Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Bayer Zsolt a demokrata

2014.03.24. 15:07 | Proszektura | 63 komment

Címkék: Orbán Viktor Bayer Zsolt Horn Gyula miniszterelnöki vita

Bayer Zsolt „Aljasság” című vezércikkében Avar Jánoson gúnyolódott, őt több ízben is virsliujjúnak nevezve.

Bevallom, nem tudom, az 5-ös számú Fidesz tagkönyv tulajdonosának viszont milyen ujjai vannak? Kicsik, tömpék, mint a sváb kolbász, netán májas-hurkaszerűek vagy hosszú vékonyak, mint a surjányi cserkészkolbász. Mennyire vaskosak, bütykösek, pörsenésesek, kérgesek, bőrkeményedésesek.

Fogalmam sincs, mindez csak találgatás.

Ám, látván, hogy az ilyesmi testi adottságokat kollégája, Avar János esetében fontos, többször is kihangsúlyozandó ténykörülménynek tartja, és ha nem akarunk a Bayer Zsolt írásában felemlegetett kettős mércével mérés hibájába esni, akkor, azt gondolom, az ő esetében is szükséges ezek megfelelő mélységű tisztázása.

Sőt Bayer zsurnalisztikai tevékenysége milyenségének korrekt megítéléséhez egyéb testi tulajdonságait is indokolt lenne szemügyre venni, és azokról, ha csak egy jelző erejéig is, szintén említést tenni. Karikalábak, pocak, köldöksérv, hónalj alatti pattanások, ilyesmik. Ezeket majd pótolni kell.

De csak a kezénél maradva, nem tudom például, hogy körmei repedezettek-e a sok rágástól és büdösek a fokhagymától, avagy épp ellenkezőleg rendszeresen lakkozza, festi őket, esetleg manikűröshöz is jár illatos kacsóival.

Bayer vezércikkének gúnyolódó dühét egyébként egy még 1998-ból származó írás váltotta ki, amelyben kollégája, Avar János azt fejtegette, hogy Horn Gyula részéről hiba volt Orbán Viktor vitára kihívásának elfogadása, és a választási vereségét is lényegében ennek köszönheti. Avar követendő példaként hozta fel Kohl kancellárt is, aki nem vállalta a vitát senkivel, Schröderrel sem.

Bayer vezércikke szerint manapság viszont a jelenlegi ellenzék és a mai ellenzéki sajtó ezt a kérdést őrjöngve úgy igyekszik beállítani, mint a demokrácia meglétének vagy nem létének alfáját és ómegáját.

Innen kezdve érdemes szó szerint idézni a Madách-díjas újságírót, a Békemenet egyik főszervezőjét: „Sok-sok nyomorult kis politikai senki meg önjelölt vátesz, népvezér, túlmozgásos gazember, sikoltozó idióta, merev és kifejezéstelen tekintetű „radikális” pártvezér és még több egyszerű és aljas seggfej ordibálja tele a napokban a nyilvánosságot, hogy Orbán nem demokrata, mert nem áll ki vitára. Meg Orbán gyáva, ezért megfutamodik.”

„Gazember”, „idióta”, „seggfej”, igazi madáchi szókészlet…

Aztán jön a kettős mérce felemlegetése is: „És lusta is, meg dühös is vagyok megint elmélkedni az ordító kettős mércéről, és arról a leírhatatlan aljasságról, amit ezeknek a nyomorultaknak egyetlen attribútumuk.”

Ez aztán a logika! Bayer valójában igazat ad az általa egyébként kigúnyolt Avarnak, abban, hogy a regnáló miniszterelnöknek nem szabad vitáznia, majd pedig egy váratlan bakugrással az egész mai baloldalt Avar 16 évvel ezelőtti gondolataival azonosítja, mondván, miért kívánnának mást most Orbántól, mint Horntól egykoron.

