felállítani. Nos?

fvipera 2013.05.03. 13:59:31

@Nemzeti trafikos: látod, szépen haladunk előre. tehát már csak az nem világos számodra, miért nevezem erkölcsősznek a rúdtáncost, a péniszpumpást, a pornószínésznőt, a helótázót, vagy a komondoros baloghot. jól értem, hogy már csak ezt kell tisztáznunk?

Fejesrob 2013.05.03. 14:00:38

@vénkujon: Te ki a pöcsöm vagy? Valami liberális ellenőr? Hiányzik a munkásőrség mi? Na takarodj, otthon a nejedet utasítgasd ne engem. Faszfej.

vénkujon 2013.05.03. 14:07:08

@Fejesrob: nyugi trafikos. csak egy jótanács volt. sőt kettő.

DezInf 2013.05.03. 14:13:29

@Janos1966:

Eddig alvó nick voltál narancsbolsi?

Anyázni két beszólás után sikerült,brávó.....
A nörokonaidat is gyepálod,kivéve Nőnapon,mer akkor az nem olyan menő?

2008-óta alszik pici nicked,gondolom akkor feltankoltál:))

DezInf 2013.05.03. 14:16:50

@Fejesrob:

mizu bolsevikok legtermékenyebbje?

be leszel rakva a narancspártéletbe!
szorgalmasan - napi 24 órában - véded a narancserdőt , ez tejjesítmény :)))

mellesleg nézz má oda kibe rux bele, mer lehet nagyon nagy bakot lősz,ezé viszonyt nem fognak megdicsérni phashej:)

regress 2013.05.03. 14:17:05

@Fejesrob: te a zsidókra gerjedsz,anyád meg a vak komondorokra. annak örülj, hogy nem ugatsz. viktorodék szeretik nagyon a zsidókat,te hülyegyerek.@Janos1966: te agyhalott,miért botrányos a portik ügy? a köcsög kósát egy évvel azelőtt kezdték basztatni,de ahoz is hülyék vagytok, hogy az évszámot megjegyezzétek. tudod mi a botrányos? amit a don pintérsanya 80 évre titkosított.

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 14:17:10

@fvipera:

Rosszabbul állsz, mint 4 órája, ugyanis hosszas fingreszelés után sem tudtál megnevezni egyetlen erkölcscsősz rúdtáncost sem.

Lehet, hogy jobb lenne Baloghnál maradni, igaz, rajta meg nem nagyon van mit beszélni, páros lábbal kell kibaszni a hóra, kb. úgy, ahogy az meg is történt.

Ideális Maszop börtönfrakciós lenne, jól mutatna a szintén a családjukat is terrorizáló Portik és Tasnádi nevű zsidóbűnözők között, akikkel meglehetősen intim kapcsolatban állnak évtizedek óta a kommunisták.

fvipera 2013.05.03. 14:27:50

@Nemzeti trafikos: nehéz veled. ott tartottunk, hogy van jobbikos rúdtáncosunk, jobbikos péniszpumpásunk, jobbikos pornószínészünk, jobbikos helótázónk, és van ugye a komondoros balogh. a kérdésed már csak az, miért nevezem ezeket a faszkalapokat erkölcscsőszöknek. jól értelek?

Vidéki 2013.05.03. 14:46:33

@Pan Modry:

Te ugyanolyan baromállat vagy, mint Pol Pot volt Kambodzsában.

Írod: „Mivel state capture van, a birosagra nem kell varni hogy moralisan eliteljunk barmilyen fideszest.

Sot, a state capture miatt meg a leggusztustalanabb modszerek is megengedhetoek hogy az orszag feudalis kifosztoit nyiltan megalazhassuk es egy orszag konckent csamcsogjon rajtuk, „

Te bárkit kinevezhetsz ellenségnek és erre hivatkozva „a leggusztustalanabb modszereket is megengedhetonek” tartod velük szemben teóriáid alapján!

Pol Pot a „Vörös Khmer” mozgalom élén is ezt tette Kambodzsában. Az ő teóriáiban csak a paraszti munkát végző emberek voltak fontosak a társadalom számára. A többiekkel szemben a leggusztustalanabb módszereket is megengedhetőnek tartotta, miként te.

Pol Pot a tizmillónál jóval kisebb lakosságú Kambodzsában 2 millió embert mészároltatott le. Az ellenségnek tekintett áldozatok családtagjait, kis gyermekeit sem kímélte.

