Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Kubatov Gábor megmondta

2016.03.10. 17:41 | Proszektura | 12 komment

Címkék: választási csalás kopaszok FTC Schmuck Andor Nemzeti Választási Iroda Magyar Idők

Esterházy Péter kezdi így híres regényét: ”Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot.”

Ez jutott eszembe, amikor Kubatov Gábor több mint két hét elteltével nyilatkozott arról az esetről, ami még február 23-án történt a Nemzeti Választási Iroda előterében.

Ahol, mint tudjuk a kopaszok, „tolódással”, bocs, elnézést, ezt Pinyő mester mondta, nem Orbán, szóval „tolongással” megakadályozták az MSZP küldöttjét népszavazási kérdése elsőként leadásában.

Mert mi más is lehetett a hosszú hallgatás hátterében, ha nem ennek az írói bölcsességnek a felismerése?

Azt még megértem, hogy Washingtonban olyan hosszú és kimerítő volt a napi programja, hogy akkoriban még egy rövid, néhány perces nyilatkozat sem fért bele az idejébe. Hisz a Magyar Idők c. baráti napilapnak ezt a most lenyomott rizsát már akár aznap este bediktálhatta volna, miszerint bár távol áll tőle mindenféle összeesküvés elmélet, de csakis a baloldal provokációja állhatott a háttérben. Egyébként pedig Isten bizony, így görbüljön meg, nem ismerte az irodánál összegyűlt kopaszokat, a titkára sem találkozott sok-sok éve az ott főszerepet játszó volt gimis osztálytársával, sőt már az iskolában is utálták egymást, és így tovább, és így tovább, blablabablababla…

Mindehhez szerintem fölösleges volt több mint két hetet kivárni Kubatov úr! Pontosabban egy logikus magyarázat mégis csak akad azért rá. Ahhoz, hogy Fidesz alelnök, FTC elnök úr hihetőt hazudjon, előbb meg kellett ismernie az egész provokáció pontos részleteit, ez pedig azért időbe tellett.

Akkor még ott Amerikában ugyanis nem tudhatta pontosan, hogy fog az egész elsülni, a firkászok mennyit tudnak majd a különféle kapcsolati hálókból kiszaglászni, a későbbiek során nem szólja-e el magát véletlenül is valaki az izomagyúak közül, a rendőrségen véletlenül is nem akad-e majd egy kicsit is tisztességesebb zsaru, aki hajlandó mélyebben utána járni az újságírók által felderített személyi kapcsolatoknak. Vagy, hogy elég gerinctelenek lesznek-e majd a Nemzeti Választási Bizottság Fideszes tagjai, s nem kezdenek-e el alaposabban is vizsgálódni. Végül is mindeddig jól alakultak a dolgok, még fődoktor Patyi úrnak sem sikerült beleköpni a levesébe.

Kubatov úr tehát megszívlelte a neves magyar regényíró ominózus sorait, és, mondhatni kreatívan, továbbfejlesztette azt, amikor is azt a tanulságot vonta le belőle, és úgy folytatta ezt a okosságot: „viszont könnyű úgy hazudni, ha már megösmertük az igazságot.”

Tehát feltételezésem szerint Kubatov azért mert most már a nyilvánosság elé kiállni, mert az eseményeket követő reakciókból rájött arra, hogy komolyabb vizsgálatoktól nem kell félnie, mert ez a hatalom egyszerűen ezt nem engedheti meg magának.

Ahogy a Fidesz hatalom tűzzel-vassal megakadályozta a népszavazást a vasárnapi zárva tartás ügyében, úgy ugyanezt fogja tenni annak eltusolása érdekében, hogy bármi köze is lett volna a Nemzeti Választási irodában történt botrányos esethez.

Sőt, ha nagyon szorul a hurok, még Kubatov titkára is azt fogja vallani, hogy Nyakó István súlyos fenyegetésének hatása alatt szervezte meg ezt az akciót.