Itt egy fordított kisnyúl viccel állunk szemben. Igaza volt Orbánnak, amikor annakidején kihívta vitára Horn Gyulát, de igaza van akkor is, amikor most meg a kihívást elutasította. Ha van sapka, az a jó, ha nincs sapka, az a jó. Az igazi demokrata mást kihívhat, de őt nem hívhatja ki senki. Ráadásul az igazi demokrata szóba sem áll az ellenzékével. Nem hogy vitázna velük.

Ahogy Bayer a Civil Összefogás Fórum egyik alapítója oly demokratikusan megfogalmazta: „Teljesen mindegy, hogy vannak vagy nincsenek. Egyszerűen feleslegesek. Nem létezőek… pontosan ezért nem szabad velük szóba állni. Nemhogy vitatkozni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr795876876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsanna Lévay 2014.03.25. 06:50:11

Ez a bayre egy mocskos patkány. Ő az az utolsó féreg aki bárkiről ítéletet mondhat. Ő nem újságíró hanem egy kulturálatlan balfék aki semmire sem jó csak segget nyalni. Abból élt egész életében, már az átkosban is. Na pont az ilyen narancsbolsik ugatnak és közben rajtunk élősködnek.

Zsuzsanna Lévay 2014.03.25. 06:51:21

Ez a bayer egy mocskos patkány. Ő az az utolsó féreg aki bárkiről ítéletet mondhat. Ő nem újságíró hanem egy kulturálatlan balfék aki semmire sem jó csak segget nyalni. Abból élt egész életében, már az átkosban is. Na pont az ilyen narancsbolsik ugatnak és közben rajtunk élősködnek.

Satyala 2014.03.25. 07:21:17

" nyomorult kis politikai senki meg önjelölt vátesz, népvezér, túlmozgásos gazember, sikoltozó idióta, merev és kifejezéstelen tekintetű „radikális” pártvezér és még több egyszerű és aljas seggfej ordibálja tele a napokban a nyilvánosságot,"

Nahát! Ez Bayer maga!

Tökéletes megtestesülése a Fidesz felfogásnak! Aki nem Fideszes, az egy senki, egy gyűlölni való aljas féreg, és alapból idióta!
Ezért a végtelen gyűlöletért (is) kell a Fidesz ellen szavazni! Soha nem lesz Magyar-Magyar megbékélés, (amit ez a magát embernek tartó, gyűlölködő, fröcsögő kisgömböc is hirdet) amíg a Fidesz megmondó emberei Magyar-Magyar ellentétre buzdítanak!
Egy szerencsétlen, akinek csak ez maradt az életben... :)

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.25. 10:41:56

Bayer egy fanatikus. Mindig az volt, ballib korszakában is az volt.

MSZP Afrika Korps 2014.03.25. 10:48:21

Avar János egy kriptokomcsi zsidó. Azaz törvényen kívüli, bárki büntetlenül lelőheti.

Én nem szeretem Bayert de a tény tény.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.25. 10:55:08

Mit vártok egy olyan "újságírótól", aki szemenszedett hazugságokból építi fel a cikkeit?

fedor.blog.hu/2014/01/17/zsoti_inkabb_te_kussolj_ha_csak_hazudni_tudsz

Poszt Olok001 2014.03.25. 11:17:03

@maxval a gondolkodó birca: Ez mentesiti az iräsai felelössege alol? Mäsreszt amikor ballib volt akkor is fröcsögött es most is a mäsik (koräbban harcosan vedett oldalra), akkor minek nevezhetjük az ilyet? Köpönyegforgatonak? Az iräsa alapjän egy szellemi söpredek, akinek ertektelen az, aki nem azt a nezetet vallja mint ö. Cseppet primitiv gondolkodäs, megkockäztatom,h az ilyen ember megtestesiti mindazt az ertektelenseget, szarkupac jellemet aminek ö ällit be mäs embereket. A különbseg csak annyi, hogy valoszinüleg ö meg nagyobb hulladek mint az ältala kritizält szemelyek.

Kb ennyire hiteles bekes es független az ältala (is) szervezett bekemenet celja. Szänalmas!