A Vörös Khmer is hozzád hasonló vadállatokból szerveződött, de Pol Pot szeszélye őket sem kímélte és köztük is sokan eszeveszett tisztogatásokat áldozataivá váltak..

regress 2013.05.03. 14:56:17

@Nemzeti trafikos: sajnos balogh elvtársad nem lett kibaszva a hóra.ott rontja a levegőt a parlamentben,ebből is látszik a fidesz milyen tetves ,álszent banda. amúgy te gerjedsz az árpádsávos rúdra?

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:00:53

@fvipera:

Ugyanott tartunk, mint x órája, hogy még mindig nem neveztél meg egyetlen rúdtáncos erkölcscsőszt sem, pedig hű de ígérgeted minden "hozzá"szólásodban.

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:03:41

@regress:

Miért nem basszák ki akkor a kommunisták?

Megsúgom, mert nem lehet törvényesen, csak éppen Balogh-féle módszerekkel.

De ha jól tudom, elhatárolódtak a (családon belüli) erőszaktól.

A komcsik elhatárolódtak már a saját családjukat is terrorizáló Portik és Tasnádi nevű zsidóbűnözőktől, vagy újabb munkákat ajánlottak nekik?

fvipera 2013.05.03. 15:05:51

@Nemzeti trafikos: ugyan már. tudod jól a neveket. a rúdtáncost magad nevezted meg.

Totof 2013.05.03. 15:08:44

@fvipera: Tőled akarja hallani, hogy utána bedobhassa az ártatlanság vélelmét, meg hogy dehát csak egyszer meg ilyen ökörségeket.

Macropus Rufus 2013.05.03. 15:09:45

tetszik a magyarázkodás.
Gondolom a megmondók erre is tudnak magyarázatot adni:

www.stop.hu/belfold/botrany-osszeverte-szoptatas-kozben-feleseget-a-polgarmester/506493/

úgylátszik a Fidesz politikusai közt ez megy.

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:11:49

@fvipera:

Teljesen debil vagy?

Mikor erkölcscsőszködött?

Hozd a forrást, vagy ismerd be, hogy egy hazug geci szarfaszú kommunista zsidó vagy.

DezInf 2013.05.03. 15:13:32

@Nemzeti trafikos:

"Nemzeti trafikos
2013.04.29. óta tag
Nemzeti trafikos 0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt..."

Mesélnél a gyerekkorodról,amikor még csak kis trafikos voltál ? Igaz más nicken.
Tényleg,a régi rucid mitől lett ennyire pickos,hogy Nemzeti Trafikosnak kellett öltöznöd?

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:16:52

Minél többet vitatkoztam a zsidókkal, annál inkább megismertem beszéd- és harcmodorukat. Mindenekelőtt az ellenfél butaságával számoltak, és ha azután minden kötél szakadt, maguk tettették a butaságot. Ha mindez nem használt, akkor egyszerűen nem értettek meg semmit, vagy pedig pillanatok alatt egy másik témára ugrottak át. Magától értetődő dolgokat tárgyaltak, amelyek helyeslését azonban rögtön más jelentős dolgokra vonatkoztatták, hogy azután ismét visszavonuljanak, és ne tudjanak semmi bizonyosat. Bárhol fogott is meg az ember egy ilyen "apostolt", nyálkás lett a keze, s részletekben siklott ki ujjai közül, hogy azután a következő pillanatban ismét egyesüljön. Ha netalán az ember valakit olyan megsemmisítő módon gázolt le, hogy már csak a környezetre való tekintettel is kénytelen volt helyeselni, és így arra gondolt, hogy legalább egy lépést tett előre, akkor annál nagyobb volt csalódása a következő napon. A zsidó egyszerűen nem vette tudomásul az előző napon történteket, és mintha mi sem történt volna, tovább mesélte régi, lehetetlen álláspontját, s még felháborodottan csodálkozott azon, hogy kérdőre vonták. Nem emlékezett már semmire, legfeljebb az előző napon tett állításainak helyességére.

Adolf Hitler - Mein Kampf

fvipera 2013.05.03. 15:21:53

@Nemzeti trafikos: na végre, előreléptünk. már csak azt kell belátnod, hogy egy jobbikos szükségszerűen erkölcscsősz. szerintem ez nem túl nagy absztrakció. ugye?

fvipera 2013.05.03. 15:25:45

@Nemzeti trafikos: kár volt a zsidókat idekeverni. tőlük eltekintve ez a kis idézet szépen mutatja komondoros balogh elftársad, vagy smittpali elftársad vagy semjén elftársad, de akár jeszenszky elftársad magyarázkodását. mi a fenének szopatod magad?

fvipera 2013.05.03. 15:28:03

@Totof: minek fárasszam magam nevek sorolásával. kereshetőek ezek a lúzerek a neten

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:28:43

@fvipera:

Lófaszt nem léptünk előre, ugyanazt a semmit sujkolod órák óta.