Bevallom, kíváncsian várom egyébként, amikor Kubatov Gábor a Magyar Időknek hamarosan azt is nyilatkozni fogja majd, hogy szerinte a szocik hamisították rá a Fideszes ajánlóívekről az aláírásokat százas nagyságrendben a Schmuck Andor féle szocdemek ajánlóíveire is a VI. kerületben.

Mert, ahogy Kubatov tömören és frappánsan megfogalmazta: a baloldal mindig botrányt akar. Ő viszont rendíthetetlenül bízik abban, hogy ki fog derülni az igazság.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr378462830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sas70 2016.03.11. 08:53:33

Soros, Gyurcsány meg az MSZP irányítanak mindent? Akkor mi az istent csinál, Orbán és a fidesz?

röf 2016.03.11. 09:21:27

"...Kubatov tömören és frappánsan megfogalmazta: a baloldal mindig botrányt akar"
Nem birom ezt a Kubatovot, de most véletlenül ráhibázott.
Csak meg kell nézni az Index összes cikkének címét, vagy a közölt Blog-ok témáit.
Hogy mit kéne? Vagy hogy kéne? Vagy kinek a vezetésével kéne?
Egy hang nincs.....nyilván nem véletlenül.
Csak a fikázás, csúsztatás, lázítás, hazudozás...
A kormányrudat azt kibaszottul szeretné az ellenzék, csak nem tudja megmondani, mi következne azután...
Na mondjuk az ellenzéki propagandára van ostoba vevő bőven, legalábbis a liberátor médiában...

gyurmicsek 2016.03.11. 09:30:02

@röf: Mindenki fikáz, hazudozik, provokál, indulatot gerjeszt, megosztja az országot. Aki nem ért egyet ezzel liberátor.
Gratulálok.

Magentax 2016.03.11. 09:38:49

@sas70: Hát próbálják megbuktatni Sorost, az MSZP-t és Gyurcsányt. :)
Lehet, hogy a fidesz még mindig nem vette észre, hogy ők uralkodnak, ezért bírnak ilyen zöldeket mondani.
Kubatov is érdekes fazon, nem ismeri fel a saját verőembereit. Nahát...
Biztosan részleges amnéziában szenved.

Magentax 2016.03.11. 09:39:50

@röf: amit írtál, pont a fajtársaidra jellemző....

röf 2016.03.11. 09:53:26

@röf:
"...Na mondjuk az ellenzéki propagandára van ostoba vevő bőven, legalábbis a liberátor médiában..."
Máris bizonyítottátok, hogy nem tévedtem.

2016.03.11. 10:01:54

@röf:

Jól el vagy önmagaddal.....

niklex 2016.03.11. 10:19:27

Kubatovnak is szelektív memóriája van, mint a Fidesz embereknek általában. Így felejtette el Mészáros Lőrinc az 1 milliárd Ft felvett osztalékát, Bánki azt a 2-3 cégét, ahonnan kapott pár tízmilliót, Rogán a lakása rugalmas változó méreteit, stb., stb. Remélem, majd megvédik őket is (börtönben 20 évig) mint ők a nyugdíjpénzeket.

Mielőtt valaki is libsizni kezd, a mások sem sokkal erkölcsösebbek kormányon, de ez NEM MENTSÉG!!!

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.11. 10:57:47

@röf: meg is lepődtem volna, ha nem értesz vele egyet, te szardarab :)

röf 2016.03.11. 11:03:30

@fidesz maszop dk egykutya:
Na lassan gyülekeztek azért, mint a zöld legyek a disznószarra...

Punxsutawney Mormota 2016.03.11. 11:30:14

@gyurmicsek: Némileg igaza van.
A nem létező centrum baloldalára helyezném magam, de a vörös komcsikra a gyerekem gumikacsáját sem bíznám.

A narancs komcsik esetében sem más a helyzet, ők már rég ellopták volna a gumikacsát.

Az ún. baloldal, vagy ellenzék nem tud olyan arcot felvonultatni, akire örömmel adnám a szavazatomat.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.11. 14:23:52

@röf: disznószar? Így nevezed magad? Ez se rossz. Legalább van önkritikád.
süti beállítások módosítása