Tizenötmillió Magyarok 2014.03.25. 11:28:00

Nevetséges számonkérni a fideszen, hogy nem segít be az mszp kampányába.
Már pedig Orbán Viktor ezt tenne, ha egy műsorba szerepelne a Mesterházival. Mert az, azt a látszatot keltené, mintha a két párt egyenrangu lenne és fej fej mellett küzdenének. Ezzel maga mellé emelné az mszp-t, miközben megközelítöen sincsennek egy súlycsoportban.
Ahogy Bayer műsorában fogalmaztak, a Realmadridnak nem áll érdekében játszani, parajtőpusztai amatőr csapattal, mert ők semmit sem nyerhetnek belőle.

trisel 2014.03.25. 11:42:21

@Tizenötmillió Magyarok: ki ez az orbán, aki nincs súlycsoportban akár a legutolsó nyomorulttal is, aki Magyarországon él akárcsak egy viskóban is, mesélj!?

Ki ez a felcsúti félázsiai félmajom egyáltalán, aki megszabhatja, ki-mi a vele egyenrangú, és ki-mi nem?

És ti, az udvaroncai milyen vén és mohás kövek alól másztatok elő, beleértve ezt a képtelenül undorító pofájú bájert is? Honnan jöttetek, és hová tartotok?

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.25. 11:42:27

@Poszt Olok001:

Biztosan nem köpönyegforgató. Az ilyen szintű fanatizmushoz komoly, mély hit kell.

Igen, az embereknek változik a véleményük. Ez nem köpönyegforgatás.

Miért mentesítene bárkit is a felelősség alól ez?

MACISAJT 2014.03.25. 12:13:47

"Igaza volt Orbánnak, amikor annakidején kihívta vitára Horn Gyulát, de igaza van akkor is, amikor most meg a kihívást elutasította."

Bizony.Mindkét esetben igaza volt.
Mert első esetben valóban vita volt, amit Magyarországon ne feledjünk, Orbán kezdeményezésére honosítottak meg( mont oly sok mást is, pl. " országértékelő beszédet" is, manapság pedig már boldog és főleg boldogtalan "országértékel").

És vita volt 2002-ben is, a D 209-el.
És vitának indult 2006-ban is, ahol aztán végül a böszme lehazudta Orbán hét fejét valamint szembehazudta az egész országot, hogy aztán egy hónappal később zártkörű maffiatalálkozón bevallja legalább saját társainak a valódi helyzetet...

És innentől kezdve a vitának lőttek.
Addig legalábbis biztosan amíg UGYANAZOK szeretnének "vitázni" akik azt a produkciót előadták.

U.I."virsliujjú" pedig egy enyhe jellemzése az avaroknak...

csak egy néző 2014.03.25. 12:36:08

Mi mást várhatnánk egy ilyen gerinchúros féregtől, akit az idióta házmester komája jellemzett a legjobban, "nyikhaj, senkiházi, jöttment firkász". És a saját szavait felhasználva
"ha belenézek bayer zsót arcába, na, ott azért megmutatkozik, hogy mélységes mély az életnek kútja. Akkora büdös bunkót, mintbayer zsót, hogy ilyen egyszerűbben fogalmazzak, azért nehéz lenne… Lapos köveket az ember fölfordít a pincében, és ilyen arcú lények másznak ki alóla. És ez a csávó ma a birkamenet egyik szervezőjel. Ez egy sült bunkó, barom proli. Ez a helyzet. Bayer zsótika nagyjából annyit érdemelne, hogy valaki rongyosra verje a pofáját.”

nnnnnnnn 2014.03.25. 12:44:41

"nyomorult kis politikai senki meg önjelölt vátesz, népvezér, túlmozgásos gazember, sikoltozó idióta, merev és kifejezéstelen tekintetű „radikális” pártvezér és még több egyszerű és aljas seggfej"

ezek pont ráillenek az összefosás minden prominens emberére, szóval mi ezzel a gond? tényszerű leírás :D

oszt jónapot 2014.03.25. 12:49:22

@maxval a gondolkodó birca: Bayer nem volt ballib. Komcsi volt aztán fidesz-szoponc lett. Azaz igazából komcsi maradt.