Mert még ha valamelyik elvtársadat említetted volna, akinek minden második szava az, hogy tűrhetetlen, akkor nem lenne szükséges további bizonyítás.

Igaz, így sem, mert nyilvánvaló, hogy mondtál egy rosszindulatú baromságot, amiből nehezedre esik kihátrálni, kötöd az ebet a karóhoz a végsőkig.

fvipera 2013.05.03. 15:31:59

@Nemzeti trafikos: ezek szerint mégis túl nagy absztrakció.

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:33:32

@fvipera:

A két családon belüli (belül is) erőszakoló zsidóbűnözőt azért "kevertem" ide, mert tőlük - Baloghgal ellentétben - nem határolódott el mindenki, mi több, az elvtársaid még testhezálló munkát is adtak nekik múltjuk és jelenük ismeretében, vagy éppen nyílt levélben mosdatták őket.

Pedig az egyik sósavval öntötte (öntette?) le az anyósát. Érdekes, egyik kommancsnak sem jutott ez az eset az eszébe, amikor a sósavval leöntéssel fenyegetőző bűnöző miatt orbánoztak éppen.

vénkujon 2013.05.03. 15:34:34

"Minél többet vitatkoztam a trafikosokkal, annál inkább megismertem beszéd- és harcmodorukat. Mindenekelőtt az ellenfél okosságával számoltak, és ha azután minden kötél szakadt, márpedig szakadt, maguk tettették az okosságot. Ha mindez nem használt, akkor egyszerűen nem értettek meg semmit, vagy pedig nekiláttak békemenetet szervezni, vagy a békemenet intézményével fenyegetőzni. Magától értetődő dolgokat tárgyaltak, amelyek helyeslését azonban rögtön más jelentős dolgokra vonatkoztatták, hogy azután ismét visszavonuljanak,zemútnyócévezzenek és ne tudjanak semmi bizonyosat. Ha netalán az ember valakit olyan megsemmisítő módon gázolt le, hogy már csak a környezetre való tekintettel is kénytelen volt helyeselni, és így arra gondolt, hogy legalább egy lépést tett előre, akkor annál nagyobb volt csalódása a következő napon. A trafikos egyszerűen nem vette tudomásul az előző napon történteket, és mintha mi sem történt volna, tovább mesélte régi, lehetetlen álláspontját, s még felháborodottan csodálkozott azon, hogy kérdőre vonták. Nem emlékezett már semmire, legfeljebb az előző napon tett állításainak helyességére."

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:35:37

@fvipera:

Az absztrakció nem azt jelenti, hogy akinek a gyíkról nem jut eszébe az íróasztal, vagy más jut eszébe, az hülye.

Az absztrakció az az, hogy 2010-ben valószínűleg az MSZMP jogutódjára szavaztál, mivel a hazugsághoz hasonlóan viszonyulsz, mint a maszoposok szoktak.

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:38:29

@vénkujon:

Ezt nem a zsidókról írta Hitler, kitűnően?

középcsatár 2013.05.03. 15:39:56

Azért ha nagyjózsi engem kérdezgetne ilyen hangnemben, megtudná, milyen átesni egy vak komondoron...

fvipera 2013.05.03. 15:41:03

@Nemzeti trafikos: az absztrakció jelen esetben az lett volna, ha felismered, hogy aki a jobbikban vagy bármelyik fiókvállalatában bármilyen funkciót tölt be, az erkölcscsősz. és mint ilyen, különösen szerencsétlen, ha péniszpumpával pózol és így tovább.
komondoros balogh valóban kilóg a sorból, mert ugyebár nem jobbikos, de róla a választási plakátok miatt tudjuk, hogy számára a család szent. érted már tökikém?

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:42:26

@Dobóhátvéd:

Nem mindegy, milyen hangnemben kérdezgetnek egy szarházit?

Éppen elég, hogy leszarta, hogy a felesége komoly fejsérülésekkel a kórházban van.

vénkujon 2013.05.03. 15:43:54

@Nemzeti trafikos: nem. ez egy szemelvény a-természetesen-ballibsi elemek által gründolt, "Mostmiafaszt csináljunk a trafikos jelenséggel" című kiadványból.