Monsieur 2014.03.25. 12:50:54

@MSZP Afrika Korps: ahol ilyenek az alattvalók ott nem véletlen hogy csak ilyen "elit" tud kitermelődni

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.25. 13:21:36

@oszt jónapot:

Nem, Orbán az volt SAJÁT bevallása szerint. Azt mondta, a gimnáziumban még marxista volt, csak katonai szolgálata idején jött rá, hogy a kommunizmus téveszme.

oszt jónapot 2014.03.25. 13:25:42

@maxval a gondolkodó birca: ha rájött, akkor miért maradt mégis komcsi?

Jock Ewing 2014.03.25. 13:32:31

A virsliujj az speciel igaz. Azzal hadonászik minden hétfőn az Újságíró Klubban.
Persze lehetne blogíró ő is, és akkor arctalanul, névtelenül mondhatna véleményt mindenről. De ennél azért még Avar is korrektebb fószer.

oszt jónapot 2014.03.25. 13:39:54

@maxval a gondolkodó birca: dehogynem. ok, csak viccelek, sosem volt az.
ez a faszi (a társaival egyetemben) sosem hitt semmiben, egy igazi köpönyegforgató karrierista, egy felkapaszkodott parasztgyerek, aki a céljai érdekében bármiben hajlandó "hinni"

MSZP Afrika Korps 2014.03.25. 13:42:19

@oszt jónapot: Irigyli is sok fel nem kapaszkodott parasztgyerek.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.25. 13:44:38

@oszt jónapot:

Én nem így látom. Szerintem mindig hitt egy adott eszmében, most is ezt teszi.

William Kidd 2014.03.25. 13:48:35

@dr kíváncsivagyok: Bayer nem naci, hanem egy szimpla seggfej. Komcsigyokeru fidesz rikkancs.

MSZP Afrika Korps 2014.03.25. 13:55:47

@maxval a gondolkodó birca: úgy általában. Nagyra tartom a véleményedet. Örülnék egy rövidke profilnak a munkásságomból.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.25. 14:05:21

@MSZP Afrika Korps:

Én pártfüggetlen vagyok, te meg fideszes. Amikor a ballibeket jogosan kritizálod, az oké. Amikor rámutatsz a kettős mércére, az is oké. De én nem tartom a Fideszt semmire se valós megoldásnak, ami persze nem jelenteni azt, hogy ne ismerném el pluszaikat, mint ahogy ezt a ballib kormányzások alatt is elismertem.

gyászhuszár 2014.03.25. 14:06:19

nyugi van még egy Kerényi Imrénk is, az nagyobb seggfej, mint ez....amúgy Bayer miből él?mások fikázásából?ja meg a békemenetes támogatásból, amit az én kibaszott adómból adnak át aranytálcán.adja Isten hogy ne gyere velem szembe az utcán, mert másfél év felfüggesztettet megér, hogy szájba basszalak!

Monsieur 2014.03.25. 14:07:37

@maxval a gondolkodó birca: akkor talán van esély hogy megint rájön hogy amit most képvisel,az is..bár ha ahhoz megint katonának kellene lennie - és nyilván csak a legfőbb hadúr pozíciója lenne elfogadható számára - az nagyon kockázatos volna,ugyanis ott egy-egy hibás döntés után nem csak kilátástalan tengődés lehetne az ár, hanem súlyos emberéletek.

MSZP Afrika Korps 2014.03.25. 14:08:52

@maxval a gondolkodó birca: Igen! Igen! Pontosan!

Szeretném megköszönni a választ. Én tudom magamról, hogy fidesz troll vagyok, és jól szórakozom, magamon is.

Hogy semmire sem valós megoldás? Hmm. Hát mivel közvetlenül nem káderkodom valószínüleg nekem kell megcsinálnom a szerencsémet a fidesz nélkül. De csak nagy párt kormányozhat, olyan meg csak kettő van. A demokrácia szívás.

miskolc 2014.03.25. 14:13:52

Zsótinak igaza van.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.25. 14:14:09

@Monsieur:

Orbánnál én 2 változást látok.

Egy radikális változást fiatalkorában, amikor kommunistából liberális lett.