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 15:45:07

@fvipera:

Az, hogy a család szent, az nem erkölcscsőszködés, hanem általános társadalmi norma. Vagy felétek az erkölcscsőszködés, ha valaki azt mondja, hogy a számára is szent a család? Még csak nem is azt mondta, hogy neked is legyen szent.

Macropus Rufus 2013.05.03. 15:52:54

@fvipera:
"ha péniszpumpával pózol és így tovább."
ha még ez lett volna, de az egyik emlékem szerint a drága jobbikunknak a szószólója egy meleg felvonuláson vett részt, amit fotóval dokumentált is: 2-3 travival karőltve dzsokkóval kezében pózól. Ua. a pártjának a nézeteit ismerjük ami a melegeket és a füvet illeti. Mindíg ismádtam az erkölcscsőszöket, ui. az kiabál akinek a háza ég.

fvipera 2013.05.03. 15:55:51

@Nemzeti trafikos:

"A gyerekek egészséges testi és lelki fejlődésének és identitás tudatának az alapja az egészséges családmodell, melyben az apai és anyai szerep elkülönülése, meghatározása elengedhetetlen. Az ezzel szembemenő viselkedésforma demonstrálása az egészséges társadalom fejlődésének gátja, amellett, hogy az erkölcs határait is feszegeti."

na. akkor most képzeld el, hogyan hangzik ez a bekezdés jeszenszkytől. érted már, faszkalap?

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 16:03:17

@Macropus Rufus:

Én nem ismerem a Jobbik nézeteit a buzikról, megosztanád?

Nemzeti trafikos 2013.05.03. 16:04:32

@fvipera:

Nem egészen. Talán összemosta az anyai és az apai szerepet valamikor? Amúgy saját definíció, vagy olvastad valahol?

középcsatár 2013.05.03. 16:05:22

@Nemzeti trafikos: A mellékelt ábra szerint még neki is mindegy. Nekem meg aztán főleg. De ahogy megfigyeltem az évek során, nagyjózsi – a ballib főfaszfejeket kivéve – mindenkivel szemben ilyen hangot enged meg magának.

fvipera 2013.05.03. 16:07:05

@Nemzeti trafikos:

Jobbik Magyarországért Mozgalom
Pesterzsébeti Önkormányzati képviselője
Harsányi László

Tárgy: Kiegészítés a 2012. július 12-ei Képviselő-testületi ülés 5. napirendi pontjához

fvipera 2013.05.03. 16:11:13

@Nemzeti trafikos: mégis, melyik szerep az ábrándos családmodelledben

a) a meztelen rúdtáncos faszi
b) a pornószínésznő
c) a péniszpumpás

apa? anya?

zavarba hozol

bátor nyúl 2013.05.03. 16:18:17

Kedves Proszektura, ha valaki faszkalap ebben az újságíró-meginterjúvolt relációban, az nyilvánvalóan a bunkó Balogh, ehhez kétség sem fér, és ne kívánd hogy elmagyararázzam neked a nyilvánvalót. Pedig nyilván el kellene, mert nem érted a lényeget, ezt ráadásul egy álszent és prűd (hiába mondogatod magadról hogy nem az vagy) leiratban még nyilvánosságra is hozod. Tehát ha kibővítjük ezt a kétszereplős viszony egy háromszöggé veled, akkor faszkalap-faktorságban Te követed Baloghot, és Nagy csak utánad következik.

s 2013.05.03. 16:38:28

Fasz a fasznak nem kalapja,
A faszomat mind bekapja.

Ti, basszad szájba a kurva anyádat lóhátról, ti mind megőrültetek? Egy nevet mondok neked. Családon belüli erőszak kapcsán. Csak egyetlen nevet, te hatökör. Mondhatnék többet is, sajnos, de én csak egyet mondok. Azt, amelyiknél elvesztettem minden hitemet az emberekben. és a pokol örökké égő lángjaira vetnélek titeket, mind. Az olyan barmokat, amilyen meg te vagy, azokat meg különösen. Az újságírót cincálod, te fasz? Látszik, hogy nem vagy épelméjű. Ígértem egy nevet, hát leírom.

SZITA BENCE

Te, meg a hozzád hasonló agyalágyultak rohadjanak el egy pöcegödörben.

Szúrófény 2014.05.05. 04:53:35

@Gera: A mi hagyományunk! el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
Szekfű Gyula
süti beállítások módosítása