S egy lassú változást, mondjuk az utóbbi 20 évben, amikor liberális polgári demokratából lassan elment balos populista irányba, s láthatóan kiábrándult mind a liberalizmusból, mind a kapitalizmusból, mind apolgári demokráciából.

(C) Wernherr von Braun (C) 2014.03.25. 14:16:08

Már megint itt óbégat az összes hazátlan libsi elmebeteg, mert találva érzi magát. Úgy látszik, ma kimenős nap van a hitközség pszichiátriai részlegében.

Bayer Zsolt nagyvonalúan és eufemisztikusan fogalmazott egy cionista hazaáruló testi adottságait illetően. Nem tette hozzá, hogy Avar (Auer) János egy visszataszító gnóm, egy undorító korcs, akit saját fajtársainak kellene letiltania képernyőről.

Csak a virsliujjára utalt, mellyel mondott kriptokomcsi valóban hányingert keltően hadonászik hetente a szektatv-n, és a többi magyargyűlölő gettópatkánnyal egyetértésben fikázza azt az országot, amely befogadta az egy szál koszos kaftánban ide menekült őseit.

A tárgyra reflektálva, hol van az előírva, hogy egy államférfinak nagy nyilvánosság előtt kötelező szóba állnia köztérvényes bűnözőkkel: a libás tolvajjal, a szemkilövető, diplomacsaló eszelőssel, a negyedmilliárdot közpénzből sikító párttársát mentegető szarházival, és a Női WC nevű ratyizenekar egykori tagjával.

Még két hét, és újra a kilincs orrára zuhan ez a tetves banda, és akkor végre elkezdődhet a valódi elszámoltatás.

belekotty 2014.03.25. 14:20:38

@(C) Wernherr von Braun (C): Látom elővetted a régi bekészített nickjeidet is.

belekotty 2014.03.25. 14:21:43

@(C) Wernherr von Braun (C): A Neeel Armstrog nickedet már nem használod?

oszt jónapot 2014.03.25. 14:28:38

@maxval a gondolkodó birca: az irány szerintem is is ez, csak én nem hiszem, hogy elvek mentén történik. legalábbis egy elvhű embernek nem férne bele a klientúra ilyen szintű gazdagítása.

Scagnetti 2014.03.25. 14:32:45

Túl van ez az egész lihegve. Abból semmi sem derül ki az ország jövőjéről, ha két hazudóst összeültetünk, és az alapján rangsoroljuk őket, melyik hazudott szebbet vagy melyik csavarta a jobban a szavakat. Ebből kiderül, melyik jobb miniszterelnök? Nem. Kiderül melyik alkalmas egyáltalán a posztra? Nem.

Ha most lenne Mesterházy-Orbán vita, ott is nyerne valamelyik, pedig egyik rosszabb, mint a másik. A 2006-os vita tanulsága is ez volt. Nyert, amelyik jobban hazudott, aztán pár hónappal később gyakorlatilag minden korábbi állítását megcáfolta, a kormánya alig működött, ő maga ciklus közben meg is bukott. De a vitát ő nyerte valóban. Ez aztán a nagy eredmény.

És látszik az is, hogy a vitához általában azok ragaszkodnak, akiknek nincs vesztenivalójuk. Mesterházy csak nyerhet a dolgon, Orbán viszont nyerni szinte semmit nem tudna, bukni ellenben igen. Nem törvényszerű persze, hogy így is történik, de ez a legvalószínűbb. Így persze, hogy nem vállalja. Minek adjon ajándék lehetőséget az ellenfelének?

Persze terelés az egész. A szociknak nem most kellene megfordítani az eredményt, hanem az elmúlt négy évben kellett volna tenniük ezért valamit. Ez a hiszti csak pótcselekvés, hogy a hátralevő pár napban úgy tűnjön, Orbánnak van ellenzéke. Mert ez négy évig nem nagyon látszott.

És Bayer? Rá nem érdemes sok szót pazarolni. Primitív bunkó, mindig is az volt.

Monsieur 2014.03.25. 14:34:42

@maxval a gondolkodó birca: nos, erre akkor találó lehet az a spengleri mondás amit jó száz évvel ezelőtt az idős Tollsztojra vonatkoztatott,miszerint "Jézust mondja, de Marxot gondolja.."

oszt jónapot 2014.03.25. 14:35:02

@Scagnetti: Ez tökéletesen igaz, csak van akiket zavar, hogy azok a dolgok, amikért orbán a leghangosabban verte az asztalt ellenzékből, hogy lepattannak róla kormányon.

MSZP Afrika Korps 2014.03.25. 14:36:56

Felháboríttó a fidess korupció!

Égre kiált a fidess médiatúlsúly!

Az INDEX jelenleg főoldalas politikai blogjai:

Ténytár - Összelopás
Átlátszó - Összeomlás
Drerőss - PM-SZDSZ
ArsBoni - Összefosás
Hacsaknem - Együttlopunk
Proszektúra - Összeváltás

Igaz, van vmi macskás meg kajás blog is kint.

Monsieur 2014.03.25. 14:42:15

@oszt jónapot: ..ráadásul Bayer mint a gyógyszergyár..már csak azért, ha "kedves werner úr" is fontosnak találta odaírni Avar általa ismert eredeti nevét - ami szerinte nyilván árulkodó..akkor itt.? -vagy ismeri a pontos keresztlevelét is hogy ez esetben nem zavarja?

oszt jónapot 2014.03.25. 14:51:07

@Monsieur: őket a komcsik/zsidók mindig csak a másik oldalon zavarják.

Scagnetti 2014.03.25. 14:51:58

@oszt jónapot: Van ennél rosszabb is. A baj az, hogy nem csak Orbánról, de az ellenzékéről is elmondható mindez. Teljesen mást mondanak kormányon, mint ellenzékben.

oszt jónapot 2014.03.25. 14:59:20

@Scagnetti: ez igaz, de jelenleg orbán kormányoz. majd ha megint valaki más fog segget csinálni a szájából, akkor azzal foglalkozunk.

Scagnetti 2014.03.25. 15:01:35

@oszt jónapot: Jó, akkor válasszuk meg a másikat, és nézzük végig, hogy segget csinál a szájából. (sokadszor.)

Nem inkább elkergetni kellene mindkettőt a picsába?

Monsieur 2014.03.25. 15:03:13

@oszt jónapot: ilyenkor bizonyára nagyvonalú gesztusként élik meg ha úgy állanak a dologhoz hogy azért vannak "köztük" rendesek is.. - hogy aztán hogyan alázzák meg ilyenkor embertársaikat., -természetesen egy percig sem gondolom komlyan hogy ez érdekli őket..

oszt jónapot 2014.03.25. 15:03:29

@Scagnetti:
de. a szocik el is lettek zavarva a picsába 2010-ben, ha jól tudom. azt írtam, hogy "valaki más". ;)

Scagnetti 2014.03.25. 15:11:37

@oszt jónapot: Akkor legalább ezt az egy pozitív eredményét a 2010-es választásnak nem kellene elbaszni.

oszt jónapot 2014.03.25. 15:12:51

@Scagnetti: egyetértünk. de csak ezért nem fogok a fideszre szavazni.

Scagnetti 2014.03.25. 16:17:44

@oszt jónapot: Ezt nem is mondtam. Sem a Fidesz, sem az ellenzéke nem vállalható.

házelnök 2014.03.25. 17:54:14

A bayer nevű otthon nyilas egyenruhában nézi a televziót.
A főnökei mondták, hogy ez a véglény annyira hülye, hogy orbán végbélsarát keni magára, hogy szépnek tünjön.

Szúrófény 2014.04.12. 17:33:22

@Zsuzsanna Lévay:
Demokrácia? Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket? — megint Szabó Dezső! Mi mindent megírt ez az ember! Mi változott az óta? Talán a hülyeség lett nagyobb, a fal lett simább, melyről lepereg az intés, mint a borsó!
Galíciai, mint annyi más a "nem zeti" kormányban
süti beállítások módosítása